70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NORA çizelgene baktımda baslangıcınla suan oldugun kılon benım hedef kıloma ve baslangıcım< yakın :))
ne kadar surede verdın sen bunları :26:

Sağol bebeğim, ben hiçbir şey değilim bu topikde kimler kimler kaç kilolar verdi

Ayrıca madem evdesin lütfen bunu değerlendir ,sebze yemekleri yap kendine bol bol , böbreklerin çalışsın , üşengeçlik yapmaa

Kız NORAAAA oldu valla oldu :))) Allah da seni dileklerine kavustursun benım tum hayalım gercek olduu

oldu kızlar olllduu başardık

NORA çizelgene baktımda baslangıcınla suan oldugun kılon benım hedef kıloma ve baslangıcım< yakın :))
ne kadar surede verdın sen bunları :26:

Bu süreçte topikte yoktum canım en son geldiğimde 77 falandım... İlk topikten ayrıldıktan sonra da 89ları gördüğümü bilirim.

Hem işten çıkmıştım, hem erkek arkadaşşımdan ayrıldım, burada da gerginlikler oluyordu ve ben gerçekten zor zamanlar yaşadım, kilo aldım bol bol..

82 den 60lara düşmem 2,5-3 ayımı aldı canım

batuka dans canım youtube de videoları var çok eğlenceli eğlenerek kilo vermeyi sağlıyor her gün yapmaya çalışıyorum .. dayanacağızzzzz veeee başaracağızzzzzzzzzzzzz

bende diyorum bu batuka ne ki acaba baktım netten baya eğlenceliymiş hemde

Teşekkür ederim darısı tüm sarıkafası olmayanlara

arkadaşın tabağından diyince bende dayanamayım kardeşim patates kızatmasından yedim sabah azıcık aklıma getirdin menünü beğendim canım ama bu arada yeni ayakkabın hayırlı olsun

ay geçmişe dneyim dedim dön dön bitmedi benim başım döndü onun yerine çok fazla alıntılayamadım o yüzden menüleri genel olarak beğendim belirteyim

bu arada ayran detoksu yapan hanımlar nasıl hissediyorlar çok açlık falan yapıyomu bende denemek istiyorum ya deniycemde tek sıkıntım akşama kadar ayran çorbası yemek şu an kafamı karıştırıyor ben evde ders çalışıyorum hafta içileri uykum gelir diye yoğurdu bile az yiyorum geçen yoğur yedim uykudan gidiyodum ders çalışmaya çalışınca:26: neyse artık ama yinede bir ara düşünüyorum birde sonuçları yorumları ve hissiyatları bekliyorum

menümü de yazayım gelmişken
sabah:1 haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek peynir maydonoz 1 bardak çay
öğlen: bir kepçe nohut yemeği 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ara: yeşilçay ve yarım kase aşure annem yapmıştı bende çok severim napayım dün yapmıştı bu öğleni bekliyodum
akşam: 1 kase çorba salata öğlen yediklerim yetti zaten
birde kızlar saat 6 buçuk gibi kardeşim çekirdek getirdi bende daldım bir avuç yemişim halbuki iki tanecik çitliycektim çok kalorisi varmı ya bilemedim :18:

şimdiye kadar 1,5 lt su içtim 2 ye tamamlarım sporda 25 dk jillian kickbox workout diye bişey var ondan yaptım 30 mekik çektim yatmadan 20 mekik daha yapmayı düşünüyorum
bu arada maydonoz limon kürü yapıyorum sabahları yarın son 2 gün ara vericem henüz farklılık hissetmedim kötü yönde hatta tadını çok sevdim c vitamini falan iyi oluyo yani

bu arada mesaj sayım 50 yi geçmiş ya ben şimdi özel mesaj atabilirim theolog a özel mesaj demi yani 50 miydi o sınır şimdi birine özel mesaj atıp denesem kime ne atcam sonra beni deli ilan etmeyin yarın da buraya zaten yazarımda yinede merak ettim

kızlar selam bisürü alıntım vardı ama uzun süre cevaplada bekleyince hata veriyor
neyse
nasılsınız bakalım
yarın yine aynı kiloyu görecem diye korkuyorum
sabah ola hayr ola
bakalım

100ü geçmesi lazım diye biliyorum

kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah

ben elmayimda sende elma ne arasin kuzu iyisin sen ama kilo almamaya bak salma kendini betüsüm
kugu gibi gelin olacaksin tatlim sen

ay inşallah tatlım
zayıflayınca aldığım kıyafetlerin fermuarını zor kapatmaya başladım da olsun veririm inşallah

aylardır tadını merak ettıgım halde dırenıp almadıgım kurabıyeden aldı kardesımmm bana da getirdiii :18:
ama yemedim ustunden onlarca saat gectı ama hala aklımda

ama yarın tartı günü haytta olmaz bugun

tartıdan sonra tadına bakcam azcık kendımı oyle tesellı ettım

güne başlarken
1 yumurta

sabah
2 dilim ekmek
1.k.k beyaz peynır
domates
bol bol maydanoz ve dereotu

ara
1 mandalın ile gün kurusu kayısı

öğlen
yarım fındık lahmacun
2 dilim ekmek
1kk beyaz peynır
domates
maydanoz ve dere otu ( kızlar bunu ekmek arası gıbı yapıyorum harıka oluyo çok sevdım dayanamadım sabahkı gıbı yaptım ogle de. bazen yemek turu canım ıstemıyor hemen onu yapıyorum o zamn )

aksam
2 kaşık makarna :2: ( yedim valla dayanamadım )

ben spor yapamıyorum yaaa

yorgun oluyorum bı turlu baslayasım gelmıyo bıgun yapıyorum 4 5 gün yapmıyorum

bunda gec yatmamın da buyuk bır etkısı var bazsen 1 i 2 yi buluyor uyumam ve sabah ıse gıtmek ıcın 5 bucukta kalkıyorum (( eve geldıgımdede yorgun dusuyorum tabı halıyle

bide benimde canım asure ıstıyor bızım yorede asureyı bol pekmezle yaparlar beyz degıl kahverencı olur.. hem seker hem pekmez giriyoorr kalorısı ne kadardır onunnn :44:

sınıfım ıcın de yaptırıp dagıtmayı dusunuyorum hem ne güzel olur ögrenır cocuklar asure gununu ıyıce :) hemde canım cok ıstedıııı... saglıklı ama yaaa ıcınde bı suru kuru meyve baklıyat fln da var ... bişi olmaz dımı yaaa

forum da mı gerginlik olduu
aynen bendede aynı seylerden olduuuu
ayrıldıktan sonra 10 kilo aldım ben ve onlar hala duruyor.. 10 kasımda 5 yıl olucak sen düşün yani.... :44:
şimdide mezun olup geldım atanamadım ne iş yapcagımı bılemedeım kafam karısık ortamım okudugum sehırde kaldı herseyım orda kaldı aklımda orda ne kadar guzel ıs teklıflerını de bıraktım geldim ama annem ıcın memleketımdeyım...

gelelim de 5 ay oldu 5 ayda da 7 kilo aldım galıba

her gelen gıtmezse ısımız var bızıııımmm

gitcek artık... ondan sonra annemın buldugu kısmetımle evlenırım atanırım bıde kılo alcak sebep kalmazzz

kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah

Tamam tatlım.

Kızlar bana yapın bildirimleri
Listeyi ben hazırlarım görüşürüz

ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin

başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68

regle rağmen

Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62

Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…