hosgeldin canim aramiza
reglim bitti bitikden sonra saldirdim :26: aynen gecen annem citipiti almis kaan yesin diye oglum iicin alma alirsanda bize verme sende yesin yemekden sonra ben istemiyorum dedim
yok tatlim aklim nisanda suan unutmaszam yememsisko görümce olcam 1 ay kaldi :18:
slm minemama pogca bazlama börek yiyorsun veremen ki :18:
her ögün de karbonhydrat var minem :26:
daha cok saglikli beslenirsen hem kilo verirsin hem sütünde azalmaz herhalde canim :26:
ay korkutan cikmis ucuk canim yadikkat edersen birsey olmaz insallah tatlim
ben listelere uyamiyorum tatlim ya ama bende biriki liste olacakdin herhalde bi bakim bulabilirsem sende yapmak istersen paylasirim seninle
gönderdim canim
canım benim hepimiz inşallah istediğimiz kilolar da oluruzhadi bakalim rakim sensin demekzirvede bu hafta ben olacam
napacaklarböyle bakcaklar
seninde fazla yokki kuzu bende senin gibi 65 olsam ahh ahh
kendisi 1.80 boyunda ve 71.5 kilo canım ya maalesef ki olduğundan daha da zayıf onun için bana burun çevirebiliyor evlenince göbek yaparsa sorarım bende onakendi çok mu fit acaba ? kilo verme yolunda ilerliyorsun sonuçta takma kafanı gelinlik giyeceğini bilmek daha rahat kilo verdiriyor
hoşgeldin
hoşgeliyorsun memleketine canım günlerinin çok çok güzel geçer inşallah
geçmiş olsun
bende dün kaçırdım böyle bugün toparlamaya çalıştım reglim yaklaştı,seninde regli zamanınsa normal tatlı krizleri , evde olunca daha çok canın çekiyor bende belki biri gelir önüne koymaya bir şey olsun niyetiyle alıyorum ama midemde soluklarını alıyorlar
canım benim inşallah bende sen gibi veririm maşallah arkadaşıma Nazar değmesin :13:canim 9 kilo cok degil ben bu uc kiloyu geri almadan once 15 hatta 16 kilo verdim sende vereceksin korkma, nisanlina sen baski yaparsin o zaman yada hava atarsin
suzim olsun simdiden sonra cumaya kadar yeme olur mu
canim bak ben tecrube etmedim ama bu hastalik ablamda vardi, doktor ilk soylediginde hungur hungur aglamisti senin gibi , her zaman 38 beden olan kadin 44 bedene kadar cikti bir de rahimde kist oldu, bu ikisi bir kisir dongu haline geldi birbirini cok etkiledi, doktor ablama da aynisi soylemisti eger dikkat etmezsen ilerde seker hastasi olursun diye bir de bizim ailede seker genetik, babaannem sekerden vefat etti dusun ama ablam da hic oyle olmadi tedavi oldu o zaman bekardi daha sonra hamileyken korktu seker olurmu diye ama o zaman bile olmadi. simdi sen gonlunu ferah tut. ama benim ablamdan bildigim kadariyla buna birinci tur seker hastaligi deniyor (type 1 diabet olarak geciyor) ama sen egzersiz yapip, yediklerini dikkat edip kilo verirsen ve tedavine devam edersen mutlaka bu gecicek , ama hic birsey yapmadan devam edersen bu hastalagin kronik seker hastaligina yani type 2 diabete cevirme ihtimali cokkkkk yuksek, hatta google yaz arastir bir suru sey bulacaksin hiccc merak etme koy verme yeter
yok canımben şeker hastası değilim fakat risk gurubundayım acil kilo vermem gerekiyor fakat ben bi türlü yediklerime dikkat edemiyorum tam bir tatlı hastasıyım
Yazdıklarınızı okudum kızlar ve çok hırs yaptım bugün başlıyorum mayısta düğünüm var gelinlik alana kadar bu kiloların gitmesi lazım
İlk kez kilo bildirimi yapıyorum her beraber yürüyelim bu yolda
Başlangıç kilom : 79
Hedef : 60
hayırlısı inşallah: 46:
dedigim gibi ben listeye uyamiyorum tatlim bunlar bende olanlar :26:teşekkürler canım fakat 2.liste biraz ağı geldi bana
insallah kuzucanım benim hepimiz inşallah istediğimiz kilolar da oluruz
kendisi 1.80 boyunda ve 71.5 kilo canım ya maalesef ki olduğundan daha da zayıf onun için bana burun çevirebiliyor evlenince göbek yaparsa sorarım bende ona
canım benim inşallah bende sen gibi veririm maşallah arkadaşıma Nazar değmesin :13:
işte şeker hastası olmaman için söylüyorum bende tatlımm ona göre al önlemini sonrası daha da zor oluyor çünkü Rabbim şifa versin tüm hastalarımıza :26:
iyilik zerramsen nasilsin arkadasim
iyiyim canım..iş güç yoğunum canım..
diyet zaten gitti..
kilo aldı başını gidiyor işte...
dedigim gibi ben listeye uyamiyorum tatlim bunlar bende olanlar :26:
insallah kuzugünaydin bu arada kadercim
benim sayfa kücük gösteriyor kizlar sizdedemi öyle oldu :44:
ilk hafta birden düşüş olabiliyor ama su içmeye dikkat et canım
evet evde durunca gerçekten bir şeyler atıştırmak istiyor insan, helede soğuklar geldi vücut ısınmak için tatlı istiyor maalesef spor her zaman işe yarar canım
eline sağlık canım
birinci olan yoldaşlarım tebrikler
gamze(yusufeymen) nerelerde hanımlar gören var mı?
kendisi 1.80 boyunda ve 71.5 kilo canım ya maalesef ki olduğundan daha da zayıf onun için bana burun çevirebiliyor evlenince göbek yaparsa sorarım bende ona
nişanlın da bayağı zayıfmış bir dirhem et bin ayıp örter derler burada bir dirhem et 3.5 kg oluyor sen ver nişanlın biraz alsın ideal görüntüye ulaşırsınız. evlenince büyük bir ihtimal kilo alır herhangi bir sağlık problemi yoksa guatr vs gibi
selam kızlarr,
benim de moralim çok bozuk kendimi çok şişko hissediyorum, 65 e merdiven dayadım, ne yapacağız bilmiyorum, spor aslında tek çare de biran önce başlasam, hergün diyorum akşam yapayım, akşam olunca yığılıp kalıyorum
bende ögleni yedim geldim seker bi ara bende kalori hesapi yapiyordum ama biraktim aksama daha cok önem veriyorum cünkü nezaman aksam yanlis seyleri yiyeyim ozaman ya vermemis yada almis oluyorumsana da günaydın canımcımm nasılsn?öğlen menümü de yiyip geldim hesaplıyorum da 745 kalori almışım bi öğünde
giderken 515 diye hesaplamıştım halbukiakşam aç kalayım da aklım başıma gelsin bari
sen yine spor yapiyorsun yada yapmaya gayret gösteriyorsun bense sporda yok fadimemselam kızlarr,
benim de moralim çok bozuk kendimi çok şişko hissediyorum, 65 e merdiven dayadım, ne yapacağız bilmiyorum, spor aslında tek çare de biran önce başlasam, hergün diyorum akşam yapayım, akşam olunca yığılıp kalıyorum
evet kizlar ayrildi bizi burada birakip gidiyorlarmaalesef gamze de aynur gibi kayboldu (a20) iddaa arkadaşım nerdesiiinnn???
o lanet seyi bende iciyorum malesefbilmem ki alamama gibi problemi yokki çok yemek seçer abur cubur yediği zaman 73lere çıkar bence sigara içmesi engel oluyor kilo almasına çok içiyor lanet olasıyı yaaben ona aldırırım da önemli olan benim vermiş olmam
neler yapıyosunuz ben yemekten kestım sadecebısey yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?