70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar geçen hafta bildirim yapamadım spor diyet hak getire şaplağı hakediyorum ama ben bi fenayım
anlamadım acayip açım ben genelde abur cubura düşerim ama ben yemeğe düşüyorum bu sıra anlamadım.adet düzenlerimde değişiklik ve ara kanamam oldu dr a gittim yeni gittiğim hale hormonlarda düzensizlik çıktı progesteron verdi onu içiyom cuma kontrolüm var devam yada tamam dicek bakalım :18:
bu arada asıl sıkıntım benim bebeler beni mahveiyo kızım hareketlendi oğlum ona hep zarar verme peşinde yalnız bırakıpta bi iş yapamıyom oğlumu ezmeden kızımı ezdirmemem gerkiyor çok zorrr off

bi de kuxzenimin eşi ikinci bebeğine hamileydi ama on gün önce bebeğin beyni oluşmamış yaşamaz dediler doğsada fakültede şimdi.bebeği düşürmek için ilaç veriyolarmış ama yengemde sancı yokmuş.aklım orda.zaten ilk çocukları da ççatıda kaldı nefes almıyordu zor doğumdan özürlü oldu dedi drlar.bi fena ve karmakarışığım.
çocukları duduramadıkça dışarı çıkıyom oyalansınlar diyee ama yine oğlum kıza sarıyo ilgilenmiyo bile elinde ne vvarsa kızın alıyo şu an mesela
dua edin kızlar aklıma mukayet olayım

Son düzenleme:
kuzeninin eşine çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun... çoçuklarla uğraşmak çok zor bende de var iki tane büyük olan kız 9 yaşında küçük erkek 3 yaşında o kadar yaş farkına rağmen kavga ediyorlar sabretmekten başka yapacak bir şeyimiz yok Allah kolaylık versin canım

bugünkü menüm
sabah kaymak peynir zeytin bir dilim tam buğday ekmeği
ara : kahve bir kare bitter çikolata
öğlen : nohutlu pilav küçük bir parça et ,bir kase yoğurt
ara :bir tane mandalina
akşam : acıkmadım yemedim kuruyemiş (badem fındık fıstık ) yicem birazdan
bu gün de yarım saat yürüyüş yaptım şimdi de batuka yapıcam yine regli dönemim yaklaştı yine çok şişiyorum moralim bozuluyor kilo aldım sanıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ama yermiyimmm yemememmm

Birr sürü alintilayip yazmistim tam biterken sarjim bitmis oldugu gibi kapandi:120::120: cok sinir yaaa

Meneüler bugün bence cok guzeldi herkesin menusune baktim

Bebisi olanlara allah kolaylik versinnnn zor ama coook guzel

Sizin menuler guzel olurda benim kötümü olucak..benimkide guzellll

Sabah
2 dilim ekmek, mantarli yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 2 tk pekmez

Ögle
1 kepce corba,3 yk etli türlü

Ara
2 erik,4-5 üzüm

Aksam
1 dilim üzümlü ekmek,100gr müslili yogurt

Spor
Jilian 1. level 2. gün
100 mekik
15 er 2 set 2 kalca basen hareketleri

menünü beğendim tabiki ama en çok beğendiğim sporun oldu yine maşallah diyeyim jillian üstüne 100 mekik falan tebrikler jillianın şınav tarzı hareketleri falan çok zor ama 2 gündür seni görünce bir moral motivasyon verdin bana bende jillianın kickbox kardio workout diye bir şey var yarın onu deniycem umarım etkilerini görürüz böyle devam diyorum

ya benimde yaklaştı regl galiba ondan sürekli bir acıkma hissiyatı var hep bir şeyler yiyesim geliyor özellikle tatlı zor durduruyoum kendimi zaten hep kendimi durdurmadığım için bu haldeyim diye yememeye çalıştım bugün dayanmalıyım
batuka ne oluyo canım bu arada merak ettim bilmiyorum da menün gayet iyi bu arada moralini bozma spor da yapmışsın daha ne olsun

yok kız senin çizelgenden bahsettim
66.9 geldim ben de cuma günü ama bu cuma daha fazla çıkabilirim öyle görünüyor
şekersiz türk kahvesi yanında kocamaaannn çiko evet çok dengeledim :26:

okurken doyum kızz yarım kilo meyveli yoğurdu nasıl yedin şişirmedi mii ben cacık götürdüm öğlen o kadar şişim ki patlicam nerdeyse :26:
ya da bi bana mı dokunuyor yoğurt ayran vs. anlamadım yaa

bendeki mide kimsede yok şekerim her türlü şeyi itinayla kabul ediyor :26:

benim icimdeki öküzlen seninkini everekmi bõylelikle kurtuluruz onlardan
ama bizim kiz pek nazli yerinden memnun pek gidecegi
yok

valla benimki de evlenir mi bilmiyorum da az kaldı ben öküz katili olcam
yoksa şişko bi gelin olcam ama kendimi de durduramıyorum
napcam ben şeker

doktor civanimim doktor doktor civanim ay icimden geldi betül soracakdim bak aklima gelmisken sorayim sen hala o kizlarla mi kaliyorsun ayni evde

senin icindeki öküz gitti sanediyordum buldumu yoksa geri seni hain öküz

yok tatlım biz ayrıldık o arkadaşlarla. bu sene idareten bi arkadaşın yanında kalıyorum. önceden tanıdığım birisi sorunsuz gidiyor çok şükür rahatım bu sene

benim öküz naptı da buldu beni bilmiyorum valla suzim.. çok hareketsizim ondan böyle oldum sanırım yoksa ben yine çok az yemezdim de çok hareket ederdim hastanede. bu sene pek hareketsizim ondan herhalde böyle oldum

Günaydın kızlar elektrikler yok. Göğsümü gece sağamadım oğlumda hepsini boşlatamadı çok canım acıdı hemen pil aldım makinayı çalıştırdım oh. Binamızda da 2 tane yeni bebek var daha 10 günlükler soğuktan üşüdü yavrular

Bu arada eşime Mersin'den iyi bir iş teklifi geldi. Nasıl bir yer hiç bilmiyorum. Bileniniz var mı ? Neresi güzel istanbulda büyümüş biri orda yaşayabilir mi?

kal artiik
hos geldon bacuum

canim belki spora gitmesen daha fazla alirdin:26:
kalıyorum bacım artık

aynen canım belkide daha fazla alırdım doğru söylüyorsun

benimde şaplağa ihtiyacım var onun içinde bişey diyemiyorum sana

aldım canım ehliyeti kutlayalım valla
en sıkıntılı anımda bile açlığımı unutmuyorum suzim yaaa
yok kız senin çizelgenden bahsettim
66.9 geldim ben de cuma günü ama bu cuma daha fazla çıkabilirim öyle görünüyor
şekersiz türk kahvesi yanında kocamaaannn çiko evet çok dengeledim :26:
heeee ben niye öyle anladım acaba
keşke bende çizelgemdeki kilomda olsaydım
neyse sen çabuk veriyorsun canım sadece içindeki öküzü kovman lazım
becerebilirsen tabiii
ben mersinin biilçesinde yaşıyorum
mersin güzel yer ama tabiii kötü yanlarıda var
yazın çok sıcak nem var bide karışık yerleri var
onun dışında ben severim memleketimi
büyükşehir belediyeside istanbul kadar büyük olmasada küçük bir şehirde değil
[/B]

kızlar günaydın

dünkü menümü yazmak istiyorum

sabah:
1 yumurta
1 çatal beyaz peynir
domates salatalık

ara
1 neskafe
1 avuç haşlanmış fırınlanmış nohut

öğlen
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek

ara
1 elma

ara
2 tane incir kurusu

akşam
salata, 1 kepçe nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı

ara
5 tane üzüm tanesi

anaöğünlerden önce yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçın karışımı yedim buarada

yap kuzu yap ben yapamadım çünkü buğday,nohut falan yoktu evde bilmiyordum bende ayran alıp gittim eve annem evde yokki dediğinde saat 9u geçiyordu ne dicem ben kızlara dedim hangi kızlar ne dicen ya bi grubumuz var anne anlatamam şimdi çözüm bul bana dedim komşuya sordu onlarda da yokmuş şans mı bu anlamadım bu akşam yapcam bende kuzu bi gün gecikmeli
aynen kuzu çok eğlencei iki gün olacağına inanıyorum kına düğün derken gidecek kaloriler
kadercim cikmam lazim kuzu ama yarin yapalim ayran detoksunu 2 günlük bakalim cuma ne gösterecek tarti bize
kuzum benim inşallah yapmışsındırr
unutmadım kuzu unutmadım da malzemenin evde olmayacağı aklıma gelmedi genelde nohut buğday arpa faan hep olu çünkü ayran çorbası sık sık yapar annem şansıma yoktu geç olmuştu bende bu akşam yapcam kuzu mecburen
çok geçmiş olsun canım kuzeninin eşine :26: bende senin gibi 2 haftadır regli gibiyim ama tam anlamıyla dün oldum annem doktora git dio hiç gitmedim çekiniyorum muayene edemicek biliyorum ama ne bilim antipatik geliyor bana kadın doğumcular
günaydın canım mersin şehir olarak güzel tabii ama hiç istanbulun yerini tutar mı alışmışız biz kalabalığına buranın orası daha sakin ama yazları çok sıcak be canım

günaydın kızlarrr,
maşallah ne kaynatmışsınız, oku oku bitiremedim. Yeni gelenler ve eskiler hoşgeldiniz tekrardan. Ben de bu aralar canım sıkılıyor, büyük kızımdan dolayı, onun için de buraya da gelesim ve yazasım gelmedi. Umarım herkes için güzel ve diyetlik bir hafta olur ve herkes tartıda eksi görür.

Gunaydinlsr kizlar on gunu geride biraktim baya ditresli nir donemden gecsemde 1.5 kilo berdim simdi 76 oldum hedefimi tuturamadim ama olsun
Birde nen her xaman forma gitemiyom ama kilo vermeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…