Ne diyon kız sen
İstenmeyen tüy müsün sen de istemeyeceğiz seni
Günaydın canım geçmiş olsun, neyin var ki :26:
ya neden kımseden cevap yok
hosbulduk cnm 19 yasımdayım 170 boyunyım ismim aysenur bundan once 13. takım cuma yarişmasında yarıstım ve 74 e geldım daha sonra kayserıye bayram tatılıne gıdınce bıldırım yapamadıgım için diskalıfıye edıldım ve cok uzuldumama burayı buldugum c-için cok sevindim benı aranıza aldıgınız için tesekkurler
memnun oldum busecım..Günaydın canım İnşallahbu hafta kızlar daha istekli gibi görüküyolar, ama ben bu dobiçlere güvenmiyom
:80: :80:
Hoşgeldin canım, Buse ben, çizelgesi olan bütün bayanlar katılabilir
Düzenli hergün ne yediğimi menü şeklinde bize yaz tatlım olur mu ?
Hatta dur ben yeni gelen bayanlar için bir yazı hazırlayayım yardımcı olur hepiciğimize
valla ayak uydurmaya calışacagım inş. bırlıkte kurtulacagız bu kılolardan
Anam chat odasımı burası yazıyoruz gördükçe işte eneee
Ayşenur daha küçücüksün kız gider hemen o kilocuklar sen bize ayak uydur çıtır yavrucuk
Burada kendin istemediğin sürece biz kimseyi bir yere bırakmayız, ama bildirimlerine ve günlük menü yazımına ( dürüst bir şekilde ) önem göster
Pztsi sendromumu yoksa grip gibigünaydın kızlarrr
bu pazartesileri bana hiç yaramıyor ya yine hastayım ben
Amin amin aminnngünaydın kadınlar kulübünün
irade sahibi, bol hareketli, çok enerjik bayanları
çok çok güzel bir hafta diliyorum size
yakılan kalorileriniz çok olsun inşallah
neyse yediklerimi yazim bari kimse yokken
kalvaltı;
1 simit (ekmeğim yoktu mecburi yedim)
1 yumurta
1 kupa şekersiz çay
3 zeytin
ara;
3 kepekli galeta
1 bardak şekersiz çay
öğle;
3 çatal türlü
1 kase çorba
salata
1 diim kepek ekmeği
ara;
2 mandalinam var onu yiycem
akşam;
büyük ihtimal çorba salata yoğurt olacak
neyse yediklerimi yazim bari kimse yokken
kalvaltı;
1 simit (ekmeğim yoktu mecburi yedim)
1 yumurta
1 kupa şekersiz çay
3 zeytin
ara;
3 kepekli galeta
1 bardak şekersiz çay
öğle;
3 çatal türlü
1 kase çorba
salata
1 diim kepek ekmeği
ara;
2 mandalinam var onu yiycem
akşam;
büyük ihtimal çorba salata yoğurt olacak
Pztsi sendromumu yoksa grip gibi
Gecmis olsun
Amin amin aminnn
Gayet guzel bi menu afiyet olsun
Güzel başlangıç kuzu,bu menü süper
evet her sabah taze yapıyosun kaynatmıyorsun ya çok kolay yapması ben yarım limonu küçükse 1 limon sıkıyorum yarım bardak su ve 6-7 maydonoz saplarıyla birlikte robotta 30 saniye falan robotluyorum böyle koyu yeşil su su oluyor ya sonra ben süzüyorum süzgeçle posasını pek sevmem ama içebilirsen posasıyla bardağa koyup içiyorum bu kadar basit yanisağol canım sanırım dediğin gibi psikoojik pazarın nasıl geçtiğini anlamadan ptesine düşüyoruz hemen
ama dikkat et kendine yinede regl olunca metabolzma çöküyor mikroplar hop istilayageçmiş olsun canım
limon ve maydonozu kaynatıyor musun canım naıl yapıyorsun miktarları nasıl? bi de her sabah taze mi yapmak gerekiyr? ayyy kilo için yapmicağım şey kalmadı sanırım
öğlen yemekleri yendi, keyifler yerinde
tavuk ızgara
salata
ayran
ben bugün hiç yeşilçay içmedim. Dur şimdide onu içim :))
ya canım bir mantı istiyor ne zamandır ama yemedim sen böyle söyleyince çok garip oldum amaMantı 1 PORSİYON 490 kalori,yuh artık dikkat edin kızlar sakın mantı yemeyin yerseniz 490 kalori almış olursunuz.
evet her sabah taze yapıyosun kaynatmıyorsun ya çok kolay yapması ben yarım limonu küçükse 1 limon sıkıyorum yarım bardak su ve 6-7 maydonoz saplarıyla birlikte robotta 30 saniye falan robotluyorum böyle koyu yeşil su su oluyor ya sonra ben süzüyorum süzgeçle posasını pek sevmem ama içebilirsen posasıyla bardağa koyup içiyorum bu kadar basit yanisabah kalkınca yemekten 15 dk önce içmen gerekiyor baya yararlı hemde metabolizmayı güçlendirip hızlandırıyormuş ödem attırıyor birde ama hipotansiyon yani düşük tansiyonun varsa önerilmiyor limon tansiyon düşürdüğü için birde midene dokunursa içmeyi bırak ben deniycem bakalım yararını görürüm umarım
evet evet bende hemen yeşil çay alayım yanıma menün çok güzel canım bu arada
ya canım bir mantı istiyor ne zamandır ama yemedim sen böyle söyleyince çok garip oldum amayersemde o gün bu kaloriye bakarak az kalorili şeyler yiyim bari birde öğlen yemem lazım tabi
öğlen yemekleri yendi, keyifler yerinde
tavuk ızgara
salata
ayran
ben bugün hiç yeşilçay içmedim. Dur şimdide onu içim :))
SELAM KIZLAR
Ben geldim. Yine çok yorgunum. Okulda mavh oldum. Pazertesi sendorumu fenaydı. Hafta sonu çok kaçamak yaptım. Dün kayınvalidem su böreği yapmış 2 dilim götürdüm. sonra çok pişman oldum ama yapcak birşey yok. Sonra balık yemeye gittik. balığın üstüne helvayıda götürdüm. canım çok çekti.Çezama razıyım.
Menüm: haşlanmış yumurta,peynir,ceviz,domates salatalık ,1 dilim çavdar ekmeği yeşil çay
ara:1 kupa yeşil çay
Öğle:1 tabak mantı
Ara:10 tane fındık
Akşam: Salata
Mantı 1 PORSİYON 490 kalori,yuh artık dikkat edin kızlar sakın mantı yemeyin yerseniz 490 kalori almış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?