70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güne başlarken
1 yumurta

SABAH
birazcık patates salatası ( geç kalıyordum bısı koyamadım evden menüde bu vardı )
1 dilim ekmek
ayran

ÖĞLE (dısardaydım)
1 mandalina
türk kahvesi

AKŞAM
2 Dilim ekmek
3 zeytin
yarım k.k. peynir
4-5 kaşık yogurtlu çorba

veee canım tartım regl oldugu halde benı sevındırdı ( azcık tartıldım da :/ )

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

Hoşgeldiiinnnn :)) kendine bir kilo çizelgesi yapmak ve onu profılıne kaydetmekle baslayabılırsın. burdan yardım alabılırsın :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

daha sonra günlük menülerini paylaşıyorsuuunnn... hemde hergün hemde kaçamaklarınla birlikteee :)

ve her cuma tartı günümüz kilo bildirimi yapıyoruz ve bır lıste olusturuluyor birinciye alkış var

GİTSİN KİLOLAR :)

kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun

Saniyorum kaydedersen o degisikligi yapabiliyosun

kuzummm 2 saat arayla bi kase içicen amaaa aç kalarak olmaaazz
dün öyle oldu kuzum ya
gribim gecmiyor bır turlu :2: sindirim,m cok zayıf alerjım var galıba :2:
gecmis olsun canim :26: kivi yesen ondan cok c vitamini varmis :26:
niye öyle dedim minem :44: bulgur pilavi nohut ve üzüm görmüsdüm aksam ondan herhalde :26:
iyi menün affiyet olsun canim knäckebrot bizim burda da var
ekmek benide dusunduruor ama onsuz yapamıyorum en sevdıgım seyden bıle zevk alamıyorum onsuz :/ tatırm gıbı oda sabah aksam beraberız
bende ya salatayi bile ekmege koyup yiyesim var
canim secenekleri düzenleye git profilinde sonra tee asagida cesitli secenekler var orda basit editör tikliysa onu cikart yani standart editör toolbar kismina tikla dene bakim olacakmi
Bu arada ben ceyrek pomelo yedimm
pomela iyi canim hem doyuruyor hemide az kalorili bildigim kadari ile
bugün menü yazamıyorum malesef
kötü durumdayım
:18:
Ne yapsakki cumayada az kaldi:97::97:
napalim :18:
ne gördün tartida
hosgeldin canim
onu bende bilmiyom bak hem yeniden yapiyorum

Dün gece menümü yazdiktan sonra birde minik bi cikolata yedim
Herkes yiyordu bende acil durumlar icin aldigim bitter cikolatalardan aldim 1 tane

Ama simdi baktimnir parcasinda 220 kcl varmis :84::84::84:
Nasil olur yaaa ama bitterin gercek cikolatanin yagi faydali deme

Adi ne? Öyle yazmak istiyorum:) bu arada günaydin

günaydıın fit hatunlar
yarın tartı günü diye dün kendime yeni bi tartı aldım annemden gazel yedim evdeki tartı neyine yetmiyor kendine çeyiz al bunlara para harcıyacağınaa diye yanlış tartıyo anne dedim ama aynı çıktı

bugünlük menüm belli o yüzden yazayım şimdidenn ;
sabah 9 da;
4 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
1 kupa şekersiz çay
weeee;
saat 11 itibariyle 2 saat arayla hazırlamış olduğum ayran çorbasını 1 er kase olmak üzere ve 2 litre suyumu içicem kızlaaar inşallah düşüp bayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…