hosgeldin caniim
buraya takil ve yediklerini payylas elimizden geldigince yardimci oluruz
aminnnnn aminnn yirim seni bengünaydiiiiiiiiiiiiinnn
nesesi coook
sagligi cooook
mutlulugu boooooool
huzuru cookkk
kalorisi az
bir gün olsun insallahhhhhhhhh
günaydin tatlimgünaydın kızlaaarr
bu hafta dikkat edicem dedim ama ne yazık olmadı + dayım galibabenim ufaklık rahatsızdı,ne diyet yaptım,nede yürüyüş habire yedim durdum ne olacak benim halim:18:
handecim çok geçmiş olsun canım,benimde 20 günlük gelinken altınlarım çalınmıştı,hiç kullanmamıştım biliyonmucanınız sağolsun:26:
alaca ,black&white geldiğinize çok sevindim,hoşgeldiniz
yeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz
bende artidayim :26:günaydin canim
kuzunda gecmis olsun :26: bende artdayim :26:
afiyet olsun
canim benim onlar canli canli görüyolar vardir bi bildikleri
ay merak ettim kizz
ne renk nasil anlat bari
fotograf niye cektirmiyolar ki sanki dünyada sadece bir tanemi dikilmis o elbiseden
zaten satin almadinmi elbise senin artik neden cektirmiyolar
diyemedin mi balkaymak merak eder cenesi durmaz cekemem lazim diye
Merhabalar herkese, ben araniza yeni katiliyorum. 2 çoçuk annesiyim ve hamileliklerimden kalan kilolarla basim dertte. 2 senedir hep diyetteyim ama diyetlerim fazla uzun surmuyor bikip birakiyorum sonta tekrar bastan sonuc hep husran. siteye daha onceden uye olmustum ama girmeye vaktim olmuyodu simdi 4seneden sonra tekrardan is hayatina geri dondum kilo vermem artik kacinilmaz oldu 2 aydir diyetteyim ama strestenmidir nedir kilo vermek yerine 2 kilo daha almisim ise baslayalim bunca kosusturmanin arasinda nasil oluyo anlamis degilimaklima tekrardan siteye girmek geldi artik hergun buraya neler yedigimi yazmak ve sizlerin sayesindede ins kilo vermek istiyorum yardimlarinizi ve yorumlarinizi esirmeyin lutfen herkese basarilar. ha bu arada 77.5 kiloyum
günaydınn canım geçmiş olsun 1 kuru kayısı ile dayanabiliyorsun valla helal olsun sana
tamam kuzumayyyy Suzimm valla bende merak ettim şimdii akşam unutma resmini çek emi?
hoşgeldin canım inşallah elbirliğiyle kurtulcaz fazlalıklarımızdan
kahvaltini bol yaparsan dah güzel olur tabii mesela yanina 1-2 domates salatalik eklesen maydonoz 3-5 zeytin ama güzel yani menünben kahvaltilarimi hep hafife aliyorum belkide en buyuk hatam burda.
bende bugun ne yedigimi ve yiyecegimi yazayim.
Sabah : 2 dilim ekmek uzerine peynir
ara : kahve kafeinsiz + 3 tane kepekli biscuit
oglen : firinda karnibahar + 1 elma yiyecem + 1 natur yogurt
ara : 2 tane kepekli biscuit
aksam : salata + 1 case yogurtlu çorba.
yanlislarim varsa lutfen soyleyin.
1 tane yediysen ara niyetine problem degil canimgünaydın kızlar h.sonu aranıza katılanlardanım. menüler paylaşılıyor ve cuma günleri tartılıp bildiriliyor çizelge yapılıyor öyle anladım yazılanlardan. umarım bende burda kilo verebilirim.
sabah menüm
2 dilim ekmek
azıcık kavurma :)
domates salatalık
şekersiz 2 bardak çay
arada:
napoliten çikolatalar varya içinde minik minik olanlar kahve yanında verilenler onlardan 1 tane yedim
şimdide türk kahvesi yapıp içmeyi planlıyorum. uykusuzum ayılmam gerek
uyyyyy bende seni seviyommmm yavrummmmmsuziiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiimmmmmmmmmm :109::109:
seviyom seni uleeeeeeeeyyyynnnn Eki Görüntüle 843713
seviyoooooooooomm
mönün güzel aslinda canim kahvaltina biraz yesillik ,dometes felanda eklersen süper olurben kahvaltilarimi hep hafife aliyorum belkide en buyuk hatam burda.
insallah hepberaber veririz canimgünaydın kızlar h.sonu aranıza katılanlardanım. menüler paylaşılıyor ve cuma günleri tartılıp bildiriliyor çizelge yapılıyor öyle anladım yazılanlardan. umarım bende burda kilo verebilirim.
sabah menüm
2 dilim ekmek
domates salatalık
şekersiz 2 bardak çay
arada:
napoliten çikolatalar varya içinde minik minik olanlar kahve yanında verilenler onlardan 1 tane yedim
taki takilirken yanlarinda dur cebine ati ver bi kac altinaminnnnn aminnn yirim seni ben
günaydin tatlim
bende artidayim :26:
dimi ama cook güzel be ballim ya fiyatida güzel 230 euro kardesim yüzünden iflas bayragini cekecem yakinda aksam cekecem insallah ayakkabi bulmam lazim evdekilerle bi deneyeyim 2 tane var olmadi almam lazim
hosgeldin canim aramizacanim birde cizelge yap kendine daha motive eder kilo verdikce
tamam kuzum
kahvaltini bol yaparsan dah güzel olur tabii mesela yanina 1-2 domates salatalik eklesen maydonoz 3-5 zeytin ama güzel yani menün
1 tane yediysen ara niyetine problem degil canimama fazla yeme ondanda ben bi kalorisine bakmisdim baya var onunda kalorisi :18:
uyyyyy bende seni seviyommmm yavrummmmm
Eki Görüntüle 843718
mönün güzel aslinda canim kahvaltina biraz yesillik ,dometes felanda eklersen süper olur
birde öglen yemeginde degilde ara olarak elma yersen dahada iyi olur
insallah hepberaber veririz canim
sabah yediklerin güzel bencededigin cikolatayi bilmiyorum eger kücükse iyi
taki takilirken yanlarinda dur cebine ati ver bi kac altin
eger elbisen güzelse 230 deger canim ya ne yapican iste gece kiyafeti olunca
ne renk kiz anlatsana biraaaz
iyi fikiray birde taki var bunlar iyice costular
hmm rengi koyu lila kollari uzun dantelli ay ben anlatmayi beceremem ki
günaydın kızlarr
sabahki menüm;
1 yumurta
1 adet domates
5-6 adet zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 kupa çay başka bişey yoktu sanırım ya yarım saat önce yediğimi unuttum :26::26::26:
hosbulduk canimiyim sükür sende iyisin umarim
kilomda 65 lerde sükür insallah vermeye devaamm
hani beni her halimle seviyordun yalandi dimi yalandiay bu fotonu görünce vazgectim suzim ya sevmiyom galiba :26:
yaa bide o var bacim
ooo lilamiiibayiliriiimm
gözün kör olmasin tamam anlatma aksam bakarim insallah
hadi 50 lere insallahCanım çok güzel olmuş ama tek tek öğünleri yazma ki hepsini görelim, eğer belli değilse akşam yaz, ve kendin unutmamak için telefonuna yada bir not defterine not al
İyiyim çok şükür bebeğim, 60ları gördüm bende sonunda
herseyi acikliyabilirim bir dakikahani beni her halimle seviyordun yalandi dimi yalandi:44::26:
Merhabalar herkese, ben araniza yeni katiliyorum. 2 çoçuk annesiyim ve hamileliklerimden kalan kilolarla basim dertte. 2 senedir hep diyetteyim ama diyetlerim fazla uzun surmuyor bikip birakiyorum sonta tekrar bastan sonuc hep husran. siteye daha onceden uye olmustum ama girmeye vaktim olmuyodu simdi 4seneden sonra tekrardan is hayatina geri dondum kilo vermem artik kacinilmaz oldu 2 aydir diyetteyim ama strestenmidir nedir kilo vermek yerine 2 kilo daha almisim ise baslayalim bunca kosusturmanin arasinda nasil oluyo anlamis degilimaklima tekrardan siteye girmek geldi artik hergun buraya neler yedigimi yazmak ve sizlerin sayesindede ins kilo vermek istiyorum yardimlarinizi ve yorumlarinizi esirmeyin lutfen herkese basarilar. ha bu arada 77.5 kiloyum
esim görmedi elbisemidedim mavi yaninda halt etmis öyle bir elbise aldim ki sen bile taniyamiycan beni cok güzel olcam cok dedim de inanmiyor adam
ben kahvaltilarimi hep hafife aliyorum belkide en buyuk hatam burda.
günaydın kızlar h.sonu aranıza katılanlardanım. menüler paylaşılıyor ve cuma günleri tartılıp bildiriliyor çizelge yapılıyor öyle anladım yazılanlardan. umarım bende burda kilo verebilirim.
sabah menüm
2 dilim ekmek
domates salatalık
şekersiz 2 bardak çay
arada:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?