70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bence heşeyden yemelisin ama az kendini mahrum etmeyeceksin

geçen yıl ben diyet yapmadan kilo verdim miktarını azaltım yediklerimin abur cuburuda yememeye çalıştım ama sorun devam edemiyorum direnç gidiyo işte alışmışız sınırsız yemeye azıyla yetinmiyo vucud karın doyuyo gözün doymuyo sorun bu

aslın birden yediklerimizi azalmamalıyız yavaş yavaş böylece mide küçülür yavaş ama kalıcı zayıflarız çevremde öyle zayıflar var bizimkisi hata bence

evet bencede göz doymuyo. bende artık zayıfladıktan sonra yiyeceğim. psikolojik açlık yaşıyoruz. duygusal. yiyerek başka duysugal eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. uzmanlar hep söylüyo. yeme bozukluğu var.

aslın birden yediklerimizi azalmamalıyız yavaş yavaş böylece mide küçülür yavaş ama kalıcı zayıflarız çevremde öyle zayıflar var bizimkisi hata bence

sence ben bu tempoda gitsem 2 ayda zayıflarmıyım. 38 beden olmak istiyorum. bugün yediklerim dün yediklerimle aynı.

sence ben bu tempoda gitsem 2 ayda zayıflarmıyım. 38 beden olmak istiyorum. bugün yediklerim dün yediklerimle aynı.

ya tabiki zayıflarsın canının çektiğinden ye ama sınırlı olsun kendini herşeyden mahrum etme çok ince detaylara takılma rahat ol veremesen dünyanın sonumu gelecek sanki sen devam et vericez eminim yılmak yok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senelerce yiyoruz kilo alıyoruz sonra 3 haftada sonuç bekliyoruz. aslında ne kadar yanlış. gerçekten zayıflayanlar aylar sürüyo diyetleri. benim için zayıflayamamak kötü olur. dedimya eşimin tahammülü yok. ama 2 ay daha bu tempoda gideceğim eğer hala veremezsem o zaman diyetisyene gideceğim. ben zayıflamak zorundayım.

ya bazen insan kendini kaybediyor bir bakıyorsun birşeyler yiyorsun hemen o anda bırakıyorum zararın neresinden dönsen kardır mantığıyla hareket ediyorum

ama şu da var artık eşim kilolarıma laf etmemeye başladı. kıyafetlerim daha güzel yakışıyo. eşofman ve tişörtle normal kiloda duruyorum boyumda varya ondan heralde. eskiden göbeğime takardı ama artık yavaş yavaş laf etmemeye başladı. zatende vücudumda değişiyo.

zayıflarsın tabiki düşünsene ayda sadece 1 kiilo verseydik şimdi zayıf olurduk ayda bir kilo nedirki biz bile anlamazdık diyette olduğumuzdan

keşke eşlerimiz kilo almaya başlamadan söz etselerdi işi sıkı tutsalardı şimdi zayıfla demenin bir anlamı yok :umursamaz::1no2:

şimdi yemek yedim tartıldım 75 kilodan 100 gram eksik sevindim. demekki aç karnına 74 buçuk gelecem. demekki vermişi. geçen hafta 3 gün yeme krizinden sonra 75 buçuk göstermişti ama 2 gün diyet sporla 75 göstemişti. şimdi 100 gram eksik gösteriyo demekki veriyorum. ve 100 gram kesin yağdır çünkü kas verseydim eğer vücudumda çökme ve sarkma oluyodu ama artık sarkma yok. kol kaslarım zaten iyi. 1 senedir kol çalışıyorum. kol kasları ve bacak kasları en zor belirginleşen kaslardır. benim kol kaslarım gayet iyi. bakınca kaslı olduğu belli oluyo. malumya üst bedenim kilo aldığından kollarımda kalın. ama devamlı çalıştırdığımdan bağağı ince gösteriyo

ben kaçtım canım görüşürüz bu arada tartılma gününe daha var o zamana kadar veririz

senin eşin yine takmıyo ama ben evlendiğimde kiloluydum zaten. eşim beni sever çok. beğenirde. tek sorun kilo. zayıf olmamı ister. koşu bandı aldı bana. bu konuda ne gerekliyse yardımcı olmaya çalışır. ama artık laf etmiyo. hele bu hafta hiç bişeycik demiyo. hep spor yapmamı ister. spor yapınca sevinir. bu hafta bayağı iyi davranmaya başladı bana. zayıflıyosunda diyo. aslında eşimden çok başka insanlara ispatlamak istiyorum kendimi.

zamanında benimle alay edenler oldu. onlar şimdi kilo aldı ben daha iyiyim ama incecik olup onlara alay etmek neymiş göstereceğim

eşimle nişanlıyken bazı insanlar eşime sen bu kızlamı evleneceksin diye gülmüşler. ve eşimin arkadaşları zayıf kadınlarla evlendikleri için eşime hava atıyolar ve bize gülüyolardı. ama artık yavaş yavaş roller değişmeye başladı

oysaki mesela ben takmam böyle şeyleri. eşimde evlendikten sonra 15 kilo aldı. ama gayette hoş oldu. eskiden çok zayıftı şimdi süper oldu. dahada kilo alsa ses etmem. benim gözümde kilolu insanlar daha güzeldir. etine dolgun insanları beğenirim. özelliklede eşimin bikaç akrabasına ispatlamak istiyorum kendimi. gerçi onlarda kilo vermeye uğraşıyolar benden daha zayıflar ama benden daha köü gözüküyolar şimdilerde laf etmiyolar bana ama incecik olup onlara bikaç lafım olacak. bazen bir laf insanı çok üzer. insanlar konuşurken sözlerinin karşısındakini ne kadar üzeceğinin farkında olmuyolar malesef. kimsede merhemet kalmamış artık. alay ediyolar etraflarındaki insanlarla

işte ben bu yüzden günlerdir burda size yazıyorum herşeyi. nasıl kaıcı zayıflama olacağını. çünkü çektiklerinizi ben iyi anlıyorum. özelliklede erfemızıdaki insanların bizle alaycı bakışlarla bakmalarını, bizi küçümsemelerini, ben zayıfım diye böbürlenmelerini ve bunun üzerine yaşağımız acıları herşeyi çok iyi anlıyorum. oysaki insanlar böyle davranmasa biz belkide kendimizin farkına varacağız. daha kolay zayıflayacağız. ben eskiden çok daha kilolu olduğumdan dolayı şimdi görenler çok beğeniyo ve kilolu insanlar nasıl zayıfladığımı soruyolar korku dolu ve acı dolu gözlerle. bende onlara gayet sevgi dolu yaklaşıyorum. moral veriyorum. destek olmaya çalışıyorum tüm gayretimle. çok kilolusun demem kimseye asla. belki saatlerce neler yapılıp neler yapılmaması gerektiğini anlatırım yorulmadan. tertemiz kalpli kilolu bir insanı zayıf ama içi fesat dolu birine herzaman tecih ederim. eşimi çok seviyorum. 100 kilo bile olsa asla ses etmem ve kimselere değişmem.

işte bizim belkide zayıf insanlardan farkımız bu sevecen temiz kalpli olmamız. bende hayatta çok sıkıntılar çektim ama asla kötü kalpli kıskanç olmadım. kimseyi yanlış yönlendirmedim.

slm ben bu gün çok hasreket ettim.haftalık genel temizlik falan. baya yoruldum.sabah kahvaltıyı normal yaptım.iş yapacagım için.yorulunca çok acıkıyorum.o yüzden normal yedim.1 yumurta peynir.23 dilim ekmek.yedim.arada hoşaf içtim süt yapsın diye şimdide.6 7 tane kayısı birazda ceviz yedim.ama akşama yine bi yere gidicem.ama kararlıyım az yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…