70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben 60 - 69 topiğindeyim... nesfit 14 günü deneyen var mı.... faydasını gören var mı...

çok haklısın Suzicimm burda oldukça zaten aklıma yemek gelmiyor sürekli su içiyorumm

selam kızlar ben 60 - 69 topiğindeyim... nesfit 14 günü deneyen var mı.... faydasını gören var mı...

ben onu hiç 14 gün boyunca deneyemedim 2-3 gün sonra bıraktım hep ne tadını sevdim ne de doyurdu beni
faydasını görürsün diye düşünüyorum çünkü aç kalıyorsun ama nereye kadar devam edebilirsin ki bıraktığın an kilo almaya başlayabiirsin diye düşünüyorum :44::44:

ben 1 hafta denedim ama faydasini göremedim:26: bidaha mi denesem :44:ama yok ya doymuyorum ben onunla güzel kahvaltimi yapayim daha iyi

başlarsan haberim olsun....birlikte yaparız...

bir deniycem bakalım 14 günde neler oluyo merak ediyorum.... kilo verirsem buraya işe yarıyomuş diye müjdeye gelirim :) hangi diyeti bıraktıkta almadık ki :)) yalma oldum ben artık....

Saolun kızlar desteğinizle kurtulucam kilolardan inşallah cuma günü mü bildirim yapılıo kilo için

canım benim yediklerini alışkanlık haline getirirsen kilo almazsın ki zaten zamanla miden küçülecek ve fazlasını yeme ihtiyacı duymayacaksın ama bu nesfit dediğin şeyi bıraktığında onun yerine hangi öğününse onu yiceksin ki bu da senin kio almana neden olacak diye düşünüyorum yanlış anlama kendi fikrimi söylüyorum biz burda öğünlerimizi küçüterek zayıflıyoruz canım ondan yola çıkarak söyledim

Ah canım ya, alışkanlık dedin de biz millet olarak o kadar çok pasta-böreğe-tatlıya bağımlıyız ki, diyet yemeklerine alışmak çoook zor gibi, ben de geçen sene ne güzel 59 a kadar inmiştim, şimdi tekrar 65 e çıktım, kendimi çok kötü hissediyorum maalesef, oyyy oy. Bayramda da saldım çayıra mevlam kayıra oldu yani diyeceğim o ki, Allah herkese booool sabırlar versin bu diyet yolunda.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

benim de en büyük sorunum ekmek ya tatlıymış pastaymış onlarla pek aram yok çok şükür ama ekmeği hayatımdan tamamen çıkarsam incecik olcam ben eminim yaa bayramda millet baklava yerken ben ekmek yiyordum o kadar hasret kalmışım yani düşün yazık bana yaa acıdım kendime

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR

merhaba kızlar ben çok yeniyim bugun kilo vermeye karar verdimm su içememe problemi var bende birde çalıstıgım ıcın tüm gün oturuyorum oturanlar için nasıl bir program izliyorsunz

Ah canım ben ekmeği hiç aramam ama işte abur-cubur illa ki kaçıyor yani, bir de benim metabolizmam çok yavaş ya, çok zor kilo veriyorum, spor yapmadan falan çok zor benim işim, guatr da var, tahlilleri yaptırmadım epeydir, bir gitsem iyi olacak.

merhaba kızlar ben çok yeniyim bugun kilo vermeye karar verdimm su içememe problemi var bende birde çalıstıgım ıcın tüm gün oturuyorum oturanlar için nasıl bir program izliyorsunz

Aramıza hoşgeldin, ben de maalesef oturarak çalışıyorum canım, gerçekten ama hareketsiz olmuyor, önce suya sonra da spora karar verirsen, bir de porsiyonları düzeltirsen zamanla eridiğini görürsün. Ama bunun için de kendine uzun bir hedef koy, öyle hemen bir ayda 10 kg. gibi bir beklentin olmasın, ayda ortalama 3-4 kg. vermen ideal.

Akşam yemeği için tarhana çorbası ve bol yeşil salata arkadaşlar akşam 6 dan sonra yemek yemicem biraz yürüyüş bandında yürüyüş ve mekik çekicem
kilo çizelgesine benide ekleyebilirmisiniz başlangıç 73.3 boy 1.70 arkadaşlar
cumay sabırsızlıkla bekliyorum

geçmiş olsun canım tahlillerini aksatma bence benimde metabolizmam çok yavaş ya oturarak çalışanlar kervanındanım bende dolayısya can simidim var benim de

Aramıza hoşgeldin, cuma günü tekrar bildirimde bulunursan listeye eklenirsin.

geçmiş olsun canım tahlillerini aksatma bence benimde metabolizmam çok yavaş ya oturarak çalışanlar kervanındanım bende dolayısya can simidim var benim de

Sağol canım, 5 ay olmuş gitmeyeli, cuma günü gideceğim inşallah, oturarak çalışma en zor meslek zaten kilo açısından.

evet öğün küçültmek en mantıklısı... bunu bir detoks mahiyetinde yapıcam zaten... iki hafta sonra bakalım ne olmuş olacak... sonra bir hafta ara veririm kontrol ederim... verdiğimi alıyomuyum diye... deniyeyim aklımda kalmasın.... bakalım ne kadar dayanabilicem....

kış mış yürüyemezsen akşamları mekik falan çekebilrsin. ( not: ben yapıyomuşum gibi akıl veriyorum )
bende 1.73 üm omuzlarımda geniş maşşalhım var dikkat ediyorum ama ara ara diyet yapıyorum ara ara bırakıyorum haftanın 3 günü rejim 4 günü free takılıyorum tavsiye ederim

verirsin merak etme ya haftada 500-1500 gr versen yeterli olur 2 kg abartılı olmasın da :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…