- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
kış mış yürüyemezsen akşamları mekik falan çekebilrsin. ( not: ben yapıyomuşum gibi akıl veriyorum)
bende 1.73 üm omuzlarımda geniş maşşalhım vardikkat ediyorum ama ara ara diyet yapıyorum ara ara bırakıyorum haftanın 3 günü rejim 4 günü free takılıyorum tavsiye ederim
verirsin merak etme ya haftada 500-1500 gr versen yeterli olur 2 kg abartılı olmasın da :44:
canimmmmmmmmmmuyy ballim kaymagim gelmiscok özledim seni
hosgeldiiiinnMerhaba kızlar beni de aranıza alın halim fena😪 sabah tartıldım 79.9 kilodayım. İşin kötüsü ben niyeyse çok da kilolu olduğumu düşünmüyorum yani rakamlar fazla ama aynadaki görüntüm çok çok rahatsız etmio beni . O yüzden pek istekli diildim ama yakın arkadaşlarımın eşimin minik iğnelemeleri bu kararı aldırdı bana. 28 yaşındayım 1.67 boyum 27 aylık bi kızım var matematik öğretmeniyim haa bide adım Zehra 😊
verirsin insallh canimmerhaba kızlar
bu bayram inanılmaz zor geçti ailede en zayıf benken görümcelerim inanılmaz zayflamışlar.doğumdan sonra aldığım kiloları veremedim.Çok gaza geldim burada sizinle ber-aber azmimi yitirmeyeceğimi düşünüyorum.Kilom 73.3 boy 17.73 çok utandım çokkkkkkkk
hosgeldiinArtık olan pantolonlarımın içinede giremiyorum süper oldu şimdi şubat tatiline kadar incecik olmak istiyorum arkadaşlar birinci olan arkadaşıda tebrik ediyorum
Benide aranıza alırmısınız ne yapmam gerek
doyuramadim gitti seniiiiiiiben 1 hafta denedim ama faydasini göremedim:26: bidaha mi denesem :44:ama yok ya doymuyorum ben onunlagüzel kahvaltimi yapayim daha iyi
hosgeldiiinmerhaba kızlar ben çok yeniyim bugun kilo vermeye karar verdimm su içememe problemi var bende birde çalıstıgım ıcın tüm gün oturuyorumoturanlar için nasıl bir program izliyorsunz
hosgeldiinbenide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçekten artık kilo vermek istiyorum bunun için bir kaç kez denemede bulundum 4 5 kilo verdim bıraktım ama artık çok mutsuzumözellikle yaşım dolayısıyla gereğinden fazla kilodayım ve kendimi çoğu zaman çok kötü hissediyorum aslında üni ye başlamadan öncede kiloluydum biraz 60 kiloydum şu anda mezun oldum ama okurkenki stres vb etkenlerle birde abur cuburlar falan iyice kilo aldım tartıya bir çıktım 73.8 aslında kendimle barışık bir insanım başka insanlar ne der ne düşünür takılmam ama beni en çok üzen şey ve sinir eden şey öncelikle beğendiğim kıyafetleri giyemiyor olmak üzerime hiç bir kıyafeti yakıştıramamak ve bu durumun sağlığımı etkileme ihtimali :44: artık dur demeye karar verdim aslında 1 aydır spor yapıyorum düzenli ama hiç kilo verememiştim hep aynı çıkıyordu gram bile sanırım kilo vermeye yeni başladım bu hafta tartıldığımda 72.8 i gördüm inşallah böyle devam eder diyorum bu arada daha önce diyetistene kontrolünde kilo vermiştim o 4 5 kilo verme döneminde hormonlarımda bir sorun yok sadece metabolizmam birazcık yavaş bunun için de sporu düzenli yapmam gerekiyor ama inanıyorum bu sefer başarabilirim bu siteyide tesadüfen buldum birkaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti banada destek olursanız çok iyi olur gerçi hala stresliyim nisana kadar çok önemli bir sınava hazırlanıyorum ama bu sefer aynı zamanda kilo vermeyi planlıyorum sağlıklı beslenirsem bir sorun olmaz diye düşünüyorum:44: hedefim nisandaki sınavımın iyi geçmesi ve bu zaman kadar hedefime ulaşmak en azından yaklaşmak bu arada belirtmedim 23 yaşımı doldurmak üzereyim boyum 1.61 şu an 72.8 kiloyum hedefim öncelikli olarak 60 ın altına inmek
mekik de pek başarılı değilim yaaama yeme konusunda gayet başarılıyımmm :)))
sen sanırım 67kg olmuşun ben 67ken beğeniyorum kendimi yani sen de fıstık gibisindir şimdi..eğer ben de senin kiloya gelirsem bi free bi sıkı devam edebilirim...ama şimdi facia durumdayım ağlamak istiyorum hüüüü(
Aramıza hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, sabırla ve azimle istediğin kiloya inersin eminim. Sınavını da umarım en güzel şekilde başarırsın canım.benide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçekten artık kilo vermek istiyorum bunun için bir kaç kez denemede bulundum 4 5 kilo verdim bıraktım ama artık çok mutsuzumözellikle yaşım dolayısıyla gereğinden fazla kilodayım ve kendimi çoğu zaman çok kötü hissediyorum aslında üni ye başlamadan öncede kiloluydum biraz 60 kiloydum şu anda mezun oldum ama okurkenki stres vb etkenlerle birde abur cuburlar falan iyice kilo aldım tartıya bir çıktım 73.8 aslında kendimle barışık bir insanım başka insanlar ne der ne düşünür takılmam ama beni en çok üzen şey ve sinir eden şey öncelikle beğendiğim kıyafetleri giyemiyor olmak üzerime hiç bir kıyafeti yakıştıramamak ve bu durumun sağlığımı etkileme ihtimali :44: artık dur demeye karar verdim aslında 1 aydır spor yapıyorum düzenli ama hiç kilo verememiştim hep aynı çıkıyordu gram bile sanırım kilo vermeye yeni başladım bu hafta tartıldığımda 72.8 i gördüm inşallah böyle devam eder diyorum bu arada daha önce diyetistene kontrolünde kilo vermiştim o 4 5 kilo verme döneminde hormonlarımda bir sorun yok sadece metabolizmam birazcık yavaş bunun için de sporu düzenli yapmam gerekiyor ama inanıyorum bu sefer başarabilirim bu siteyide tesadüfen buldum birkaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti banada destek olursanız çok iyi olur gerçi hala stresliyim nisana kadar çok önemli bir sınava hazırlanıyorum ama bu sefer aynı zamanda kilo vermeyi planlıyorum sağlıklı beslenirsem bir sorun olmaz diye düşünüyorum:44: hedefim nisandaki sınavımın iyi geçmesi ve bu zaman kadar hedefime ulaşmak en azından yaklaşmak bu arada belirtmedim 23 yaşımı doldurmak üzereyim boyum 1.61 şu an 72.8 kiloyum hedefim öncelikli olarak 60 ın altına inmek
Selam canım, sen derslerine çalış, alıntı falan mühim değil, bu arada ne okuyorsun canım?herkesciklere merhaba,
gecmisi okudum ama alinti yapamadim. bende iyi olmaya calisyorum sukur olsun
menu peynirli yumurta, domates, zeytin, 1 dlm ekmek, sekersiz cay
ara donut, mandalina
ara 1 dlm ekmek yarim avakado
aksam 1 kase corba yagsiz salata sulu kofte
ara 2 kucuk fincan kahve, renkli sekerler.
ders calistigim icin kacamak yapiyorum ama daha bir kararliyim sanki
hepnizi optummmm
Balkaymakım gelmiş, hoşgelmiş sefalar getirmiş, kız bir gittin kayboldun, neler yapıyorsun, nasıl geçiyor hayatın, artık aramıza düzenli katılacak mısın? Bırakma bizleri emicanimmmmmmmmmmbende suzimmmmmmmmm
hosgeldiiiinn
daha fazla almadan biryerden basla bence
verirsin insallh canim
hosgeldiin
doyuramadim gitti seniiiiiii
hala 7 mi görüyorum ben cizelgede
neyse suzi seni en yakin zamanda aliyorum ele haberin ola
gelir gelmez girismeyeyim
ammaaaaaaaa ayagini denk al bilmem anlatabiliyomuyum
hosgeldiiinbize takil canim
hosgeldiin
Aramıza hoşgeldin canım, çok güzel boyunun 1,70 olması, hep imrenmişimdir uzun boylara, benim de maalesef 1,52 boy, 65 kg.arkadaşlar merhaba, ben 1.70 boyundayım ve şu an 74 kiloyum. 6 haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. ama bu rakam bana biraz az geldi ve motivasyona ihtiyacım var. o yüzden ben de bir takımda yer almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
çok haklısın Suzicimm burda oldukça zaten aklıma yemek gelmiyor sürekli su içiyorumm
tamam canim haftaya yada öbür haftaya baslayalim istersen bi degisiklik olur banada ama kilo almayalim birde 3 hafta sonra kardesimin nisani var tombili görümce olmak istemiyorum :18:başlarsan haberim olsun....birlikte yaparız...
bir deniycem bakalım 14 günde neler oluyo merak ediyorum.... kilo verirsem buraya işe yarıyomuş diye müjdeye gelirim :) hangi diyeti bıraktıkta almadık ki :)) yalma oldum ben artık....
evet canim cuma günüSaolun kızlar desteğinizle kurtulucam kilolardan inşallah cuma günü mü bildirim yapılıo kilo için
benim de en büyük sorunum ekmek ya tatlıymış pastaymış onlarla pek aram yok çok şükür ama ekmeği hayatımdan tamamen çıkarsam incecik olcam ben eminim yaabayramda millet baklava yerken ben ekmek yiyordum o kadar hasret kalmışım yani düşün yazık bana yaa acıdım kendime
canim bende zorlaniyorum su icmeye ama artik 1.5 litre siseyi sabahdan dolduruyorum ve onu is cikisi bitene kadar bitirmeye calisiyorum sende sise koy yani basina ozaman daha fazla icersin bencemerhaba kızlar ben çok yeniyim bugun kilo vermeye karar verdimm su içememe problemi var bende birde çalıstıgım ıcın tüm gün oturuyorumoturanlar için nasıl bir program izliyorsunz
git fadimem ihmal etme herseyden önce saglik tatlimAh canım ben ekmeği hiç aramam ama işte abur-cubur illa ki kaçıyor yani, bir de benim metabolizmam çok yavaş ya, çok zor kilo veriyorum, spor yapmadan falan çok zor benim işim, guatr da var, tahlilleri yaptırmadım epeydir, bir gitsem iyi olacak.
güzel kapatmissin aksami affiyet olsun canimAkşam yemeği için tarhana çorbası ve bol yeşil salata arkadaşlar akşam 6 dan sonra yemek yemicem biraz yürüyüş bandında yürüyüş ve mekik çekicem
kilo çizelgesine benide ekleyebilirmisiniz başlangıç 73.3 boy 1.70 arkadaşlar
cumay sabırsızlıkla bekliyorum
hosgeldin canim aramizabenide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçekten artık kilo vermek istiyorum bunun için bir kaç kez denemede bulundum 4 5 kilo verdim bıraktım ama artık çok mutsuzumözellikle yaşım dolayısıyla gereğinden fazla kilodayım ve kendimi çoğu zaman çok kötü hissediyorum aslında üni ye başlamadan öncede kiloluydum biraz 60 kiloydum şu anda mezun oldum ama okurkenki stres vb etkenlerle birde abur cuburlar falan iyice kilo aldım tartıya bir çıktım 73.8 aslında kendimle barışık bir insanım başka insanlar ne der ne düşünür takılmam ama beni en çok üzen şey ve sinir eden şey öncelikle beğendiğim kıyafetleri giyemiyor olmak üzerime hiç bir kıyafeti yakıştıramamak ve bu durumun sağlığımı etkileme ihtimali :44: artık dur demeye karar verdim aslında 1 aydır spor yapıyorum düzenli ama hiç kilo verememiştim hep aynı çıkıyordu gram bile sanırım kilo vermeye yeni başladım bu hafta tartıldığımda 72.8 i gördüm inşallah böyle devam eder diyorum bu arada daha önce diyetistene kontrolünde kilo vermiştim o 4 5 kilo verme döneminde hormonlarımda bir sorun yok sadece metabolizmam birazcık yavaş bunun için de sporu düzenli yapmam gerekiyor ama inanıyorum bu sefer başarabilirim bu siteyide tesadüfen buldum birkaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti banada destek olursanız çok iyi olur gerçi hala stresliyim nisana kadar çok önemli bir sınava hazırlanıyorum ama bu sefer aynı zamanda kilo vermeyi planlıyorum sağlıklı beslenirsem bir sorun olmaz diye düşünüyorum:44: hedefim nisandaki sınavımın iyi geçmesi ve bu zaman kadar hedefime ulaşmak en azından yaklaşmak bu arada belirtmedim 23 yaşımı doldurmak üzereyim boyum 1.61 şu an 72.8 kiloyum hedefim öncelikli olarak 60 ın altına inmek
güzel tatlim affiyet olsunherkesciklere merhaba,
gecmisi okudum ama alinti yapamadim. bende iyi olmaya calisyorum sukur olsun
menu peynirli yumurta, domates, zeytin, 1 dlm ekmek, sekersiz cay
ara donut, mandalina
ara 1 dlm ekmek yarim avakado
aksam 1 kase corba yagsiz salata sulu kofte
ara 2 kucuk fincan kahve, renkli sekerler.
ders calistigim icin kacamak yapiyorum ama daha bir kararliyim sanki
hepnizi optummmm
canimmmmmmmmmmbende suzimmmmmmmmm
hosgeldiiiinn
daha fazla almadan biryerden basla bence
verirsin insallh canim
hosgeldiin
doyuramadim gitti seniiiiiii
hala 7 mi görüyorum ben cizelgede
neyse suzi seni en yakin zamanda aliyorum ele haberin ola
gelir gelmez girismeyeyim
ammaaaaaaaa ayagini denk al bilmem anlatabiliyomuyum
hosgeldiiinbize takil canim
hosgeldiin
arkadaşlar merhaba, ben 1.70 boyundayım ve şu an 74 kiloyum. 6 haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. ama bu rakam bana biraz az geldi ve motivasyona ihtiyacım var. o yüzden ben de bir takımda yer almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
günaydin fadimemGünaydın kızlarr
Güzel bir gün diliyorum herkese, kaçamaksız ve az kalorili
günaydin canimgünaydın kızlar inş hep beraber kurtuluruz fazlalıklarımızdan
hu hu minehu huuuuu
kim var kim yooook
sütlü tarcini denedinmi tatlim :18:kızlarrrrrrr !
benim şu tatlı krizlerime bi çaresi olan varmııııı ?
sütlü tarcini denedinmi tatlim :18:
hosgeldin canimarkadaşlar merhaba, ben 1.70 boyundayım ve şu an 74 kiloyum. 6 haftadır diyet yapıyorum ve 4 kilo verdim. ama bu rakam bana biraz az geldi ve motivasyona ihtiyacım var. o yüzden ben de bir takımda yer almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
hosbuldummmAramıza hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, sabırla ve azimle istediğin kiloya inersin eminim. Sınavını da umarım en güzel şekilde başarırsın canım.
Selam canım, sen derslerine çalış, alıntı falan mühim değil, bu arada ne okuyorsun canım?
Liste için de ayrıca teşekkür ederim, o hafta yazamadım sanırım, ellerine sağlık.
Balkaymakım gelmiş, hoşgelmiş sefalar getirmiş, kız bir gittin kayboldun, neler yapıyorsun, nasıl geçiyor hayatın, artık aramıza düzenli katılacak mısın? Bırakma bizleri emi
Aramıza hoşgeldin canım, çok güzel boyunun 1,70 olması, hep imrenmişimdir uzun boylara, benim de maalesef 1,52 boy, 65 kg.Biz burada takım olarak değil de, birbirimize yardımcı olarak kg. vermeye çalışıyoruz, cuma günleri de listemiz çıkıyor.
ay ay ayyy
tamam canim haftaya yada öbür haftaya baslayalim istersen bi degisiklik olur banada ama kilo almayalim birde 3 hafta sonra kardesimin nisani var tombili görümce olmak istemiyorum :18:
evet canim cuma günü
ayni ben herseyi ekmegin icine koyasim geliyor
canim bende zorlaniyorum su icmeye ama artik 1.5 litre siseyi sabahdan dolduruyorum ve onu is cikisi bitene kadar bitirmeye calisiyorum sende sise koy yani basina ozaman daha fazla icersin bence
git fadimem ihmal etme herseyden önce saglik tatlim
güzel kapatmissin aksami affiyet olsun canim
hosgeldin canim aramiza
güzel tatlim affiyet olsunallah zihin acikligi versin seker
askim bebegim karim kocam incelt beni döv beni sev beni kiz balli kardesimin nisani var 3 hafta sonra 6lilari görsem bari o vakte kadar
günaydin fadimem
günaydin canim
kime bakmistiniz buyrunhu huuuuu
kim var kim yooook
var canim bi tatli ye bak ben seni ne yapiyomkızlarrrrrrr !
benim şu tatlı krizlerime bi çaresi olan varmııııı ?
afiyet olsunsabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta yarım domates ve salatalık yarım dilim ekmek yedim arkadaşlar. öğlen için ise ızgara tavuk düşünüyorum tatlı isteği iin ise içtiğim her türlü çayın içine çubuk tarçın koyuyorum arkadaşlar işe yarıyor
güzel canim affiyet olsunsabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta yarım domates ve salatalık yarım dilim ekmek yedim arkadaşlar. öğlen için ise ızgara tavuk düşünüyorum tatlı isteği iin ise içtiğim her türlü çayın içine çubuk tarçın koyuyorum arkadaşlar işe yarıyor
benmi :26:4 kilo vercem :18: kiz ne aldim biliyonmu wasa rogen dünn knäckebrot gibi iyi degilmi :26: öglen ne yesem diye düsünüyorum aksam kürtanli patlican köfte yogurt yiyesim var öglen hafif birsey yemem lazim :26:hosgeldin canim
hosbuldummmcanim sagol
ya laptopum bozuldu kocisde yoktu sonrada izine gittim geldim derken anca bacim
iyiyim cok sükürkatilicam insallah
söyle bi 6 7 kilo daha vereyim insallah diyorum baklim
sen nasilsin neler yapiyosun
ay ay ayyy
bugün olmaz suzi basim agriyo
neyse konuya dönelim menüleri göreyim
dedigim ekmekden almadinmi kiz sen
bak yeter artik gelmeyim orayaaa
yiteeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
yedin ömrümü
3 hafta az degil bak istesen en az 4 kilo verirsin hadi suzim lütfen
kime bakmistiniz buyrun
var canim bi tatli ye bak ben seni ne yapiyom
sakinn ama sakin duymayayim
sen yiyince buraya yaziyosun biz yoluyoz sonra hadi bakalim birdaha ye
afiyet olsun
güzel bir gün olsun insallahhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?