Herkeze kocaman günaydın.Bu gün Antalyada yine yazdan kalma harika bir gün var. Ben evimdeyim. Bütün arkadaşlarımı bayramını kutluyorum.Biraz sonra kızımla parka gitcez. Sonra Türk yıldızlarının gösterisine gideceğiz.
Menüm:
Sabah: peynir,zeytin,domates,salatalık,roka,2 dilim etimek,yeşil çay
Ara:1 tane yeşil elma
Öğle: ızgara tavuk,salata,ayran
Ara: Nar
Akşam: ne pişireceğime karar varemedim. kabağım var ya mücver yaparım veya zeytinyağlı kabak veya dolma ne yapsam ki
Spor: kızım parkta oynarken ben 40 dak. yürüyeceğim,20 dak parktaki spor aletlerini yapacağım.
kızlar acayip iştahım acık. Gece fındık,fıstık yedim. sonra kendime çok kızdım.
günaydın kızlarrr
bayram bayram çalışmanın burukluğunu yaşayanlardanım o yüzden hiiç iş yapasım yok
ben bunlarla hayatta doymasdim
cok degilmi canim 40 g az degilmi :26:
canim o ekledigin resmin daha altinda asagiya dogru git :44:
dünde diyecekdim kuzu ne o sendeki avatar agliyo icim parcalaniyor gördükcevalla disdoktoru yeni dolgu yapti oda kalin olmus simdi oda rahatsiz ediyor
fadimenin dedigi gibi internetden bulursun insallah canim
cuma günleri canim
begendim güzel canim affiyet olsun
ohh ohh ne güzel
napim her gidigimde tirsiyorum iste
aynen disciye giderken baktim agri kesildi acaba iptal etsemmi diye aklimdan gecti
nasil biraktin zorlanmadinmi yani canin hic istemiyormu
bende eskilerden kaldim herzaman korkuyorum
sagol canim bilgiler icin
onun dahada altinda canim
ozaman öyle en iyisi tatlim zorlamaninda anlami olmaz
güzel canim affiyet olsun
dogru canim kökünde problem olmus off su dis problemlerimiz olmazsabazilarinin güclü disleri güclü dis etleri var benimkide en ufak seyde disci gerektiriyor
günaydin fadimemcumhuriyet bayramimiz kutlu olsun hepimizin sanada gecmis olsun tatlim disinle alintilamisdim ama cikmamis :44:
10 tane findik iyi canim ara olarak
sanada tesekkürler canim bilgilendirdigin icin ben zaten cörekotunu yiyemiyom eksime yapiyor bende
günaydin tatlimmücver iyi tatlim yanina yogurt mis
ay insallah tatlim ya dügün var kardesimin 4üncü ayda artik nisana kadar 69 olamam herhalde ama bari dügünde 6lilarla katilabilsem
ama pilav makarna aksam icin agir gelir tatlimYurtta kaldığım için ne yiyecem bilmiyorum ama bakarım birazdan çizelgeye büyük ihtimal pilav ve makarna , çorba , nohut ve benzeri şeyler var yavaş yiyeceğim öz yiyeceğim
yok kuzum niye yanlis anlayayim ben elestiriye acigim seker sen takma arada git geller yasiyorum ben :86: aslinda böyle degildin hayalimdeki elbise ama bunuda bulduguma simdi sükrediyorum cünkü kilo herseye dert incecik lere negüzel elbiseler var aslinda
bebeğim hevesini kırmak değil niyetim üstüne güzel durmuş sadece kıvrımarın gözüksün istedim o kadar canım üst kısım falan iyi oturmuş yoksa yanlış anlama
sagol fadimemBence zeytinyağlı kabak yap güzel olur diyette.
Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun, 1 dilimden bişey olmaz, devamı gelmezse..
Ben de burdayım canım
Tabii ki faydası olur, imkanın varsa düzenli git bence.
Bence güzel canım, yakışmış.
Dişin için de geçmiş olsun.
Olur tabi. Ama saçlarını toplat bence daha güzel olur. Birde kemer gibi işlemeli kısmı varya elbisenin bence gümüş rengi sallantılı küpe taksan yeter. "Kendimi Bugün Ne Giysem" deki gibi hissettim ya
öyle oluyormus canim tad alma duyumun geri geliyormus daha lezzetli geliyormus herseyin tadi :18:Ay hayır suzim hatta tiksiniyorum artık sigaradan , içtiğim çayın tadını almaya başladım valla
Ama iştahım gerçekten açıldı yada psikolojik olarak böyleyim anlamadım çözemedim kendimi
isyerinden ekliyemedimKız sabah sabah boyun egzersizi yaptırdın bana düz koysana lan şunları
Gelelim elbiseye
benim tarzım değil ama suzi yakışmış, vücut yapına gayet uygun herşeyden önce, güzelde bir topuz yaptır şekerim mis gibi
ama pilav makarna aksam icin agir gelir tatlimcorba icebilirsin birde birsey daha sulu yemeklerde yemeklerin suyunu yemezsen bütün kalorisi yagsi hepsi yemegin suyunda menüyü önceden söylemiyorlarmi:18:
yok kuzum niye yanlis anlayayim ben elestiriye acigim seker sen takma arada git geller yasiyorum ben :86: aslinda böyle degildin hayalimdeki elbise ama bunuda bulduguma simdi sükrediyorum cünkü kilo herseye dert incecik lere negüzel elbiseler var aslindahadi beni dügüne kadar zayiflatin da manken gibi bi elbise giyivereyim 4üncü ayda :86:
sagol fadimemalt tarafi biraz tuhaf duruyor ama dimi :44:
ay cok hosuma gitti bana yardimci olmaniz cok tesekkür ederim lüle lüle yaptirayim saclari diyordum :86: topuza karar verdim ozaman gümüs rengli salantili küpe tamam :93: birde ayakkabi gümüs tasli mi alsam ay illa topuklu olcak simdi ben o topuklularla nasil yürüyecem oyniyacam
öyle oluyormus canim tad alma duyumun geri geliyormus daha lezzetli geliyormus herseyin tadi :18:
isyerinden ekliyemedimdimi ya alayim topuz yaptirayim insallah dügünede daha güzelbi elbise alirim artik
ama pilav makarna aksam icin agir gelir tatlimcorba icebilirsin birde birsey daha sulu yemeklerde yemeklerin suyunu yemezsen bütün kalorisi yagsi hepsi yemegin suyunda menüyü önceden söylemiyorlarmi:18:
kolay gelsin ozaman busecimGünaydın benim bakımlı güzel geleceğin çıtır hatunları anneleri
Öncelikle bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bize bıraktığı en büyük hazinemiz olan Cumhuriyetimizin 90. yılı kutlu olsun, nice doksan yıllara İnşallah
Ben sabah arkadaşla geniş bir kahvaltı yapıp bugünü daha şimdiden bozdum, bugün modumda değilim galiba ama yarından itibaren güzel menülerle karşınızda olacağım ... Bu aralar Robin sharmanın kişisel gelişim kitaplarını okuyorum, hepinize tavsiye ederim.
Başarılmak istenen yolda günlük tutmak ve yalnız olmamak çok önemli diyor kendisi, bu topik sayesinde bu konuda çok şanslıyız bayanlar.
Ve "canınızın yapmak istediğini değil, yapmanız gereken şeyi yapın" diyor kendisi ve buna kişisel disiplin adını veriyor.
Biz burada diyet yapmıyoruz , beslenme alışkanlıklarımızı düzeltiyoruz, lütfen topiğe zaman ayırın ve burayı ciddiye alın..
Bayanlara yardımcı oldukça sizde kendinizi geliştirceksiniz, sorunlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin, ve en önemli günlük menülerinizi hiçbirşey saklamadan yazın..
Öpüyorum hepinizi, çok güzel bir gün geçirirsiniz umarım, ben öğleden sonra Anıtkabire gideceğim sonra eve geçtiğimde vaktim olursa uğrayacağım mutlaka, artık öğrencilerim var İngilizce dersleri veriyorum, bugün 1 öğrencim gelecek , zaman ayırmaya çalışacağım, hepinizi seviyorum
güzel canim menü azar azar yesen hepsinden birseycik olmazAkşam menümü de öğrendim.
Sebzeli çorba
kuru fasulye
bulgur pilavı
cacık
Karnım acıktığımda da bimden ekşi elma almıştım onu yiyeceğim :)
benimde düğün 5. ayda kuzum o yüzden ikimizde incecik olmalıyızzben nasıl gitysem diye düşünüyorum ama kilolarımı kapatacak bişey giycem sanırım hedefim 15 kasım da 60 olmaktı ama 66yım napim evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef o yüzden kendi düğünüme kadar vermeliyimmm nişanlıma diyorum ki düğümüzde sarılacak bel arıyacaksın ama bulamıcaksın çünkü incecik olcam o da gülüyo bana tabi çok abartmışım bende buhar oup uçcam sanki
ama piirinc pilavindan daha iyi canim bulgur pilavi :26:Yazıyorlar da bugün yeni baktım bulgur pilavı varmış pek aram yok yemiyorum zaten diğerlerinden yiycem.
kolay gelsin ozaman busecim
güzel canim menü azar azar yesen hepsinden birseycik olmaz
hadi insallah verelim kuzu ya bize veremesin diye gülenlere kapak olsun
ama piirinc pilavindan daha iyi canim bulgur pilavi :26:
inşallah bebişimm evlenmeden vermeliyim şu kilolarıı sonra bana iradene bile sahip çıkamadın demesinler:26::26: vercem vercem bundn snra + olmicakkk
Bence gayet güze canım afiyet olsunSelam kızlar;
Sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salam
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir (bu sefer tam oldu)
1 domates
1 salatalık
Ara;
Yoğurt (kuru nane ve pul biber ile; nane tokluk veriyormuş).
Öğlen;
Taze fasulye (kaç gündür bitmedi)
4 kaşık bulgur pilavı (az tereyağı ve zeytinyağı ile pişirdim)
1 domates, 1 salatalık ve haşlanmış karnıbahardan salata yaptım (içine 2 yemek kaşığı zeytin yağı kattım. Çok mu :26: ?).
Ara olarak elma yiyeceğim ama içimden muz geçiyor. Akşam Izgara köfte yerim bir dilim tam buğday ekmeğiyle diye düşünüyorum.
Diyet konusunda tecrübeli hanımlar yorum reca ediyim
Bu arada aç karna 65 kg' yim hedef 55-57.
öğlen 2 köfte ile nasıl doydun canım yaa, çok az değil mi, salata da olsa iyiymiş.biz istesek yapamayacagimiz birsey yok istiyoruz ve incecik zayif olacagiz insallah
dünkü menüm:
sabah 2 dilim tahili bugdayli mi oluyor neyse kara tost iste2 dilim light kasar peyniri 2 dilim salam 1 domates
ara: elma getirmisdim yiyemedim disimden ara yok
öglen 2 köfte cacik
ara: yok
aksam: hafif salcali kiymali yumurtaaz birsey ondan yedim okada :26:
biz istesek yapamayacagimiz birsey yok istiyoruz ve incecik zayif olacagiz insallah
dünkü menüm:
sabah 2 dilim tahili bugdayli mi oluyor neyse kara tost iste2 dilim light kasar peyniri 2 dilim salam 1 domates
ara: elma getirmisdim yiyemedim disimden ara yok
öglen 2 köfte cacik
ara: yok
aksam: hafif salcali kiymali yumurtaaz birsey ondan yedim okada :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?