70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

100ü geçmesi lazım diye biliyorum
50 yeterli bebeğim

ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin

başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68

regle rağmen

ohh maşallah maşallahh darısı başımıza

Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62

Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )

tebrikler canımm

günaydınn hatunlar

ayran detoksumun ikinci günündeyim dünü çok rahat atlattım inşallah sonucu da beni rahatlatır

dün dediğim gibi evde olmadığım için bildirimimi yarın yapcam inşallah liste hazırlanmamış olur yarın sabaha kadar
:26:

bu arada gözünden kaçan olmuştur bildirimleri NorA_ arkadaşımıza yolluyorsunuz msj olarak bu hafta gönüllümüz sağolsun

günaydıınnn
ay daha yataktan kalkamadım
sanki kalksam güzel bi sonuç görcem
neyse elbet bu gerçekle yüzleşeceğim
bildirimle görüşmek üzere
öpüldünüz fıstıklar

Sen nerelerdesin ablacım niye bırakıyon bizi habire sen , acımasız kadın

Bence madem yiyesin geliyor sabah ye , akşam akşam olmamış
Sağolasın canımmm, farkındayım.

kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah
Canın sağolsun canım, buluruz birini, işine bak, bizi bırakıp gitme ama

günaydıınnn
ay daha yataktan kalkamadım
sanki kalksam güzel bi sonuç görcem
neyse elbet bu gerçekle yüzleşeceğim
bildirimle görüşmek üzere
öpüldünüz fıstıklar
Günaydın canım,
Kalk hadi bakalım tartıl bekliyoz, hepimiz aynı durumdayız üzülme.(kilo verenler alınmasın lütfen)

Günaydın canım,
Bakalım kaç kilo gidecek, merakla bekliyoz

günaydın kızlarrr,,,

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,1 kg
bu hafta kilo :65,5 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :2700
hedef kilo : 55 kg
:18::18::18:

günaydın canımcımlar

kilo bildirimleri yapıldı, şimdi sıra güzel bir kahvaltı etmekte

hepinize hafif bir gün diliyorum,en hareketlisinden

Günaydın ablacım valla bende çok meraktayım inşallah gider

günaydın kızlarrr,,,

Üzülme canımcım biraz daha dikkat istiyor demekki :26:

günaydın canımcımlar

kilo bildirimleri yapıldı, şimdi sıra güzel bir kahvaltı etmekte

hepinize hafif bir gün diliyorum,en hareketlisinden

aminn inşallah canım günaydıınn

50 yeterli bebeğim

ohh maşallah maşallahh darısı başımıza

tebrikler canımm

amiiinnnn
bu arada eger 50 den sonra özel mesaj atılabılıyorsaaaaaaaaaa ben 142 olmusum ÖZEL MESAJ BİLE ATABILIRIMMM sarı kafalarım da oldu :) kilo da verityorumm oleeeyy oleeyy oleeey

amiiinnnn
bu arada eger 50 den sonra özel mesaj atılabılıyorsaaaaaaaaaa ben 142 olmusum ÖZEL MESAJ BİLE ATABILIRIMMM sarı kafalarım da oldu :) kilo da verityorumm oleeeyy oleeyy oleeey

daha ne istersin kii bende kio verebilsemmm ohh değmeyin keyfime gerçi dün kuaförüme gittim her dafasında kilo ver düğünün yaklaşıyo ablacım diyen kadın dün bana ne güzel zayıflamışsın böyle kal dedi

Günaydinnnn önce kilomu bildirmek istiyorum..tahminimden cok cok az( ama olsun.. Wc ye cikmadim hemen kalkdigim gibi tartildim ..disari cikicam eve geldigimde gec olabilir diye dusundum..haftaya regl haftam olucak..o yuzden zorlanicam zaten

Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,5
Buhafta kilo:70,2
Giden kilo:300gr
Toplam giden kilo:3,8

Haftaya ins özel msj yazabilirim ://

yavaşlaması çok normal canım o yüzden dert etme öyle yada böyle gidecek bu fazladan taşıdıklarımız şimdi de yazabiirsin ben 50 den sonra yazmaya başladım çünkü kurallar mı değişti yoksa

Son düzenleme:
gunaydin kizlar bugun bilgisayarim yok esime lazim oldugu icin goturdu bende telden giriyorum kilo bildirimim:
baslangic: 79.2
bu hafta 77.0
gelecek hafta hedef kilom 76.0 :))

Sonucta karbonhidrat tüketiyoruz illa olmusken özü iyisi olsun bence buda ekmegin delikatesi

Ayakkabilarin su gecirmedigini biliyorum canim ama kosuya cikamiyorum..siddetli oluyor yagmurlar kar yagdimi bir ay kaliyor..simdi alsam yazin yeniden baska özenirim diye bekletmek istedim,,cok guzel renkleri var yaa

Tebrikler kurabiye icin:) ama menude ekmek cok olmus bence..kiloda vermissin aslinda ne guzel demek ekmegi biraz azaltsan cok daha fazla verebileceksin

Niye öyle yapiyosunnn o kadar gec saate kalmasanaa..emin ol erken yatinca cok rahat ve mutlu olucaksin..ben erken kalktigim icin cogunluk erken yatarim..erken yattigimda sabah mutlu kalkiyorum gec yatinca cok mutsuz yorgun hatta depresiv uyaniyorum

Asureyi bende cooooooook seviyorum ve yerim kesinlikle yilda zaten bir kere denk geliyor kaciramam onuda alirsamda onemsemem napimmm birde regl haftam olucak zaten yemeden duramam ama abartmamaya calisicam

ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin

başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68

regle rağmen

tebrikler

Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62

Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )

Tebrikler

günaydın kızlarrr,,,

Gr gr aliyorsunuzzzzz..emekleriniz bosa gitmesin...

Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar...
regl oldum +dayım

baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 68
gelen 100
toplam giden 11.000
hedef 63

Tesekkurler anatkh bir deniyim:)

Ben birazdan kizimla oyun grubumuz var bebekler ve anneleri oraya gidicem 0-3 yas icin..haftada bir götürüyordum ama yetmiyor 2 ye cikardim..seneye krese vermiycektim 2 yil yeterli diye dusunuyordum ama saniyorum vericem cunku cok sikiliyor abi abla okulda hep özellikle sabahlari cok sikiliyor.. Zaten ilk yil 12 ye kadar sonra evde ögle uykusuna alirim..sabah biraz enerjisini atmis olur

Ayy birde bu gece ne olduuuuuuu
Kizim 2yasinda ve cisini söyluyor..gece yatarken aklimdan gecirdim masaalllah yaaa birakti gittti gecede baglamiyorum gibi böyle dusundum mutlu oldum derkeeeeennnnnnn gece 1 de aglayarak bir uyandi heryer islakkkkk yatagi carsaflari ustu basi
Yikamasam olmiycak yikasam gece uyku sicakliginda bi cocuguda dusa sokmak zulum ama oyle de yatirilmaz kii mecbur yikadim..uykulu ayakta bekledi yatagini ayarlayamadim fln neyse macerali bir geceydi..hos aslinda hergecemiz böyle oluyo ama ilkkez islatti böyle..resmen gözgöre göre nazar degirdim :)) ama baglasamda gece istemiyor yapmiyor aglayarak uyaniyor busefer cöz bagla daha zor oluyor onun icin

Simdi biz birlikte guzel vakit geciricezzzz ins herkes muradinaaaa varirrr kilolariii verirr
Guzel bir gun diliyorum herkeseeee hayirli cumalarrr

Günaydın gençlik
bugün sabah tartıya çıktım ve hoş olmayan bir görüntüyle karşılaştımm
haftaya spora ve düzenli beslenmeye başlayacağım,ipin ucunu kaçırdım
buraya daha fazla vakit ayırıcam ve yediklerimi yine paylaşıcamm
kilo veren arkadaşları tebrik ederimmmmm

annesi bebişimiz daha küçük 2 yaşında gündüzleri tamam ama gece bağla bence hem sana eziyet hm çocuğa eziyet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…