70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee kızlar nerelerdesiniz bugün??? topikte kimse olmayınca kaçamak mı yapıyorlar acaba diyorum

AYY nora tebrik ederim seker, en son bende hatirliyorum kilo veremiyomki deyip hayiflaniyordun ne guzel vermissin valla masallah

variz ya burdayiz fadime abla, suzi, ben, mine, neskuik, yine eskilerden var bayagi, sen taki buraya

eee kızlar nerelerdesiniz bugün??? topikte kimse olmayınca kaçamak mı yapıyorlar acaba diyorum

sekerim ders calisiyommm ben tam gaz ama arada geliyom bakk ama cok aciktim biseyler yiyim sonra yine derse devam insallah kacamak da simdilik yok

Bu sonra yediklerin için canım

5 de çok erkenmiş canım ya, evet maalesef onlar hızlı veriyor kiloyu.

Selam canım,
biz de seni özledik, ne yaptın kilo işlerini, kontrol altına alabildin mi?
uyuya kaldim bugün bu aralar cok uyuyorum :26:
ben siskoyum dünde erkenden uyyakaldim oglanla fadimem ya 3 gündür tarti hep aynisini gösteriyor grammina kadar normalmi ki :44:
öyle oldu handem koptuk betül facede yok onuda merak etmeye basladim
guzelmis canim ya afiyet olsun

ben fazla kacirdim ama yememem gereken bisey yedim artik cuma gorurum

ya ben cok bunaldim herseydenn bu aralar acayip sinirliyim hersey herkes batiyor sanki, sen huzur ver ya rab
amin tatlim amin dün bende durup dururken patladim hersey üst üste gelince insan bunaliyor iste
bazen unutuyoruz iste fadimem sükretmeyi hayata kaptiriyoruz kendimizi allah öyle acilar göstermesin allah korusun allah ailemizi cocugumuzu kazadan beladan saklasin
Günaydın kızlarrr
Güzel bir gün olsun inşallah, akşam spor yapamdım, mutlu değili, bu akşam mutlaka yapacağım.
günaydin fadimem ay günaydin gecti ki yarin yine gec gelirim ben yarin büyük cefler gelecek toplandimiz var
kötü anlamdan yazmadim yani yanlis anlamadim seni yani seviyom seni ay bilmiyomki niye öyle yazdim
olabilir minem birde kadin doktoru pko dedi herhalde yani sürekli vucutumda kücük kücük kistler olusuyormus onlarda reglle atiliyormus ondanda hamile kalamayabilirmissim mesela onlar da kilo vermeme engel herhalde :26:
selam kızlar
nabersiniz?
stressdeyim minem dogru dürüst gelemiyorum sen nasilsin
nekadar kalcan kuzu ya güle güle git gel ama bizi unutma olurmu
Merhaba Kızlar nasılsınız ?? Şöyle bir uğrayayım dedim, umarım herkes iyidir .
hosgeldin noracim masallah ya 69 mu oldun sen beni gecmissin cok tebrik ederim

bu barlarin kalorisine baktim simdi tahmin ettigim gibi cikti 50 gr 220 kalori neyse fena degil ortalama bir elmada asagi yukari o kadar oluyor, diyerek kendimi teselli ediyim bari,
yok kiz ortaboy elma 130 gr 71 kcal barin kendisi varmi 50 gr :44: eger 220 ise cok bence seker :26:

kızlaaaar,son 1,5 yılda geldim gitTİm geldim ceee dedim gittim....bir kez düzenli girmeyi beceremedim bugün yine deniyorum umarım başarılı olurum.yüzüm kızarıyor artık ben geldim derken
menüm.

sabah: 08.00-yarım dilim denge lıght az peynir 2 zeytin

09.45-1 dilim fırında kızarmış yumurtalı ekmek

öğle: 13.30-yarım kase kurufasulye yoğurt yarım dilim denge lığht

akşam:kararsızım ama fırında sebzeli tavuk sanırım

Allah zihin açıklığı versin kuzumm kaçamaksız ders çalışırsan valla helal olsun sana

bi dahaki ptesi geliyorum canım unutur muyum aklım burda olcak hep valla özlicem sizleri Suzimm yaa

yok canım kötü anlamda yazmadığını biliyorum ama
yorum yazıncada kırılacağımızı düşünme
iyi oluyor, bazen insan bilemiyor hata yaptığını
bende seni seviyorum suzimmmmmmm
pkoda engel sanırım kilo vermeye
öyle biliyorum ama yanlış olmasın
bende stresliyim suzim yaaa üüüüüffffff

AYY nora tebrik ederim seker, en son bende hatirliyorum kilo veremiyomki deyip hayiflaniyordun ne guzel vermissin valla masallah

variz ya burdayiz fadime abla, suzi, ben, mine, neskuik, yine eskilerden var bayagi, sen taki buraya

Tatlım vaktim olmuyo hiç, yoksa bende özlüyorum burayı aslında

hosgeldin noracim masallah ya 69 mu oldun sen beni gecmissin cok tebrik ederim

Çok sağol suzicim valla öyle bi inat ettim sorma, 2 aydır sadece 1-2 cıs sürmüşümdür ağzıma anca, çok hırslandım, mutsuzluğum dışında kilo konusunda dertlerim yok yan, düzeliyor yavaş yavaş 50leri görsem yeter zaten 10 kilom kaldı çok şükür

hosgeldin tatlim tekrar olsun gel tabii
Allah zihin açıklığı versin kuzumm kaçamaksız ders çalışırsan valla helal olsun sana

bi dahaki ptesi geliyorum canım unutur muyum aklım burda olcak hep valla özlicem sizleri Suzimm yaa
uyy alismisdim sanada fazla özletme pazartesi seni bekliyorum ona göre
Beni de alın aranızaa, topic açtım olmadı, bana da destek olun nütfenn
kilo vermem lazımmm
hosgeldin canim tabii gel beraber verecegiz insallah
tamam minem tüm gün calismak bir kadin icin bence cok fazla minem evdir isdir cocukdur
ohhh ne güzel canim ya senin boyun kacdin unuttum kuzu :44: hakan mazide kaldi dimi :26:
varmi biri

sabah minik bi sandviç yedim, öğlen salata, arada elma yedim
akşam haşlanmış sebzelerden salata yiycem

hoşgeldin canım benimde sebzelerle aram olsa keşke haşlanmış sebze olarak bi patates yerim herhalde

Suzimmm benim bende çok alıştım buraya sana ptesi Allah'ın izniyle sizinleyim

çalışıyorum canım çalışmasam hep burda olsam keşke
çalışma saatleri kötü ya
evle ilgilensem kendime bakamıyom örneğin kaşlarım orman gibi dolanıyom bazen
kendime baksam ev kendinden geçiyo
bunları yapmaya kalksam şöyle bacakalrımı uzatıp oturacak kenime ayıracak vaktim olmuyor
kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım düzgün bi iş bulsam yada şu adam askere gitse bi gelse durmayacam çıkacam doğuracam bitane
öyle yani iyice bitap durumdayım :26:
of amma anlattım kendimi :26:
he betüşü bende gözüm pek çarpmıyor noldu bu kıza acep illa bi hu hu yapardı o
kız özledim seni sen çalış ben yine evde oturayım
geçen mağazaya birileri geldi baktım fatura keserken senin soy adındAN
dedim sizin böle böle vayanalı bi tanıdığınız varmı
yokmuş

hoşbulduuukkkkkkk
benlen ayni kiloda sayilirsin hadi senlen yarisalim haftaya kim daha fazla kilo:18: veya gramm verecek
güzel canim
hoşgeldin canım benimde sebzelerle aram olsa keşke haşlanmış sebze olarak bi patates yerim herhalde

Suzimmm benim bende çok alıştım buraya sana ptesi Allah'ın izniyle sizinleyim
kendine cok iyi bak kadercim kocamancana öpüyom kuzu bekn buralardayim zaten
cok stressli günler geciriyom handem ya ahada cikacam birazdan esimin soyadi onun üvey annesi gilin tanidiklari izmirde ama onlarin soyismi öylemi annemin kizlik soyismini cok istiyordum olmadi karabulut dava acsam verirlermi
gec kaldim kactim öptüm cok

canim oyle valla tam olarak 50 gr ama zaten oyle tok tutoyorki beni, cok asiri yedigim zaman yemiyorum canim ama bazen kahvaltiyi az yapiyorum vakitsizliken hele bu aralar, bu hem tatli ihtiyacimi gideriyor sabah sabah hem de kahvenin yanina iyi gidiyor hem de ders calisirken iyi oluyor, bir de hani gecen yillarda kilo veririkende yiyordum bundan ama o zaman kilo vermeme engel olmadi. ama haklisin yinede 220 kalori ara icin fazla en fazla 150 olmasi lazim

canim ya normalde calisiyom ama bu aralar olmuyor cunku stresim ders yuzunden degil baska bir suru sikintim var ondan galiba neyse bakalim Allah hepimize yardim etsin . ama aksama ne yiyecegimi yazcam demistim yaziyorum. aksam yemegi yerine koca bir paket cips yedim bir kase yogurtla ama baska birsey yemedim. bu aralar oyle kotuyum ki ne yemek yapmak istiyorum ne de yemek yemek

tamam minem tüm gün calismak bir kadin icin bence cok fazla minem evdir isdir cocukdur

ohhh ne güzel canim ya senin boyun kacdin unuttum kuzu :44: hakan mazide kaldi dimi :26:
varmi biri
üfff evet suzim yaaa
hiç bişeye yetemiyorum
sadece okulda işleri halledebiliyorum
sonrası evde hep bikoşturmaca
çocuklarımıza zaman ayıramıyoruz
çalışan kadının halini özetledin canım
benim arkadaşlarım okula kuaförden geliyorlar saçlar fönlü
ben uğraşmamak için bağlayıveriyorum
buara sadece spora giderek kendime vakit ayırıyorum ondada koşturmaktan ölüyorum hiç bişey yetişmiyor bu sefer
yarina bildirimleri OZEL MESAJLA bekliyorum canlar
ben 2 haftadır takip edemiyorum listeleri
geçen haftaki listeyi senmi yapmıştın canım
ben listede varmıyım liste altımı olacam bide kaç kilo olduğumu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…