implant yaptirayim ozamanhadi 50 lere insallah
herseyi acikliyabilirim bir dakika
sen dün disciye gittin ye su dislerini tamir ettirmisindir diye düsünmüstüm
öyle hayal ettim seni ve aska geldim :26:
ama sen gercegi bana gösterince
öyle iste :26:
ben suan cerrytomatesli beyaz peynirli siyah zeytinli salatalikli soganli salata yiyomadet öncesi insanllikdan cikiyorum resmen
benim yediklerimi normal bir insan yiyemez herhalde :26:
bu hafta artidayim belli oldu
görüsüürüz bebegim benimde isler yogunkaciyorum kizlar
Canım çok güzel olmuş ama tek tek öğünleri yazma ki hepsini görelim, eğer belli değilse akşam yaz, ve kendin unutmamak için telefonuna yada bir not defterine not al
İyiyim çok şükür bebeğim, 60ları gördüm bende sonunda
Geçmiş olsun Suzicim benim de 14 de randevum var. elbisen de hayırlı olsun, fotolarını bekliyoruz.menün güzel canim affiyet olsun
valla dis agrisindan yemek düsünememisdim fadimecim :26:
hosgeldin canim aramiza
sagol canim
fena degil tatlim aksamida güzel kapatmissin
ay ballim annem ve arkadasim begenmediler ve cok daha baska bi abiye aldim ama cok zarif durdu sankimfotograf cektirmediler cünkü cekip baska yerde diktiriyorlarmis mi ne ama aksam giyerim belki sizlen paylasmak istiyorum cok pahaliydin ama napalim daha dikilecek ayakkabi bulmam lazim ama önce ceksemde siz bana ayakkabi konusunda yardimci olursunuz bende acik sacik istemiyorum zaten bu aldigimda acik degil ama iyikide simdiki aldigimi almissim görünce hakk vereceksiniz zayif gösterdi hem
disim agriyinca yiyemedim bebegim ondan öyle az oldu
ay hic sevmem regl i benimkide gelmeliydin gelmediay bana kötü süpriz yapip kardesimin nisaninda gelmesin nolur
günaydin kuzu
günaydin fadimeminsallah
bazen bende unutuyorum ne yedigimi
Afiyet olsun canım, salata candır, köfte-patates-yanında yoğurt salata+mercimek çorbası içtim ben de. Amma çok yemişim be yav yazınca utandım, çorba içmesemiymişim ne, ama 1 kaseydi:26::26::26:implant yaptirayim ozaman
ben suan cerrytomatesli beyaz peynirli siyah zeytinli salatalikli soganli salata yiyom
görüsüürüz bebegim benimde isler yogun
Hoşgeldin tatlım
Çok güzel anlamışsın fakat menüleri tam yaz lütfen belli değilse şu an akşam yaz, öğün öğün yazarsan kaçırabiliriz göremeyebiliriz .
Kahvaltın çok güzel ve yerinde.
* Arada tatlı yeme lütfen, tatlı iştah açar ve canın tekrar tatlı ister, eğer tatlı düşkünü değilsen ye ama aldığın kiloların en büyük sebebinden bir tanesi aşırı tatlı tüketimiyse, unut lütfen tatlıyı yavaş yavaş
güzel bebis30.10.2013
*Güne Başlarken :
1 Kuru kayısı
Şekersiz Türk Kahvesi
50 Mekik
*Sabah:
1 yumurta
1 domates 2 salatalık
Biraz zeytin peynir (hiç hesaplamadım)
*Ara:
7 badem - şekersiz çay
*Öğlen:
Haşlanmış erişte (maydanozlu)
Haşlanmış tavuk
yoğurt
*Ara:
1 Elma
Şekersiz kahve
*Akşam:
Yoğurt çorbası ve salata
*Yatmadan önce 1 bardak ayran , 50 mekik
***Bugün erişte yediğim için ekmek bulundurmuyorum menüde, ayrıca 2 lt su
sagol fadimem baya gecmis senin randevu :26: ay cabuk atlatirsin insallah canim yaGeçmiş olsun Suzicim benim de 14 de randevum var. elbisen de hayırlı olsun, fotolarını bekliyoruz.
Ben de bekliyom regliyi ağrıyo karnım ama görünen yok ortalıkta.
Oh Ballının sümüklüde çıktı ortaya, ama neyseki yemeğimi yedikten sonra gördüm.
yok be fadimem ekmek yememissin zaten affiyet olsunAfiyet olsun canım, salata candır, köfte-patates-yanında yoğurt salata+mercimek çorbası içtim ben de. Amma çok yemişim be yav yazınca utandım, çorba içmesemiymişim ne, ama 1 kaseydi:26::26::26:
Afiyet olsun canım, salata candır, köfte-patates-yanında yoğurt salata+mercimek çorbası içtim ben de. Amma çok yemişim be yav yazınca utandım, çorba içmesemiymişim ne, ama 1 kaseydi:26::26::26:
canım ben sizler kadar sıkı diyet yapamam malesefağustosta doğum yaptım kızım nerdeyse 3 aylık oldu irademe çok sahip biriyimdir. hamile kalmak için tedavi sürecinde 70 kiloya çıktım sonra hamile kaldım. 68 e düştüm ve 80kğ ile doğuma girdim. doğumdan 20 gün sonra tekrar 70 kğdım. emzirdiğim için malesef yemeği çok kısamıyorum. ancak ekmeği azaltıp yağlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. günlük de spor yapmaya başladım 20 mekik 15 dk bisiklet ve 20 dakika yürüyüş yapıyorum. henüz 3.günüm diyette emzirdiğim için sürekli acıkma ve tatlı krizi olabiliyor tüm çikolata yemek yerine ufak bir parça yiyorum. burası bana destek olur diye katıldım. umarım beni yanlış anlamazsınız
canim bizde okada sIkI diyet yapmiyoruz kati kuralarimiz yok yani korkmasen menülerini paylas bizde bakariz benimde yeri geliyor canim cok tatli istiyor aksam yiyecegime sabah ögle arasi yemeye calisiyorum
mesela sebze istedigin kadar yiyebilirsin salata et tavuk balik bunlar cok faydali yiyecekler kilo aldiranlar genelde ekmek makarna pilav tarzi seyler tabii tatlida asiri yersen kilo yapar canin cektiginde aksam degilde öglen arasi yerssin birseycik olmaztamam canım:) diyet bölümünde olunca hani daha yeni doğum yapmışsın bebeği düşünmüyormusun tarzında bir yaklaşımla karşılaşmaktan korkuyorum. o yüzden açıklama gereği duydum bebeğim benim en değerlim sütümü azaltmamak için mecburen yemem gerek. ama sütü azaltmadan yediklerime biraz dikkat edip spor yaparak kilo verebilirm yada enazından emziriyorum diye kilo almaktan kendimi alıkoymuş oluyorum. menüleri akşam paylaşacam parça parça yazmak pek istenmiyor anladğım kadarıyla gün içinde ne yiyeceğimi bilmediğim içinde sabahtan yazamıyorum. :) tatlıyı bende gündüz az yiyiyorum. akşam tatlı krizi için tvde duydum bir bardak liğt süte tarçın atıp için dedi tatlı ihtiyacını gideriyormuş onu denemeye başlayacağım
Gel benim dobiğim göbeğime süreyim sen,, ben de bir göbüş oldu ki sorma, hep aynı durumdayız demek ki
Allah tamamına erdirsin canım, hayırlı olsun.
ah sormayın başıma neler geldi
perşembe gecesi eve hırsız girdi
allah tarafından her yeri didik didik etmiş ama takıları bulamamış 3-5 parça bişeyler almış laptopta gitmiş burada:26:
aldıkları bişey değilde inanın iç çamaşırlarımı çeyizlerimi gelinliğimi yerlerde görünce inan gönlüm dayanmadı
sinirlerim çok bozuk
evde kalamadım duvara tırmanmın terbiyesiz
zaten kocişte askere gidecek kiralık evde bulamadık şimdilik kaynanamla yaşıcam evi oraya taşıcam
bulaşık makinası aspiratör kibrit kutuları ne gelirse aklınıza bakmış
gümüş çay tepsimi bile almış bir öbek yapmış oda ortasına götüreceklerini
sanırım eve erken geldik ön odaya daha yeni geçmiş biz evin dayınık halini görünce kaçtık tekrar evden polis çağırdık
oda sanırım o arada kaçmış
ne bir iz ne bir bir şey var
poliste dediki bu tanıdık ay çok kötüyüm
çok zor bişeymiş allah o hırsızı bile hırızlan cezalandırmasın dolapplarımı kırmış
ay bi süre gelemeyebilirim
hepinizi öptüm
senin gibi tatli kiza küsülürmü hic ama cok merak ettim ciddentesekkür ederim betülüm kader de yeni citir adaylarimizdan minnak bi kuzucuk
ana ne güzel haberlerdesene dügün var yakinda anlat biraz sekerim eniste bey nasil biri nerde tanisdiniz
Hatunlar yarın görüşürüz :))
Yeni hatunlarla da tanışalım, ben kısaca Nora , 23 yaşımdayım, 2 senedir forumdayım , 89 ile başlamıştım şu an 69-70 arası gidip geliyorum, bunu başarmam da bu topiğin hakkı büyüktür...
Burası yeniden eskisi gibi olsun, bayanlar incecik olsun istiyorum, öptüm herkesi kendinizden bahsederseniz sevinirim
Ayy bi de ben sigarayıda bıraktım bayanlaar
gelemedim bir türlü kizlar
laptopum bozuk kocisde kendininkini ise götürüyor
telefondan okuyorum ama yazamiyoruum
böylede motive olamiyorum yaaa
suzimm canim bu hafta seninle ilgilenicektim :26:
en cokda ona üzüldüm canim kusura bakma lütfen
yediklerini gördüm az ama güzel canim süpersin
ama ne olur sen yine benim dedigim sekilde yap olurmu ben ilgilenemesemde
gecmise gitmicem cok fazla aklimda kalanlari yazayim :126:
handeeemcok gecmis olsun canimm :26:
gelen mala gelsin artik :26:Rabbim birdaha yasatmasin
ababababaababaacanimm hayirlisi olsun Rabbim tamamina erdirsin hayirlisi olsun insallahh
anlat kizneyin nesi
kimin fesi
ne is yapiyor
ay nasil tanistiniz
ha bide sey dikkatimi cekti suzi daymatla ilgili bir sürü soru sormus
ay ne merakli yaaa
suzim elbiseni telden gördüm canim
güzel canim cokda yakismis vücuduna
ayrica hicde kilolu görünmüyorsun arkadasimm
ve sunuda söylemeden gecemiycem acik sacik kiyafet görmekden midem bulandi
dügüne bi gidiyorsun et pazari sanki olan olmayan herkes acmis
seninki gayet hos rengide güzel
bak ne dicem eger o kemerin oraya sabit degilse altin lada kombinliyebilirsin
mavi ve altin güzel olur
altin dümdüz kemerler oluyo ya ondan takarsin
yine altin düz bir bileklik ve altin hani düz bayunluklar oluyo ondan
saclarinida topuz ohhhhh
ay baska baskaaa :44:gelmiyo aklima yaa :26:
neyse yarin kocisim laptopu götürmüyor sabah görüsürüz insallahh
suziiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiimmmmmmmmmm :109::109:
seviyom seni uleeeeeeeeyyyynnnn Eki Görüntüle 843713
seviyoooooooooomm
Menülerinin dozları çok iyi fakat besinler yanlış..
* Öncelikle kahvaltında mutlaka domates, salatalık, maydanoz vb. sebzeler sana eşlik etsin mutlaka
* ara öğünde bisküvi yerine 5-10 arası fındık yada badem yiyebilirsin , protein almış olursun, metabolizman hızlanır
* Öğlen menüsünde meyve gördümÖğünlerine meyve koyma, meyve acıktıran besinlerden
* öğlen yediğin meyveyi bu öğüne yerleştirebilirsin ama yanında mutlaka kahve, soda yada ayran tarzı bir sıvı tüket
* akşam menüsü süper , et yemeği ihmal etme ama lütfen
Günde ne kadar sıvı tüketiyorsun ?
Spor yada hareket durumun nasıl gün içerisinde ?
Hoşgeldin
Öncelikle bunu sakın kendine dert haline getirme göz açıp kapayıncaya kadar baya bir incelmiş olacaksın, bizlerle devamlı iletişim içinde ol, menülerini yaz ve yazılan menülere bak, güzel fikirler gelir aklına, ve lütfen cuma günü bizimle tartıl sadece, tartıdan uzak dur tatlım, kilo çizelgesi hazırlarsan kendine bizdekiler gibi güzel olur
çok göbişliyim ama ben :26: bugün kuaföre gittim "kilo mu aldın sen" dedi resmen kadın bana
incecik kızdın noldu sana diyo
tatlım çok geçmiş olsun. size bir şey olmamış ya şükür.
dedüğüm gibi ben kıskanç bi hatunum
belli olmamakla beraber seneye eylül gibi düğün olabilir
hazırlıklı ol
ballım da sormuş durun ikinize birden anlatırım
hoşgeldin canımsigarayı bırakmana sevindim
bu da hoşmuş canım kilolu görünmüyosun resmenama yenisini de merak ettim akşam ekle olur mu..
ben de nişan kıyafeti bakıyorum bu aralar.. anca karar veririm diye
sağol şekerim
tamam tamam anlatıyorum
şimdiikk..
benim sevdicekle aynı hastanedeyiz
kendileri asistan
bir gün nöbet tutuyordur
ben hiç tanımıyorum onu
nöbette hastanın başına gitti
ben de peşinden gittim
bana bi baktı hemen yüzünü çevirdi
dedim bu beni hiç iplemedi odama gittim oturdum
meğer böyle bi şaşırmış o bakışta bişiler olmuş da ondan çaktırmamak için çevirmiş
hiç de inanmazdım ilk görüşte aşka
varmış meğer
sonracııma
bizim bi arkadaşa sormuş beni
o da demiş abi görüştüğü biri yok ama bence böyle bişey düşünmüyodur
istersen biraz bekle daha sonra söylersin kıza demiş
bu arada bu beni facebooktan ekledi
böyle bi konuşmaya çalışıyor filan
ben anladım tabii niyetini
çünkü başkası ekli değil bizim kızlardan bi tek beni eklemiş
neysem sonra bu dayanamamış
bizim arkadaşa demiş ben dayanamıyorum söylücem diye
o da demiş abi yapma etme dur yarın konuşuruz
olmaz demiş kızın yüzüne bakamıyorum artık konuşmam lazım demiş
öyle işte anlattı filan
ben dedim seni tanımıyorum böyle bi karar veremem
ama dedim tanışırız
o da olsun dedi tanışsan da yeter
öyle böyle işte.. ban babişime sordum danıştım
işler ilerledi filan bayramda ailesiyle geldiler tanıştı iki aile
onun babasına kalsa bi kaç haftaya nişan yapacak da
dedim noluyoz ben hazırlanamam
ay ne uzun anlattım..
ama böyle işte bi kaç ay içinde nişanlanabiliriz..
başka bişi sormuş muydunuz :26:
beni de sevsenize :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?