70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bugün 1 saatte 5 km. hızlı yürüdüm. aslında 6 km. yürürdüm ama malum bacak kaslarım çok ağrı yapıyo hergün koştuğumdan o yüzden 20 dakika daha düşük derecede koşuyorum. kaslarım ancak ısınıp ağrı kesiliyo. diyetime aynen devam ettim. dün yediklerimi yedim. akşamda 20 dakika dans eder ısınr ardından dumbelle kol göğüs çalışırım. bugünüde böyle tamamlarım. yarın 2 saat koşacağım nasipse.

aferim canım gayet iyisin. zaten sen bebek emzirirkende kalori harcıyosun. bunu untma. vücut süt yaparken yağları kullanıyo. yabancı sanatçılar yediklerine dikkat ederk ve bebek emzirerek zayıflıyolar. bi tanıdığım vardı 80 kilo. çocuğunu emzire emzire manken gibi olmuş tanıyamadım. 36 beden olmuş. yediklerinede dikkat etmiş böylece zayıflamış. bebeğini emzirmen senin için süper bir spordur. zaten dikkat et bebeğini emzirdikten sonra karnın acıkır sebebi bu. ama sen yinede bitkisel süt yapan çay iç. sütün kesilmesin daha çok olursa daha çok emzirir daha çok kilo verirsin. tanıdığım arkadaş tam 3 yaşına kadar emzirmiş bebeğini kendi zayıflamış ama bebekte tosun gibi olmuş çok tatlı bi bebekti

selam kızlar ben şimdi yürüyüşümden geldim.Yürümediğim gün kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Siz neler yaptınız?

selam kızlar ben şimdi yürüyüşümden geldim.Yürümediğim gün kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Siz neler yaptınız?

bende spor yapmadığımda kendimi kötü hissediyorum. spor yaparken vücut mutluk hormonu salgılıyo. o yüzden spor yapamadığın zaman kendini kötü hissediyosun. bendede oluyo. ben 1 ssat koştum sabah. ama birazdan yarım saat dans edip yarım saatte kol ve göğüs çalışacağım dumbelle. böylece 2 saate tamamlarım. dün yanlızca 45 dakika koşmuştum. arada farklı sürede çalışıyorumki vücut hep aynı süreye alışıp az kalori yakmasın diye. genelde 2 saate tamamlarım ama asla tam iki saat olmaz. bazen 10 dakika fazla bazen az çalışırım.

bana şimdilik müsade kızlar. çöpleri dökeceğim duş alacağım. eşim tatlı istemişti onu yapacağım. sonra görüşürüz

ben bişey sorcam.10 kilodan fazla kilo vermek isteyenler spor yapmamalıymış.sadece yürüyüş yapmalıymış.benim kuzenim baya kilolu diyetisyene gitmiş o öle söylemiş.bide hugocuk ordaysan sana guatr ve troit bezlerine baktırmanı tavsiye ederim.bide hormon bozuklugu falan oplabilir.tavsiye sadece vucut dreniyıoda olabilir
olumunekankayizsmile

canım sanırım senda süt veriyosun bende veriyorum
ne zaman doğum yaptın

sağol canım ilgilendiğin için. daha önce yaptırmıştım normal çıkmıştı. benim psikoljik. az kilo verince gaza gelip yemeye saldırıyordum ondan oldu. ama artık yemeklere saldırmayacağım. zaten vücudumda bayağı değişmeye başladı. bu beni daha çok motive ediyo. dikkat ettimde 1 haftadır eşime yaptığım tostları canım çekmiyo. tatlıları kızartmaları istemediğimi farkettim. özellikle vücudum değiştikçe daha çok motive oluyorum. moralim düzeldi. kendimle barıştım. birde kas çalışıyorum o yüzden kaslarım arttıkça tartıya yansıyo. malum yağ tartıda hafif ççekiyo. kas ağır basıyo. eğer hiç zayıflamasaydım 3 haftada kaslarımı arttırdığım için daha kilolu gözükürdüm tartıda. vücut hiçbişey kaybetmeseydi eğer kas arttığı için daha kilolu gözükürdüm

birde televizyonda duymuştum. beuyin ne isterse vücut onu yapıyomuş. zayıfladım dememek gerekliymiş. zayıflıyorum demek lazımmış. öyle düşünmek lazımmış. ne kadar doğru bilemem ama uzmanlardan duymuştum. ben zayıflıyorum diye düşünüyorum hep

kızlar bu arada avatarımdaki resim benim muhabbet kuşlarım. onlarla vakit geçirmeyi seviyorum ama çok yaramazlar

selam kızlar bende geldim. hugocuk tanışamamıştık merhaba.
bugün ilkokul arkadaşlarımla buluştum. çok keyifli bir gündü. 18 yıl sonra ilk kez görüştük. biraz kaçırdım ama bu hafta dikkat edicemmm.
sporu sizce aç karnına mı yapmak iyi olur tok karnına mı?

Ben yatmadan önce yapılan aktivitenin daha faydalı olduğunu duymuştum.Çünkü metabolizma uykuda daha çok yağ yakıyomuş.

yemek yedikten 1 yada iki saat sonra uygun diyolar ama ben bazen yemek yer yemez yapıyorum zaten ne yiyoruzki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…