gel canım gel hemen çay koyayım yanında tatlıda var pizzada varAha misafir geldi gitti kekin firindami kaldi..bize paylastir:) cok seviyorum tuzlu kek
simdi baktim da 150 kaloriymis tatlimm
Aaa kiyamammm..dunyadaki en guzel duygu emzirmekkk..tadini cikarrr
Istanbulu dunyadaki hicbir sehre degismem..asigim..kizimin adida istanbul
Hayatinizda degisik bir tecrübede olabilir..eğer mersinde yapamazsak 2.sene dönebiliriz. 2 senelik sözleşme yapılacak
Haha cok tatlisin bende var ama hic tiklamiyorum..al benimkileri senin olsun)
meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)
Saniyorum kaydedersen o degisikligi yapabiliyosunkızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun
dün öyle oldu kuzum yakuzummm 2 saat arayla bi kase içicen amaaa aç kalarak olmaaazz
gecmis olsun canim :26: kivi yesen ondan cok c vitamini varmis :26:gribim gecmiyor bır turlu :2: sindirim,m cok zayıf alerjım var galıba :2:
niye öyle dedim minem :44: bulgur pilavi nohut ve üzüm görmüsdüm aksam ondan herhalde :26:
o gelmeden yaptım kekimi ama pişmedi birtürlü
uzunda oturmayınca kaldı öyle fırında :26:
giderken dilim pastalardan aldım yanınada tuzlu kek yapayım dedim kabak havuç ıspanak ve patatesli
ama pişmedi birtürlü yazık oldu yetişmedi
niye fena değil suzim bana iyi gibi gelmişti :26:
mezitli güzel bence bizde mersin merkezi istiyorduk eğer olsaydı mezitliydi planımız
yenişehirde güzel sanırım zaten ikiside girişte diye biliyorum
istanbul gibi büyük olmadığı için atıyorum foruma alışveriş merkezine gitmek istesen çok sürmez biz ayda bir falan gideriz mersine ki 1,5 saat uzaklıktayız
en güzel yanı deniz var çok güzel bir sahil şeridi var
yeterli bence
ablacım 8 gün fazlaymış yaa üzüldüm
erkek arkadaşı var sanırım
babasıyla arası nasıl yada senin aran nasıl eşinle
tabiki evde sorunlar olabilir
ama bir çocuk ailesine çok değer veriyorsa onu üzmemek için hatadan geri durur
genelde problemli çocuklar problemli ailelerden çıkıyor
senin yapacağın kızınla vakit geçirmek
yoksa sen kızdıkça o inadına yapacaktır
mikrodalga kekim güzelde küçük borcamım kırıldı büyüğüde sığmıyor içine yoksa o çok kısa sürede pişiyordu
inanırmısın krize giriyorum sanki
yani onu içmesem kendime gelemiyorum
sigara bağımlılığı gibi sıkıntı oluyor içime
türk kahveside kesmiyor onu
kaloriside çok değil diye biliyorum 70 kalori sanırım
iyi menün affiyet olsun canimMenüm
Sabah
2 yumurta,1 kk peynir,2 knäckerbrot(kitir siyah ekmek) yogurt...(hepsini minik dograyip yogurtluyorum uzerinede pul biber...diyet gunlerinde cok doyurucu..bugun yogundum sabah yedim o yogunluguma ragmen aksami rahat ettim)
Ara 1 sade kahve, 1 incir, 2 ceviz
Ara 1 mandalina, 7-8 üzüm, yarim elma
Aksam
Tonbalikli salata( evde menüde manti vardi kalorisini duyunca salata yaptim kendime)
1 avuc leblebi
Spor
Jilian 1. level 3. gün
20 dk dove men care kalca besen ve karin programi
Knäckerbrot kitir ekmek dedigim bu..etimek gibi degil..turkiyede ne deniyor? Ona göre yazayim:)
Eki Görüntüle 852227
bende ya salatayi bile ekmege koyup yiyesim varekmek benide dusunduruor ama onsuz yapamıyorum en sevdıgım seyden bıle zevk alamıyorum onsuz :/ tatırm gıbı oda sabah aksam beraberız
canim secenekleri düzenleye git profilinde sonra tee asagida cesitli secenekler var orda basit editör tikliysa onu cikart yani standart editör toolbar kismina tikla dene bakim olacakmiinstagram kullanmıyorum ama bu hesabı tskıp edebılmek ıcın hesap acıcam sımdıŞARŞKINIM :O bizde mi bi problem var acabaaa yaaa (bu arada delı gıbı sarı kafalar yapoasım var cok kıskanıyorum sızıııı cıkmıyo benım sayfamda bısıler eksık galıba :/ )
pomela iyi canim hem doyuruyor hemide az kalorili bildigim kadari ileBu arada ben ceyrek pomelo yedimm
:18:bugün menü yazamıyorum malesef
kötü durumdayım
napalim :18:Ne yapsakki cumayada az kaldi:97::97:
ne gördün tartidaGüne başlarken
1 yumurta
SABAH
birazcık patates salatası ( geç kalıyordum bısı koyamadım evden menüde bu vardı )
1 dilim ekmek
ayran
ÖĞLE (dısardaydım)
1 mandalina
türk kahvesi
AKŞAM
2 Dilim ekmek
3 zeytin
yarım k.k. peynir
4-5 kaşık yogurtlu çorba
veee canım tartım regl oldugu halde benı sevındırdı ( azcık tartıldım da :/ )
hosgeldin canimmeraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)
onu bende bilmiyom bak hem yeniden yapiyorumkızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun
Günaydinnnn:119::119:
günaydın kızlar
ayran detoksu nasıl gidiyor
günaydın kızlar
ayran detoksu nasıl gidiyor
Adi ne? Öyle yazmak istiyorum:) bu arada günaydindün öyle oldu kuzum ya
gecmis olsun canim :26: kivi yesen ondan cok c vitamini varmis :26:
niye öyle dedim minem :44: bulgur pilavi nohut ve üzüm görmüsdüm aksam ondan herhalde :26:
iyi menün affiyet olsun canimknäckebrot bizim burda da var
bende ya salatayi bile ekmege koyup yiyesim var
canim secenekleri düzenleye git profilinde sonra tee asagida cesitli secenekler var orda basit editör tikliysa onu cikart yani standart editör toolbar kismina tikla dene bakim olacakmi
pomela iyi canim hem doyuruyor hemide az kalorili bildigim kadari ile
:18:
napalim :18:
ne gördün tartida
hosgeldin canim
onu bende bilmiyom bak hem yeniden yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?