70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba ben kilo çizelgesi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

tamam canım tartıl ama biz yarın öğrenelim bunu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabilirsin tatlım sana adım adım nereye ne yapman gerektiğini söylüo çizelgeni göreyim hemennn

geçmiş olsun öğretmenim dikkat et kendine sen hasta olursan yavrucuklar da olur o ilacın etkileyeceğini düşünmüyorum sen iyi olda varsın etkilesin bi daaha ki ay yine yaparız tatlım

kiz ben sana ne diyom smile nasil yapcani anlattim yapsana bosver yemeleri memeleri

memeleri boşversem de yemeleri boşveremem ayolll ! anlattıgın seyı aradım ama tıklanacak oyle bır yer de bulamadım ben cıddı manada bır farklılık var galıba benım profılımde.. sarı kafa dıe dıe gozum acık gıtcek .D

haftaya düğünümüz var kıyafet alcam ondan yaptım bu şok diyeti dua ette verelim yaa ondan sonra bi 4 ayım var o zmana kadar da 9 kilo verdim mii ohh yeter bana korumaya alırım kendimi
Kızlar kullanıp memnun olduğunuz tartı markalarını söylermisiniz , bugün tartı alıcam kendime en son aldığım arzum marka tartım çalışmıyor (
ben dün aldım ama öyle markalı falan değildi kuzum yani bilindik bi ismi yoktu o yüzden aklıma gemiyo ismi beni mutlu etsin yeter

2 litre suya devam (ogun aralarindaki sular mumkunse limon dilimli ve ilik olmali)
Uyaninca
1 bardak sicak limon dilimli 1 cubuk tarcinli ve 5 yaprak taze naneli su
Kahvalti:
1 dilim esmer ekmek
2 dilim az yagli peynir
Sogus bolca
Haftada 4 kez: 1 yumurta
Ogle:
Haftada 4 kez: Etsiz patlican veya bamya yemegi +200 gram Light yogurt
Haftada 3 kez; Balikli veya bolca light peynirli salata
Yemek ustune; Yesil cay ( 2 dilim limonla)
İkindi:
1 elma veya armut +1 kase light yogurt veya sutlu kahve
2.ara; yarim paket sade diyet biskuvi ve 1 sb light ayran
Aksam:
Haftada 2 kez Balik izgara +Salata
Haftada 2 kez 1 kase corba veya cacik ve Salata
Haftada 2 kez. 6-8 yk barbunya pilaki + salata 1 sb light ayran
Haftada 1 kez: 2 yumurtali mememen 1 dilim esmer ekmek
Yesil cay ( 2 dilim limonla cubuk tarcinli )
Gece:
2 kuru kayisi
1 bardak sabahki suyun aynisi

Kızlar kullanıp memnun olduğunuz tartı markalarını söylermisiniz , bugün tartı alıcam kendime en son aldığım arzum marka tartım çalışmıyor (

Canım gecen hafta cuma bim e tartı gelmıstı elektronık 20 tl :) Bluelight bimden hersey alıyorum ben valla daha kotu cıkan bır sey olmadı sacede carsaflar cok ınce cıktı dokumaları zayıf okadar... tartımda daha bır haftalık ama ben sevdımm. belkı hala vardır subelerde... :))

2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın.

meraba ben kilo çizelgesi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın.

burdanda yardım alabılırsın : http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

AYOLLL sana da söyleyeyım buldum nerden düzdeltıldıgını cizelgenin :
Weight Loss - Diet Ticker
bu adresten degıstırılıyor... bu adresı sık kullanılanlatra kaydedın bakalım her hafta yapmakla ugrasmayınnnn... bide sarı kafalara care bulursam taamamdır :)

Kızzz bak hele !

http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions

"
Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü"
yaparsan sarı kafalarına kavuşursun tatlım

Sen nerelerdesin ablacım niye bırakıyon bizi habire sen , acımasız kadın

Bence madem yiyesin geliyor sabah ye , akşam akşam olmamış

kızlar nasılsınız bugunku menumu yazıyım

sabah: (07:30)
bıraz menemen
sekersız cay
kk kadar peynır
az koy yufkası (ekmegım bıtmıstı mecburen )

ara: 1 elma

öğlen: (12:30)
1 kase yogurt corbası
bırazcık ekmek

ara: bırer elma, mandalına

akşam: taze fasulye (az)
ayran

menumu bugun hıc begenmıyorum cunku ekmeklerımı fazla buluyorum daha cok dıkkat edıcem sözz

Süpper güle güle kullan bende nike free run istiyordum ama kisin nasil kullanicam diye biraktim ..almanya yagmurlu genelde kisin

Su geçirmiyor beybi bunlar hatta at çamaşırları kurutsun

Türkiyede biz bunlara " yemesen daha iyi olur" diyoruz canım
Güzel menü salatadan yırtmışsın , daha düzenli olursa iyi olur

Birazcık ekmek demişsin menüde, tabi evet ama ne kadar azcık ki bu acaba :26:
Öğlen sadece çorba ekmek yerine, çorba yanına sebze doğrasaydın, çalışıyor musun kuzu sen , kısma bu kadar besin çeşidini

yok cnm calışmıyorum ama dusunuyorum bayramdan önce cıktım işten ekmege gelıncede cnm koy yufkası oldugu ıcın mıktarının ne kadar oldugunu anca boyle anlatabıdım.. bu arada tıckerınde yenı farkettım bayagı kılo vermıssın ıyıce heveslendım valllaaa tebrıkler

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çok çok teşekkür ederim tatlım umarım olmuştur bu sefer ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…