70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım
hayırdır kızının ne sorunu var? ergenlik problemlerimi?
zor bir dönem geçiriyorsun sanırım
allah sabır versin
benimde canım sıkkın bugün nedensiz yere

kızlar bugün biarkadaşım gelecek
3te çıkıyorum ben oda 3,buçuk gibi gelir
dün akşam kızım uyuduktan sonra kek falan yapayım dedim uyumuş kalmışım
hazır bişeylerde almak istemiyorum okadar tarif gönderiyorum ayıp olur yani değilimi ama
çok çabuk yapabileceğim kurabiye yada kek tarifiniz varmı?
arkadaşımda olsa hazırlık yapamadım yaaa bugün onun gerginliği var üzerimde

hayırdır ablacım neyi var kızının??:26:

canım sen bilmiyorsan biz hiiç bilmeyiz ki arkadaşların otursun birbirinin hatrını sorsun o arada yaparsın yine kekini

bence çok da kucuk degıl mersın deniz memleketıdır hem... tabı buna baglı nemde yuksek hatta antalyadan felan daha nemlıdır mersın. ama güzel yer... bence sehır buyudukce kısı basına dusen huzur düşüyor ne yazıkkı bende buyuksehırde buyudum aa kucuk sırın bı ılde okudum oraya hayran kaldım. sokaklar güvenlı hırsız yok dılencı yok cocuk ıscıler yok .... ve samımı dogal kalmıs bı yer oluyor genelde ...
ama mersın bu kadar da kucuk degıl:) orta hallı...

ortamın rahat olunca...heryer guzel gelır yaaaa :)

canım benim sıkılma o kaddar kek dediğin hazırlaması uzun olan bişe fırına attın mı misafirin gelse de o arada pişer

bende klasik bi tarif var içine ekleyip bişeyleri değiştiriyorum ama elma doğrayıp azıcık tarçın ekleyip bi de fındık ekleyince harika oluyo
canım çekti beee
neyse tarifi bilirisin gerçi
üç yumurta ve bir buçuk su bar.şekeri iyice çırpıom
üzerine bi su b.süt
bi su.b.sıvıyağ
üç su bar.un ve unun üzrine
bir dr.oethker kabrtma tozu koyuyom iki de koyabilirsin.fırını da yüzseksene almış oluyom başlarken o arada ısınıyo. harika oluyoo yada ben kek sevdiğimden...
kalıbı sıvıyağla yağlıom biraz un serpiom içine dediklerimi koyacaksam eğer önce sade hamurdan koyuyom tepsiye sonra gerisini karıştırıp öle döküyom alta akmıyoo içindeki malzemeler

Son düzenleme:
anatkh018,
canım bence ihmal etme ara kanama yada on günden uzun olana kanama bişeyin belirtisi oluyo zaten.zaten ultrasonla kbakıp kan testi isteyince anlaşılırr.umarım bişeyin yokturr.ben cuma kontrole gidicem bakalım bi on gün daha ilaç verebilirmişş.offf...

menün güzel seker
bu tartı çok tartılınca trıplere mı gırıyor naz mı yapıyor neden tartılmıyoruz yaaa yada tartılınca nıden kılo veremıyoruz... ben onu cok sevıyom sabah aksam beraber olmak ıstıyorum :))
bende tartilmadan duramayanlardanim bazen bende onu cok seviyom ama bazende gicik ediyor beni
suzim gelmiş hoşgelmiş özledik seni.
Yarın detoks günü untmayın
uyy sagol tatlim bende özlüyorum sizi gelemeyince bile aklimdasiniz evet detoks yapacagiz cok heycanliyim cumaya ne cikacak bakalim
fena degil gibi canim :26:ama ekmekler fazla mi bilemedm :44:
olmamis gibi tatlim ya sabah ekmek öglen tost aksam yine ekmek :26:
blgur pilavi fazla degilse güzel canim
bende de tam tersi bebegim ya alt ince üst berbat bacaklarim totom yok gögüs karnim vs oralara toplanmis fazlaliklarim bende armutun tersi mi oluyom
tıckerı gerıye almak kadar kotu bırsey yoktur heralde
dogru diyorsun
kızlar aranızda 9 lu cay kullanan var mı bende dusunuyorum :44:
5li sini iciyorum 9lusunu bulamadim :44:
üzüldüm zor allah yardimcisi olsun kuzenin esine sende hormon ilaci kulandigin icin belki istah patlamasi yasiyorsun yada cocuklarla stresse girince insan yemege sariyor
hic sorma o siskinlik bende de var ilk 1-2 gün reglimde dogurdu doguracak sanarsin
Kızlar yaa bende sarı kafalardan istiyorum bende yok sarı kafa acaba nedennn ( ?
sende niye yok acaba :44: gülümsemeler görüntelemesin mi tikli yoksa sende su msj yazdigimiz yerin altinda yazilan yazilara bak bi canim :26:
iyi olmus tatlim onlardan ayrilman hem kafanda rahat olur haklisin betülüm hareket sart olmayinca daha da dikkat etmemiz gerekiyor bi sendemi var saniyon öküzün aglasi bende
günaydin canim bebisler üsümesin kiyamam
bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorum yakisir arkadasima kutlayalim güle güle kulan tatlim
fena degil minem günaydin bu arada
kuzum bende yogurt corbasini getiremedim bak benim planim böyle
kahvaltiyi yaptim 2 dilim tost ekmegi kara 2 dilim salam 1 dilim light peynir
ara: ayran
öglen: bol cacikli yogurt
ara: ayran
aksamda: yogurt corbasi
isyerinde zor oluyor bende böyle düsündüm :26:
günaydın kızlaarrr
günaydin kuzum
günaydin fadimem hayirdir canim ya anlatmak istermisin :26:

Bende bugunki menumu yazayim.

Sabah 1dilim ekmek + 1 dilim peynir
ara yesil cayimi iciyorum suan + 10tanede findik goturdum
oglen : melemen + yogurt + 1dilim ekmek
ara : 1 kahve yada 1 yogurt alirim herhalde
aksam : corba + salata +yogurt

Gunaydinlsr kizlar on gunu geride biraktim baya ditresli nir donemden gecsemde 1.5 kilo berdim simdi 76 oldum hedefimi tuturamadim ama olsun
Birde nen her xaman forma gitemiyom ama kilo vermeye devam
günaydin canim süper gidiyorsun

günaydın canım
allah sabır versin
bende iyi degilim aslinda yine esim benim problemim evliligim icin cabaladikca ben yipraniyorum
hanifemutlu tarif vermis minem birde biz bazen kakaou suyla veya sütle sivi hale getirip kekin yarisina döküyoruz ozamanda kakaolu karis kek oluyor
bende istiyommm :84::84::84:
Bende bugunki menumu yazayim.

Sabah 1dilim ekmek + 1 dilim peynir
ara yesil cayimi iciyorum suan + 10tanede findik goturdum
oglen : melemen + yogurt + 1dilim ekmek
ara : 1 kahve yada 1 yogurt alirim herhalde
aksam : corba + salata +yogurt
güzel menün canim affiyet olsun
Instagram

kızlar şu linke bi göz atın derim :26::26::26:

ne güzel örnek aslinda sagol canim

Biz Yenişehir yada mezitli de oturmayı düşünüyoruz. Evet sıcağından çok bahsettiler. Oğlumda 4 aylık daha kimsende yok orda ama 2 sene orda durmaya mecburum eşimin işi yüzünden sonra istersem istanbula dönebiliriz.
Cnm sen hangi ilçesini önerirsin? Sosyal aktivitesi olan bi yeri olsun

günaydın canım
allah sabır versin
EVet canım, bu sene son sınıf olmasına rağmen okula ve dersaneye gitmediği günler olmuş ve de biz bilmiyoruz bunu, her sabah evden okula diye çıkıp, biz gidince eve dönmüş dediğine göre. Az da değil 8 gün ve eşim bilmiyor daha okula gitmediğini, dersaneyi biliyor sadece. Biz çabaladıkça o tam tersine, oturdum konuştum ama bakalım anlarsa artık.

Senin mikrodagada bi kek tarifin vardı, onu yapsana:26::26: puding yapıp kaselere 1 bisküvi, puding, tekrar 1 bisküvi puding şeklinde onu da olabilir, en çabuk başka da biemiyom, dondurucuda falan bişeylerin yok mu?

Yenişehir de bi sitede oturucaz büyük ihtimalle. Artık orda çevre yapmaya çalışırım hemde bebeğimle de oyalanırım :)
Denizine ve ferah sokaklarına trafiksiz hayatına inceledikçe hayran kaldım. Ama yine de korkuyorum çünkü gidipte hayal kırıklığına uğramak yalnız kalmakta var

yavrucumm nescafede acaipp kalori var biliyo musunnn
onun yerine şöyle köpüklü bir türk kahvesi hüpletsennnn

günaydın tatlımolsun yaaa anlat rahatlaaaaaaaaaaaa

insallah düzelir fadimem siz elinizden geleni yapiyorsunuz zaten
bak puddingli tarifde cok güzel

mine birde söyle yapiyorduk biskotlar varya kedidili de deniyor herhalde onlari ilik süte baniyorduk iki kedi dilin arasina krem santi koyuyorduk sonra hepsini kokos a batiriyorduk cok kolay ama anlatabildim mi bilmiyorum sonrada buzdolapina koyuluyor iste

Sorma cnm hala da gelmedi benim oğlumda üşüyecek

Kızlar uğrayamadım yoğunluktan ay , Dün ayakkabı aldım nike tan sabah spora çıktım ve hiç yormadı beni spor
Beni bu aralar affedin fazla gelemeyeceğim 1-2 gün sürer ama bu yoğunluk , yine de bir geçmişe bakayım hemen

güzel düşünmüşsün kuzum da ben bulamam öyle ayran yoğurt falan bide iki saat arayla içicen öğün olark deği yani

ya bana iki farklı menü örneği verebilir misini 4iz yahu

cumartesi pazar pazartesi boş olduğum için öğünlerimi atlamadan adam aklllı diyete uyabiliyorum
ama bi dört gün boyunca dışarda oluyorum uyamıyorum pek acıkıyorum dışardeyken aburcubura yöneliyorum help me :18:
bugün sabah saat 8:30 kahvaltım
k fleks
ara yok
saat 12:30
4 kaşık makarna
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
ara saat 14:30
yeşil çay
17:00 akşam yemeği
çorba salata
bu menü erken evde olabildiğimde
ama saat 4 te 5 te eve gelene kadan abur cuburla geçiştirmeye çalışıyorum ama buna bidur demem lazım ne yapmalı fikirinizi alabilir miyim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…