70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geldim beeennn ama daha pazar olmadan kabahatler ısledım ben ama işlettiler zorla kızartma yedım ben çok pismanım Allaahımmm yemıycem bıdaha nolur kılo olmasınnnn unuttsun vucudum bugunu

ben atanamayınca ayrı eve de cıkamadım kaldım bu evdeee

ayyyyyyyyyyyy Allah iyiliğini versin ne güldüm yaaa tamam kız yemem arada yiyorum zaten onu da yemem senimi kırıcam

mönüşümü yazıyorum
sabah : peynir zeytin domates tam buğday ekmeğine kaşarlı sucuklu tost bol yeşillik limon sıkılmış
ara : kahve
öğlen : bulgur pilavı
ara :yok
akşam : biber dolması 1 adet yoğurt

spor yok bugün yarın sabak 7 de yürüyüşe gidicem yürüyordum bırakmıştım yeniden başlıycam kilo verdikce ne kadar iyi hissediyor insan kendini üzerime olmayan bütün pantolonlarımı giymeye başladım bile bunun mutluluğunu hiçbir yemeğe değişmemmmmm dilerim hepimiz fittt oluruzzzz yaşasın fit kızlarr

iyiymis bu betülüm bulursam kesin bundan alirim bende don seklinde var birde sütiyenli ama ikisede olmaz

sütyenli olanları ben pek kullanamadım ya garip geldi hep bana. bu çok rahat bulabilirsen tavsiye ederim

eline sağlık tatlım

Ya aslinda anlasiliyor,,arkadaslarimla haftasonu disarida kahvalti yaptik sabah oturduk öglene kadar sohbetle birlikte yediklerim ayiramiyorum ki sabah ögle diye

Tebrikler güzel menü

çantayı bıraksaydın bari elinden Eki Görüntüle 846878

:)))))

Kötü bir menu olmus canim
Kisiri öglen yiyebilirdin aksamda hafif birseyle atlatirdin

Wuuuuuuuuu
Yehuuuuuuu yupiiii listeye 1. siradan girmek acaip mutlu etti beni yaaa..motive oldum yeniden

Bu ne ya 11 kişiden sadece 5 kişi kilo vermiş
Kendinize gelin len noluyoz :84::84::84:
Haftaya en az 1,5 kilo vericem ve birinci olcam görürsünüz
Bebelak liste güzel olmuş ellerine sağlık

Kendimi listede görünce hele birde 1. sirada görünce cok mutlu oldum hicte birakmiycam canim 1. ligi) yanie n azindan bikac hafta zorlarim :)) bu hafta esimin Habersiz cektigi video gördüm bir tane allahimmmmmm cok kötüyüm cooookkkkkk
Korkunc gorunuyordummmm cok uzuldummm cokkkk kafayi yiycektim o kadar kötü katmer katmer hayatimda hic böyle olmamistim..utandim cok((
Onunda gazi var anliycagin

:90::90::90:

Ben yarindan itibaren jilian spor programina baslamak istiyorum 30 gün
Birde bir hafta yada 10 gunluk fln listeye uyalan bir diyet yapmak istiyorum
Henuz secmedim ne yapabilirim bilmiyorum ,bu aksam bakicam
Benimle asik atisacak olan var mi?

Ben yarindan itibaren jilian spor programina baslamak istiyorum 30 gün
Birde bir hafta yada 10 gunluk fln listeye uyalan bir diyet yapmak istiyorum
Henuz secmedim ne yapabilirim bilmiyorum ,bu aksam bakicam
Benimle asik atisacak olan var mi?

Zumba With Didem - Doktorum 26.09.11 - YouTube bu da çok güzel oluyorrr... karatay denedın mı canım hıc ? karatay hakkındakı fıkrın ne? ben en yakın onu buldum kendıme... suan tam bı tarzım yok kendı kendıme takılıyorum kısarak yemeklerden..

zahide yetiş i twitlerden takip ederseniz günlük listesini paylaşıyor. 70 kiloymus o ama hiç göstermiyor :/

vay be ne kadar yoğunsun sen çok tebrik ettim helal olsun o kadar şeyi sığdırmışsın hayatına seni kendime örnek alıp yılmak yok diyorum

birinci arkadaşımızı tebrik ediyorum kilo veren arkadaşlarımda böyle devam inşallah diğer geri kalan arkadaşlar haftaya inşallah hepimiz bir sürü gramcıklar vermiş oluruz

benimde kemiklerim iri

Eki Görüntüle 848181 zahide yetiş i twitlerden takip ederseniz günlük listesini paylaşıyor. 70 kiloymus o ama hiç göstermiyor :/

iyiymiş ya her yediğini paylaşması 70 kiloyu hakkaten çok göstermiyor ya boyu uzun mu ki acaba bilemedim

Son düzenleme:
Aferin kimse gelmemiş haftasonu bravoo:111::111::111::111:

Ama görüşcez :99::99::99:

Günaydın ballar hemen işe gidiyorum, gidince yazacağım gene :80::80:

günaydın kızlarr,
herkesler iyidir umarım, geçmiş yapamadım, fırsat bulursam bakarım.
Güzel bir hafta diliyorum

Acele etme kuzu zaten ayrı eve çıkmak çok zor olay
Hemen bugünden itibaren söz veriyorsun cumaya kadar cıss yemeyeceksin

Günaydinnn güne sporla basladimmm

Bu hafta 6 li cikicam ins

Videoya baktimda keyifli gorunuyor ama cok kisa
Karatay denemdim hic ..ekmek yok diymi o diyette ben ekmeksiz yapamam biliyorum kendimi oyuzden hic denemedim ama bazi tavsiyelerini uyguluyorum canan karatayin

Ya kisarak uzun vadede uygulanirda arada bi kick icin sanki kisa ataklar detokslarda yapilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…