Ayyy instagramda verilen linkede baktimdaaa nasil bir degisim
Kiz meger ne guzelmis:))) zayiflayinca nasil guzellesmis yuzu
Kimini de cirkin olur benim gibi
Benim yuzum zayif kilo vereyim yuzum cöküyor..ama yuzum cökmesin diyede tombik tombik dolasamam ki ama dimi
meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)
kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun
günaydııınnnn canım ben bugün başlıyorum bakalım nasıl olcak sen de yaptın mıı?
günaydıın fit hatunlar
yarın tartı günü diye dün kendime yeni bi tartı aldım annemden gazel yedim evdeki tartı neyine yetmiyor kendine çeyiz al bunlara para harcıyacağınaa diyeyanlış tartıyo anne dedim ama aynı çıktı
bugünlük menüm belli o yüzden yazayım şimdidenn ;
sabah 9 da;
4 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
1 kupa şekersiz çay
weeee;
saat 11 itibariyle 2 saat arayla hazırlamış olduğum ayran çorbasını 1 er kase olmak üzere ve 2 litre suyumu içicem kızlaaar inşallah düşüp bayılmam
kocisim yarin gidiyo demistim ya kizlar bakin simdi
karanfil dogal enerji kaynagiymis
belki duymussunuzdur
tabi bende dogal salak
neyse sabah kocusin cayinin icine dolsurdum karanfili
koydum onune
bu neededi
ic kocacimdogal enerji kaynagi cok enerji
veriyordedim
kocamin cevabi
ne yapayim ben enerjiyi orda duvarlarami tirmanayim
ay ben orasini hic duaunmemistim :26:kocacim dedim
ay simdi size bi sorum olucak almanyada nerden
şap bulabilirim
ilk kasemi içtim biraz önce evet tok tutuyo da sonuçta sulu ya insan katı bişey arıyorgünaydin busebugün dikkat edersen yarin etki etmez sanirim dünkü kacamaklarin
cikolatayla zaten aram yok kuzum yemesemde olur aramam
ama kuzu ac kalmiycagiz ki her 2 saatde 1 tas corba icinde nohut var bizi tok tutar diye düsünüyorumacaba :44: tutarmi ki :26:
o kadar olmaz tabi canımm ama biraz daha bahsedersek çekmecemdeki bitteri yiyecek duruma gelcemBen daha önce böyle birsey yapmistim tok tutuyor baya ama sonucu hatirlamiyorum
Ya öyle olmali diye hic bakmadim aksam..ama arkasinda 1 tanesinde 220 yaziyo acaba paketimi kast ediyor dedim ..paketde de 5 tane parca var yaziyo..o zaman bir parcasi 220 yazinca oyle anladim bilmiyorum..o kadar olamaz diymi
Türkcesi aslinda kitir ekmek gibi..ama kitir ekmek diyince kizarmis ekmek etimek galeta fln geliyo insanin aklina .. Sadece wasa diyim ben o zaman:)
Hahaha endiselenme ucaktan ineseye kadar kalmaz bir karanfilin enerjisi :))
Tünaydın kızlarrr,
Sabah gelemedim elektriklerimiz yoktu, doğalgaz döşeniyor da. Nasılsınız inşallah, epey yoğunlaştı topik, yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.
Kaçamaksız bir gün dilioyorum, ben dün akşam maalesef dayanamadım kek yapmıştım, kalıplarda topkek şeklinde, 1 tane ondan yedim
Ama sabahaları artık yürüyüş yapıyorum, tek tesellim bu, kızla okula giderken, 20 dakika gidiş, 20 dakika da dönüş, inşallah faydasını görürüm, boğazımı da tutabilirsem tabiii.
Bende senin gibiyim azicik rejim yapsam hemen yuzumden veriyorum hic sevmiyorum basla yerlerden gitseya.
hosgeldin canim
valla guzelim bende bilmiyorum gerci sadece 2 hafta oldu siteye uye olali ama bende hep tekrardan yapiyorum.
kizlar hadi siz yapin bana soyleyin nasil gecti dayanabildinizmi? bende anca hafta sonu yaparim herhalde hafta ici calisiyorum 2 saat te bi icecemki
ins bisey olmaz canim sonuclari mutlaka yaz burayaki bende yapmayi duusnuyorum hafta sonu
bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + maydanoz + salatalik
ara : kafeinsiz kahve + 10 tane findik
oglen : 4 yemek kasigi bulgur pilavi + 4 yk taze fasulye yemegi + yogurt
ara : kafeinsiz kahve + findik ( meyva getirmeyi unutmusum )
aksam : salata + 4 yk fasulye yemegi + yogurt
Saniyorum kaydedersen o degisikligi yapabiliyosun
heeee ben niye öyle anladım acaba
keşke bende çizelgemdeki kilomda olsaydım
neyse sen çabuk veriyorsun canım sadece içindeki öküzü kovman lazım
becerebilirsen tabiii
günaydın kızlarrr,
maşallah ne kaynatmışsınız, oku oku bitiremedim. Yeni gelenler ve eskiler hoşgeldiniz tekrardan. Ben de bu aralar canım sıkılıyor, büyük kızımdan dolayı, onun için de buraya da gelesim ve yazasım gelmedi. Umarım herkes için güzel ve diyetlik bir hafta olur ve herkes tartıda eksi görür.
bende de tam tersi bebegim ya alt ince üst berbatbacaklarim totom yok gögüs karnim vs oralara toplanmis fazlaliklarim bende armutun tersi mi oluyom
iyi olmus tatlim onlardan ayrilman hem kafanda rahat olurhaklisin betülüm hareket sart olmayinca daha da dikkat etmemiz gerekiyor bi sendemi var saniyon öküzün aglasi bende
belki duymussunuzdur
tabi bende dogal salak
koydum onune
bu neededi
veriyordedim
kocamin cevabi
şap bulabilirim
dün öyle oldu kuzum ya
gecmis olsun canim :26: kivi yesen ondan cok c vitamini varmis :26:
niye öyle dedim minem :44: bulgur pilavi nohut ve üzüm görmüsdüm aksam ondan herhalde :26:
iyi menün affiyet olsun canimknäckebrot bizim burda da var
bende ya salatayi bile ekmege koyup yiyesim var
canim secenekleri düzenleye git profilinde sonra tee asagida cesitli secenekler var orda basit editör tikliysa onu cikart yani standart editör toolbar kismina tikla dene bakim olacakmi
pomela iyi canim hem doyuruyor hemide az kalorili bildigim kadari ile
:18:
napalim :18:
ne gördün tartida
hosgeldin canim
onu bende bilmiyom bak hem yeniden yapiyorum
belki duymussunuzdur
tabi bende dogal salak
koydum onune
bu neededi
veriyordedim
kocamin cevabi
şap bulabilirim
menün güzel canim affiyet olsunBende senin gibiyim azicik rejim yapsam hemen yuzumden veriyorum hic sevmiyorum basla yerlerden gitseya.
hosgeldin canim
valla guzelim bende bilmiyorum gerci sadece 2 hafta oldu siteye uye olali ama bende hep tekrardan yapiyorum.
kizlar hadi siz yapin bana soyleyin nasil gecti dayanabildinizmi? bende anca hafta sonu yaparim herhalde hafta ici calisiyorum 2 saat te bi icecemki
ins bisey olmaz canim sonuclari mutlaka yaz burayaki bende yapmayi duusnuyorum hafta sonu
Allah iyiliğini versin adın mı cevabınıı
ilk kasemi içtim biraz önce evet tok tutuyo da sonuçta sulu ya insan katı bişey arıyorfaydasını görürüz inşallah ben bu akşam evde yokum o yüzden ctesi sabah bidirim yapcam inşallah cuma akşamından hazırlanmaz liste :26:
o kadar olmaz tabi canımm ama biraz daha bahsedersek çekmecemdeki bitteri yiyecek duruma gelcem
tünaydınnn fadime kuzu topiğimiz şenlendi çok şükürtatlıarımızı gündüze saklamıyor muyduk canım akşamarı yeicektik hani söz vermiştik yürüyüş işi güzel olmuş bırakma sakın
meraba ben de aranıza katılmak,sağlıklı kilo vermek istiyorum. 1.62boyunda 74kiloyum bide bu menüler,haftalık diyet yarışmaları hakkında yardım istiyorum ..teşekkürler :)
kızlar bende bir şey sorayım bari çizelgeyle ilgili. şimdi bu kaydettıgımız çizelge uzerınden de degısıklık yapılıyormus galıba o nasıl yapılıyor ben her seferınde yenıden dolduruyorum :/ bana da onu ögretin bakalım ... sarı kafalardan vazgectım barı bu olsun
Bende senin gibiyim azicik rejim yapsam hemen yuzumden veriyorum hic sevmiyorum basla yerlerden gitseya.
hosgeldin canim
nasıl kaydedebılırım ?
pomela da nedir :O tartıda ne gördüğümü sölimmi şimmdii perşembe perşembee çok ayıp :)) sizide durtmus gıbı olurum o zamnyarına heyecanı kalmaz yarın yazıcam umarım daha da gider :)))
ben elmayimda sende elma ne arasinvalla oturdu kalkmıyo benim öküz napsam bilemedim
regli gelecek ondan herhalde bu tatlı istekleri
akşam da bi yere oturmaya gitcez artık yarına ne kadar artı gelirim bilinmez :26:
Allah yardımcın olsun ablacım.. büyüme çağında olur böyle şeyler inşallah atlatırsınız
biz elma oluyoruz suzim üstte var altta yok
evet hareketsiz olunca daha az yemek lazım ama işte bende de tam tersi boş olunca yemeğe sarıyorum
şişko gelin olcam çok korkuyorum
çatlak yaa
noldu kuzum hayırdır nörolojide ne işin var??
sen iste ben senin ayağına geleyim
hem kociş de gidiyomuş
pomelayi bosverde simdipomela da nedir :O tartıda ne gördüğümü sölimmi şimmdii perşembe perşembee çok ayıp :)) sizide durtmus gıbı olurum o zamnyarına heyecanı kalmaz yarın yazıcam umarım daha da gider :)))
günaydın kızlar
ayran detoksu nasıl gidiyor
Dün gece menümü yazdiktan sonra birde minik bi cikolata yedim
Herkes yiyordu bende acil durumlar icin aldigim bitter cikolatalardan aldim 1 tane
Eki Görüntüle 852685
Ama simdi baktimnir parcasinda 220 kcl varmis :84::84::84:
Nasil olur yaaa ama bitterin gercek cikolatanin yagi faydali deme
ye beni yavrummmKim ayran detoksu yapıyor la bende mi yapsam
Kız yerim seni yeer yeeer
Yavru kuş bir parça bitterden birşey olmaz o kadar abartma canım benim
Ama tatlı her zaman risk, çünkü tekrar isteyebiliyorsun ve iştah açabiliyor dikkat et
ye beni yavrummmbelki bi kac grammda ordan veririm :86:
öğle yemeği zamanı kızlar
barbunya pilaki
salata
ye beni miiiiBu çok kışkırtıcı olduuu
inşallah ctesi yapar çünkü tartı yok gideceğim evde öğlen yada akşam tartılmak istemiyorum çünkü aynı saatlerde ve wcye gittikten sonra tartılıyorummenün güzel canim affiyet olsun
insallah faydasini görürüz tatlimbende simdi bi kaseye doldurdum yavas yavas yutuyorum
zeynep gelmiyor bu arada dersleri cok yogun herhalde gecen haftada yapacakmi yapmiycakmi bilemedim söyleriz cumartesi olurmu diye de ama denk gelmiyoruz iste :26:
Kim ayran detoksu yapıyor la bende mi yapsam
Kız yerim seni yeer yeeer
Yavru kuş bir parça bitterden birşey olmaz o kadar abartma canım benim
Ama tatlı her zaman risk, çünkü tekrar isteyebiliyorsun ve iştah açabiliyor dikkat et
inşallah ctesi yapar çünkü tartı yok gideceğim evde öğlen yada akşam tartılmak istemiyorum çünkü aynı saatlerde ve wcye gittikten sonra tartılıyorum
aaa en yapmıyon muu nerdeyse herkes yapıyor demekki bizi boşluyosunyoksa 1 haftadır konuşuyoruz yaa bakalım faydası var mı yok mu yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?