kızlar haftasonu azıcık abarttım yemeği( ama birazda mecburi oldu sütüm azalmaya başladı birden o yüzden mecburen biraz fazla kaçırdım. dikkat etmeye çalışacağım ama menu olarak paylaşmak istemiyorum. yapacağım ekmeği azaltıp şekerli şeylerden uzak durmak olacak. ve spor yapmaya calışacağım ama her cuma kilo bildiriminde bulunacağım umarım beni anlayışla karşılarsınız
Sütü arttıran en başlıca besin su biliyorsun değil mi tatlım
Arkadaşlar maydonoz limon olayını perşembe akşamı denedim kayınvalidemle beraber ona hiç bişey olmadı ama benim sindirim sistemi tansiyon gitti 2 günde 2 kilo verdim umarım siz benim gibi olmazsınız arkadaşlar halen kendime gelemedim.
Güne Başlarken:
1 Elma (küçük)
Sabah 11:00
1 yumurta
zeytin peynir domates salatalık (hepsi dozunda)
Şekersiz Çay
Ara: yok ( unuttum yoğunluktan)
Öğlen: 15:30
Special K meyveli
4 kaşık yoğurt
Ara: 10 badem
Akşam:
Salata
Toplamda 2 Litre su
Başım çok ağrıyor kızlar kafamı duvarlara vurasım var
Arkadaşlar maydonoz limon olayını perşembe akşamı denedim kayınvalidemle beraber ona hiç bişey olmadı ama benim sindirim sistemi tansiyon gitti 2 günde 2 kilo verdim umarım siz benim gibi olmazsınız arkadaşlar halen kendime gelemedim.
geçmiş olsun canım :44:Arkadaşlar maydonoz limon olayını perşembe akşamı denedim kayınvalidemle beraber ona hiç bişey olmadı ama benim sindirim sistemi tansiyon gitti 2 günde 2 kilo verdim umarım siz benim gibi olmazsınız arkadaşlar halen kendime gelemedim.
tatlım maydonoz limonun böyle yapcağını sanmıyorum ikiside c vitamini barındırıyo acaba hiç yemek mi yemedin yoksa abartıp fazla mı içtin naptınn?? geçmiş olsunn bu arada :26:
bizde öye bişey olmaz gelen herkes başımın tacı hafta sonra topic sessiz oluyor evet şahsen nete gitmeye vaktim olmuyor pazar günleri onun dışında 6 gün bıyunca burdayım fırsat buldukça da yazarımhoşgeldinn aramızaa
teşekkür ederim bebişimmmçarşambayı unutmadın dimiii??
aynen buseciğim bende cüssssss ya 1 porsiyon mantı nasıl 490 kalori olur yaTüm olarak bütün günü yaz öyle öğle menüsüyle yırtamazsın
Güzel olmuş afiyet olsun
Anam sen kendimi 1 tabak mantıyla mı cezalandırıyon
Mantı olmasaymış iyimiş
çüşş
Şu andan itibaren mantı sevmiyorum
Acele etme kuzu zaten ayrı eve çıkmak çok zor olay
Hemen bugünden itibaren söz veriyorsun cumaya kadar cıss yemeyeceksin
Günaydinnn güne sporla basladimmm
Bu hafta 6 li cikicam ins
Videoya baktimda keyifli gorunuyor ama cok kisa
Karatay denemdim hic ..ekmek yok diymi o diyette ben ekmeksiz yapamam biliyorum kendimi oyuzden hic denemedim ama bazi tavsiyelerini uyguluyorum canan karatayin
Ya kisarak uzun vadede uygulanirda arada bi kick icin sanki kisa ataklar detokslarda yapilmali
Hoşbulduk :) ben de burayı önceki yazışmalardan hareketli görüp gelmiştim
Hoşbulduk :) ben alev 25 yaşındayım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum yeni anneyim
Nette çokca zumba ötrnekleri var bana da en keyıflısı bu geldı.
karatayda benım takıldıgım konu da ekmek konusu.. ekmek sevdalısıyım ben de olmadan olmuyorrrama onun dısındakı cogu tavsıyesı uygulanabılır kolay ve mantıklı gelıyor
hep hareketlıdır bı cumartesı yavaslıyor pazar durgunlasıyor sonra yıne hızlanır :)))
SELAM KIZLAR
Ben geldim. Yine çok yorgunum. Okulda mavh oldum. Pazertesi sendorumu fenaydı. Hafta sonu çok kaçamak yaptım. Dün kayınvalidem su böreği yapmış 2 dilim götürdüm. sonra çok pişman oldum ama yapcak birşey yok. Sonra balık yemeye gittik. balığın üstüne helvayıda götürdüm. canım çok çekti.Çezama razıyım.
Menüm: haşlanmış yumurta,peynir,ceviz,domates salatalık ,1 dilim çavdar ekmeği yeşil çay
ara:1 kupa yeşil çay
Öğle:1 tabak mantı
Ara:10 tane fındık
Akşam: Salata
Güne Başlarken:
1 Elma (küçük)
Sabah 11:00
1 yumurta
zeytin peynir domates salatalık (hepsi dozunda)
Şekersiz Çay
Ara: yok ( unuttum yoğunluktan)
Öğlen: 15:30
Special K meyveli
4 kaşık yoğurt
Ara: 10 badem
Akşam:
Salata
Toplamda 2 Litre su
Başım çok ağrıyor kızlar kafamı duvarlara vurasım var
selam kızlar bu gün sabah açık havada 1 saat yürüyüş yaptım eve gelincede mekik ve esneme harekeltleri yaptım
sabah : domates zeytin tam buğday ekmeğiyle tost
ara : elma
öğlen : haşlanmış tavuk
ara : kahve şekersiz sade
akşam yoğurtlu makarna yarım tabak
akşam yapabilirsem eğer batuka yapmayı düşünüyorum bakalım daha erken öpüyorum hepinizi
Hoşbulduk :) ben alev 25 yaşındayım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum yeni anneyim
Nette çokca zumba ötrnekleri var bana da en keyıflısı bu geldı.
karatayda benım takıldıgım konu da ekmek konusu.. ekmek sevdalısıyım ben de olmadan olmuyorrrama onun dısındakı cogu tavsıyesı uygulanabılır kolay ve mantıklı gelıyor
gelmişken biraz motivasyon arttırcak birşeyler yapalım mesela forum oyunları gibi
hedefiniz olzn kiloya ulaştınız diyelim yapmak istediğiniz ilk şey ne olurdu?hadi bakalım cevapları bekliyorum hem düşünüp motive olabiliriz
ilk cevap bendenhemen bir mağazaya gidip almak istediğim ama şu an yakışmayan renkli dar paça kotlardan almak ve üstünede güzel bir gömlek almak istiyorum kışsa tabi birde deri ceket yok şuram çıktı buram çıktı demeden evet istiyorum o yüzden pes etmek yok
bence çok iyi bir menü tebriklerMenümüde yazayim
SABAH
1 kase kuru meyveli,badem ve findikli müsli, 1 tanede hurma dogradim,, light sütle
Ara
1 armut
ÖGLE
1 kepce corba,3 yk türlü, 2 yk pilav
Ara
1 avuc leblebi
AKSAM
1 buyuk fincan light süt kahveli, birazda petibör yedim :/// uzun zamandir canim istiyordu
SPOR
Jilian michels 1. level 1. gün
100 mekik
20 ser 2 set 2 kalca basen hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?