Kızlar ben greyfurt suyunun faydasını gördüm.İnsanın iştahını kapatıyor.Sindirimde sorun yaşatmıyor ve yağları yakıyormuş ama kesinlikle ilaçla beraber kullanılmamalıymış.
iyiyiz canım sen nasılsın?
merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
28 Şubat TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
SultanSena………. 72………. 69,2………. -2,8:hooray:
biyiksizkedi………. 70,7………. 69………. -1,7
Littlefairy………. 76………. 75………. -1
CELEN35………. 69,5………. 68,9………. -0,6
Ardelya………. 75 ……….74,5………. -0,5
yaSelin………. 75………. 74,6………. -0,4
bucakmagduru………. 76,3………. 75,9………. -0,4
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIMa.s.
Monaroza………. 77
ozlemilker………. 78,5
Hugocuk………. 75
KİLO ALAN ARKADAŞLARIMklava: klava: klava:
SHEWALL………. 71………. 71,5………. 0,5
(ben oluyorum kendileri. Ama malum doğumgünümdü kaydirigubbakcemile5)
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYANLAR**
arkadaşlar artık bir önceki hafta bildirim yapıp bu hafta yapmayanları bu listeye ekliyorum..
angela45………. 75
aynurum55………. 79
Aysbar………. 72,9
Balkupu………. 85
dalin09………. 77
Eebruli………. 70
eza_86………. 73,5
Gulsunn………. 76,3
harikuladeyim………. 76
HAYAL_AGA………. 63,5
KızılDeniz………. 77
Lotti………. 75
Pembelii………. 75,6
SAYDİN78………. 70
sirm6n………. 78
Smelos………. 71
smr_oz………. 77
Spect………. 62
varaka01………. 72
yasemink…… 78
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.zemuszemuszemuszemus
teslime_74………. 72
Gülişş………. 77
Hugocuk………. 75
azazel06………. 78
ayymme………. 75
evasione………. 76
hayell. ………. 73
thisbe………. 77
Bbetul………. 73
Bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....
hugocuk nasıl gidiyor ben kilo veremesemde az yemek beni daha mutlu ediyor zemuszemus
arkadaşlar ben tartıda kilo veremiyo gözüküyorum ama kaslarım bayağı arttı. özellikle bacak kaslarım belirginleşti. sırt yağlarımda eridi 3 haftada. göbeğimde düzleşiyo ama daha göbeğimde var. heralde en son orası eriyecek ama artık en azından kot pantolondan fırlamıyo. iri birisi oldum. ama daha yağ var. heralde 2 aya kadar kilo veririm dimi. günde en az bir saat en fazla iki saat koşuyorum. bu tempoda kilo verememem olabilirmi. diyette yapıyorum. vücutum 3 hafta öncesine göre bayağı değişti ama tartı aynı gösteriyo. acaba yağlar gidiyoda ondanmı kilo verememiş gösteriyorum. boyumda 168 cm. veririm değilmi.
ya boş ver tartıyı sen incediğini hisediyormusun belki vucudun direniyordur devam et sonuç alırsın kaydirigubbakcemile2arkadaşlar ben tartıda kilo veremiyo gözüküyorum ama kaslarım bayağı arttı. özellikle bacak kaslarım belirginleşti. sırt yağlarımda eridi 3 haftada. göbeğimde düzleşiyo ama daha göbeğimde var. heralde en son orası eriyecek ama artık en azından kot pantolondan fırlamıyo. iri birisi oldum. ama daha yağ var. heralde 2 aya kadar kilo veririm dimi. günde en az bir saat en fazla iki saat koşuyorum. bu tempoda kilo verememem olabilirmi. diyette yapıyorum. vücutum 3 hafta öncesine göre bayağı değişti ama tartı aynı gösteriyo. acaba yağlar gidiyoda ondanmı kilo verememiş gösteriyorum. boyumda 168 cm. veririm değilmi.
yağlar gidiyo ama galiba vücut direniyo. 3 ayda 10 kilo versem manken gibi olurum. 65 kilo olsam süper olacak. şuanda çok kötü değil zaten eskiye göre çok çok iyi.
sen hiç kilo vermedinmi ne zamandır diyettesin
bir sağlık problemin varmı aslında vermeliydin canım ya
3 gün pizza yedim 1 paket bitter çikolata yedim salaklık ettim geçen hafta. canım istememesine rağmen yedim. sanki bidaha yiyemeyeceğim sandım saldırdım açgözlülük ettim ya. belki onu yapmasaydım 1 kilo fazla verebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?