70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah aşırı derecede yedim kahvaltıda
ona rağmen 11 gibi okuldan geldim
kendime büyük çay bardağında şekersiz türk kahvesi yaptım
ve şekersiz türk kahvesiyle beraber kocaman o dikdörtgen çikolatalar var ya
onlardan yedim
yarım kilo da meyveli yoğurt
biri içimdeki öküzü durdursun diyorum

çizelgeni ben göremiyorum canım
benim pcdemi sorun var acaba? kaç kilo aldınki benim kadar olamazsın
bende veremiyorum hep yemek istiyorum
şekersiz türk kahvesi yapıpta yanında çiko yemek ayrı bir olay
denegelemişsin

okurken doyum kızz yarım kilo meyveli yoğurdu nasıl yedin şişirmedi mii ben cacık götürdüm öğlen o kadar şişim ki patlicam nerdeyse :26:
ya da bi bana mı dokunuyor yoğurt ayran vs. anlamadım yaa

bende göremiyorum çizelgeyi kuzumm sende sorun yok yani canım
çikolata olarak bitter yememiz gerekiyor kızlar bilirsunuz dimi o da sadece 4 karecik
bende de akşamları oluyor o doymama hissi gündüz tutabiliyorum bi şekilde kendimi akşam aynısı devam
edebilse sürekli eminim daha da vercem ama 1 gün yapıyor 2 gün kaçırıyorum

o kadar şişim ki 5 kilometre falan koşasım varr
su,su,,su,, üstüne cacık offff

aynen canım bendede akşam oluyor
dün mesela çok güzel yedim salata ağırlıklı yemekten kıstım falan
sonra şeytan dürttü açtım dolabı çok az cips yedim baktım çikoda var poşette 1 tanede ondan yedim sonra nohut haşlamıştım fırınladım onu ondan yedim 1-2 avuç kadar
benim akşam yemeğinden kısma fikrim yalan oldu böylece
ama bugün bozmıycam

Bende memnun oldum :) Cnm ben hep 55 kiloydum şimdi 64 hiçbir kıyafetim olmuyor. Tabi bu iyi halim doğumdan sonra 76ydım

nolcak böyle halimiz bizim akşamlara bir dur demeliyiz artık bu akşam annem ıspanaklı börek yapacakmış misafir var diye diyorum ben diyetteyken ıspanaklı börek yapma diye dinletemiyorum napcam ben akşam şimdi

Bende memnun oldum :) Cnm ben hep 55 kiloydum şimdi 64 hiçbir kıyafetim olmuyor. Tabi bu iyi halim doğumdan sonra 76ydım

maşallah vermişsin yine ah gençliğim ahhh en kilolu halim 54tü benim de spora giderdim çok kiloluyum diye 4 sene öncesine kadar şimdi ise ona ulaşmak için debeleniyorumm tek sebep ne biliyor musun oturarak çalışmak

ekmek beyaz unlu degil, çavdar ekmegi yiyorum cunku ben bundan 4 ay once tam 1 ay boyunca karatay diyetini uyguladim agzima 1 lokma bile ne ekmek ne pilav koymadim ama 1 kilo bile veremedim sonra dieteticien e gittim ekmeksiz olmaz yani baklagillersiz olmaz dedi bir ogunde bitane baklagil olucak mutlaka dedi bende boyle yapiyorum. yanlismi yapiyorum bilmiyorumki o kadar cok kafaya takiyorumki artik ne yapacagimida ne dusunecegimide sasirdim

cnm ekmek tabı yıyeceksın ama az gunde 2 dılım cunku bılıyorsundur vucudumuzun ekmege su gıbı ıhtıycı var

cansın ya iyi geldi sabah sabah sesli güldüm millet noldu diyo gel de açıkla

yeşil çay dedin mi akla bizden başka kim gelebilirki sana da günaydınn

selam kızlar
kaçak geldi
kal artiik
kilo mu aldık neee
hos geldon bacuum

suzi bende istiyom bebeek

aslinda monunde guzel
oglen ekmegi azalt istersen

78 kilodan 83 e cıktım ultra hersey dahil tatıl yuzunden şimdi 81,5 oldum hala benı kabul eder mısınız
hosgeldiiin

kızlar ya zayıflamak ıstıyorum 73 e ınmıstım 77 ye cıkmısım offff kurtulucam bu kılolardan tıckerımı gerı almaya elım varmıyor
hosgeldiin

canim belki spora gitmesen daha fazla alirdin:26:

yoğunluktan daha kahvaltımı yapamadım çay ve suyla idare ediyorum

Açken ben ben değilim
birini öldürcem şimdi genç yaşımda açlık krizinden hapse gircem
ay canim zor ya:26:

benim icimdeki öküzlen seninkini everekmi bõylelikle kurtuluruz onlardan
ama bizim kiz pek nazli yerinden memnun pek gidecegi
yok

bence yine 54 olursun. Ne iş yapıyorsun?

of alinti yapmak da zor oluyor burdan
bidee ben eski moduma donmek istiyoruummm
kocisim is gezisine gidicek 2 hafta yok ay ne olur bi el atin kizlaaaar onu bi sasirtiyim saç baş girişmenize
şaplak yapiştirmaniza ihtiyacim var lütfen iki şaplagi
esirgemeyin benden :26:

kahvalti yapacan ondan sonra sadece bunumu yiycen
ay çok sinirli bir hatunum şekerçim:. spor yapıyom. su içiyom. az yiyom. Cumadan cumaya tarılıyom. Hadi itiraf edeyim. Bazen dayanamayıp arada bir tartılıyom. ama kilo veremiyom. Ben sinirli olmayyım da kim olsun
kas kilodan daha agir diyorlar canim belki spor yaptigindan kilon fazla gitmiyordur :26:
mantıklııı çarşamba perşembe yapalım hile ile kilo verelim ama kimse bilmemelii
iple çekiyorum şimdi cumayı

tamam kuzucum anlaştık. Şimdi bu listeyi kaydediyorum. Biz bu hafta diyetimize ve sporumuza devam etcez. Bunu araya atalım. şu metobolizmamızı çanlandıralım. armızda kalsın . kimse duymasın.

yakaladim sizi yarin bende yapacam banane banane
Annnam bu nasıl bir liste olmuş böyle kızlar idare edin. Ben çok acemiyim ya ama benim yaptığım liste böyle değildi
yinede ugrasmissin sagol canim
gecmis olsun canim ya :26:
elline saglik zeynepcim
gittim canim disciye yeni dolgu yapti ama dün ve bugün yine agrimaya basladi biktim artik seytan diyor hepsini söktür takma tak gitsin

bence yine 54 olursun. Ne iş yapıyorsun?

inşallah canım ya düğünüme kadar o kiloya varayımm tatlı dağıtıcam hepinize arşiv dökümantasyonlara bakıyorum bi de yanında sekreterlik yapıyorum yani anlicağın pc ve telefon başındayım sürekli
gel bakim sen kampa alalım seni ama iki haftada verecegin max. kilo 3-4tür canım spor yaparsan sıkılaşır daha da belli edersin zayıfladığını bide saçlarının rengini falan değiştirirsen baya bi şaşırabilir eşin

suzimmm o lacivert elbisey,imi aldın beyendim
sagol bebegim yok ama onu almadim lila rengi dün elbiseye baktim resimde kahverengi gibi gözüküyor baktim iste dedim ay bu lilaymis kahverengi degil
aman allahim bu neydin alinti yaptim ama neydin unuttum
neyi deniyon gii
sütyenli olanları ben pek kullanamadım ya garip geldi hep bana. bu çok rahat bulabilirsen tavsiye ederim

eline sağlık tatlım
ya sade tonlular var yada tüm bunun gibisini bulamadim ama halen aramakdayim betülüm
Merhaba kızlar ben de size katılabilir miyim
gel yavrum hosgeldin

günaydın kızlarrr
bu pazartesileri bana hiç yaramıyor ya yine hastayım ben
gecmis olsun kuzu :26:
günaydın kadınlar kulübünün

irade sahibi, bol hareketli, çok enerjik bayanları

çok çok güzel bir hafta diliyorum size

yakılan kalorileriniz çok olsun inşallah
insalllaaahh
merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?
katil canim hosgeldin
Selam kizlar hergun güncelleme yapmam gerekiyordu ama bi 3 -4 gün yazamadim kusuruma bakmayin olurmu askerden sevdicegim izne gelmişti ondan vakit bulup yazamadim kizlar üzgünüm
ay ne güzel canim niye üzülüyon biz biryere gitmiyoruz zaten
merak ettim anlat canim
Suuuuzzzziiimmm nerdesiiinn uyku da mı kaldın kız yoksaa bugün pazartesiiiiii iş günüydüüüü Suziiiimm sesime gel kuzumm

Eki Görüntüle 848844
uyyy yirim seni dün cok yogundun canim gelemedim geldim ama cikmak sorunda kaldim yetistiremedim alintilari
baş ağrısı ve mide bulantısıydı canım ama çok şükür geçti

teşekkür ederim tatlımmmm
gectigine sevindim seker
teşekkür ederim bebişimmm çarşambayı unutmadın dimiii??
bende unutmadim
bebis ön planda yavas olsun ama olsun sIkma canini
hic sorma bende de basagrisi halsizlik hat safada busecim
:26:

Yavrucum sen zaten bizimle dengeli beslensen gayet güzel kilo vereceksin yapmayın kızlar yaa

Geçmiş olsun tatlım , doktora gitseydin bi :26:
busecim sende icmiyormuydun bi ara maydonoz suyu :44:
bende cok sey istiyorum ama ne istiyorum hersey giyince üstüme yakismasini istiyorum :86:
güle güle kullan ballim kaymagim telini hangisinden aldin
Günaydın kadınlar

Ayyy çok güzel bir gün olsun

:119::119::119::119::119:
insallah
ne abiyesi kuzu nisan icinmi
aboovv alıntıda yaptım
masallah ballima
iyiki gelebiliyorsun arkadasim

günaydın gençlikkk
yeşilçayımı aldım elime aklıma siz geldiniz
nasılsınız bakalımm
hello naber fistik anlat bakim ne var ne yok niye gelmiyon
selam kızlar
kaçak geldi
hosgeldin minem ehliyeti de almissin ya gii niye demiyon senin adina cigköfte partisi yapartim hayirli ugurlu olsun
Suziii sen nerdesin yaaa merakta bırakmyın böyle ama yaa
imdattt diye bagiriyomda duymuyon be kuzum
olsunnn buraye gelin ki verelim iştee

ama siz olmadan tadı tuzu yokki buranın :26::26:hepimiz alıyoruz veriyoruz bende 2 haftadır artıştayımm ama hiçte gitmedim
uyyy yirim seni bende yogunlukdan birkac gün uzak kaldim tatlim yoksa ben burda yaslanacam öyle görünüyo
ayy Suziimm nerelerdesiiin sen ya iki günde özleim seni bi daha kaybolma emii??
canimsin geldim seker

78 kilodan 83 e cıktım ultra hersey dahil tatıl yuzunden şimdi 81,5 oldum hala benı kabul eder mısınız
ultra hersey tatiller mahfediyor bizi bize diyetlik tatil lazim bi bakiyormussun garson eline vuruyor yeme diye
hosgeldin canim cabuk gelen cabuk gider sIkma canini
kızlar ya zayıflamak ıstıyorum 73 e ınmıstım 77 ye cıkmısım offff kurtulucam bu kılolardan tıckerımı gerı almaya elım varmıyor
4 kiloyu ne ara aldin canim ya
dogru diyorsun minem kendi kendimize stress yaratiyoruz herbirseye yetismeye calisiyoruzda ondan
nerelerdesiniz siz dicem ama hiiiç yüzüm yok
doktor civanimim doktor doktor civanim ay icimden geldi betül soracakdim bak aklima gelmisken sorayim sen hala o kizlarla mi kaliyorsun ayni evde

yoğunluktan daha kahvaltımı yapamadım çay ve suyla idare ediyorum

Açken ben ben değilim
birini öldürcem şimdi genç yaşımda açlık krizinden hapse gircem
ana öglene kadar birsey yiyemedinmi canim ya

sen sinirlisi ama ben güldüm
aynen bende açken ben değilim
gerçi benim doyma hissimde yok
ben genelde ben değilim kısacası
yemek yemegi unutsak ama nerde unutulmuyor ki ben unutamiyorum yani

senin icindeki öküz gitti sanediyordum buldumu yoksa geri seni hain öküz

o kadar şişim ki 5 kilometre falan koşasım varr
su,su,,su,, üstüne cacık offff

Eki Görüntüle 850540
alemsin sende a
yeme kiz kader sakin ispanakli börek cok canin cekiyorsa avuc ici kadar ayir kendine kahvaltida ye ama aksam yag yapar kuzu yedin 3 böregi unutma

yapsana Suziiimm bak yarın yapıoz biz haftaya dğünümüz var biraz verelim ki korse giymek zorunda kalmayalım en azından

iyiki geldin Suzimmm benimm yaa sensiz olmuyo valla
unutmuyorum o 3 böreği bende sen gibi en son onları sanırım boğazımdan geçen
olmadı bende sabah yerim dicem ama yarın ayran detoksu vaaarr olmaaazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…