burası küçük yer öğrenciden geçindikleri için o tartılar 20 TL den 30-40 oluyo. O kadar parada veremem krediyi beklemem gerek onun için
biz istesek yapamayacagimiz birsey yok istiyoruz ve incecik zayif olacagiz insallah
dünkü menüm:
sabah 2 dilim tahili bugdayli mi oluyor neyse kara tost iste2 dilim light kasar peyniri 2 dilim salam 1 domates
ara: elma getirmisdim yiyemedim disimden ara yok
öglen 2 köfte cacik
ara: yok
aksam: hafif salcali kiymali yumurtaaz birsey ondan yedim okada :26:
Selam kızlar;
Sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salam
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir (bu sefer tam oldu)
1 domates
1 salatalık
Ara;
Yoğurt (kuru nane ve pul biber ile; nane tokluk veriyormuş).
Öğlen;
Taze fasulye (kaç gündür bitmedi)
4 kaşık bulgur pilavı (az tereyağı ve zeytinyağı ile pişirdim)
1 domates, 1 salatalık ve haşlanmış karnıbahardan salata yaptım (içine 2 yemek kaşığı zeytin yağı kattım. Çok mu :26: ?).
Ara olarak elma yiyeceğim ama içimden muz geçiyor. Akşam Izgara köfte yerim bir dilim tam buğday ekmeğiyle diye düşünüyorum.
Diyet konusunda tecrübeli hanımlar yorum reca ediyim
Bu arada aç karna 65 kg' yim hedef 55-57.
Evet kızlar bütün diyete başlama girişimlerimin çoğu çöp oldu gitti blakis dahada fazla kilo almama neden oldular bu genç yaşımda kilolarım yüzünden çirkinleşip yaşımdan dahada büyük göstermemden bıktım usandım...
diyete başlayalı tam 1 hafta oldu ama takip edemiyorum saatlerini bazen iştahım hiç olmuyor 2 öğünle kapatıyorum günü kahvaltımı yapmayı ve en önemlisi susuz kalmamayı başardım sayılır ... AMA braz takip edilmeye dsipline ihtiyacım var sanırım
yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama tek başıma çıkmak cazip pek gelmiyor ama başlıcam bi yerden artıkın haftanın 3 günü 1 er saat yürümeyi planlamaktayım :)
hergün buraya güncelleme yapıp diyet listemizi paylaşmamızda ayrı bir güzellik gelelim boy 1.65 kilo 78 utanıyorun-m yazarken bile umarım güzel bir şekilde yeni bir başlangıç yaparaktan zayıflarım :)
unutmadan tanıştımıza şimdiden çok memnun oldum kızlar hızlıca menümü paylaşıyorum bugünki :
sabah
salatalık domates peynir haşlanmış yumurta kızarmış ekmek
öğle
salata
akşam
zeytin yağlı fasulye
salata
Eki Görüntüle 843064
Bugün menüm
Sabah 1 dilim cikolatali ekmek, 1 fincan mate cay
Ara yarim kohlrabi ,2 kuru kayisi
Ögle:finrinda mücver ve tavuk
Ara:ceyrek pomelo, minik bir kare kek
Aksam: yogurtlu kuru patlican ve biber haslamasi, 1 dilim ekmek
2 lt su
gelemedim bir türlü kizlar
laptopum bozuk kocisde kendininkini ise götürüyor
telefondan okuyorum ama yazamiyoruum
böylede motive olamiyorum yaaa
suzimm canim bu hafta seninle ilgilenicektim :26:
en cokda ona üzüldüm canim kusura bakma lütfen
yediklerini gördüm az ama güzel canim süpersin
ama ne olur sen yine benim dedigim sekilde yap olurmu ben ilgilenemesemde
gecmise gitmicem cok fazla aklimda kalanlari yazayim :126:
handeeemcok gecmis olsun canimm :26:
gelen mala gelsin artik :26:Rabbim birdaha yasatmasin
ababababaababaacanimm hayirlisi olsun Rabbim tamamina erdirsin hayirlisi olsun insallahh
anlat kizneyin nesi
kimin fesi
ne is yapiyor
ay nasil tanistiniz
ha bide sey dikkatimi cekti suzi daymatla ilgili bir sürü soru sormus
ay ne merakli yaaa
suzim elbiseni telden gördüm canim
güzel canim cokda yakismis vücuduna
ayrica hicde kilolu görünmüyorsun arkadasimm
ve sunuda söylemeden gecemiycem acik sacik kiyafet görmekden midem bulandi
dügüne bi gidiyorsun et pazari sanki olan olmayan herkes acmis
seninki gayet hos rengide güzel
bak ne dicem eger o kemerin oraya sabit degilse altin lada kombinliyebilirsin
mavi ve altin güzel olur
altin dümdüz kemerler oluyo ya ondan takarsin
yine altin düz bir bileklik ve altin hani düz bayunluklar oluyo ondan
saclarinida topuz ohhhhh
ay baska baskaaa :44:gelmiyo aklima yaa :26:
neyse yarin kocisim laptopu götürmüyor sabah görüsürüz insallahh
sen anlıyorum canım ben de henüz bu yıl mezun oldugumdan çok uzak degıl öğrenci allerive biliyormusun bende okudugum sehre gıdınce hıc trtılmazdım... eczaneye gıdıp tartılmaktan da utanırdım bulundugum yerde cevrem eczane doluydu fakat ben tartılmadım hıc 4 yıl boyunca orda eve gıttıgımde trtılırdım ve hep de 3 ayda 5 kılo fln vermıs olarak gelırdım eve tabı evde 1 ayda o 5 kıloyu alır donerdım :// mezun oldugumda da 5 kılo verıp geldım 4 ay oldu sımdı vee yine kılo aldım ve malesef gıttıgımde kılo vermelıyım demeyı unuttugum huzurdan kılo verdıgım o yere artık gıdemıyorum ((
çok dert etme zaten sen aynaşlardan bılıyorsun kılo verdıgını :) olmayan bır pantolonunu getır evden kılo verdıgını dusundukce gıy onu :) once olmaz sonra yukarı cekersın dugmesı kapanmaz sonra zorla düğmeyı kapatırsın sonra uzerıne olur :))) inanılmaz bır mutluluk oluyor öylede:)
Günaydın şekerleeer :80:
- Çok şanslıyım çünkü tam bugün moduma girdim ama kan gövdeyi götürüyor :84:
Regl olmuşum yani :84:
Ben yine menülerimi paylaşacağım ama sanırım bu hafta tartılmam :95:
- Sabah : Kuru kayısı yedim 1 tane ve Türk kahvemi içiyorum şu an ve dükkanı (topiği) bi açayım dedim :119::119:
- Umarım hepiniz iyisinizdir, dün kimsecikleri uğramamış sanırım ben yine de bir geçmişe gideyim :126:
Güzelmiş afiyet olsun ama öğlen sadece salata olmamış yanına sebze yemeği veya çorba ve yoğurt da ekleyebilirsin.Evet kızlar bütün diyete başlama girişimlerimin çoğu çöp oldu gitti blakis dahada fazla kilo almama neden oldular bu genç yaşımda kilolarım yüzünden çirkinleşip yaşımdan dahada büyük göstermemden bıktım usandım...
diyete başlayalı tam 1 hafta oldu ama takip edemiyorum saatlerini bazen iştahım hiç olmuyor 2 öğünle kapatıyorum günü kahvaltımı yapmayı ve en önemlisi susuz kalmamayı başardım sayılır ... AMA braz takip edilmeye dsipline ihtiyacım var sanırım
yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama tek başıma çıkmak cazip pek gelmiyor ama başlıcam bi yerden artıkın haftanın 3 günü 1 er saat yürümeyi planlamaktayım :)
hergün buraya güncelleme yapıp diyet listemizi paylaşmamızda ayrı bir güzellik gelelim boy 1.65 kilo 78 utanıyorun-m yazarken bile umarım güzel bir şekilde yeni bir başlangıç yaparaktan zayıflarım :)Aramıza hoşgeldin canım, evde internetin varsa leslie yapabilirsin, yürüme programı olduğun yerde yürüyorsun.
unutmadan tanıştımıza şimdiden çok memnun oldum kızlar hızlıca menümü paylaşıyorum bugünki :
sabah
öğle
salata
akşam
zeytin yağlı fasulye
salata
Eki Görüntüle 843064
hosbulduk canimÇikolatalı ekmek, pomelo , kek
Tatlım en azından bir tanesi olsun menünde, tatlı iştah açar bunu unutma
Ama onun dışında menü güzel , 2 lt su dan dolayı da öpüldün
Hoşgeldin bebelak dün aklımdan sen geçtin ya topiğe bakarken :13:, kilo durumları ne alemde , keyfin nasıl ??
Aaaaa
Kızlar utanacak ne var bunda, lütfen pisluq ( adını yaz bana beybisi pisluq misluq olmuyo bak) cuma günleri aç karnına eczaneye uğra tatlım yada yok mu tartısı olan biri, obez değilsiniz bir şey değilsiniz !!!
Şu ana odaklanıp negatif şeyler düşünmeyin lütfen, 1-2 ay sonra gururla çıkacaksınız o tartılara ama şimdide kaçmayın sakın
Ra_punzel , menülerini yazıyor musun buraya canım sen, bende hep kilo aldım verdim ama sen biraz fazla problem haline getirmişsin bak psikolojik olarak güçlü değilsin şu an da senlen özel olarak ilgilenmek istiyorum topikte izin verirsen
Lütfen bugün menünü yaz
günaydin canimgünaydın kızlaaarr
bu hafta dikkat edicem dedim ama ne yazık olmadı + dayım galibabenim ufaklık rahatsızdı,ne diyet yaptım,nede yürüyüş habire yedim durdum ne olacak benim halim:18:
handecim çok geçmiş olsun canım,benimde 20 günlük gelinken altınlarım çalınmıştı,hiç kullanmamıştım biliyonmucanınız sağolsun:26:
alaca ,black&white geldiğinize çok sevindim,hoşgeldiniz
yeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz
tarçınlı süt içerek güne baslıyorumm ins hepimiz için saglıklı bi gün olurr
menün güzel canim affiyet olsunSelam kızlar;
Sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salam
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir (bu sefer tam oldu)
1 domates
1 salatalık
Ara;
Yoğurt (kuru nane ve pul biber ile; nane tokluk veriyormuş).
Öğlen;
Taze fasulye (kaç gündür bitmedi)
4 kaşık bulgur pilavı (az tereyağı ve zeytinyağı ile pişirdim)
1 domates, 1 salatalık ve haşlanmış karnıbahardan salata yaptım (içine 2 yemek kaşığı zeytin yağı kattım. Çok mu :26: ?).
Ara olarak elma yiyeceğim ama içimden muz geçiyor. Akşam Izgara köfte yerim bir dilim tam buğday ekmeğiyle diye düşünüyorum.
Diyet konusunda tecrübeli hanımlar yorum reca ediyim
Bu arada aç karna 65 kg' yim hedef 55-57.
valla dis agrisindan yemek düsünememisdim fadimecim :26:öğlen 2 köfte ile nasıl doydun canım yaa, çok az değil mi, salata da olsa iyiymiş.
hosgeldin canim aramizaEvet kızlar bütün diyete başlama girişimlerimin çoğu çöp oldu gitti blakis dahada fazla kilo almama neden oldular bu genç yaşımda kilolarım yüzünden çirkinleşip yaşımdan dahada büyük göstermemden bıktım usandım...
hergün buraya güncelleme yapıp diyet listemizi paylaşmamızda ayrı bir güzellik gelelim boy 1.65 kilo 78 utanıyorun-m yazarken bile umarım güzel bir şekilde yeni bir başlangıç yaparaktan zayıflarım :)
sabah
öğle
salata
akşam
zeytin yağlı fasulye
salata
Eki Görüntüle 843064
sagol canimAz öz guzel olmus bence
Yorumlari gündüz cepten okumustum yorum yazamadim
Ama henuz tam bir menude yoktu galiba yorum yapicak :)
fena degil tatlim aksamida güzel kapatmissinBugün menüm
Sabah 1 dilim cikolatali ekmek, 1 fincan mate cay
Ara yarim kohlrabi ,2 kuru kayisi
Ögle:finrinda mücver ve tavuk
Ara:ceyrek pomelo, minik bir kare kek
Aksam: yogurtlu kuru patlican ve biber haslamasi, 1 dilim ekmek
2 lt su
ay ballim annem ve arkadasim begenmediler ve cok daha baska bi abiye aldim ama cok zarif durdu sankim
gelemedim bir türlü kizlar
laptopum bozuk kocisde kendininkini ise götürüyor
telefondan okuyorum ama yazamiyoruum
böylede motive olamiyorum yaaa
suzimm canim bu hafta seninle ilgilenicektim :26:
en cokda ona üzüldüm canim kusura bakma lütfen
yediklerini gördüm az ama güzel canim süpersin
ama ne olur sen yine benim dedigim sekilde yap olurmu ben ilgilenemesemde
gecmise gitmicem cok fazla aklimda kalanlari yazayim :126:
handeeemcok gecmis olsun canimm :26:
gelen mala gelsin artik :26:Rabbim birdaha yasatmasin
ababababaababaacanimm hayirlisi olsun Rabbim tamamina erdirsin hayirlisi olsun insallahh
anlat kizneyin nesi
kimin fesi
ne is yapiyor
ay nasil tanistiniz
ha bide sey dikkatimi cekti suzi daymatla ilgili bir sürü soru sormus
ay ne merakli yaaa
suzim elbiseni telden gördüm canim
güzel canim cokda yakismis vücuduna
ayrica hicde kilolu görünmüyorsun arkadasimm
ve sunuda söylemeden gecemiycem acik sacik kiyafet görmekden midem bulandi
dügüne bi gidiyorsun et pazari sanki olan olmayan herkes acmis
seninki gayet hos rengide güzel
bak ne dicem eger o kemerin oraya sabit degilse altin lada kombinliyebilirsin
mavi ve altin güzel olur
altin dümdüz kemerler oluyo ya ondan takarsin
yine altin düz bir bileklik ve altin hani düz bayunluklar oluyo ondan
saclarinida topuz ohhhhh
ay baska baskaaa :44:gelmiyo aklima yaa :26:
neyse yarin kocisim laptopu götürmüyor sabah görüsürüz insallahh
Günaydın şekerleeer :80:
- Çok şanslıyım çünkü tam bugün moduma girdim ama kan gövdeyi götürüyor :84:
Regl olmuşum yani :84:
Ben yine menülerimi paylaşacağım ama sanırım bu hafta tartılmam :95:
- Sabah : Kuru kayısı yedim 1 tane ve Türk kahvemi içiyorum şu an ve dükkanı (topiği) bi açayım dedim :119::119:
- Umarım hepiniz iyisinizdir, dün kimsecikleri uğramamış sanırım ben yine de bir geçmişe gideyim :126:
disim agriyinca yiyemedim bebegim ondan öyle az olduSuzi bebeğim az değil mi menü, birden çok fena iştah başlatabilir bu dikkat et :26:
Çok beğendim menünü bende akşam karnıbahar alayımda yapayım evde, bana da ilham verdi menün canım tenk yu veri maç:13:
Hoşgeldin canım, çok kararlı gördüm seni :13:
Sen hiçbir şeyden utanma ve moralini bozma, göz açıp kapayıncaya kadar kilo vermiş olacaksın fakat,
evet sen şu an da diyet yapıyorsun bunun sonucunda tekrar kilo alabilirsin,
Biz burada beslenme şeklimizi değiştiriyoruz canım, mesela menünde ara öğün yok beslenmen şu şekilde olmalı;
Sabah : mümkün olduğunca erken saatte
Ara : kahvaltıda en az 2 saat sonra
Öğlen: İlkı aradan en az 1,5 saat sonra
Ara: Öğle öğününden en az 2 saat sonra
Akşam: mutlaka 7den önce yapmaya çalış, karbonhidrat (ekmek vs) olmasın...
Ayrıca seni tok tutacak içeceklerden de takviye alabilirsin, Türk Kahvesi, Nescafe, Soda, Ayran ve tabi ki bol su.
Buraya yediğin herşeyi yaz canım hergün mükemmel beslenemeyeceksin.
Bu arada ben Buse , aramıza tekrar hoşgeldin...
Ve DİPNOT: Sadece cuma günleri bizimle beraber tartılırsan daha keyifli geçecek bu süreç ve çizelge de yapmalısın, yardımcı oluruz bu konuda
ay hic sevmem regl i benimkide gelmeliydin gelmediBen işe geçiyorum kızlar oradan da düzenli olarak topikte olacağım, eğer topiğin faydasını görmek istiyorsanız düzenli zaman ayırın öpüldünüz
Karnım çok ağrıyor ya
günaydin kuzu
günaydınn canım geçmiş olsun 1 kuru kayısı ile dayanabiliyorsun valla helal olsun sana
günaydin fadimemgünaydın kızlarr,
Gününüz aydın, neşeniz bol olsun inşallah
günaydın kızlarr
sabahki menüm;
1 yumurta
1 adet domates
5-6 adet zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 kupa çay başka bişey yoktu sanırım ya yarım saat önce yediğimi unuttum :26::26::26:
menün güzel canim affiyet olsun
valla dis agrisindan yemek düsünememisdim fadimecim :26:
hosgeldin canim aramiza
sagol canim
fena degil tatlim aksamida güzel kapatmissin
ay ballim annem ve arkadasim begenmediler ve cok daha baska bi abiye aldim ama cok zarif durdu sankimfotograf cektirmediler cünkü cekip baska yerde diktiriyorlarmis mi ne ama aksam giyerim belki sizlen paylasmak istiyorum cok pahaliydin ama napalim daha dikilecek ayakkabi bulmam lazim ama önce ceksemde siz bana ayakkabi konusunda yardimci olursunuz bende acik sacik istemiyorum zaten bu aldigimda acik degil ama iyikide simdiki aldigimi almissim görünce hakk vereceksiniz zayif gösterdi hem
disim agriyinca yiyemedim bebegim ondan öyle az oldu
ay hic sevmem regl i benimkide gelmeliydin gelmediay bana kötü süpriz yapip kardesimin nisaninda gelmesin nolur
günaydin kuzu
günaydin fadimeminsallah
bazen bende unutuyorum ne yedigimi
menün güzel canim affiyet olsun
valla dis agrisindan yemek düsünememisdim fadimecim :26:
hosgeldin canim aramiza
sagol canim
fena degil tatlim aksamida güzel kapatmissin
ay ballim annem ve arkadasim begenmediler ve cok daha baska bi abiye aldim ama cok zarif durdu sankimfotograf cektirmediler cünkü cekip baska yerde diktiriyorlarmis mi ne ama aksam giyerim belki sizlen paylasmak istiyorum cok pahaliydin ama napalim daha dikilecek ayakkabi bulmam lazim ama önce ceksemde siz bana ayakkabi konusunda yardimci olursunuz bende acik sacik istemiyorum zaten bu aldigimda acik degil ama iyikide simdiki aldigimi almissim görünce hakk vereceksiniz zayif gösterdi hem
disim agriyinca yiyemedim bebegim ondan öyle az oldu
ay hic sevmem regl i benimkide gelmeliydin gelmediay bana kötü süpriz yapip kardesimin nisaninda gelmesin nolur
günaydin kuzu
günaydin fadimeminsallah
bazen bende unutuyorum ne yedigimi
Merhabalar herkese, ben araniza yeni katiliyorum. 2 çoçuk annesiyim ve hamileliklerimden kalan kilolarla basim dertte. 2 senedir hep diyetteyim ama diyetlerim fazla uzun surmuyor bikip birakiyorum sonta tekrar bastan sonuc hep husran. siteye daha onceden uye olmustum ama girmeye vaktim olmuyodu simdi 4seneden sonra tekrardan is hayatina geri dondum kilo vermem artik kacinilmaz oldu 2 aydir diyetteyim ama strestenmidir nedir kilo vermek yerine 2 kilo daha almisim ise baslayalim bunca kosusturmanin arasinda nasil oluyo anlamis degilimaklima tekrardan siteye girmek geldi artik hergun buraya neler yedigimi yazmak ve sizlerin sayesindede ins kilo vermek istiyorum yardimlarinizi ve yorumlarinizi esirmeyin lutfen herkese basarilar. ha bu arada 77.5 kiloyum
Merhabalar herkese, ben araniza yeni katiliyorum. 2 çoçuk annesiyim ve hamileliklerimden kalan kilolarla basim dertte. 2 senedir hep diyetteyim ama diyetlerim fazla uzun surmuyor bikip birakiyorum sonta tekrar bastan sonuc hep husran. siteye daha onceden uye olmustum ama girmeye vaktim olmuyodu simdi 4seneden sonra tekrardan is hayatina geri dondum kilo vermem artik kacinilmaz oldu 2 aydir diyetteyim ama strestenmidir nedir kilo vermek yerine 2 kilo daha almisim ise baslayalim bunca kosusturmanin arasinda nasil oluyo anlamis degilimaklima tekrardan siteye girmek geldi artik hergun buraya neler yedigimi yazmak ve sizlerin sayesindede ins kilo vermek istiyorum yardimlarinizi ve yorumlarinizi esirmeyin lutfen herkese basarilar. ha bu arada 77.5 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?