70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

30.10.2013

*Güne Başlarken :
1 Kuru kayısı
Şekersiz Türk Kahvesi
50 Mekik

*Sabah:
1 yumurta
1 domates 2 salatalık
Biraz zeytin peynir (hiç hesaplamadım)

*Ara:
7 badem - şekersiz çay

*Öğlen:
Haşlanmış erişte (maydanozlu)
Haşlanmış tavuk
yoğurt

*Ara:
1 Elma
Şekersiz kahve

*Akşam:
Yoğurt çorbası ve salata

*Yatmadan önce 1 bardak ayran , 50 mekik

***Bugün erişte yediğim için ekmek bulundurmuyorum menüde, ayrıca 2 lt su

Son düzenleme:
implant yaptirayim ozaman
adet öncesi insanllikdan cikiyorum resmen
benim yediklerimi normal bir insan yiyemez herhalde :26:
bu hafta artidayim belli oldu
ben suan cerrytomatesli beyaz peynirli siyah zeytinli salatalikli soganli salata yiyom
kaciyorum kizlar
görüsüürüz bebegim benimde isler yogun

tamam canım öyle yaparım

Geçmiş olsun Suzicim benim de 14 de randevum var. elbisen de hayırlı olsun, fotolarını bekliyoruz.
Ben de bekliyom regliyi ağrıyo karnım ama görünen yok ortalıkta.
Oh Ballının sümüklüde çıktı ortaya, ama neyseki yemeğimi yedikten sonra gördüm.

Son düzenleme:
implant yaptirayim ozaman

ben suan cerrytomatesli beyaz peynirli siyah zeytinli salatalikli soganli salata yiyom

görüsüürüz bebegim benimde isler yogun
Afiyet olsun canım, salata candır, köfte-patates-yanında yoğurt salata+mercimek çorbası içtim ben de. Amma çok yemişim be yav yazınca utandım, çorba içmesemiymişim ne, ama 1 kaseydi:26::26::26:

canım ben sizler kadar sıkı diyet yapamam malesef ağustosta doğum yaptım kızım nerdeyse 3 aylık oldu irademe çok sahip biriyimdir. hamile kalmak için tedavi sürecinde 70 kiloya çıktım sonra hamile kaldım. 68 e düştüm ve 80kğ ile doğuma girdim. doğumdan 20 gün sonra tekrar 70 kğdım. emzirdiğim için malesef yemeği çok kısamıyorum. ancak ekmeği azaltıp yağlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. günlük de spor yapmaya başladım 20 mekik 15 dk bisiklet ve 20 dakika yürüyüş yapıyorum. henüz 3.günüm diyette emzirdiğim için sürekli acıkma ve tatlı krizi olabiliyor tüm çikolata yemek yerine ufak bir parça yiyorum. burası bana destek olur diye katıldım. umarım beni yanlış anlamazsınız

güzel bebis affiyet olsun
sagol fadimem baya gecmis senin randevu :26: ay cabuk atlatirsin insallah canim ya
sagol fadimem bizim gelinkizda merak ediyor dedim göstermiycem süpriz
aksamlari koysun söyliyekde etki yapar bize belki
Afiyet olsun canım, salata candır, köfte-patates-yanında yoğurt salata+mercimek çorbası içtim ben de. Amma çok yemişim be yav yazınca utandım, çorba içmesemiymişim ne, ama 1 kaseydi:26::26::26:
yok be fadimem ekmek yememissin zaten affiyet olsun

selam fadimem güzel yemişsin valla bende ilk defa bugün az yedim bi tabak salata+ bi kase yoğurt+2 dilim kepek ekmeği+3 çatal patates püresi(hiçte güzel yapmamışlardı ağzımın tadını bozdu )

canim bizde okada sIkI diyet yapmiyoruz kati kuralarimiz yok yani korkma sen menülerini paylas bizde bakariz benimde yeri geliyor canim cok tatli istiyor aksam yiyecegime sabah ögle arasi yemeye calisiyorum

canim bizde okada sIkI diyet yapmiyoruz kati kuralarimiz yok yani korkma sen menülerini paylas bizde bakariz benimde yeri geliyor canim cok tatli istiyor aksam yiyecegime sabah ögle arasi yemeye calisiyorum

tamam canım:) diyet bölümünde olunca hani daha yeni doğum yapmışsın bebeği düşünmüyormusun tarzında bir yaklaşımla karşılaşmaktan korkuyorum. o yüzden açıklama gereği duydum bebeğim benim en değerlim sütümü azaltmamak için mecburen yemem gerek. ama sütü azaltmadan yediklerime biraz dikkat edip spor yaparak kilo verebilirm yada enazından emziriyorum diye kilo almaktan kendimi alıkoymuş oluyorum. menüleri akşam paylaşacam parça parça yazmak pek istenmiyor anladğım kadarıyla gün içinde ne yiyeceğimi bilmediğim içinde sabahtan yazamıyorum. :) tatlıyı bende gündüz az yiyiyorum. akşam tatlı krizi için tvde duydum bir bardak liğt süte tarçın atıp için dedi tatlı ihtiyacını gideriyormuş onu denemeye başlayacağım

mesela sebze istedigin kadar yiyebilirsin salata et tavuk balik bunlar cok faydali yiyecekler kilo aldiranlar genelde ekmek makarna pilav tarzi seyler tabii tatlida asiri yersen kilo yapar canin cektiginde aksam degilde öglen arasi yerssin birseycik olmaz tabiiki bebisini düsüneceksin anneyiz biz tatlim
bende gündüz de yaziyorum öglende yaziyorum yediklerimi sonra aksam veya ertesi sabah topluca yaziyorum fark etmez ama sonradan toplu yazdinmi dengeleyip dengelemedigini görebiliyoruz onun icin yani
bak o sütlü tarcin gercekden bana fayda ediyor istahimi kapatiyor hem böylelikle gereksiz seyler yemiyorum

Gel benim dobiğim göbeğime süreyim sen,, ben de bir göbüş oldu ki sorma, hep aynı durumdayız demek ki

Allah tamamına erdirsin canım, hayırlı olsun.

çok göbişliyim ama ben :26: bugün kuaföre gittim "kilo mu aldın sen" dedi resmen kadın bana
incecik kızdın noldu sana diyo

tatlım çok geçmiş olsun. size bir şey olmamış ya şükür.

dedüğüm gibi ben kıskanç bi hatunum
belli olmamakla beraber seneye eylül gibi düğün olabilir
hazırlıklı ol
ballım da sormuş durun ikinize birden anlatırım

hoşgeldin canım sigarayı bırakmana sevindim

bu da hoşmuş canım kilolu görünmüyosun resmen ama yenisini de merak ettim akşam ekle olur mu..
ben de nişan kıyafeti bakıyorum bu aralar.. anca karar veririm diye

sağol şekerim
tamam tamam anlatıyorum
şimdiikk..
benim sevdicekle aynı hastanedeyiz
kendileri asistan
bir gün nöbet tutuyordur
ben hiç tanımıyorum onu
nöbette hastanın başına gitti
ben de peşinden gittim
bana bi baktı hemen yüzünü çevirdi
dedim bu beni hiç iplemedi odama gittim oturdum
meğer böyle bi şaşırmış o bakışta bişiler olmuş da ondan çaktırmamak için çevirmiş
hiç de inanmazdım ilk görüşte aşka
varmış meğer
sonracııma
bizim bi arkadaşa sormuş beni
o da demiş abi görüştüğü biri yok ama bence böyle bişey düşünmüyodur
istersen biraz bekle daha sonra söylersin kıza demiş
bu arada bu beni facebooktan ekledi
böyle bi konuşmaya çalışıyor filan
ben anladım tabii niyetini
çünkü başkası ekli değil bizim kızlardan bi tek beni eklemiş
neysem sonra bu dayanamamış
bizim arkadaşa demiş ben dayanamıyorum söylücem diye
o da demiş abi yapma etme dur yarın konuşuruz
olmaz demiş kızın yüzüne bakamıyorum artık konuşmam lazım demiş
öyle işte anlattı filan
ben dedim seni tanımıyorum böyle bi karar veremem
ama dedim tanışırız
o da olsun dedi tanışsan da yeter
öyle böyle işte.. ban babişime sordum danıştım
işler ilerledi filan bayramda ailesiyle geldiler tanıştı iki aile
onun babasına kalsa bi kaç haftaya nişan yapacak da
dedim noluyoz ben hazırlanamam
ay ne uzun anlattım..
ama böyle işte bi kaç ay içinde nişanlanabiliriz..
başka bişi sormuş muydunuz :26:

suziiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiimmmmmmmmmm :109::109:

seviyom seni uleeeeeeeeyyyynnnn Eki Görüntüle 843713

seviyoooooooooomm

beni de sevsenize :26:

bende yediklerimi yazayim

sabah: 2 dilim:44: kara tost ekmegi 1 dilim salam 1 dilim light kasar peyniri 1 tane domates
ara: elma
öglen: 1 tabak dolusu salata icindekiler(beyaz peynir salatalik 5 zeytin cerry domates maydonoz marul sogan)
ara: surda bi elma duruyor onu yerim birazdan yada meyveli cilekli bar var 82 kcal sanirsam onu yerim
aksam: dünden corba var sehriyeli yanina üsenmesem salata yapacam ama saat 18 e kadar calisiyorum herhalde sade corba ile kapatirim günümü :44:
aksamlari kahve yapiyorum arada kahve ictigimde canim yiyecek birsey istemiyor :26:hepmi kahve icsem saldirmim diye acaba

ay cok tsk ederim verdigin bilgiler icin. spor yapamiyorum cunku Sabah 7de evden cikiyorum 2 cocugumu okula ve creche birakiyoum sonrada otobus tren tam 1 saatimi aliyo is yerine gelmem aksam donuste gene 1 saat yolculuk ccocuklari al eve git, etc.. spor yapmaya mecalim kalmiyo. is yerimi sorarsan canim masa basinda calisiyorum yani aksama kadar oturuyorum

canim ben nasil yapicam o cizelgeyi hic yapmadim yardimci olurmusun

uyyy yirim ben seni allah bi ömür boyu mutlu etsin insallah
senin faceninde varmi resmi bi gizli gözetleyeyim enistemizi
ay betülüm bi nisan elbiseleri var bi nisan elbiseleri var hic sorma hepsine bayiliyorum :103:tekrar nisanlanip evlenesim geliyor resmen
sen karar vermeden bize nasil birsey düsündügünü ekle biz durum degerlendirmesi yapalim :124:

BEN GELDİM. ÇOK YORULDUM. BOĞAZIM AĞRIYOR. Ben artık konuşmak istemiyorum. tel susmuyor.
MENÜM:
Sabah: haşlanmış yumurta,1 kk peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği,yaşil çay
ara:1 tane muz
öğle:1 Dilim küçük kabak mücver,2 tane köfte,ayran,1 dilim ekmek
Ara:2 tane kuru incir
Akşam: sebzeli güvec,ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…