70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mekik de pek başarılı değilim yaa ama yeme konusunda gayet başarılıyımmm :)))

sen sanırım 67kg olmuşun ben 67ken beğeniyorum kendimi yani sen de fıstık gibisindir şimdi..eğer ben de senin kiloya gelirsem bi free bi sıkı devam edebilirim...ama şimdi facia durumdayım ağlamak istiyorum hüüüü (

benide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçekten artık kilo vermek istiyorum bunun için bir kaç kez denemede bulundum 4 5 kilo verdim bıraktım ama artık çok mutsuzum özellikle yaşım dolayısıyla gereğinden fazla kilodayım ve kendimi çoğu zaman çok kötü hissediyorum aslında üni ye başlamadan öncede kiloluydum biraz 60 kiloydum şu anda mezun oldum ama okurkenki stres vb etkenlerle birde abur cuburlar falan iyice kilo aldım tartıya bir çıktım 73.8 aslında kendimle barışık bir insanım başka insanlar ne der ne düşünür takılmam ama beni en çok üzen şey ve sinir eden şey öncelikle beğendiğim kıyafetleri giyemiyor olmak üzerime hiç bir kıyafeti yakıştıramamak ve bu durumun sağlığımı etkileme ihtimali :44: artık dur demeye karar verdim aslında 1 aydır spor yapıyorum düzenli ama hiç kilo verememiştim hep aynı çıkıyordu gram bile sanırım kilo vermeye yeni başladım bu hafta tartıldığımda 72.8 i gördüm inşallah böyle devam eder diyorum bu arada daha önce diyetistene kontrolünde kilo vermiştim o 4 5 kilo verme döneminde hormonlarımda bir sorun yok sadece metabolizmam birazcık yavaş bunun için de sporu düzenli yapmam gerekiyor ama inanıyorum bu sefer başarabilirim bu siteyide tesadüfen buldum birkaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti banada destek olursanız çok iyi olur gerçi hala stresliyim nisana kadar çok önemli bir sınava hazırlanıyorum ama bu sefer aynı zamanda kilo vermeyi planlıyorum sağlıklı beslenirsem bir sorun olmaz diye düşünüyorum:44: hedefim nisandaki sınavımın iyi geçmesi ve bu zaman kadar hedefime ulaşmak en azından yaklaşmak bu arada belirtmedim 23 yaşımı doldurmak üzereyim boyum 1.61 şu an 72.8 kiloyum hedefim öncelikli olarak 60 ın altına inmek

Son düzenleme:
herkesciklere merhaba,

gecmisi okudum ama alinti yapamadim. bende iyi olmaya calisyorum sukur olsun

menu peynirli yumurta, domates, zeytin, 1 dlm ekmek, sekersiz cay

ara donut, mandalina

ara 1 dlm ekmek yarim avakado

aksam 1 kase corba yagsiz salata sulu kofte

ara 2 kucuk fincan kahve, renkli sekerler.

ders calistigim icin kacamak yapiyorum ama daha bir kararliyim sanki

hepnizi optummmm

uyy ballim kaymagim gelmis cok özledim seni
canimmmmmmmmmm bende suzimmmmmmmmm
hosgeldiiiinn
daha fazla almadan biryerden basla bence

verirsin insallh canim

Artık olan pantolonlarımın içinede giremiyorum süper oldu şimdi şubat tatiline kadar incecik olmak istiyorum arkadaşlar birinci olan arkadaşıda tebrik ediyorum
Benide aranıza alırmısınız ne yapmam gerek
hosgeldiin

ben 1 hafta denedim ama faydasini göremedim:26: bidaha mi denesem :44:ama yok ya doymuyorum ben onunla güzel kahvaltimi yapayim daha iyi
doyuramadim gitti seniiiiiii
hala 7 mi görüyorum ben cizelgede
neyse suzi seni en yakin zamanda aliyorum ele haberin ola
gelir gelmez girismeyeyim
ammaaaaaaaa ayagini denk al bilmem anlatabiliyomuyum

merhaba kızlar ben çok yeniyim bugun kilo vermeye karar verdimm su içememe problemi var bende birde çalıstıgım ıcın tüm gün oturuyorum oturanlar için nasıl bir program izliyorsunz
hosgeldiiin bize takil canim
hosgeldiin

abartma kiz o kilo boyuna göre asiri fazla degil ki... sen soktasin suan bence tarti soku o
ne fistigi ya 40 42 beden giyyorum. ortalama 4 5 kilo da 1 beden gidiyomus gitse 5 kilo ya. tam mekik çekme yari mekik çek olsun ise yarar (=

arkadaşlar merhaba, ben 1.70 boyundayım ve şu an 74 kiloyum. 6 haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. ama bu rakam bana biraz az geldi ve motivasyona ihtiyacım var. o yüzden ben de bir takımda yer almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Aramıza hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, sabırla ve azimle istediğin kiloya inersin eminim. Sınavını da umarım en güzel şekilde başarırsın canım.

Selam canım, sen derslerine çalış, alıntı falan mühim değil, bu arada ne okuyorsun canım?
Liste için de ayrıca teşekkür ederim, o hafta yazamadım sanırım, ellerine sağlık.

Balkaymakım gelmiş, hoşgelmiş sefalar getirmiş, kız bir gittin kayboldun, neler yapıyorsun, nasıl geçiyor hayatın, artık aramıza düzenli katılacak mısın? Bırakma bizleri emi

Aramıza hoşgeldin canım, çok güzel boyunun 1,70 olması, hep imrenmişimdir uzun boylara, benim de maalesef 1,52 boy, 65 kg. Biz burada takım olarak değil de, birbirimize yardımcı olarak kg. vermeye çalışıyoruz, cuma günleri de listemiz çıkıyor.

çok haklısın Suzicimm burda oldukça zaten aklıma yemek gelmiyor sürekli su içiyorumm

tamam canim haftaya yada öbür haftaya baslayalim istersen bi degisiklik olur banada ama kilo almayalim birde 3 hafta sonra kardesimin nisani var tombili görümce olmak istemiyorum :18:
Saolun kızlar desteğinizle kurtulucam kilolardan inşallah cuma günü mü bildirim yapılıo kilo için
evet canim cuma günü
ayni ben herseyi ekmegin icine koyasim geliyor
merhaba kızlar ben çok yeniyim bugun kilo vermeye karar verdimm su içememe problemi var bende birde çalıstıgım ıcın tüm gün oturuyorum oturanlar için nasıl bir program izliyorsunz
canim bende zorlaniyorum su icmeye ama artik 1.5 litre siseyi sabahdan dolduruyorum ve onu is cikisi bitene kadar bitirmeye calisiyorum sende sise koy yani basina ozaman daha fazla icersin bence
git fadimem ihmal etme herseyden önce saglik tatlim
güzel kapatmissin aksami affiyet olsun canim

hosgeldin canim aramiza
güzel tatlim affiyet olsun allah zihin acikligi versin seker

askim bebegim karim kocam incelt beni döv beni sev beni kiz balli kardesimin nisani var 3 hafta sonra 6lilari görsem bari o vakte kadar
Günaydın kızlarr
Güzel bir gün diliyorum herkese, kaçamaksız ve az kalorili
günaydin fadimem
günaydın kızlar inş hep beraber kurtuluruz fazlalıklarımızdan
günaydin canim

sütlü tarcini denedinmi tatlim :18:[/QUOTE]

ben süt sevmiyorum ve işin kötüsü tarçının tadını da sevmiyorum :18::18::18::18:

sabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta yarım domates ve salatalık yarım dilim ekmek yedim arkadaşlar. öğlen için ise ızgara tavuk düşünüyorum tatlı isteği iin ise içtiğim her türlü çayın içine çubuk tarçın koyuyorum arkadaşlar işe yarıyor

hosgeldin canim

hosbuldummm canim sagol
ya laptopum bozuldu kocisde yoktu sonrada izine gittim geldim derken anca bacim
iyiyim cok sükür katilicam insallah
söyle bi 6 7 kilo daha vereyim insallah diyorum baklim
sen nasilsin neler yapiyosun

ay ay ayyy
bugün olmaz suzi basim agriyo
neyse konuya dönelim menüleri göreyim
dedigim ekmekden almadinmi kiz sen
bak yeter artik gelmeyim orayaaa
yiteeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
yedin ömrümü
3 hafta az degil bak istesen en az 4 kilo verirsin hadi suzim lütfen

hu huuuuu
kim var kim yooook
kime bakmistiniz buyrun

kızlarrrrrrr !

benim şu tatlı krizlerime bi çaresi olan varmııııı ?
var canim bi tatli ye bak ben seni ne yapiyom
sakinn ama sakin duymayayim
sen yiyince buraya yaziyosun biz yoluyoz sonra hadi bakalim birdaha ye

afiyet olsun

güzel canim affiyet olsun ben bi ara tarcinli cay almisdim oda güzeldin
benmi :26:4 kilo vercem :18: kiz ne aldim biliyonmu wasa rogen dünn knäckebrot gibi iyi degilmi :26: öglen ne yesem diye düsünüyorum aksam kürtanli patlican köfte yogurt yiyesim var öglen hafif birsey yemem lazim :26:
güzel bir gün olsun insallahhhhhhhhhhhhhhh

insallah yavrummm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…