- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
kuzeninin eşine çok üzüldümkızlar geçen hafta bildirim yapamadım spor diyet hak getire şaplağı hakediyorum ama ben bi fenayım
anlamadım acayip açım ben genelde abur cubura düşerim ama ben yemeğe düşüyorum bu sıra anlamadım.adet düzenlerimde değişiklik ve ara kanamam oldu dr a gittim yeni gittiğim hale hormonlarda düzensizlik çıktı progesteron verdi onu içiyom cuma kontrolüm var devam yada tamam dicek bakalım :18:
bu arada asıl sıkıntım benim bebeler beni mahveiyo kızım hareketlendi oğlum ona hep zarar verme peşinde yalnız bırakıpta bi iş yapamıyom oğlumu ezmeden kızımı ezdirmemem gerkiyor çok zorrr off
bi de kuxzenimin eşi ikinci bebeğine hamileydi ama on gün önce bebeğin beyni oluşmamış yaşamaz dediler doğsada fakültede şimdi.bebeği düşürmek için ilaç veriyolarmış ama yengemde sancı yokmuş.aklım orda.zaten ilk çocukları da ççatıda kaldı nefes almıyordu zor doğumdan özürlü oldu dedi drlar.bi fena ve karmakarışığım.
çocukları duduramadıkça dışarı çıkıyom oyalansınlar diyee ama yine oğlum kıza sarıyo ilgilenmiyo bile elinde ne vvarsa kızın alıyo şu an mesela
dua edin kızlar aklıma mukayet olayım
Sizin menuler guzel olurda benim kötümü olucak..benimkide guzellll
Sabah
2 dilim ekmek, mantarli yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 2 tk pekmez
Ögle
1 kepce corba,3 yk etli türlü
Ara
2 erik,4-5 üzüm
Aksam
1 dilim üzümlü ekmek,100gr müslili yogurt
Spor
Jilian 1. level 2. gün
100 mekik
15 er 2 set 2 kalca basen hareketleri
ya benimde yaklaştı regl galiba ondan sürekli bir acıkma hissiyatı var hep bir şeyler yiyesim geliyor özellikle tatlı zor durduruyoum kendimi zaten hep kendimi durdurmadığım için bu haldeyim diye yememeye çalıştım bugün dayanmalıyımbugünkü menüm
sabah kaymak peynir zeytin bir dilim tam buğday ekmeği
ara : kahve bir kare bitter çikolata
öğlen : nohutlu pilav küçük bir parça et ,bir kase yoğurt
ara :bir tane mandalina
akşam : acıkmadım yemedim kuruyemiş (badem fındık fıstık ) yicem birazdan
bu gün de yarım saat yürüyüş yaptım şimdi de batuka yapıcam yine regli dönemim yaklaştı yine çok şişiyorum moralim bozuluyor kilo aldım sanıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyorama yermiyimmm yemememmm
çizelgeni ben göremiyorum canım
benim pcdemi sorun var acaba? kaç kilo aldınki benim kadar olamazsın
bende veremiyorum hep yemek istiyorum
şekersiz türk kahvesi yapıpta yanında çiko yemek ayrı bir olay
denegelemişsin
okurken doyum kızzyarım kilo meyveli yoğurdu nasıl yedin şişirmedi mii ben cacık götürdüm öğlen o kadar şişim ki patlicam nerdeyse :26:
ya da bi bana mı dokunuyor yoğurt ayran vs. anlamadım yaa
benim icimdeki öküzlen seninkini everekmibõylelikle kurtuluruz onlardan
ama bizim kiz pek nazli yerinden memnun pek gidecegi
yok
doktor civanimim doktor doktor civanimay icimden geldi betül soracakdim bak aklima gelmisken sorayim sen hala o kizlarla mi kaliyorsun ayni evde
senin icindeki öküz gitti sanediyordumbuldumu yoksa geri seni hain öküz
kızlar aranızda 9 lu cay kullanan var mı bende dusunuyorum :44:
kalıyorum bacım artıkkal artiik
hos geldon bacuum
canim belki spora gitmesen daha fazla alirdin:26:
benimde şaplağa ihtiyacım var onun içinde bişey diyemiyorum sanaof alinti yapmak da zor oluyor burdan
bidee ben eski moduma donmek istiyoruummm
kocisim is gezisine gidicek 2 hafta yok ay ne olur bi el atin kizlaaaaronu bi sasirtiyim saç baş girişmenize
şaplak yapiştirmaniza ihtiyacim var lütfen iki şaplagi
esirgemeyin benden :26:
aldım canım ehliyeti kutlayalım vallahosgeldin minemehliyeti de almissin ya gii niye demiyon senin adina cigköfte partisi yapartim hayirli ugurlu olsun
dogru diyorsun minem kendi kendimize stress yaratiyoruz herbirseye yetismeye calisiyoruzda ondan
yemek yemegi unutsak ama nerde unutulmuyor ki ben unutamiyorum yani
heeee ben niye öyle anladım acabayok kız senin çizelgenden bahsettim
66.9 geldim ben de cuma günü ama bu cuma daha fazla çıkabilirim öyle görünüyor
şekersiz türk kahvesi yanında kocamaaannn çiko evet çok dengeledim :26:
ben mersinin biilçesinde yaşıyorumGünaydın kızlar elektrikler yok. Göğsümü gece sağamadım oğlumda hepsini boşlatamadı çok canım acıdı hemen pil aldım makinayı çalıştırdım oh. Binamızda da 2 tane yeni bebek var daha 10 günlükler soğuktan üşüdü yavrular
Bu arada eşime Mersin'den iyi bir iş teklifi geldi. Nasıl bir yer hiç bilmiyorum. Bileniniz var mı ? Neresi güzel istanbulda büyümüş biri orda yaşayabilir mi?
yap kuzu yap ben yapamadım çünkü buğday,nohut falan yoktu evde bilmiyordum bende ayran alıp gittim eve annem evde yokki dediğinde saat 9u geçiyordubende bebisi görünce icim gitti ballimannemde diyor ben ölmeden bitane daha yap kaana kardes sanki benim elimde olmayinca olmuyor iste vardir bir caresi diyor kendimden umudu kestimde insallah senin olur arkadasim
niye yinemi yedin yoksa nutellali findikne götürüyon sen gizli gizli
sizden görelek yarin bende yapacam diyorum bakalim kuzu yazarim buraya
sagol bebegimarkadaslarimi unuturmuyum hic
2 dilim ekmek yiyemiyormuydukonun yerine minacik ispanak böregini yersin birsey olmaz ama bu aksam yeme
bende uzak durayim ozaman cünkü benim tansiyonda hep altlarda ayran iyi geliyor ama düsük tansiyona canim aklinda bulunsun
desene ayin 16sinda ben burda sen orda zipliycanay abiyenin fotosunu koyacanmi merak ederim simdi
ana senin evlenmene de az kalmis uyyay ne güzel ya benimde evlenesim geliyor duydukca
kadercim cikmam lazim kuzuama yarin yapalim ayran detoksunu 2 günlük bakalim cuma ne gösterecek tarti bize
Kuzucum ben şimdi buğdayımı ısattım. akşam yatmadan haşlaycağım. Nohutum dolapda var onu koyacağım. Sabahdan detoks çorbab hazır şekilde saat 10 menüsnü okula götüreceğim. sakın unutma inşallah işe yarar
kızlar geçen hafta bildirim yapamadım spor diyet hak getire şaplağı hakediyorum ama ben bi fenayım
anlamadım acayip açım ben genelde abur cubura düşerim ama ben yemeğe düşüyorum bu sıra anlamadım.adet düzenlerimde değişiklik ve ara kanamam oldu dr a gittim yeni gittiğim hale hormonlarda düzensizlik çıktı progesteron verdi onu içiyom cuma kontrolüm var devam yada tamam dicek bakalım :18:
bu arada asıl sıkıntım benim bebeler beni mahveiyo kızım hareketlendi oğlum ona hep zarar verme peşinde yalnız bırakıpta bi iş yapamıyom oğlumu ezmeden kızımı ezdirmemem gerkiyor çok zorrr off
bi de kuxzenimin eşi ikinci bebeğine hamileydi ama on gün önce bebeğin beyni oluşmamış yaşamaz dediler doğsada fakültede şimdi.bebeği düşürmek için ilaç veriyolarmış ama yengemde sancı yokmuş.aklım orda.zaten ilk çocukları da ççatıda kaldı nefes almıyordu zor doğumdan özürlü oldu dedi drlar.bi fena ve karmakarışığım.
çocukları duduramadıkça dışarı çıkıyom oyalansınlar diyee ama yine oğlum kıza sarıyo ilgilenmiyo bile elinde ne vvarsa kızın alıyo şu an mesela
dua edin kızlar aklıma mukayet olayım
Günaydın kızlar elektrikler yok. Göğsümü gece sağamadım oğlumda hepsini boşlatamadı çok canım acıdı hemen pil aldım makinayı çalıştırdım oh. Binamızda da 2 tane yeni bebek var daha 10 günlükler soğuktan üşüdü yavrular
Bu arada eşime Mersin'den iyi bir iş teklifi geldi. Nasıl bir yer hiç bilmiyorum. Bileniniz var mı ? Neresi güzel istanbulda büyümüş biri orda yaşayabilir mi?
cnm ekmek tabı yıyeceksın ama az gunde 2 dılım cunku bılıyorsundur vucudumuzun ekmege su gıbı ıhtıycı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?