3 gün pizza yedim 1 paket bitter çikolata yedim salaklık ettim geçen hafta. canım istememesine rağmen yedim. sanki bidaha yiyemeyeceğim sandım saldırdım açgözlülük ettim ya. belki onu yapmasaydım 1 kilo fazla verebilirdim
aslın birden yediklerimizi azalmamalıyız yavaş yavaş böylece mide küçülür yavaş ama kalıcı zayıflarız çevremde öyle zayıflar var bizimkisi hata bence
sence ben bu tempoda gitsem 2 ayda zayıflarmıyım. 38 beden olmak istiyorum. bugün yediklerim dün yediklerimle aynı.
senelerce yiyoruz kilo alıyoruz sonra 3 haftada sonuç bekliyoruz. aslında ne kadar yanlış. gerçekten zayıflayanlar aylar sürüyo diyetleri. benim için zayıflayamamak kötü olur. dedimya eşimin tahammülü yok. ama 2 ay daha bu tempoda gideceğim eğer hala veremezsem o zaman diyetisyene gideceğim. ben zayıflamak zorundayım.
ama şu da var artık eşim kilolarıma laf etmemeye başladı. kıyafetlerim daha güzel yakışıyo. eşofman ve tişörtle normal kiloda duruyorum boyumda varya ondan heralde. eskiden göbeğime takardı ama artık yavaş yavaş laf etmemeye başladı. zatende vücudumda değişiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?