Takımda istenmiyor muyumkimseden ses çıkmadı
ya hareketlendik baya bi ama hafta sonları az kişi girebiliyor mantıklı sonuçta evli olan çocukları olnalar var fırsat bulunmuyor sonuçtaHoşbulduk :) ben de burayı önceki yazışmalardan hareketli görüp gelmiştim
eveet bol bol kalori yakmak dileğiyle hepimizegünaydın kadınlar kulübünün
irade sahibi, bol hareketli, çok enerjik bayanları
çok çok güzel bir hafta diliyorum size
yakılan kalorileriniz çok olsun inşallah
geçmiş olsun canım psikolojiktr o kesingünaydın kızlarrr
bu pazartesileri bana hiç yaramıyor ya yine hastayım ben
merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?
daha kimsecikler ortada yok pek gelsinler cevaplar farklı oluyor kimse olmasada swn paylaş bizimle girdikçe youm yapıyoruz geneldeya neden kımseden cevap yok
benden kocaman bir hoşgeldin canım tickerında varmış zaten boyunu ve yaşınıda alabilirmiyizokumuşsundur zaten yediklerini bizimle paylaşmalısın öncelikle ve spor durumunu hep beraber hedefimize ulaşırız umarım
hosbulduk cnm 19 yasımdayım 170 boyunyım ismim aysenur bundan once 13. takım cuma yarişmasında yarıstım ve 74 e geldım daha sonra kayserıye bayram tatılıne gıdınce bıldırım yapamadıgım için diskalıfıye edıldım ve cok uzuldumama burayı buldugum c-için cok sevindim benı aranıza aldıgınız için tesekkurler
memnun oldum bende melikebende 23 yaşındayım ama benim vermem gerekn daha çok kilo var ya gördüğün üzere altta benim boyum kısa ya seninki ne güzel uzunmuş çok imrendim şu an vermen gerekende az kilo kalmış umarım hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız bizde cuma günleri bildirim yapıyoruz ama bu hafta ilk olduğun için listede olmazsın zaten biliyosundur bir sonraki hafta zaten olursun tekrar hoşgeldin bende şimdi kaçıyorum gidip biraz spor yapayım hafta sonu kızartma yedim kendime cezam var menülerini paylaşmayı unutma
Selam kizlar hergun güncelleme yapmam gerekiyordu ama bi 3 -4 gün yazamadim kusuruma bakmayin olurmu askerden sevdicegim izne gelmişti ondan vakit bulup yazamadim kizlar üzgünüm
ya benimde bacaklarım kalın tam armut tipliyim kalça bacak hop geniş üstten bak vesikalık ince sanıyolar genelde çünkü göğüs kısmım omuzlarımda küçük yüzüm hele minyon hiç 70 göstermediğimi söylüyolar bu yüzden bacaklarıma bakmıyorlarsa demekhaftaya kadar kayserıde aldıgım kıloları verırım inş hep bırlıkte zayıflarız.. evet boyum uzun ama bacaklarım falan sıkılaşsın istiyorum
olsun canım sen bırakma yeter olur böyle şeyler müsait olamayabilirsin tekrardan hoşgeldinhem ne güzel sevdiğin gelmiş bence sonuçta :aticam ya benimde bacaklarım kalın tam armut tipliyim kalça bacak hop geniş üstten bak vesikalık ince sanıyolar genelde çünkü göğüs kısmım omuzlarımda küçük yüzüm hele minyon hiç 70 göstermediğimi söylüyolar bu yüzden bacaklarıma bakmıyorlarsa demek
ya ben tam çıkcam burası kalabalıklaştı oldumu hiç neyse çıkmam lazım ama
günaydın kızlarrr
bu pazartesileri bana hiç yaramıyor ya yine hastayım ben
hoşgeldin öncelikle neden istemeyelim seni gel takıl bize hatta yaşını boyunu kilonu hedefini de alalımgerçi ticker da var ama kilon sen yine de yaz
ya hareketlendik baya bi ama hafta sonları az kişi girebiliyor mantıklı sonuçta evli olan çocukları olnalar var fırsat bulunmuyor sonuçtaben bekarım bu arada kendim çin söylemedim bende hafta sonları kursa gidiyorum akşama kadar gelince de geç oluyor giremiyorum mesela ama hareketlenir sen bize günlük yedilkeri yaptığın bir diyet varsa onlarıda yaz birde spor yapıyomusun hareket durumun nasıl yazarsan iyi olur hadi hep beraber yaşasın kilo vermek
eveet bol bol kalori yakmak dileğiyle hepimizesanada günaydın bu arada bende hepimize güzel bir hafta diliyorum
geçmiş olsun canım psikolojiktr o kesinbiz genelde pazartesi sendromu diyoruz bana da çok oluyo ya hafta sonundan sonra hep hasta olurum
bu arada kızlar ben bu hafta maydonoz limon kürü var onu yapmaya başladım sabah aç karnıma yarım su bardağı içiyorum aslında 10 gün içip 3-4 gün ara veriliyomuş ben hafta sonları sabah erken kalkıp kursa gittiğimden içemem ama hafta içi 5 gün içip 2 gün içmeme şeklinde modifiye ettim bakalım nasıl sonuçlar alıcam sonuçları haber veririmzaten limonu çok sevdiğimden ve maydonozuda tadı benim hoşuma gitti bakalım neler olacak
günaydın kadınlar kulübünün
irade sahibi, bol hareketli, çok enerjik bayanları
çok çok güzel bir hafta diliyorum size
yakılan kalorileriniz çok olsun inşallah
merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?