70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :64,6 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
gelen:600 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg

Bu hafta dikkat etmeye çalıştım ama neden oldu anlamadım

163 boy, 72 kiloyum. 42 bedenim. Aynı kiloda olup birlikte kilo vermek isteyen var mı?

canım hoşgeldin senle aynı boydayım ve aynı kiloyla başladım hemen hemen bura sayesinde 65lere kadar indim Allah'ın izniyle sende verirsin boyumuza göre olmamız gerekn kilo 56 hadi beraber gidelim bu yolda canım ne desin?

kilo bildirmini hem buraya hem theolog a mı yapıcaz arkadaşlar?

ben buraya yapayım da en azından

başlangıç 74
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400
toplam giden 5
hedef 52

regl oldum dün bakalım neler olucak bu hafta yine alıcak mıyım?
spor yapamıyorum maalesef dikkat de edemiyorum ayyy bi de bayram varrrrrrr:18::18:

kııızzllaaarr günayydınnn nasılsınızz??
hayırlı cumalarr hepimizee çok mutluyum ki ben bugün Allah'ıma şükürler olsun binlerce keezz :118::118:
hem bugünden sonra tatill hemde tartım beni üzmedi bugün :118::118::118:

kilo bildirimim;
başlangıç:69.7 kg
geçen hafta:65.7kg
bu hafta:65.0 kg
giden:700gr
toplam giden:4.7 kg
hedef:56 kg

Allah'ım bu mübarek cuma gününde sana açılan elleri çevirme inşallah kilo vermek isteyen herkesin duasını kabul eyle YARABBİİİMM..

AMİNN..

böyle kilo verirken tabi gram gram birden almak da ne kötüymüş sanki üç kilo aldım gerçi biraz şiş hissediyorum regl den dolayı.ama bi garipmiş be
ben şimdi popoma şaplak mı yicem yahu
belki incelir biraz vurun gitsin

evet canım msj atman gerekiyo theolog arkadaşımıza ayrıca üzülme regli olanlar genelde fazla çıkıyor bitince sende farkedeceksin bunu sen kaçırmamaya dikkat et sadece bayramdan bende edişeliyim valla:26: dikkat etmem lazım benim de 9 günlük tatil sonrası 1,5 kilo kaybıyla dönsem ne güzel olurdu ama şuan yapacağımız en iyi şey mevcut kilomuzu koruyabilmek sanırım

Günaydınnn kizlar bu hafta giremedim pek ve cok kacamak yaptim maalesef gelelim Kilo bildirimime

Baslangic:71

Gecen Hafta:65

Bu hafta:65.200 maaleseff

Gelen:200

Toplam giden:5.800

Bu hafta kötü oldu haftaya bayram yine kacamak olur maalesef sonraki haftada turkiyeye gidis daha cok kacamak

Tebrikler canimmmm buarada Kilo vermissin ne guzelll
Aminnnnnnnnnn

Amin amin

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canım ya hem çalışıp hem okuyor bi de üstüne evle mi uğraşıyorsun vallahi zormuş işin sıkıntıların dilerimki çabuk geçer canım ya

Tebrikler canimmmm buarada Kilo vermissin ne guzelll
Aminnnnnnnnnn

Amin amin

çok teşekkür ederim tatlımmm bende şaşırdım 3-4 kere çıktım tartıya inanamadım gördüğüm rakama halbuki bu hafta cips-kola-tatlı yedim diye çok pişmandım demekki onlar olmas daha da mutlu olacaktım
darısı bütün kızların başına inşallah..

günaydın

başlangıç 79
geçen hafta 68.5
bu hafta 68
giden 500 gr
toplam giden 11 kg
hedef 63

regl oldum olmayaydım daha az gelirdim

kilomu koruyabilsem harika olur ama hiç sanmıyorum ben zaten tatlıcıyım aşkam sporu deneyecem artık...

maşallah hedefi tutdurmuşsun ne güzel tebriklerr bu duaya da koca bi aminnn tabikii

günaydın

başlangıç 79
geçen hafta 68.5
bu hafta 68
giden 500 gr
toplam giden 11 kg
hedef 63

sana da maşallah bende regl oldum dün ama artıdayım tebrikler canımm

regl olduğumuzda jillian ı yapınca bi değişikli oldu mu yani uzadı mı regliniz benim geçen ay 9a çıktı 5günden.tek fark jillianı bırakmamamdı bi deneyimi olan var mı yapsam mı ki :26:
önümüz de bayram ya hemen bitsin istiyorum :18:

Son düzenleme:
herkese merhabaa,

duydum ki zayıflamak isteyen hanımlar varmış ben de katılayım dedim.

2011 senesinde 95 kilo ile doğum yaptım .doğumdan sonra taburcu olduğumda 82 kiloydum.1 ay diyetisyen eşliğinde mart2012 de diyet yaptım ve 9 kilo verdim.Tabi diyetisyene iş hayatına devam ederken gittim.ekim ayında işten ayrıldım ve evde olmanın ve mutfakta yemek yapmayı çok sevmenin verdiği dez avantajla 75 kilo oldum.bundan 3 ay önce çok sevdiğim arkadaşımın desteğiyle önce yeme alışkanlığımı daha sonra bende kilo yapan yiyecekleri değiştirerek başladım çok güzel devam ediyordum ama yarım bıraktım .bu arkadaşım sayesinde bu siteye üye oldum:) cicisko kendisi.hedefim 65 kiloydu ama yarım kaldı en son 3 hafta önce tartıldığımda 73 kiloydum. ama geri döndüm ve 65 olacağım.

hepimize başarılarrrrrrrr

günaydin kizlar hayirli cumalar

benlen ayni kiloda sayilirsin hadi senlen yarisalim haftaya kim daha fazla kilo:18: veya gramm verecek

tamamm ben varım
tamam haftaya yarisalim
163 boy, 72 kiloyum. 42 bedenim. Aynı kiloda olup birlikte kilo vermek isteyen var mı?
hosgeldin canim
öyle aslinda tatlim herkesin bünyesi farkli bizde kendi bünyemize ne iyi gelip ne iyi gelmiyecegini aslinda biliyoruz artik
yarina bildirimleri OZEL MESAJLA bekliyorum canlar
hay hay seker
bende ona üzülüyorum dün 5 e kadar calisdim doktora ugradim cocugu aldim yedirdim yikadim saat 8 oldu hadi yatmaya dedim sabah erken kalkiliyor cocuklarimiza fazla vakit kalmiyor
günaydın kızlarr,

günaydin fadimem niye böyle oldu ki gecen haftada artiydin sanirim bu haftada ödemmi tutuyor acaba vucutun :26:
buraya aslinda yazmasanda olur ama bizde merak ediyoruz iste önemli olan özel msjlan göndermen listede olabilmek icin tatlim ama ben mesela kopyalayip yapistiiriyorum tekrar yazmana gerek kalmiyor sende öyle yapabilirsin
ooo tebrikler kuzu

ailecek geçmiş olsun canım
Beni de alın aranızaa, topic açtım olmadı, bana da destek olun nütfenn
kilo vermem lazımmm
hoşgeldin

evet pko kilonun başlca sebeplerinden biri pko oluca vermesi daha zor oluyor ama klio vermek pkolar azaltıyor bende de var malesef

hoşgeldin

başlangıç :80.7
geçen hafta: 77
bu hafta :76.6
giden :400 gr
toplam giden: 4.1
hedef:70

regli oldum kızlar 75leri görürüm diyordum hanımlar ama olmadı maalesef haftaya inşallah diyeceğim ama bayram haftası hiç sanmıyorum maalesef

vardin listede canim sanirsam 67.2 kiloydun listeyi gecen hafta 5 defa yapinca ezberledim neredeyse herkesi

günaydın kızlarr,

uzulme canim sen bu hafta bayagi dikkat ettin gercekten onumuzdeki hafta bozmazsan fazla gidebilir

canim forumun sayfasina birbirimize bildirim yapmis birbirimizden haberdar etmis oluyoruz ama listeye girmek icin bana msj atman gerek, gecen hafta sadece 5 kisi msj atti ben sayfa sayfa dolasip liste yaptim , yine yaparim sorun degil ama msj atmak da zzor is degil hani

sekerr tebrikler valla ne guzzel olmus oyle, masallah sana tatilde ucunu kacirma sakin

hayirli cumalar hatunlar bende bildirim yapayim:

baslangic: 76 kg
gecen hafta : 63.6 kg
bu hafta 63.3 kg
giden 300 gr
toplamda giden: 12.7 kg
hedef 55

herkesi optummmmm

artik bayram gectikden sonra kendimizi toparlariz insallah :18:
günaydın

başlangıç 79
geçen hafta 68.5
bu hafta 68
giden 500 gr
toplam giden 11 kg
hedef 63

tebrikler canim
etkisi oluyormu bilmiyorum ki canim :26:
hosgeldin canim aramiza
tebrikler canim
tebrikler canim

anam yanlış kişiyi demişim o zaman keşkem kocanı diyeyedim bide ıspartalı dedim saf gibin gül kokulu dedim
pırtladımı gül kokar dedim
tühhh
neden zor geçiriyon canım ya hayırdır
a sporamı gidfiosun ne güzel ya
of değil kuaföre gitmek kapısının önünden geçmeye vaktim yok
zaten her gün 1 saat yol çekiyorum işe gidip gelmek için
hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…