50 yeterli bebeğim
100ü geçmesi lazım diye biliyorum
ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin
başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68
regle rağmen
Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62
Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )
Sağolasın canımmm, farkındayım.Sen nerelerdesin ablacım niye bırakıyon bizi habire sen , acımasız kadın
Bence madem yiyesin geliyor sabah ye , akşam akşam olmamış
Canın sağolsun canım, buluruz birini, işine bak, bizi bırakıp gitme amakizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah
Günaydın canım,günaydıınnn
ay daha yataktan kalkamadım
sanki kalksam güzel bi sonuç görcem
neyse elbet bu gerçekle yüzleşeceğim
bildirimle görüşmek üzere
öpüldünüz fıstıklar
Günaydın canım,günaydınn hatunlar
ayran detoksumun ikinci günündeyim dünü çok rahat atlattım inşallah sonucu da beni rahatlatır
dün dediğim gibi evde olmadığım için bildirimimi yarın yapcam inşallah liste hazırlanmamış olur yarın sabaha kadar :26:
bu arada gözünden kaçan olmuştur bildirimleri NorA_ arkadaşımıza yolluyorsunuz msj olarak bu hafta gönüllümüz sağolsun
Sağolasın canımmm, farkındayım.
Canın sağolsun canım, buluruz birini, işine bak, bizi bırakıp gitme ama
Günaydın canım,
Kalk hadi bakalım tartıl bekliyoz, hepimiz aynı durumdayız üzülme.(kilo verenler alınmasın lütfen)
Günaydın canım,
Bakalım kaç kilo gidecek, merakla bekliyoz
günaydın kızlarrr,,,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,1 kg
bu hafta kilo :65,5 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :2700
hedef kilo : 55 kg
:18::18::18:
günaydın canımcımlar
kilo bildirimleri yapıldı, şimdi sıra güzel bir kahvaltı etmekte
hepinize hafif bir gün diliyorum,en hareketlisinden
50 yeterli bebeğim
ohh maşallah maşallahh darısı başımıza
tebrikler canımm
amiiinnnn
bu arada eger 50 den sonra özel mesaj atılabılıyorsaaaaaaaaaa ben 142 olmusumÖZEL MESAJ BİLE ATABILIRIMMM sarı kafalarım da oldu :) kilo da verityorumm oleeeyy oleeyy oleeey
Günaydinnnn önce kilomu bildirmek istiyorum..tahminimden cok cok az( ama olsun.. Wc ye cikmadim hemen kalkdigim gibi tartildim ..disari cikicam eve geldigimde gec olabilir diye dusundum..haftaya regl haftam olucak..o yuzden zorlanicam zaten
Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,5
Buhafta kilo:70,2
Giden kilo:300gr
Toplam giden kilo:3,8
Haftaya ins özel msj yazabilirim ://
Çünküüüüüüüüü . . .
Karbonhidrat sonuçta bebeğim zorunda kalmadıkça tüketmesen daha iyi
-------------------------------------------------------------------
Saat 9 ben daha salatamı şimdi yiyebiliyorum
aylardır tadını merak ettıgım halde dırenıp almadıgım kurabıyeden aldı kardesımmmbana da getirdiii :18:
ama yemedimustunden onlarca saat gectı ama hala aklımda
ama yarın tartı günü haytta olmaz bugun
tartıdan sonra tadına bakcam azcık kendımı oyle tesellı ettım
güne başlarken
1 yumurta
sabah
2 dilim ekmek
1.k.k beyaz peynır
domates
bol bol maydanoz ve dereotu
ara
1 mandalın ile gün kurusu kayısı
öğlen
yarım fındık lahmacun
2 dilim ekmek
1kk beyaz peynır
domates
maydanoz ve dere otu ( kızlar bunu ekmek arası gıbı yapıyorum harıka oluyo çok sevdım dayanamadım sabahkı gıbı yaptım ogle de. bazen yemek turu canım ıstemıyor hemen onu yapıyorum o zamn)
aksam
2 kaşık makarna :2: ( yedim valla dayanamadım )
ben spor yapamıyorum yaaa
yorgun oluyorum bı turlu baslayasım gelmıyo bıgun yapıyorum 4 5 gün yapmıyorum
bunda gec yatmamın da buyuk bır etkısı var bazsen 1 i 2 yi buluyor uyumam ve sabah ıse gıtmek ıcın 5 bucukta kalkıyorum(( eve geldıgımdede yorgun dusuyorum tabı halıyle
bide benimde canım asure ıstıyor bızım yorede asureyı bol pekmezle yaparlar beyz degıl kahverencı olur.. hem seker hem pekmez giriyoorr kalorısı ne kadardır onunnn :44:
sınıfım ıcın de yaptırıp dagıtmayı dusunuyorum hem ne güzel olur ögrenır cocuklar asure gununu ıyıce :) hemde canım cok ıstedıııı... saglıklı ama yaaa ıcınde bı suru kuru meyve baklıyat fln da var ... bişi olmaz dımı yaaa
ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin
regle rağmen
Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62
Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )
günaydın kızlarrr,,,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,1 kg
bu hafta kilo :65,5 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :2700
hedef kilo : 55 kg
:18::18::18:
cnm tebriklerilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin
regle rağmen
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar...
regl oldum +dayım
baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 68
gelen 100
toplam giden 11.000
hedef 63
50 yeterli bebeğim
ohh maşallah maşallahh darısı başımıza
tebrikler canımm
Tesekkurler anatkh bir deniyim:)
Ben birazdan kizimla oyun grubumuz var bebekler ve anneleri oraya gidicem 0-3 yas icin..haftada bir götürüyordum ama yetmiyor 2 ye cikardim..seneye krese vermiycektim 2 yil yeterli diye dusunuyordum ama saniyorum vericem cunku cok sikiliyor abi abla okulda hep özellikle sabahlari cok sikiliyor.. Zaten ilk yil 12 ye kadar sonra evde ögle uykusuna alirim..sabah biraz enerjisini atmis olur
Ayy birde bu gece ne olduuuuuuu
Kizim 2yasinda ve cisini söyluyor..gece yatarken aklimdan gecirdim masaalllah yaaa birakti gittti gecede baglamiyorum gibi böyle dusundum mutlu oldum derkeeeeennnnnnn gece 1 de aglayarak bir uyandi heryer islakkkkk yatagi carsaflari ustu basi
Yikamasam olmiycak yikasam gece uyku sicakliginda bi cocuguda dusa sokmak zulum ama oyle de yatirilmaz kii mecbur yikadim..uykulu ayakta bekledi yatagini ayarlayamadim fln neyse macerali bir geceydi..hos aslinda hergecemiz böyle oluyo ama ilkkez islatti böyle..resmen gözgöre göre nazar degirdim :)) ama baglasamda gece istemiyor yapmiyor aglayarak uyaniyor busefer cöz bagla daha zor oluyor onun icin
Simdi biz birlikte guzel vakit geciricezzzz ins herkes muradinaaaa varirrr kilolariii verirr
Guzel bir gun diliyorum herkeseeee hayirli cumalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?