70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eline sağlık canım, teşekkür ederiz, o kadar uşraş verdin.
Kilo veren tüm kızçeler tebriklerrrDarısı biz alanların başına inşallah

Senin de eline sağlık canım, teşekkür ederiz.

günaydınlar
liste için teşekkürler theolog
birinci arkadaşa tebrikler
tüm kilo verenlere
veremeyenler bu hafta inş. üzülmeyin

günaydın hanımlar :18: hafta sonu çok kaçırdım davetlerden dolayı.yemek istemiyorum ısrar ediyorlar. çokkkk pişmanımmm ama hemen toparlayacam inşallah.

Günaydın kızlar bir sorum olacak!
70 - 79 kilo arası bayanlar olarak hangi yöntemlerle zayıflıyorsunuz acaba?

günaydın fit hatunlarrr hayırlı haftalaarr..

dünden beri canım çok sıkkın dün nişanlımla bayram alışverişi yapalım dedik giydiğimde göbeğim çıkınca başını salladı aynen bu şekilde akşamda mesajın da can simidini çıkarda yat tompik dedi bana gülüyo falan ama evlenince bunlar ciddi olarak söylencek biliyorum ben

Arkadaslar ben de size katilabilir miyim... hep okuyarak takip ediyordum ama tek basima yapamicam ben bu isi. 20 kilo fazlam ve bir bucuk yasinda bebegim var.

günaydın hanımlar :18: hafta sonu çok kaçırdım davetlerden dolayı.yemek istemiyorum ısrar ediyorlar. çokkkk pişmanımmm ama hemen toparlayacam inşallah.

ayyy sınır oluyorum bende ona eşimin ailesi bikereden bişey olmazdıyıp duruyorlar.

sürekli yemicem demekten sıkıldım

kizlar yarin Sabah trye gidiyorum allahin izniyle bugun feci isim var bi bakayim dedim napiyosunuz diye hepiniz allaha emanet olun
yarin buyuk gun bakalim tepkiler ne olucak
aksam kuzenimle yazisiyorum ne dese begenirsiniz annem pardesulerini gormus guzellermis ama 38 beden nasil olucak sana ben sigamiyorum 38e dedi kendi 55kiloymus dedim olur sen merak etme
Sabah kardesimle yazisirken onada dedim sok geciricekler diyor
hepiniz kendinize dikkat edin ben az Kilo alarak gelmeyi dusunuyorum sizde kilolari verin hepiniz allaha emanet olun gorusmek uzere

not:EGER ORDA GIREBILIRSEM EVDE NET VAR AMA FIRSATIM OLURSA TEPKILERI YAZARIM SIZE

bizi merakta bırakma canım gir arada olur muu eminim şok olacaklar şu şekilde

Slm şeker nasılsın Belki takılıyordur sana zayıflaman için motive etmeye çalışıyordurrr masumanedir yani inş.

Slm şeker nasılsın Belki takılıyordur sana zayıflaman için motive etmeye çalışıyordurrr masumanedir yani inş.

selam canımm ya sen ne kadarda pozitif düşüncelisin biliyor zayıflamaya çalıştığımı hatta uyarıyor bak sağlıksız olmasın diyetin falan diye ama yinede gitmeli bu göbek bi şekilde çok az kaldı düğünüme gelinlik bakcam bi kaç aya o yüzden ideal kiloma erişmem lazım 2014 e girerken

Günaydın kızlarrr
Güzel bir hafta diliyorum herkese

sanada sekerim iyi haftalar olsunn

günaydınlar
liste için teşekkürler theolog
birinci arkadaşa tebrikler
tüm kilo verenlere
veremeyenler bu hafta inş. üzülmeyin
bisey degil tatlim kilo verelim yeterki de ben liste yaparim hicc sorun degil

kizlarrr herkese iyi haftalar iyi baslangiclar olsun insallah

benden bir menu

sabah 1 haslanmis yumurta 1 dlm ekmek sekersiz cay sabahlari oglani okula hazirlarken hic vaktim olmuyor baska birsey yemeye

ara kahve 1 tane cookie

oglen 1 salatalik 1'5 dlm ekmek peynir

ara kahve ,, eve gidince elma yicem simdi yanimda yok

aksam corba kapuska cacik yaparim heralde

yaaa ben yine 60 olmak istiyom sinir oluyom kendime ne guzel 1.5 yil korudum kilomu simdi nerden cikti bu 3 kilo fazladan anlamadim gitti hemde yeme seklimde ya da duzenimde hic bir degisiklik yapmamisken

kuzumm benimde derdim sen gibi 3 kilo olsaydı keşkeee benim 9 kiloo vermem lazım ayrıca hiçte bişey yememişsin hep böyle yapıyorsan tığ gibi olman lazım tığğ :26:

selam kizlar esim bilgisayari bozmus ugrayamiyorum kac gundur. simdi de telefondan giriyorum ama baya zor oldu. zirveye oynamisim bu hafta 2. olmusum cok mutlu olsdum :) listeyi hazirlayan arkadasimiza tesekkur ettim. haftaya zirvede olacagim (dermisim:) )

beceremedim canım yarın işe geldiğimde yardımlarınız doğrultusunda çizelgeyi eklerim.
yapmissin herhalde canim
bende bugun dr gürkan Kubilay dan duydum
çok yararlı bişeymiş, etten daha fazla protein içeriyormuş, zayıflatan 3 mucizeyiyecek diordu biri yaban mersini, diğei siyah üzüm, sonuncusuda kinoa idi.

ben pirinc pilavi, makarna, patates ve ekmegi hayatimdan uzunca bir sureligine cikarttigimda yerine koyacak birsey ariyordum.. kinoa cuk oturdu :)

bende baktim bu quinoa ya bayagi muhtesem birseymis hemen alip denemek istiyorum valla, saolun kizlar haberdar ettiginiz icin

:44: resimleri gördüm couscous a benziyor sanki :44: siz bi deneyin bakim sonra aramaya cikarim bende kinoakoyu
tekrar gecmis olsun canim
öyle canim yakininda olmayinca özlersin tabii
niye gi balli varken öpmiycenmi beni ben yedekmiyim halen ayni isyerindesin dimi handem sen geri evkadini olsana gi
suzişşş kim vareskilerden kız bi fadime ablaylan seni görebildim
yaprak dökümü gibi döküldük

tebrik edrim canım
bende seni canim
basiniz sagolsun canim ama dedigin gibi allah kimsenin ellinede düsürmesin

hosgeldin canim canim acikman iyi degil salatalik dograyip yiyebilirsin sütün icine tarcin koyup icebilirsin haslanmis yumurta yani bunlar hep zayiflamaya yardimci yiyecekler protein agirlikli beslenirsen zaten verirsin ama ac kalma
ya çok denedim ama kg çizelgesini yapamıyorum. hep uygun formatta değil uyarısı alıyorum ya
yapmissin kuzu ama bu seferde yanlis yazmissin herhalde :26:
kizlar gunaydin listeyi yaptim fakat buraya yapistirinca normal gozukmesi gereken gibi gozukmuyor bilen birisi varsa yardimci olablir mi acaba, listeyi excelde yaptim
mine gelirse minede liste olacakdin tatlim ona sorabiliriz okadar ugrasmissin birde elline koluna saglik

esin birsey demiyormu canim ya :26:
yok canim gelmiyor herhalde :26:
tabii tekrar hosgeldin aramiza
bu ne yav gidiom geliom 1sayfa zor ilerliyor kimseyok nolmuş bu topiğe

handem napıyon tatlım ben dukan yapıyom dedımya bugun başladım bakalım
kiz gurbet nerdesin sen
Günaydın kızlar bir sorum olacak!
70 - 79 kilo arası bayanlar olarak hangi yöntemlerle zayıflıyorsunuz acaba?
canim biz daha cok saglikli zayiflamaya calisiyoruz belirli bir diyet uygulamiyoruz protein agirlikli karbonhydratlardan uzak durmaya calisiyoruz
evlenincede bunlar ne diye eliyecek esim öyle yapiyor
Arkadaslar ben de size katilabilir miyim... hep okuyarak takip ediyordum ama tek basima yapamicam ben bu isi. 20 kilo fazlam ve bir bucuk yasinda bebegim var.
tabii katilabilirsin canim hosgeldin
ayyy sınır oluyorum bende ona eşimin ailesi bikereden bişey olmazdıyıp duruyorlar.

sürekli yemicem demekten sıkıldım
ben artik migdem bulaniyor tatlida disim agriyor falan diyorum yoksa aman nolcak diyorlar dedigin gibi ama artik kimse ye diye üstelemiyor kendiligimden yiyorum
uyyy vakit geldi tatlim desene negüzel güle güle git gel kendine dikkat et girebilirsen gir tatlim
aksami güzel kapatiyorsun tatlim affiyet olsun

evet canım çizelgeyi yapmayı başardım darısı kilo vermeye olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…