Kızzz bak hele !
http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions
"Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü" yaparsan sarı kafalarına kavuşursun tatlım
Su geçirmiyor beybi bunlar hatta at çamaşırları kurutsun
Türkiyede biz bunlara " yemesen daha iyi olur" diyoruz canım
Güzel menü salatadan yırtmışsın , daha düzenli olursa iyi olur
Kız NORAAAA oldu valla oldu :))) Allah da seni dileklerine kavustursun benım tum hayalım gercek olduu
oldu kızlar olllduu başardık
Gözün aydinnnnn
yok cnm calışmıyorum ama dusunuyorum bayramdan önce cıktım işten ekmege gelıncede cnm koy yufkası oldugu ıcın mıktarının ne kadar oldugunu anca boyle anlatabıdım..bu arada tıckerınde yenı farkettım bayagı kılo vermıssın ıyıce heveslendım valllaaa tebrıkler
Kız NORAAAA oldu valla oldu :))) Allah da seni dileklerine kavustursun benım tum hayalım gercek olduu
oldu kızlar olllduu başardık
NORA çizelgene baktımda baslangıcınla suan oldugun kılon benım hedef kıloma ve baslangıcım< yakın :))
ne kadar surede verdın sen bunları :26:
Neden:44:??????
batuka dans canım youtube de videoları var çok eğlenceli eğlenerek kilo vermeyi sağlıyor her gün yapmaya çalışıyorum .. dayanacağızzzzz veeee başaracağızzzzzzzzzzzzz
Benim bugun çok karışık oldu ya
Sabah:
Yumurta kırdım (yağsız)
1 dlm tam buğday ekmek
peynir - zeytin
Ara:
Çay (şekersiz)
Kuru Kayısı ( 2 adet)
Öğlen:
1 domates- 1 patlican dolması ( küçük)
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşıkçık makarna (arkadaşın tabağından)
yoğurt
Ara: yok
Akşam:
Salata
patlamaya hazır bomba gibiyim şiştim yahu
Teşekkür ederim darısı tüm sarıkafası olmayanlara
bu arada mesaj sayım 50 yi geçmiş ya ben şimdi özel mesaj atabilirim theolog a özel mesaj demiyani 50 miydi o sınır şimdi birine özel mesaj atıp denesem kime ne atcam sonra beni deli ilan etmeyin yarın da buraya zaten yazarımda yinede merak ettim
ben elmayimda sende elma ne arasinkuzu iyisin sen ama kilo almamaya bak salma kendini betüsüm
kugu gibi gelin olacaksin tatlim sen
Sağol bebeğim, ben hiçbir şey değilim bu topikde kimler kimler kaç kilolar verdi
Ayrıca madem evdesin lütfen bunu değerlendir ,sebze yemekleri yap kendine bol bol , böbreklerin çalışsın , üşengeçlik yapmaa
Bu süreçte topikte yoktum canım en son geldiğimde 77 falandım... İlk topikten ayrıldıktan sonra da 89ları gördüğümü bilirim.
Hem işten çıkmıştım, hem erkek arkadaşşımdan ayrıldım, burada da gerginlikler oluyordu ve ben gerçekten zor zamanlar yaşadım, kilo aldım bol bol..
82 den 60lara düşmem 2,5-3 ayımı aldı canım
kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?