70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Takımda istenmiyor muyum kimseden ses çıkmadı

bizde öye bişey olmaz gelen herkes başımın tacı hafta sonra topic sessiz oluyor evet şahsen nete gitmeye vaktim olmuyor pazar günleri onun dışında 6 gün bıyunca burdayım fırsat buldukça da yazarım hoşgeldinn aramızaa

günaydın kızlarrr
bu pazartesileri bana hiç yaramıyor ya yine hastayım ben

günaydın kızlarrr

günaydın kadınlar kulübünün

irade sahibi, bol hareketli, çok enerjik bayanları

çok çok güzel bir hafta diliyorum size

yakılan kalorileriniz çok olsun inşallah

Takımda istenmiyor muyum kimseden ses çıkmadı

hoşgeldin öncelikle neden istemeyelim seni gel takıl bize hatta yaşını boyunu kilonu hedefini de alalım gerçi ticker da var ama kilon sen yine de yaz

Hoşbulduk :) ben de burayı önceki yazışmalardan hareketli görüp gelmiştim
ya hareketlendik baya bi ama hafta sonları az kişi girebiliyor mantıklı sonuçta evli olan çocukları olnalar var fırsat bulunmuyor sonuçta ben bekarım bu arada kendim çin söylemedim bende hafta sonları kursa gidiyorum akşama kadar gelince de geç oluyor giremiyorum mesela ama hareketlenir sen bize günlük yedilkeri yaptığın bir diyet varsa onlarıda yaz birde spor yapıyomusun hareket durumun nasıl yazarsan iyi olur hadi hep beraber yaşasın kilo vermek

eveet bol bol kalori yakmak dileğiyle hepimize sanada günaydın bu arada bende hepimize güzel bir hafta diliyorum

günaydın kızlarrr
geçmiş olsun canım psikolojiktr o kesin biz genelde pazartesi sendromu diyoruz bana da çok oluyo ya hafta sonundan sonra hep hasta olurum

merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?

benden kocaman bir hoşgeldin canım tickerında varmış zaten boyunu ve yaşınıda alabilirmiyiz okumuşsundur zaten yediklerini bizimle paylaşmalısın öncelikle ve spor durumunu hep beraber hedefimize ulaşırız umarım

ya neden kımseden cevap yok
daha kimsecikler ortada yok pek gelsinler cevaplar farklı oluyor kimse olmasada swn paylaş bizimle girdikçe youm yapıyoruz genelde ya zaten bende gelince kimsyle karşılaşmıyorum herkes yorum yapıyor ama hiç kimseyle aynı anda denk gelemedim daha saatler tutmuyor

hosbulduk cnm 19 yasımdayım 170 boyunyım ismim aysenur bundan once 13. takım cuma yarişmasında yarıstım ve 74 e geldım daha sonra kayserıye bayram tatılıne gıdınce bıldırım yapamadıgım için diskalıfıye edıldım ve cok uzuldum ama burayı buldugum c-için cok sevindim benı aranıza aldıgınız için tesekkurler

memnun oldum bende melike bende 23 yaşındayım ama benim vermem gerekn daha çok kilo var ya gördüğün üzere altta benim boyum kısa ya seninki ne güzel uzunmuş çok imrendim şu an vermen gerekende az kilo kalmış umarım hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız bizde cuma günleri bildirim yapıyoruz ama bu hafta ilk olduğun için listede olmazsın zaten biliyosundur bir sonraki hafta zaten olursun tekrar hoşgeldin bende şimdi kaçıyorum gidip biraz spor yapayım hafta sonu kızartma yedim kendime cezam var menülerini paylaşmayı unutma

Selam kizlar hergun güncelleme yapmam gerekiyordu ama bi 3 -4 gün yazamadim kusuruma bakmayin olurmu askerden sevdicegim izne gelmişti ondan vakit bulup yazamadim kizlar üzgünüm

haftaya kadar kayserıde aldıgım kıloları verırım inş hep bırlıkte zayıflarız.. evet boyum uzun ama bacaklarım falan sıkılaşsın istiyorum

bu arada kızlar ben bu hafta maydonoz limon kürü var onu yapmaya başladım sabah aç karnıma yarım su bardağı içiyorum aslında 10 gün içip 3-4 gün ara veriliyomuş ben hafta sonları sabah erken kalkıp kursa gittiğimden içemem ama hafta içi 5 gün içip 2 gün içmeme şeklinde modifiye ettim bakalım nasıl sonuçlar alıcam sonuçları haber veririm zaten limonu çok sevdiğimden ve maydonozuda tadı benim hoşuma gitti bakalım neler olacak

Selam kizlar hergun güncelleme yapmam gerekiyordu ama bi 3 -4 gün yazamadim kusuruma bakmayin olurmu askerden sevdicegim izne gelmişti ondan vakit bulup yazamadim kizlar üzgünüm

olsun canım sen bırakma yeter olur böyle şeyler müsait olamayabilirsin tekrardan hoşgeldin hem ne güzel sevdiğin gelmiş bence sonuçta

haftaya kadar kayserıde aldıgım kıloları verırım inş hep bırlıkte zayıflarız.. evet boyum uzun ama bacaklarım falan sıkılaşsın istiyorum
ya benimde bacaklarım kalın tam armut tipliyim kalça bacak hop geniş üstten bak vesikalık ince sanıyolar genelde çünkü göğüs kısmım omuzlarımda küçük yüzüm hele minyon hiç 70 göstermediğimi söylüyolar bu yüzden bacaklarıma bakmıyorlarsa demek
ya ben tam çıkcam burası kalabalıklaştı oldumu hiç neyse çıkmam lazım ama

Evet canim güzel oldu son bir ayimiz kaldi hayirlisiyla bitirip hepten gelicik :) bende o gelmeden insallah forma girerimmm bugunde dolaptaki bana bol gelen ne varsa aticam :)

Menüm :)
Sabah
Domat-salatalik
Peynir zeytin
Ara
Uzum
Öğle
Çorba
Dolma
Ara
Yeşil cay
Aksam
Bol salata
Çorba

Bu arada yarindan itibaren saat beşten sonra hic bisey tuketmicim :)

sağol canım sanırım dediğin gibi psikoojik pazarın nasıl geçtiğini anlamadan ptesine düşüyoruz hemen

limon ve maydonozu kaynatıyor musun canım naıl yapıyorsun miktarları nasıl? bi de her sabah taze mi yapmak gerekiyr? ayyy kilo için yapmicağım şey kalmadı sanırım

Günaydın canım İnşallah bu hafta kızlar daha istekli gibi görüküyolar, ama ben bu dobiçlere güvenmiyom

merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?

:80: :80:
Hoşgeldin canım, Buse ben, çizelgesi olan bütün bayanlar katılabilir
Düzenli hergün ne yediğimi menü şeklinde bize yaz tatlım olur mu ?

Hatta dur ben yeni gelen bayanlar için bir yazı hazırlayayım yardımcı olur hepiciğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…