ayyyy suziler, ftemizler burada... öyle bir bakınmak bile yüzümü güldürdü.. =( çalışma ve ders hayatına bodozlama dalınca vaktim kalmadı =( kapattım kadınlar kulübü defterini... Özledim sizi.. kendinize iyi bakın...
ya sorma bi de bu msji yazdiktan sonrasi var hic soylemeyeyim yani
ohh fadime abla supersinn
ya napiyim ya butun gun ders calisiyom acikiyom firsat yok bu aralar istahim da degisti herseyi yemek istemiyom yemek secmeye basladim, hem ogrencilik hem annemlik de zor oluyor birazcik hicc yemek yapmak istemiyommcuma gunu gorurum artik ben gunumu
sen erkeklere bakma kuzum onlar oyle hemen veriyorlar ya gerci yine eskisi gibi yerse alir buyuk ihtimalle
5 de çok erkenmiş canım ya, evet maalesef onlar hızlı veriyor kiloyu.kalkabilirsem 5 de kalkiyorum :18: en gec 6 fadimem ama 6da kalkinca totom tutusuyor
tamam bu seferlikyarin a siskoyum yazmiycam :18:
ya bu erkeklerin bünyesi bari bizde olsaymis adamlar her konuda daha karli bizden
tünaydın hanımlar
Selam canım,ayyyy suziler, ftemizler burada... öyle bir bakınmak bile yüzümü güldürdü.. =( çalışma ve ders hayatına bodozlama dalınca vaktim kalmadı =( kapattım kadınlar kulübü defterini... Özledim sizi.. kendinize iyi bakın...
secicilik de iyi aslinda mesela eskiden sevmedigim seyleri hic yemezdim gercekden ac olunca yerdim onlar hep geride kaldi simdi herseyi yiyorumyine ozamanlar ne giysem nasil süslensem diye bakan ben 24 saat yemek düsünen biri oldum bugün ne giysemden bugün ne yeseme dönüsdüm :111:
orda hata yapiyoruz iste canim kimi yorgun oluyor kimi senin gibi ders caliscam diye kendimize sevdigimiz yiyecekleri hazirlayip yemiyoruz saglikli seylerde lezzetli olabiliyor söyle bol salata yapsak domatesi salataligi havucu biriki zeytin biraz beyaz peynir ohhama üseniyoruz iste ayni bende öyleyim yada gidipde markete almiyorum
bu ara yine eskisi gibi yemege basladi tatlimsen beni geri sismanlatmak istiyorsun diyor ama onlar yine dikkat ettimi verebiliyorlar ki
Bu sonra yediklerin için canım
5 de çok erkenmiş canım ya, evet maalesef onlar hızlı veriyor kiloyu.
Selam canım,
biz de seni özledik, ne yaptın kilo işlerini, kontrol altına alabildin mi?
hosgeldin canimslm kızlar bnde varım sizin gibi zayıflamak istiyorumm
ay allah korusunolsun yaw simdilik aliyor yaayy cok kotu hissettim birden kendimi ya suzim dogru soyluyorsun ama ben hep boyle yiyen biri degilim ona ragmen kilo olmuyor birde en az yurudugum gun 1 saat mutlaka yuruyorum, bir de kilomu korudugum 1,5 yil boyunca asagi yukari boyle beslendim hatta daha rahat davraniyordum ama hic bisey olmadi simdi durduk yerde yine geri aldim diye sinirlerim bozuluyor, cannim bisey yapmak istemiyor artik odum kopuyo yine 69 lari 70 leri gorcem diye
saol fadime abla, boynum kildan ince valla:18::18:
cok gecmis olsun canim ya nolcakmis yani doktorlar nediyorlar bel fitigina nasil bi tedavi uygulayacaklar :26:Nasılsınız umarım herkez iyidir. Bu aralar bizim evde hastalıklar kol geziyor. Önce kızım ve ben hastaydım. Dün kociş tutulmuş akşam eve geldi. Sabah dr gitti bel fıtığı olmuş. Şimdi evde rapor almış dinleniyor. Bu bele hastalıkla annem yıllardır çekiyor. Şimdi de kocam için fene oldu. Yarın emer sonucu çıkacakmış. Sonra başka bir docentten randevü aldık ona gittcek.Benim moral bozuk anlayacağınız
Menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta,domates,lor peyniri,maydonoz.semiz,nane,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara:1 yeşil çay
Öğle:sebzeli et güveç,ayran,1 dilim cavdar ekmeği ,1 tane halley
Ara:yarım nar
Akşam: salata veye yoğurt yerim. Şimdi spor yapacağım.
Aramıza hoşgeldin.slm kızlar bnde varım sizin gibi zayıflamak istiyorumm
Yarın toparlarsın artık.olsun yaw simdilik aliyor yaayy cok kotu hissettim birden kendimi ya suzim dogru soyluyorsun ama ben hep boyle yiyen biri degilim ona ragmen kilo olmuyor birde en az yurudugum gun 1 saat mutlaka yuruyorum, bir de kilomu korudugum 1,5 yil boyunca asagi yukari boyle beslendim hatta daha rahat davraniyordum ama hic bisey olmadi simdi durduk yerde yine geri aldim diye sinirlerim bozuluyor, cannim bisey yapmak istemiyor artik odum kopuyo yine 69 lari 70 leri gorcem diye
saol fadime abla, boynum kildan ince valla:18::18:
Çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Menün de güzel canım, akşam sadece salata veya yoğurtla doyuyor musun peki çorba içsen ya da sebze yemeği yesenNasılsınız umarım herkez iyidir. Bu aralar bizim evde hastalıklar kol geziyor. Önce kızım ve ben hastaydım. Dün kociş tutulmuş akşam eve geldi. Sabah dr gitti bel fıtığı olmuş. Şimdi evde rapor almış dinleniyor. Bu bele hastalıkla annem yıllardır çekiyor. Şimdi de kocam için fene oldu. Yarın emer sonucu çıkacakmış. Sonra başka bir docentten randevü aldık ona gittcek.Benim moral bozuk anlayacağınız
Menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta,domates,lor peyniri,maydonoz.semiz,nane,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara:1 yeşil çay
Öğle:sebzeli et güveç,ayran,1 dilim cavdar ekmeği ,1 tane halley
Ara:yarım nar
Akşam: salata veye yoğurt yerim. Şimdi spor yapacağım.
kız o et parçalarınımı yicen dukan die ıyyy gel bacım sen dön gene buraya ne o öle bilmediğin şeyler millet sanacak çok dopiçizhandem napıyon tatlım ben dukan yapıyom dedımya bugun başladım bakalım
ballı varken öpersem kızar bana yolar beniyapmissin herhalde canim
:44: resimleri gördüm couscous a benziyor sanki :44: siz bi deneyin bakim sonra aramaya cikarim bende kinoakoyu
tekrar gecmis olsun canim
öyle canim yakininda olmayinca özlersin tabii
niye gi balli varken öpmiycenmi beniben yedekmiyim halen ayni isyerindesin dimi handem sen geri evkadini olsana gi
yaprak dökümü gibi döküldük
bende seni canim
basiniz sagolsun canim ama dedigin gibi allah kimsenin ellinede düsürmesin
hosgeldin canimcanim acikman iyi degil salatalik dograyip yiyebilirsin sütün icine tarcin koyup icebilirsin haslanmis yumurta yani bunlar hep zayiflamaya yardimci yiyecekler protein agirlikli beslenirsen zaten verirsin ama ac kalma
yapmissin kuzu ama bu seferde yanlis yazmissin herhalde :26:
mine gelirse minede liste olacakdin tatlim ona sorabiliriz okadar ugrasmissin birde elline koluna saglik
esin birsey demiyormu canim ya :26:
yok canim gelmiyor herhalde :26:
tabii tekrar hosgeldin aramiza
kiz gurbetnerdesin sen
canim biz daha cok saglikli zayiflamaya calisiyoruz belirli bir diyet uygulamiyoruzprotein agirlikli karbonhydratlardan uzak durmaya calisiyoruz
evlenincede bunlar ne diye eliyecek esim öyle yapiyor
tabii katilabilirsin canim hosgeldin
ben artik migdem bulaniyor tatlida disim agriyor falan diyorum yoksa aman nolcak diyorlar dedigin gibiama artik kimse ye diye üstelemiyor kendiligimden yiyorum
uyyy vakit geldi tatlim desene negüzel güle güle git gelkendine dikkat et girebilirsen gir tatlim
aksami güzel kapatiyorsun tatlim affiyet olsun
Bu akşam kimler spor yapacak, hadi yazalım buraya? Ben yapsam mı acaba, söz vermeyim ama yapmaya çalışacağım.
Öğlen menüm: 1 tbk.patlıcan yemeği+1 kepçe makarna+salata+yoğurt
ara:2 mandalina, 1 elma
meyve sanki fazla oldu ama neyse artık
Akşam da barbunya vardı onu yerim artık, yanına salata+yoğurt tamamdır.
guzelmis canim ya afiyet olsun
ben fazla kacirdim ama yememem gereken bisey yedim artik cuma gorurum
ya ben cok bunaldim herseydenn bu aralar acayip sinirliyim hersey herkes batiyor sanki, sen huzur ver ya rab
geçmiş olsun canım. fakat kafama takılan bişey oldu bana doktor verdiği ilacı sürekli kullanacağımı söyledi:44:
suzim yaa niye öyle yazdınyo cok bilmislik yapmak istemedim minem yirim seni ama veremiyorum dedin ya ondandir diye düsündüm hem sen biliyorsun zaten neyin dogru neyin yanlis oldugunu bende sana hatirlatma yapim menülerindebiri yediklerimizi gözümüze soka soka söylerse belki yemeyiz mi ki
suzim yaa sendede insülin direnci olmasıncanim yinede pes etmeyip devam edeceksin bende zor kilo veren birisiyim ama cok cabukda aliyorum yinede birakmiycam kilolar inatsa bende inatcigim eninde sonunda bizde basariya ulasacagiz gec de olsa
hoş geldin canımayyyy suziler, ftemizler burada... öyle bir bakınmak bile yüzümü güldürdü.. =( çalışma ve ders hayatına bodozlama dalınca vaktim kalmadı =( kapattım kadınlar kulübü defterini... Özledim sizi.. kendinize iyi bakın...
handecim sen nerelerdesinkız o et parçalarınımı yicen dukan die ıyyy gel bacım sen dön gene buraya ne o öle bilmediğin şeyler millet sanacak çok dopiçiz
ballı varken öpersem kızar bana yolar beni
ama o duymadan öpebilirim
of bacım yav noldu bize böle 2 stres atardık şurda yokolduk gitti
keşkem gene ev kadını olsam şu kociş askere bi gitse gelse en az 3 tane doğuracam bol bol takılacaz burda
günaydınGünaydın kızlarrr
Güzel bir gün olsun inşallah, akşam spor yapamdım, mutlu değili, bu akşam mutlaka yapacağım.
Akşam mercimek çorbası içtim, menü değişti.
Neden acaba canım, stres yapmışındır kilo yüzünden bazen bende de oluyo, Allah sağlık sıhhat versin canım, halimize şükredelim, sabah haberde izledim biri 8-biri 18 yaşında bir kız bir oğlan kardeş yangında can vermişler, Allah rahmet eylesin ama o kadar üzücü ki, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin, bu bile şükretmemiz için yeter canım ya.
Merhaba Kızlar nasılsınız ?? Şöyle bir uğrayayım dedim, umarım herkes iyidir .
haklisn kuzum, Rabbime sukurler olsun binlerce kez, hep sukredenler eylesin bizi insallahh
kiz sen nerelerdesinnnnn , en son kusmusmuydun buralar ne :26: simdi geldin mi kuzu
benim dunku menu:
sabah 1 dlm ekmek 1 yumurta 1 armut
ara kahve natural bar( bu barlar katkisiz badem yogurt yaban mersini falan iceriyor cok guzel hemde doyurucu)
oglen 1 dlm ekmek peynir
ara 1 armut
aksam kofte ve sehriyeli nohutlu pilav ( kizlar sehriyeyi 1 tatli kasigi zeytinyag ile kavurdum sonra da 1 bardaktan az haslanmis nohut ekledim, uzerine kaynar su, cok guzel oldu) aslinda boyle pilav falan yermiyorum ama sehriye corbasi yapacaktim baktim hemen hemen ayni sey olcak corbada da mutlaka 2 kasik sehriye yemis olcam , boyle olsun dedim bu sefer, gerci yine de yememem lazimdi ya neyse
ara yogurt
bugunku menu
sabah 1 bardak sut
ara 1 kahve dogal bar Eki Görüntüle 828163
ogle 3 kucuk kofte (2 dlm ekmek arasinda , 2 ekmek 160 kalori)
ara armut/ elma
aksam simdilik bilmiyom ama aksama yine yazarim insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?