günaydın kızlarrr,
maşallah ne kaynatmışsınız, oku oku bitiremedim. Yeni gelenler ve eskiler hoşgeldiniz tekrardan. Ben de bu aralar canım sıkılıyor, büyük kızımdan dolayı, onun için de buraya da gelesim ve yazasım gelmedi. Umarım herkes için güzel ve diyetlik bir hafta olur ve herkes tartıda eksi görür.
günaydın kızlarrr,
maşallah ne kaynatmışsınız, oku oku bitiremedim. Yeni gelenler ve eskiler hoşgeldiniz tekrardan. Ben de bu aralar canım sıkılıyor, büyük kızımdan dolayı, onun için de buraya da gelesim ve yazasım gelmedi. Umarım herkes için güzel ve diyetlik bir hafta olur ve herkes tartıda eksi görür.
kızlar bugün biarkadaşım gelecek
3te çıkıyorum ben oda 3,buçuk gibi gelir
dün akşam kızım uyuduktan sonra kek falan yapayım dedim uyumuş kalmışım
hazır bişeylerde almak istemiyorum okadar tarif gönderiyorum ayıp olur yanideğilimi ama
çok çabuk yapabileceğim kurabiye yada kek tarifiniz varmı?
arkadaşımda olsa hazırlık yapamadım yaaa bugün onun gerginliği var üzerimde
Günaydın kızlar elektrikler yok. Göğsümü gece sağamadım oğlumda hepsini boşlatamadı çok canım acıdı hemen pil aldım makinayı çalıştırdım oh. Binamızda da 2 tane yeni bebek var daha 10 günlükler soğuktan üşüdü yavrular
Bu arada eşime Mersin'den iyi bir iş teklifi geldi. Nasıl bir yer hiç bilmiyorum. Bileniniz var mı ? Neresi güzel istanbulda büyümüş biri orda yaşayabilir mi?
kızlar bugün biarkadaşım gelecek
hazır bişeylerde almak istemiyorum okadar tarif gönderiyorum ayıp olur yanideğilimi ama
menün güzel sekerSelam kızlar
bu gün çok yoğun bir gündü. okul sorası kayınvalideme gittim. adanadan eltim geldi. sohet falan saat 3.30 gibi eve döndüm.
Kızımı 4 parka götürdüm. o oyun oynarken bende 1 saat spor yaptım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,ceviz(2),domates,salatalık,roka,tere,maydonoz,yeşil çay,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 2 tane küçük mandalina
ÖĞLE: Bir kase ayran çorası,taze fasulye,yarım yufka ekmek
ARA: 1 MANDALİNA
AKŞAM: BALIK SALATA
SU:2,5 LİTRE
bende tartilmadan duramayanlardanimbu tartı çok tartılınca trıplere mı gırıyor naz mı yapıyor neden tartılmıyoruz yaaayada tartılınca nıden kılo veremıyoruz... ben onu cok sevıyom sabah aksam beraber olmak ıstıyorum :))
uyy sagol tatlim bende özlüyorum sizi gelemeyince bile aklimdasinizsuzim gelmiş hoşgelmiş özledik seni.
Yarın detoks günü untmayın
fena degil gibi canim :26:ama ekmekler fazla mi bilemedm :44:bugun çook yogun gectı gelemedim.. 2 günlük gecmıs anca bıttı :)
Bi göz atıp geldımmmm...
Dün yediklerimi yazayım önce..
sabah atıstırması:
yarım muz 1 elma
sabah
2 dilim kadar ekmek 1 kıbrıt kutusu peynır
öğlen
1.5-2 dilim kadar ekmek avuç içi kadar kırmızı et
salata
ayran
aksam
türk kahvesi
3 kare portakallı bıtter cıkolata :)))) (en buyuk mutlulugum)
bugünkü menum
güne başlangıç:
1 yumurta
çeyrek elma
sabah:
2 dilim kadar ekmek
1 kıbrıt kutusu peynır
domates salatalık
ara
1mandalina
öğlen
az yağda et kavurma.
3 küçük dilim ekmek domates
akşam birşey yemıyorum belkı yıne bır kahveyle 2 3 mınık kare bıtter yerım :))
olmamis gibi tatlim ya sabah ekmek öglen tost aksam yine ekmek :26:ben geldim menümü paylaşayım kaçıcam
kahvaltı: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salatalık, peynir,, 2 zeytin
ara: 2 ceviz, 1 bardak yeşilçay
öğlen: bir dilim peyirli tost yağsız
ara:bir parça kabak tatlısı
akşam: patlıcan yemeği, çorba, yarım dilim ekmek
spor olarak 3 mil leslie yaptım ve 20 mekik 5 dk jillian baya çalışmışım ben
blgur pilavi fazla degilse güzel canimsabah: (08:00)
1 haslanmıs yumurta
börek
sekersız cay
kk peynır
öglen: (14:00)
yogurt
haslanmış tavuk
tursu
ara: 1 elma
aksam: (17:50)
etlı bulgur pılavı
yarım sogan salatası
1,5 lt su (cok az ama evde su bıttı marketede gıdemedım mısafırım vardı)
leslie yürüyüş 50 dk
bende de tam tersi bebegim ya alt ince üst berbatşu an çok özendim sana ya ben tayt falan giyemem çünkü bir bacak var genel olarak kalın alttan üste doğru hiç yakışmıyo tayt banaüst tarafım ince benimde düşün 40 beden oluyo üstte alt 46 dıydı bir ara 44 oluyo şuan hayır tam armutum ya böyle beden mi olur yüzüme bakan zayıf sanıyo basen falanda değil ya alt bacaklarımda kalın acaba onlar için napsam fikri olan var mı acaba
dogru diyorsuntıckerı gerıye almak kadar kotu bırsey yoktur heralde
5li sini iciyorum 9lusunu bulamadim :44:kızlar aranızda 9 lu cay kullanan var mı bende dusunuyorum :44:
üzüldüm zor allah yardimcisi olsun kuzenin esinekızlar geçen hafta bildirim yapamadım spor diyet hak getire şaplağı hakediyorum ama ben bi fenayım
anlamadım acayip açım ben genelde abur cubura düşerim ama ben yemeğe düşüyorum bu sıra anlamadım.adet düzenlerimde değişiklik ve ara kanamam oldu dr a gittim yeni gittiğim hale hormonlarda düzensizlik çıktı progesteron verdi onu içiyom cuma kontrolüm var devam yada tamam dicek bakalım :18:
bu arada asıl sıkıntım benim bebeler beni mahveiyo kızım hareketlendi oğlum ona hep zarar verme peşinde yalnız bırakıpta bi iş yapamıyom oğlumu ezmeden kızımı ezdirmemem gerkiyor çok zorrr off
bi de kuxzenimin eşi ikinci bebeğine hamileydi ama on gün önce bebeğin beyni oluşmamış yaşamaz dediler doğsada fakültede şimdi.bebeği düşürmek için ilaç veriyolarmış ama yengemde sancı yokmuş.aklım orda.zaten ilk çocukları da ççatıda kaldı nefes almıyordu zor doğumdan özürlü oldu dedi drlar.bi fena ve karmakarışığım.
çocukları duduramadıkça dışarı çıkıyom oyalansınlar diyee ama yine oğlum kıza sarıyo ilgilenmiyo bile elinde ne vvarsa kızın alıyo şu an mesela
dua edin kızlar aklıma mukayet olayım
hic sorma o siskinlik bende de var ilk 1-2 gün reglimde dogurdu doguracak sanarsinbugünkü menüm
sabah kaymak peynir zeytin bir dilim tam buğday ekmeği
ara : kahve bir kare bitter çikolata
öğlen : nohutlu pilav küçük bir parça et ,bir kase yoğurt
ara :bir tane mandalina
akşam : acıkmadım yemedim kuruyemiş (badem fındık fıstık ) yicem birazdan
bu gün de yarım saat yürüyüş yaptım şimdi de batuka yapıcam yine regli dönemim yaklaştı yine çok şişiyorum moralim bozuluyor kilo aldım sanıyorum canım sürekli bir şeyler yemek istiyorama yermiyimmm yemememmm
sende niye yok acaba :44: gülümsemeler görüntelemesin mi tikli yoksa sende su msj yazdigimiz yerin altinda yazilan yazilara bak bi canim :26:Kızlar yaa bende sarı kafalardan istiyorum bende yok sarı kafa acaba nedennn( ?
iyi olmus tatlim onlardan ayrilman hem kafanda rahat oluryok kız senin çizelgenden bahsettim
66.9 geldim ben de cuma günü ama bu cuma daha fazla çıkabilirim öyle görünüyor
şekersiz türk kahvesi yanında kocamaaannn çiko evet çok dengeledim :26:
bendeki mide kimsede yok şekerim her türlü şeyi itinayla kabul ediyor :26:
valla benimki de evlenir mi bilmiyorum da az kaldı ben öküz katili olcam
yoksa şişko bi gelin olcam ama kendimi de durduramıyorum
napcam ben şeker
yok tatlım biz ayrıldık o arkadaşlarla. bu sene idareten bi arkadaşın yanında kalıyorum. önceden tanıdığım birisi sorunsuz gidiyor çok şükür rahatım bu sene
benim öküz naptı da buldu beni bilmiyorum valla suzim.. çok hareketsizim ondan böyle oldum sanırım yoksa ben yine çok az yemezdim de çok hareket ederdim hastanede. bu sene pek hareketsizim ondan herhalde böyle oldum
günaydin canimGünaydın kızlar elektrikler yok. Göğsümü gece sağamadım oğlumda hepsini boşlatamadı çok canım acıdı hemen pil aldım makinayı çalıştırdım oh. Binamızda da 2 tane yeni bebek var daha 10 günlükler soğuktan üşüdü yavrular
Bu arada eşime Mersin'den iyi bir iş teklifi geldi. Nasıl bir yer hiç bilmiyorum. Bileniniz var mı ? Neresi güzel istanbulda büyümüş biri orda yaşayabilir mi?
bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorum
kalıyorum bacım artık
aynen canım belkide daha fazla alırdım doğru söylüyorsun
benimde şaplağa ihtiyacım var onun içinde bişey diyemiyorum sana
aldım canım ehliyeti kutlayalım valla
en sıkıntılı anımda bile açlığımı unutmuyorum suzim yaaa
heeee ben niye öyle anladım acaba
keşke bende çizelgemdeki kilomda olsaydım
neyse sen çabuk veriyorsun canım sadece içindeki öküzü kovman lazım
becerebilirsen tabiii
ben mersinin biilçesinde yaşıyorum
mersin güzel yer ama tabiii kötü yanlarıda var
yazın çok sıcak nem var bide karışık yerleri var
onun dışında ben severim memleketimi
büyükşehir belediyeside istanbul kadar büyük olmasada küçük bir şehirde değil
fena degil minem günaydin bu aradakızlar günaydın
dünkü menümü yazmak istiyorum
sabah:
1 yumurta
1 çatal beyaz peynir
domates salatalık
ara
1 neskafe
1 avuç haşlanmış fırınlanmış nohut
öğlen
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
2 tane incir kurusu
akşam
salata, 1 kepçe nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
ara
5 tane üzüm tanesi
anaöğünlerden önce yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçın karışımı yedim buarada
kuzum bende yogurt corbasini getiremedim bak benim planim böyleyap kuzu yap ben yapamadım çünkü buğday,nohut falan yoktu evde bilmiyordum bende ayran alıp gittim eve annem evde yokki dediğinde saat 9u geçiyordune dicem ben kızlara dedim hangi kızlar ne dicen ya bi grubumuz var anne anlatamam şimdi çözüm bul bana dedim komşuya sordu onlarda da yokmuş şans mı bu anlamadım bu akşam yapcam bende kuzu bi gün gecikmeli
aynen kuzu çok eğlencei iki gün olacağına inanıyorum kına düğün derken gidecek kaloriler
kuzum benim inşallah yapmışsındırr
unutmadım kuzu unutmadım da malzemenin evde olmayacağı aklıma gelmedi genelde nohut buğday arpa faan hep olu çünkü ayran çorbası sık sık yapar annem şansıma yoktu geç olmuştu bende bu akşam yapcam kuzu mecburen
çok geçmiş olsun canım kuzeninin eşine :26: bende senin gibi 2 haftadır regli gibiyim ama tam anlamıyla dün oldum annem doktora git dio hiç gitmedim çekiniyorum muayene edemicek biliyorum ama ne bilim antipatik geliyor bana kadın doğumcular
günaydın canım mersin şehir olarak güzel tabii ama hiç istanbulun yerini tutar mı alışmışız biz kalabalığına buranın orası daha sakin ama yazları çok sıcak be canım
günaydin kuzumgünaydın kızlaarrr
günaydin fadimemgünaydın kızlarrr,
günaydin canimGunaydinlsr kizlar on gunu geride biraktim baya ditresli nir donemden gecsemde 1.5 kilo berdim simdi 76 oldum hedefimi tuturamadim ama olsun
Birde nen her xaman forma gitemiyom ama kilo vermeye devam
bende iyi degilim aslinda
günaydın canım
hayırdır kızının ne sorunu var? ergenlik problemlerimi?
zor bir dönem geçiriyorsun sanırım
allah sabır versin
benimde canım sıkkın bugün nedensiz yere
hanifemutlu tarif vermis minem birde biz bazen kakaou suyla veya sütle sivi hale getirip kekin yarisina döküyoruz ozamanda kakaolu karis kek oluyorkızlar bugün biarkadaşım gelecek
bende istiyommm :84::84::84:canım benim sıkılma o kaddar kek dediğin hazırlaması uzun olan bişe fırına attın mı misafirin gelse de o arada pişer
bende klasik bi tarif var içine ekleyip bişeyleri değiştiriyorum ama elma doğrayıp azıcık tarçın ekleyip bi de fındık ekleyince harika oluyo
canım çekti beee
neyse tarifi bilirisin gerçi
üç yumurta ve bir buçuk su bar.şekeri iyice çırpıom
üzerine bi su b.süt
bi su.b.sıvıyağ
üç su bar.un ve unun üzrine
bir dr.oethker kabrtma tozu koyuyom iki de koyabilirsin.fırını da yüzseksene almış oluyom başlarken o arada ısınıyo. harika oluyoo yada ben kek sevdiğimden...
kalıbı sıvıyağla yağlıom biraz un serpiom içine dediklerimi koyacaksam eğer önce sade hamurdan koyuyom tepsiye sonra gerisini karıştırıp öle döküyom alta akmıyoo içindeki malzemeler
güzel menün canim affiyet olsunBende bugunki menumu yazayim.
Sabah 1dilim ekmek + 1 dilim peynir
ara yesil cayimi iciyorum suan + 10tanede findik goturdum
oglen : melemen + yogurt + 1dilim ekmek
ara : 1 kahve yada 1 yogurt alirim herhalde
aksam : corba + salata +yogurt
kalıyorum bacım artık
aynen canım belkide daha fazla alırdım doğru söylüyorsun
benimde şaplağa ihtiyacım var onun içinde bişey diyemiyorum sana
aldım canım ehliyeti kutlayalım valla
en sıkıntılı anımda bile açlığımı unutmuyorum suzim yaaa
heeee ben niye öyle anladım acaba
keşke bende çizelgemdeki kilomda olsaydım
neyse sen çabuk veriyorsun canım sadece içindeki öküzü kovman lazım
becerebilirsen tabiii
ben mersinin biilçesinde yaşıyorum
mersin güzel yer ama tabiii kötü yanlarıda var
yazın çok sıcak nem var bide karışık yerleri var
onun dışında ben severim memleketimi
büyükşehir belediyeside istanbul kadar büyük olmasada küçük bir şehirde değil
EVet canım, bu sene son sınıf olmasına rağmen okula ve dersaneye gitmediği günler olmuş ve de biz bilmiyoruz bunu, her sabah evden okula diye çıkıp, biz gidince eve dönmüş dediğine göre. Az da değil 8 gün ve eşim bilmiyor daha okula gitmediğini, dersaneyi biliyor sadece. Biz çabaladıkça o tam tersine, oturdum konuştum ama bakalım anlarsa artık.
günaydın canım
hayırdır kızının ne sorunu var? ergenlik problemlerimi?
zor bir dönem geçiriyorsun sanırım
allah sabır versin
benimde canım sıkkın bugün nedensiz yere
Senin mikrodagada bi kek tarifin vardı, onu yapsana:26::26: puding yapıp kaselere 1 bisküvi, puding, tekrar 1 bisküvi puding şeklinde onu da olabilir, en çabuk başka da biemiyom, dondurucuda falan bişeylerin yok mu?kızlar bugün biarkadaşım gelecek
bence çok da kucuk degıl mersın deniz memleketıdır hem... tabı buna baglı nemde yuksek hatta antalyadan felan daha nemlıdır mersın. ama güzel yer... bence sehır buyudukce kısı basına dusen huzur düşüyor ne yazıkkıbende buyuksehırde buyudum aa kucuk sırın bı ılde okudum oraya hayran kaldım. sokaklar güvenlı hırsız yok dılencı yok cocuk ıscıler yok .... ve samımı dogal kalmıs bı yer oluyor genelde ...
ama mersın bu kadar da kucuk degıl:) orta hallı...
ortamın rahat olunca...heryer guzel gelır yaaaa :)
kızlar günaydın
dünkü menümü yazmak istiyorum
sabah:
1 yumurta
1 çatal beyaz peynir
domates salatalık
ara
1 neskafe
1 avuç haşlanmış fırınlanmış nohut
öğlen
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
2 tane incir kurusu
akşam
salata, 1 kepçe nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
ara
5 tane üzüm tanesi
anaöğünlerden önce yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçın karışımı yedim buarada
günaydın kızlarrr,
EVet canım, bu sene son sınıf olmasına rağmen okula ve dersaneye gitmediği günler olmuş ve de biz bilmiyoruz bunu, her sabah evden okula diye çıkıp, biz gidince eve dönmüş dediğine göre. Az da değil 8 gün ve eşim bilmiyor daha okula gitmediğini, dersaneyi biliyor sadece. Biz çabaladıkça o tam tersine, oturdum konuştum ama bakalım anlarsa artık.
Senin mikrodagada bi kek tarifin vardı, onu yapsana:26::26: puding yapıp kaselere 1 bisküvi, puding, tekrar 1 bisküvi puding şeklinde onu da olabilir, en çabuk başka da biemiyom, dondurucuda falan bişeylerin yok mu?
günaydin canimbebisler üsümesin kiyamam
bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorumyakisir arkadasima kutlayalim güle güle kulan tatlim
günaydin kuzum
günaydin fadimemhayirdir canim ya anlatmak istermisin :26:
menün güzel seker
bende tartilmadan duramayanlardanimbazen bende onu cok seviyom ama bazende gicik ediyor beni
uyy sagol tatlim bende özlüyorum sizi gelemeyince bile aklimdasinizevet detoks yapacagiz cok heycanliyim cumaya ne cikacak bakalim
fena degil gibi canim :26:ama ekmekler fazla mi bilemedm :44:
olmamis gibi tatlim ya sabah ekmek öglen tost aksam yine ekmek :26:
blgur pilavi fazla degilse güzel canim
bende de tam tersi bebegim ya alt ince üst berbatbacaklarim totom yok gögüs karnim vs oralara toplanmis fazlaliklarim bende armutun tersi mi oluyom
dogru diyorsun
5li sini iciyorum 9lusunu bulamadim :44:
üzüldüm zor allah yardimcisi olsun kuzenin esinesende hormon ilaci kulandigin icin belki istah patlamasi yasiyorsun yada cocuklarla stresse girince insan yemege sariyor
hic sorma o siskinlik bende de var ilk 1-2 gün reglimde dogurdu doguracak sanarsin
sende niye yok acaba :44: gülümsemeler görüntelemesin mi tikli yoksa sende su msj yazdigimiz yerin altinda yazilan yazilara bak bi canim :26:
iyi olmus tatlim onlardan ayrilman hem kafanda rahat olurhaklisin betülüm hareket sart olmayinca daha da dikkat etmemiz gerekiyor bi sendemi var saniyon öküzün aglasi bende
günaydin canimbebisler üsümesin kiyamam
bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorumyakisir arkadasima kutlayalim güle güle kulan tatlim
fena degil minem günaydin bu arada
kuzum bende yogurt corbasini getiremedim bak benim planim böyle
kahvaltiyi yaptim 2 dilim tost ekmegi kara 2 dilim salam 1 dilim light peynir
ara: ayran
öglen: bol cacikli yogurt
ara: ayran
aksamda: yogurt corbasi
isyerinde zor oluyor bende böyle düsündüm :26:
günaydin kuzum
günaydin fadimemhayirdir canim ya anlatmak istermisin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?