70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yavrucum sen zaten bizimle dengeli beslensen gayet güzel kilo vereceksin yapmayın kızlar yaa

Geçmiş olsun tatlım , doktora gitseydin bi :26:

şimdi iyiyim arkadaşlar evet artık bulaşmıcam ama benim tansiyonum genelde düşük bundan kaynaklandığını düşünüyorum genede 2 kjilo verdiğime sevindim:)

kuzenimin düğünü var canım 16sında ondan alcam abiyeyi ben nişan yaptım kuzuu geçen 19 mayıstaa seneye 18 mayısta da düğünüm var Allah'ın izniylee

evet kızlar bugün çok dolandım dışarlarda ve en sonunda üstüme uygun bişey buldum:119:
akşam yemeğimide gelir gelmez yedim :)menümü paylaşim şimdiden
sabah
tam tahıllı k fleks
ara
olarak formun bisküviti
öğle
dışarda aburcuburdansa hiç yemedim
akşam yani şimdi :)
fasulye turşusu
1 dilim ekmek
salata

bende bebisi görünce icim gitti ballim annemde diyor ben ölmeden bitane daha yap kaana kardes sanki benim elimde olmayinca olmuyor iste vardir bir caresi diyor kendimden umudu kestimde insallah senin olur arkadasim
niye yinemi yedin yoksa nutellali findik ne götürüyon sen gizli gizli
yapsana Suziiimm bak yarın yapıoz biz haftaya dğünümüz var biraz verelim ki korse giymek zorunda kalmayalım en azından
sizden görelek yarin bende yapacam diyorum bakalim kuzu yazarim buraya
iyiki geldin Suzimmm benimm yaa sensiz olmuyo valla
unutmuyorum o 3 böreği bende sen gibi en son onları sanırım boğazımdan geçen
olmadı bende sabah yerim dicem ama yarın ayran detoksu vaaarr olmaaazz
sagol bebegim arkadaslarimi unuturmuyum hic
2 dilim ekmek yiyemiyormuyduk onun yerine minacik ispanak böregini yersin birsey olmaz ama bu aksam yeme
şimdi iyiyim arkadaşlar evet artık bulaşmıcam ama benim tansiyonum genelde düşük bundan kaynaklandığını düşünüyorum genede 2 kjilo verdiğime sevindim:)
bende uzak durayim ozaman cünkü benim tansiyonda hep altlarda ayran iyi geliyor ama düsük tansiyona canim aklinda bulunsun
kuzenimin düğünü var canım 16sında ondan alcam abiyeyi ben nişan yaptım kuzuu geçen 19 mayıstaa seneye 18 mayısta da düğünüm var Allah'ın izniylee
desene ayin 16sinda ben burda sen orda zipliycan ay abiyenin fotosunu koyacanmi merak ederim simdi
ana senin evlenmene de az kalmis uyy ay ne güzel ya benimde evlenesim geliyor duydukca

ne aldin canim senin menü kafami karistirdi iyimi kötümü bilemedim :44: canim birde cizelgen bi tuhaf sankim

ne aldin canim senin menü kafami karistirdi iyimi kötümü bilemedim :44: canim birde cizelgen bi tuhaf sankim

pantlon bakındım bulmakta baya zorlandım bedenime göre tabibirde ceket çantada alıcaktım ama bütçe suyunu çekti benim :)
menüm kötü sayılır çünküm öğle yemeğim ve ara öğünümü atladım
çizelgeme gelince doğrumu bilmiyorum bende ya kafam karıştı onu hazırlarkene bi sürü İngilizce kelime vardın :)

kis geldi tayt giyiyorum bende üstüne uzun kasak tamam lastikli oluncada altinmi verdinmi belli olmuyor
aynen fransiz kaliyorum inglizceye yarin beraber yapmaya calisalim canim benim cikmam lazim

görüsürüz kizlar öptüm

Son düzenleme:
Kuzucum ben şimdi buğdayımı ısattım. akşam yatmadan haşlaycağım. Nohutum dolapda var onu koyacağım. Sabahdan detoks çorbab hazır şekilde saat 10 menüsnü okula götüreceğim. sakın unutma inşallah işe yarar

Selam kızlar
bu gün çok yoğun bir gündü. okul sorası kayınvalideme gittim. adanadan eltim geldi. sohet falan saat 3.30 gibi eve döndüm.
Kızımı 4 parka götürdüm. o oyun oynarken bende 1 saat spor yaptım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,ceviz(2),domates,salatalık,roka,tere,maydonoz,yeşil çay,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 2 tane küçük mandalina
ÖĞLE: Bir kase ayran çorası,taze fasulye,yarım yufka ekmek
ARA: 1 MANDALİNA
AKŞAM: BALIK SALATA
SU:2,5 LİTRE

bu tartı çok tartılınca trıplere mı gırıyor naz mı yapıyor neden tartılmıyoruz yaaa yada tartılınca nıden kılo veremıyoruz... ben onu cok sevıyom sabah aksam beraber olmak ıstıyorum :))

bu tartı çok tartılınca trıplere mı gırıyor naz mı yapıyor neden tartılmıyoruz yaaa yada tartılınca nıden kılo veremıyoruz... ben onu cok sevıyom sabah aksam beraber olmak ıstıyorum :))
Canım tartılmıyoruz. çnkü günlük kilo verek mümkün değil. kilo vereediğini görüce mativasyon düşüyor. ama sen yinde tartınla mesutsan diyecek söz yok sana mutluluklar

bugun çook yogun gectı gelemedim.. 2 günlük gecmıs anca bıttı :)
Bi göz atıp geldımmmm...

Dün yediklerimi yazayım önce..

sabah atıstırması:
yarım muz 1 elma

sabah
2 dilim kadar ekmek 1 kıbrıt kutusu peynır

öğlen
1.5-2 dilim kadar ekmek avuç içi kadar kırmızı et
salata
ayran

aksam
türk kahvesi
3 kare portakallı bıtter cıkolata :)))) (en buyuk mutlulugum)

bugünkü menum

güne başlangıç:
1 yumurta
çeyrek elma

sabah:
2 dilim kadar ekmek
1 kıbrıt kutusu peynır
domates salatalık

ara
1mandalina

öğlen
az yağda et kavurma.
3 küçük dilim ekmek domates

akşam birşey yemıyorum belkı yıne bır kahveyle 2 3 mınık kare bıtter yerım :))

ben geldim menümü paylaşayım kaçıcam
kahvaltı: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salatalık, peynir,, 2 zeytin
ara: 2 ceviz, 1 bardak yeşilçay
öğlen: bir dilim peyirli tost yağsız
ara:bir parça kabak tatlısı
akşam: patlıcan yemeği, çorba, yarım dilim ekmek
spor olarak 3 mil leslie yaptım ve 20 mekik 5 dk jillian baya çalışmışım ben

sabah: (08:00)
1 haslanmıs yumurta
börek
sekersız cay
kk peynır

öglen: (14:00)
yogurt
haslanmış tavuk
tursu

ara: 1 elma

aksam: (17:50)
etlı bulgur pılavı
yarım sogan salatası

1,5 lt su (cok az ama evde su bıttı marketede gıdemedım mısafırım vardı )
leslie yürüyüş 50 dk

şu an çok özendim sana ya ben tayt falan giyemem çünkü bir bacak var genel olarak kalın alttan üste doğru hiç yakışmıyo tayt bana üst tarafım ince benimde düşün 40 beden oluyo üstte alt 46 dıydı bir ara 44 oluyo şuan hayır tam armutum ya böyle beden mi olur yüzüme bakan zayıf sanıyo basen falanda değil ya alt bacaklarımda kalın acaba onlar için napsam fikri olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…