70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm hanımlar geçen hafta tahlil yaptım sonuçlar çıktı. bende insülin direnci varmış dikkat etmesem ilerde şeker hastası olabilirmişim. bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekli:44::44:

Slm hanımlar geçen hafta tahlil yaptım sonuçlar çıktı. bende insülin direnci varmış dikkat etmesem ilerde şeker hastası olabilirmişim. bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekli:44::44:

doktorun ne önerdi? annem şeker hastası beyaz ekmek pirinç pilavı patates falan yasak mesela bide zayıfla demişti anneme o da diyet yapıo ama şeker hastaları maalesef sık sık açıkıyor o yüzden onlar için diyet zor oluyor

hadi bakalim rakim sensin demek zirvede bu hafta ben olacam
girmeye calisirim canim bende o goruntuyu gormek istiyorum okadar lafin ustune bakalim ne yapicaklar simdi
napacaklar böyle bakcaklar
çok imrendim valla bende sen gibi zayıflasam da nişanlımı şu şekle soksam

seninde fazla yokki kuzu bende senin gibi 65 olsam ahh ahh

evet canım çizelgeyi yapmayı başardım darısı kilo vermeye olsun
hadi insallah tatlim
hic bi fikrim yok canim ya :26:babam seker hastasi ama :44:iste ona mesela pirinc pilavi beyaz ekmek dokaniyor ama aynisimi oluyor ki :26:

kizlar dün istah patlamasi yasadim cipsdir jellybondur hepsinden yedim bugünde yine 2 parca ciko yedim su bi kac gündür toparliyamiyorum yine kendimi

kardesimin nisanina 1 ay kaldi ben sisko görümce olacam abiye bulamiycam daha giyecek kiyafet bile almadim offf depresyondayim mutsuzum umutsuzum 1 ay a daha var ama olur belki niye olmasin her hafta 1 kilo versem yine iyi topikde yanliz birakin beni böyle gitgel ler yasayayim ben :111:
ben yaparim ya istedikden sonra kim tutar bizi :99: karnimlan yine konusmaya baslayayim ben kocagöbek i besledigim yeter biraz da o tutsun kendini yok ona bundan sonra ciss

imdaattt :86:

homa I.R testi yaptırdın dimi kaç çıktı?
Bu arada benimde sorunum aynı kg vermem gerekiyor. kg verince imsülin direnci de düşecekmiş. bana matofin yazdı ilaç.
ben araştırdım. glisemik indeksi yüksek olan yiyeceklerden uzak durmamız lazım. prinç, şeker, unlu gıdalar, patates, mısır tehlikeli yiyecekler.
dr banada dikkat etmezsem şeker hastası olacaımı söyledi, bu nedenle bebek isteğimizi de erteledik.60 kg ya düşmemi istedi. ama şok diyetler ve çok fazla kg vermem yasak. 14 kg vermem gerekiyor. 1ayda sadece 1 kg verebildim. gerçi ben 2.5 verip 1 ni geri aldım.dikkat etmedim ama bundan sonra dikkat edicem.insülin direnci yüksek olunca kg vermesi biraz zor ama ilaç takviyesiyle kolay olabiliyor.

kendi çok mu fit acaba ? kilo verme yolunda ilerliyorsun sonuçta takma kafanı gelinlik giyeceğini bilmek daha rahat kilo verdiriyor

Arkadaslar ben de size katilabilir miyim... hep okuyarak takip ediyordum ama tek basima yapamicam ben bu isi. 20 kilo fazlam ve bir bucuk yasinda bebegim var.
hoşgeldin

hoşgeliyorsun memleketine canım günlerinin çok çok güzel geçer inşallah

geçmiş olsun

kizlar dün istah patlamasi yasadim cipsdir jellybondur hepsinden yedim bugünde yine 2 parca ciko yedim su bi kac gündür toparliyamiyorum yine kendimi

bende dün kaçırdım böyle bugün toparlamaya çalıştım reglim yaklaştı,seninde regli zamanınsa normal tatlı krizleri , evde olunca daha çok canın çekiyor bende belki biri gelir önüne koymaya bir şey olsun niyetiyle alıyorum ama midemde soluklarını alıyorlar

kuzumm benimde derdim sen gibi 3 kilo olsaydı keşkeee benim 9 kiloo vermem lazım ayrıca hiçte bişey yememişsin hep böyle yapıyorsan tığ gibi olman lazım tığğ :26:

canim 9 kilo cok degil ben bu uc kiloyu geri almadan once 15 hatta 16 kilo verdim sende vereceksin korkma, nisanlina sen baski yaparsin o zaman yada hava atarsin

suzim olsun simdiden sonra cumaya kadar yeme olur mu

canim bak ben tecrube etmedim ama bu hastalik ablamda vardi, doktor ilk soylediginde hungur hungur aglamisti senin gibi , her zaman 38 beden olan kadin 44 bedene kadar cikti bir de rahimde kist oldu, bu ikisi bir kisir dongu haline geldi birbirini cok etkiledi, doktor ablama da aynisi soylemisti eger dikkat etmezsen ilerde seker hastasi olursun diye bir de bizim ailede seker genetik, babaannem sekerden vefat etti dusun ama ablam da hic oyle olmadi tedavi oldu o zaman bekardi daha sonra hamileyken korktu seker olurmu diye ama o zaman bile olmadi. simdi sen gonlunu ferah tut. ama benim ablamdan bildigim kadariyla buna birinci tur seker hastaligi deniyor (type 1 diabet olarak geciyor) ama sen egzersiz yapip, yediklerini dikkat edip kilo verirsen ve tedavine devam edersen mutlaka bu gecicek , ama hic birsey yapmadan devam edersen bu hastalagin kronik seker hastaligina yani type 2 diabete cevirme ihtimali cokkkkk yuksek, hatta google yaz arastir bir suru sey bulacaksin hiccc merak etme koy verme yeter

selam kızlar
nabersiniz
gelemiyorum
kilo veremiyorum
sporada gidiyorum
ne gram gidiyor ne inceliyorum
deli oluyorum yaaaa

sabah
1 poaça
domates,salatalık
1 tatlı kaşığı tereyağlı bal
2 zeytin

ara
1 neskafe
1 avuç kuru üzüm

öğlen
1 bazlamadan börek

ara
1 türk kahvesi
8-10 tane kuru üzüm

ara
2 yemek kaşığı yoğurt içinde yarımdan az elma

akşam
1 kase cacık
5 yemek kaşığı kabak kavurma
2 yemek kaşığı kıymalı menemen
yarım dilim ekmek

1 saat egzersiz

kızlarrr bende kilo vermek istiyooommm....şu an 76 kg ..hedefim 70 kg. amaaaa emziriyom oğlum 6 aylık erkenm i başlamak için??bide ben bişey yemeyince sütüm olmuyo maalesef..sadece su içmek işe yaramıyo..napmalıyımmm??

yok canımben şeker hastası değilim fakat risk gurubundayım acil kilo vermem gerekiyor fakat ben bi türlü yediklerime dikkat edemiyorum tam bir tatlı hastasıyım

canım bana insülin direnci ile ilgili test yapıldı şeker yüklemesi falan oldu sonrasında çıkan sonuç direnç fazla dedi.gilifor diye ilaç verdi fakat direnç düşmez sadece ilaç dengeler dedi.kilo vermem gerektiğini ve bu ilacı sürekli kullanmam gerektiğini söyledi. diyetisyene yönlendirdi fakat özel hastane olduğu için fiyat yüksek geldi.zor kilo verip hızlı alırmışım sen nasıl bir yöntem uyguluyorsun:44::44::44:

saol canım bilgiler için. benim korkmamın sebebi bizdede genetik olduğundan dolayı rahmetli annemde vardı.şimdi bir ablamda da çıkmış.ne yapacağımı bilmiyorum dünden beri dudağım uçukladı.:18::18::18:

slmmm hanımlarnasılsınızben pek iyi sayılmam.sizden bir ricade bulunacam haftalık olarak uyduğunuz bir liste var mı bir kaç arkadaş beraber uygulasak da neyi yiyip neyi yememiz gerektiği belirli olsa. yoksa ben işten eve gittiğim gibi yemeklere saldırıyorum görmemiş gibiama beraber bir listeye uysak sanırım birbirimizi kontrol eder verdiğimiz söz doğrultusunda kilolardan kurtulabiliriz.

Selqm kizlar bende araniza geldim boyum 163 kilom 79.7 benide araniza alin hedef 60
hosgeldin canim aramiza
reglim bitti bitikden sonra saldirdim :26: aynen gecen annem citipiti almis kaan yesin diye oglum iicin alma alirsanda bize verme sende yesin yemekden sonra ben istemiyorum dedim
yok tatlim aklim nisanda suan unutmaszam yemem sisko görümce olcam 1 ay kaldi :18:
selam kızlar
nabersiniz
gelemiyorum
kilo veremiyorum
sporada gidiyorum
ne gram gidiyor ne inceliyorum
deli oluyorum yaaaa
slm minem ama pogca bazlama börek yiyorsun veremen ki :18:
her ögün de karbonhydrat var minem :26:
daha cok saglikli beslenirsen hem kilo verirsin hem sütünde azalmaz herhalde canim :26:
ay korkutan cikmis ucuk canim ya dikkat edersen birsey olmaz insallah tatlim
ben listelere uyamiyorum tatlim ya ama bende biriki liste olacakdin herhalde bi bakim bulabilirsem sende yapmak istersen paylasirim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…