slm ben bu gün çok hasreket ettim.haftalık genel temizlik falan. baya yoruldum.sabah kahvaltıyı normal yaptım.iş yapacagım için.yorulunca çok acıkıyorum.o yüzden normal yedim.1 yumurta peynir.23 dilim ekmek.yedim.arada hoşaf içtim süt yapsın diye şimdide.6 7 tane kayısı birazda ceviz yedim.ama akşama yine bi yere gidicem.ama kararlıyım az yicem.
selam kızlar ben şimdi yürüyüşümden geldim.Yürümediğim gün kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Siz neler yaptınız?
slm ben bu gün çok hasreket ettim.haftalık genel temizlik falan. baya yoruldum.sabah kahvaltıyı normal yaptım.iş yapacagım için.yorulunca çok acıkıyorum.o yüzden normal yedim.1 yumurta peynir.23 dilim ekmek.yedim.arada hoşaf içtim süt yapsın diye şimdide.6 7 tane kayısı birazda ceviz yedim.ama akşama yine bi yere gidicem.ama kararlıyım az yicem.
ben bişey sorcam.10 kilodan fazla kilo vermek isteyenler spor yapmamalıymış.sadece yürüyüş yapmalıymış.benim kuzenim baya kilolu diyetisyene gitmiş o öle söylemiş.bide hugocuk ordaysan sana guatr ve troit bezlerine baktırmanı tavsiye ederim.bide hormon bozuklugu falan oplabilir.tavsiye sadece vucut dreniyıoda olabilir
olumunekankayizsmile
hugocuk nasılsın canım
selam kızlar bende geldim. hugocuk tanışamamıştık merhaba.
bugün ilkokul arkadaşlarımla buluştum. çok keyifli bir gündü. 18 yıl sonra ilk kez görüştük. biraz kaçırdım ama bu hafta dikkat edicemmm.
sporu sizce aç karnına mı yapmak iyi olur tok karnına mı?
selam kızlar bende geldim. hugocuk tanışamamıştık merhaba.
bugün ilkokul arkadaşlarımla buluştum. çok keyifli bir gündü. 18 yıl sonra ilk kez görüştük. biraz kaçırdım ama bu hafta dikkat edicemmm.
sporu sizce aç karnına mı yapmak iyi olur tok karnına mı?
yemek yedikten 1 yada iki saat sonra uygun diyolar ama ben bazen yemek yer yemez yapıyorum zaten ne yiyoruzki.
Ben yatmadan önce yapılan aktivitenin daha faydalı olduğunu duymuştum.Çünkü metabolizma uykuda daha çok yağ yakıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?