Yavrucum sen zaten bizimle dengeli beslensen gayet güzel kilo vereceksin yapmayın kızlar yaa
Geçmiş olsun tatlım , doktora gitseydin bi :26:
sagol bebegim yok ama onu almadim lila rengi dün elbiseye baktim resimde kahverengi gibi gözüküyor baktim iste dedim ay bu lilaymis kahverengi degil
aman allahim bu neydinalinti yaptim ama neydin unuttum
neyi deniyon gii
ya sade tonlular var yada tümbunun gibisini bulamadim ama halen aramakdayim betülüm
gel yavrum hosgeldin
gecmis olsun kuzu :26:
insalllaaahh
katil canim hosgeldin
ay ne güzel canimniye üzülüyon biz biryere gitmiyoruz zaten
merak ettim anlat canim
uyyy yirim senidün cok yogundun canim gelemedim geldim ama cikmak sorunda kaldim yetistiremedim alintilari
gectigine sevindim seker
bende unutmadim
bebis ön plandayavas olsun ama olsun sIkma canini
hic sorma bende de basagrisi halsizlik hat safada busecim
:26:
busecim sende icmiyormuydun bi ara maydonoz suyu :44:
bende cok sey istiyorum ama ne istiyorum hersey giyince üstüme yakismasini istiyorum :86:
güle güle kullan ballim kaymagim telinihangisinden aldin
insallah
ne abiyesi kuzu nisan icinmi
masallah ballima
iyiki gelebiliyorsun arkadasim
bende bebisi görünce icim gitti ballim
kal artiik
hos geldon bacuum
suzibende istiyom bebeek
aslinda monunde guzel
oglen ekmegi azalt istersen
hosgeldiiin
hosgeldiin
canim belki spora gitmesen daha fazla alirdin:26:
ay canim zor ya:26:
benim icimdeki öküzlen seninkini everekmibõylelikle kurtuluruz onlardan
ama bizim kiz pek nazli yerinden memnun pek gidecegi
yok
niye yinemi yedin yoksa nutellali findikof alinti yapmak da zor oluyor burdan
bidee ben eski moduma donmek istiyoruummm
kocisim is gezisine gidicek 2 hafta yok ay ne olur bi el atin kizlaaaaronu bi sasirtiyim saç baş girişmenize
şaplak yapiştirmaniza ihtiyacim var lütfen iki şaplagi
esirgemeyin benden :26:
sizden görelek yarin bende yapacam diyorum bakalim kuzu yazarim burayayapsana Suziiimm bak yarın yapıoz biz haftaya dğünümüz var biraz verelim ki korse giymek zorunda kalmayalım en azından
sagol bebegimiyiki geldin Suzimmm benimm yaa sensiz olmuyo valla
unutmuyorum o 3 böreği bende sen gibi en son onları sanırım boğazımdan geçen
olmadı bende sabah yerim dicem ama yarın ayran detoksu vaaarr olmaaazz
bende uzak durayim ozaman cünkü benim tansiyonda hep altlarda ayran iyi geliyor ama düsük tansiyona canim aklinda bulunsunşimdi iyiyim arkadaşlar evet artık bulaşmıcam ama benim tansiyonum genelde düşük bundan kaynaklandığını düşünüyorum genede 2 kjilo verdiğime sevindim:)
desene ayin 16sinda ben burda sen orda zipliycankuzenimin düğünü var canım 16sında ondan alcam abiyeyi ben nişan yaptım kuzuu geçen 19 mayıstaa seneye 18 mayısta da düğünüm var Allah'ın izniylee
evet kızlar bugün çok dolandım dışarlarda ve en sonunda üstüme uygun bişey buldum:119:
akşam yemeğimide gelir gelmez yedim :)menümü paylaşim şimdiden
sabah
tam tahıllı k fleks
ara
olarak formun bisküviti
öğle
dışarda aburcuburdansa hiç yemedim
akşam yani şimdi :)
fasulye turşusu
1 dilim ekmek
salata
kilo aldığınızda tek çare kadınlar klübüüüü
ne aldin canimsenin menü kafami karistirdi iyimi kötümü bilemedim :44: canim birde cizelgen bi tuhaf sankim
20 gunde maalesef yaa cok hızlı alıyorum ama Allahtan hemen verıyorum sevinsemmı bılemıyoruuumm :44:4 kiloyu ne ara aldin canim ya
canInIz sIkILmaz okuyunaman allahim nekadar cok sey yapistirmissim
pantlon bakındım bulmakta baya zorlandım bedenime göre tabibirde ceket çantada alıcaktım ama bütçe suyunu çekti benim :)
menüm kötü sayılır çünküm öğle yemeğim ve ara öğünümü atladım
çizelgeme gelince doğrumu bilmiyorum bende ya kafam karıştı onu hazırlarkene bi sürü İngilizce kelime vardın :)
20 gunde maalesef yaa cok hızlı alıyorum ama Allahtan hemen verıyorum sevinsemmı bılemıyoruuumm :44:
valla oku oku bıtmedı
Kuzucum ben şimdi buğdayımı ısattım. akşam yatmadan haşlaycağım. Nohutum dolapda var onu koyacağım. Sabahdan detoks çorbab hazır şekilde saat 10 menüsnü okula götüreceğim. sakın unutma inşallah işe yarar
bende limonlu su içerim sabahları çok şükür de bişey olmadı dediğin gibi tansiyon düşüklüğü de olabilir ya :26:
memnun oldum Alev bende Kader 27 yaşındayım 1.63 boyundayım ve verecek bi 10 kilom vardoğum sonrası 64 kilo da olman bence çok iyi ben daha evli bile değilken o kilonun üstündeyim Allah yardımcımız olsun
bende hafta sonu abiye alcam kendime o yüzden bu detoksa çok ihtiyacım var inşallah istediğimiz sonuçları alırız
suzim gelmiş hoşgelmiş özledik seni.kadercim cikmam lazim kuzuama yarin yapalim ayran detoksunu 2 günlük bakalim cuma ne gösterecek tarti bize
Canım tartılmıyoruz. çnkü günlük kilo verek mümkün değil. kilo vereediğini görüce mativasyon düşüyor. ama sen yinde tartınla mesutsan diyecek söz yok sana mutluluklarbu tartı çok tartılınca trıplere mı gırıyor naz mı yapıyor neden tartılmıyoruz yaaayada tartılınca nıden kılo veremıyoruz... ben onu cok sevıyom sabah aksam beraber olmak ıstıyorum :))
kis geldi tayt giyiyorum bende üstüne uzun kasak tamamlastikli oluncada altinmi verdinmi belli olmuyor
aynen fransiz kaliyorum inglizceyeyarin beraber yapmaya calisalim canim benim cikmam lazim
görüsürüz kizlar öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?