70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende senin gibiyim azicik rejim yapsam hemen yuzumden veriyorum hic sevmiyorum basla yerlerden gitseya.

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

hosgeldin canim

valla guzelim bende bilmiyorum gerci sadece 2 hafta oldu siteye uye olali ama bende hep tekrardan yapiyorum.

günaydııınnnn canım ben bugün başlıyorum bakalım nasıl olcak sen de yaptın mıı?

kizlar hadi siz yapin bana soyleyin nasil gecti dayanabildinizmi? bende anca hafta sonu yaparim herhalde hafta ici calisiyorum 2 saat te bi icecemki

ins bisey olmaz canim sonuclari mutlaka yaz burayaki bende yapmayi duusnuyorum hafta sonu

bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + maydanoz + salatalik
ara : kafeinsiz kahve + 10 tane findik
oglen : 4 yemek kasigi bulgur pilavi + 4 yk taze fasulye yemegi + yogurt
ara : kafeinsiz kahve + findik ( meyva getirmeyi unutmusum )
aksam : salata + 4 yk fasulye yemegi + yogurt

Allah iyiliğini versin adın mı cevabınıı
ilk kasemi içtim biraz önce evet tok tutuyo da sonuçta sulu ya insan katı bişey arıyor faydasını görürüz inşallah ben bu akşam evde yokum o yüzden ctesi sabah bidirim yapcam inşallah cuma akşamından hazırlanmaz liste :26:
o kadar olmaz tabi canımm ama biraz daha bahsedersek çekmecemdeki bitteri yiyecek duruma gelcem

tünaydınnn fadime kuzu topiğimiz şenlendi çok şükür tatlıarımızı gündüze saklamıyor muyduk canım akşamarı yeicektik hani söz vermiştik yürüyüş işi güzel olmuş bırakma sakın

başka yerlerden gitmiyo maalesef tombik suratımı seviyorum ama zayıflayınca iskelet gibi yüz oluyo göbek aynı göbek

inşallah faydalı olur da en azından -1 le dönsem süper olur valla olursa ayda bir yaparım ben bu detoksu diğer kızların bugün son benim yarın belli oluyor cyesi sabah bildirmimle gelcem karşınıza

heeee ben niye öyle anladım acaba
keşke bende çizelgemdeki kilomda olsaydım
neyse sen çabuk veriyorsun canım sadece içindeki öküzü kovman lazım
becerebilirsen tabiii

valla oturdu kalkmıyo benim öküz napsam bilemedim
regli gelecek ondan herhalde bu tatlı istekleri
akşam da bi yere oturmaya gitcez artık yarına ne kadar artı gelirim bilinmez :26:

Allah yardımcın olsun ablacım.. büyüme çağında olur böyle şeyler inşallah atlatırsınız

biz elma oluyoruz suzim üstte var altta yok

evet hareketsiz olunca daha az yemek lazım ama işte bende de tam tersi boş olunca yemeğe sarıyorum
şişko gelin olcam çok korkuyorum

çatlak yaa
noldu kuzum hayırdır nörolojide ne işin var??
sen iste ben senin ayağına geleyim
hem kociş de gidiyomuş

pomela da nedir :O tartıda ne gördüğümü sölimmi şimmdii perşembe perşembee çok ayıp :)) sizide durtmus gıbı olurum o zamn yarına heyecanı kalmaz yarın yazıcam umarım daha da gider :)))

Son düzenleme:

Alemsin balkaymak :)) :))

menün güzel canim affiyet olsun

insallah faydasini görürüz tatlim bende simdi bi kaseye doldurdum yavas yavas yutuyorum
zeynep gelmiyor bu arada dersleri cok yogun herhalde gecen haftada yapacakmi yapmiycakmi bilemedim söyleriz cumartesi olurmu diye de ama denk gelmiyoruz iste :26:

meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)

Merhaba canım dobiçler klubüne :80:
Senin de boyuna göre şöyle bi 10-15 kilo vermen gerekiyor , tam yerine geldin.
Önce bir çizelge yap hepimizde var, cuma günleri tartılma günümüz, lütfen o günler dışında tartılma bu çok önemli.
Günlük yediklerini bizim gibi menü şeklinde yaz canım.
Buraya zaman ayırmazsan ayak uyduramazsın ama düzenli geldikçe alışacaksın biz burada çok kolay ve eğlenceli şekilde kilo veriyoruz

Bizde baştan yapıyoruz tembel dobiç

------------------------------------------------------

Kızlar bugün bir müşterimden aylardır alamadığım paramı alacağım eğer bugünde vermezse karının saçını başını yolmayı planlıyorum, nasıl plan ?

Menü süper

nasıl kaydedebılırım ?

Ya uyelik alabilirsin yada sayfayi pcne kaydedip tikladiginda sadece kilonu degisstirebilirsin

pomela da nedir :O tartıda ne gördüğümü sölimmi şimmdii perşembe perşembee çok ayıp :)) sizide durtmus gıbı olurum o zamn yarına heyecanı kalmaz yarın yazıcam umarım daha da gider :)))

Pomelo turuncgillerden bi meyve biraz büyük ..ama cok tatli ben cok seviyorum..rahatlatiyor beni
Söyle bisii

ben elmayimda sende elma ne arasin kuzu iyisin sen ama kilo almamaya bak salma kendini betüsüm
kugu gibi gelin olacaksin tatlim sen
pomelayi bosverde simdi portakalin iki kati büyüklügünde mi meyve kiz :86:benim yazimi görmedin tatlim herhalde smile lileri nasil getirecegini yazmisdim denedinmi :26:

günaydın kızlar

ayran detoksu nasıl gidiyor

Kim ayran detoksu yapıyor la bende mi yapsam

Kız yerim seni yeer yeeer

Yavru kuş bir parça bitterden birşey olmaz o kadar abartma canım benim

Ama tatlı her zaman risk, çünkü tekrar isteyebiliyorsun ve iştah açabiliyor dikkat et

ye beni yavrummm belki bi kac grammda ordan veririm :86:

Güne başlarken
1 yumurta

sabah
2 dilim ekmek
1 k.k.peynir
domates
bol dereotu ve maydanoz

ara
2 kuru kaysı
2 küçük mandalin

Öğlen yiyemeyecegım galıba....
atlı spor klubune gidip bilgi alıcam birazda at binim dedim :))

ama aksamı erken yerim 4-5 gibi aksam fasulye diblesi yerim:) (karadeniz usulu)

inşallah ctesi yapar çünkü tartı yok gideceğim evde öğlen yada akşam tartılmak istemiyorum çünkü aynı saatlerde ve wcye gittikten sonra tartılıyorum
aaa en yapmıyon muu nerdeyse herkes yapıyor demekki bizi boşluyosun yoksa 1 haftadır konuşuyoruz yaa bakalım faydası var mı yok mu yarın belli olacak

söyleriz kuzu aciktim :44:kacta yemisdim tabagimi :26:bidaha yesem simdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…