Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar...
regl oldum +dayım
baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 68
gelen 100
toplam giden 11.000
hedef 63
Günaydın canım,
Kalk hadi bakalım tartıl bekliyoz, hepimiz aynı durumdayız üzülme.(kilo verenler alınmasın lütfen)
Sağolasın canım, inşallah haftaya artık.Günaydın ablacım valla bende çok meraktayım inşallah gider
Üzülme canımcım biraz daha dikkat istiyor demekki :26:
aminn inşallah canım günaydıınn
Haklısın canım, ne desek boş, bu boğazlar tutulacak ve de spor yapılacak.Sonucta karbonhidrat tüketiyoruz illa olmusken özü iyisi olsun bence buda ekmegin delikatesi
Ayakkabilarin su gecirmedigini biliyorum canim ama kosuya cikamiyorum..siddetli oluyor yagmurlar kar yagdimi bir ay kaliyor..simdi alsam yazin yeniden baska özenirim diye bekletmek istedim,,cok guzel renkleri var yaa
Tebrikler kurabiye icin:) ama menude ekmek cok olmus bence..kiloda vermissin aslinda ne guzel demek ekmegi biraz azaltsan cok daha fazla verebileceksin
Niye öyle yapiyosunnn o kadar gec saate kalmasanaa..emin ol erken yatinca cok rahat ve mutlu olucaksin..ben erken kalktigim icin cogunluk erken yatarim..erken yattigimda sabah mutlu kalkiyorum gec yatinca cok mutsuz yorgun hatta depresiv uyaniyorum
Asureyi bende cooooooook seviyorum ve yerim kesinlikle yilda zaten bir kere denk geliyor kaciramam onuda alirsamda onemsemem napimmm birde regl haftam olucak zaten yemeden duramam ama abartmamaya calisicam
tebrikler
Tebrikler
Gr gr aliyorsunuzzzzz..emekleriniz bosa gitmesin...
Canım yaa gece yıkaman zor olmuştur bebeğe de, ya saatini kurup kaldırcan gece, ya da bez takıcan yapcak bişey yok maalesef.Tesekkurler anatkh bir deniyim:)
Ben birazdan kizimla oyun grubumuz var bebekler ve anneleri oraya gidicem 0-3 yas icin..haftada bir götürüyordum ama yetmiyor 2 ye cikardim..seneye krese vermiycektim 2 yil yeterli diye dusunuyordum ama saniyorum vericem cunku cok sikiliyor abi abla okulda hep özellikle sabahlari cok sikiliyor.. Zaten ilk yil 12 ye kadar sonra evde ögle uykusuna alirim..sabah biraz enerjisini atmis olur
Ayy birde bu gece ne olduuuuuuu
Kizim 2yasinda ve cisini söyluyor..gece yatarken aklimdan gecirdim masaalllah yaaa birakti gittti gecede baglamiyorum gibi böyle dusundum mutlu oldum derkeeeeennnnnnn gece 1 de aglayarak bir uyandi heryer islakkkkk yatagi carsaflari ustu basi
Yikamasam olmiycak yikasam gece uyku sicakliginda bi cocuguda dusa sokmak zulum ama oyle de yatirilmaz kii mecbur yikadim..uykulu ayakta bekledi yatagini ayarlayamadim fln neyse macerali bir geceydi..hos aslinda hergecemiz böyle oluyo ama ilkkez islatti böyle..resmen gözgöre göre nazar degirdim :)) ama baglasamda gece istemiyor yapmiyor aglayarak uyaniyor busefer cöz bagla daha zor oluyor onun icin
Simdi biz birlikte guzel vakit geciricezzzz ins herkes muradinaaaa varirrr kilolariii verirr
Guzel bir gun diliyorum herkeseeee hayirli cumalarrr
Hoşgeldin eski toprak.Günaydın gençlik
bugün sabah tartıya çıktım ve hoş olmayan bir görüntüyle karşılaştımm
haftaya spora ve düzenli beslenmeye başlayacağım,ipin ucunu kaçırdım
buraya daha fazla vakit ayırıcam ve yediklerimi yine paylaşıcamm
kilo veren arkadaşları tebrik ederimmmmm
Tabii ki canım hoşgeldin.Kızlar merhaba hepinizde bende aranıza katılmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ..
neler yapıyorsunuz zayıflamak için
Sen de bayağı almışın canım ya, gittiğinde kaç kiloydun burdan 59 u falan gördüydün galiba, ben de eskisi gibi olcam diye ödüm kopuyor ama az kaldı, biraz daha zorlarsam 70 olcam:18::18::18:başlangıç:73
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200 gram
toplamda giden:5,9
hedef:58
Sen de bayağı almışın canım ya, gittiğinde kaç kiloydun burdan 59 u falan gördüydün galiba, ben de eskisi gibi olcam diye ödüm kopuyor ama az kaldı, biraz daha zorlarsam 70 olcam:18::18::18:
Ben daha önce böyle birsey yapmistim tok tutuyor baya ama sonucu hatirlamiyorum
Ya öyle olmali diye hic bakmadim aksam..ama arkasinda 1 tanesinde 220 yaziyo acaba paketimi kast ediyor dedim ..paketde de 5 tane parca var yaziyo..o zaman bir parcasi 220 yazinca oyle anladim bilmiyorum..o kadar olamaz diymi
Türkcesi aslinda kitir ekmek gibi..ama kitir ekmek diyince kizarmis ekmek etimek galeta fln geliyo insanin aklina .. Sadece wasa diyim ben o zaman:)
Hahaha endiselenme ucaktan ineseye kadar kalmaz bir karanfilin enerjisi :))
Kız derdin ne senin kendi kendine kumpas mı kuruyon
hay allahfindik yedir kocana
ha dogru haber ver gelince tatlim aklim sende
insallah birsey yoktur tatlim öptüm cok
dogru wasa de gitsin canim
günayfin fadimembugün kacamak yapma ama fadimecim bugün dengelersen yarin tartiya yansimaz
başka yerlerden gitmiyo maalesef tombik suratımı seviyorum ama zayıflayınca iskelet gibi yüz oluyo göbek aynı göbek
inşallah faydalı olur da en azından -1 le dönsem süper olur valla olursa ayda bir yaparım ben bu detoksu diğer kızların bugün son benim yarın belli oluyor cyesi sabah bildirmimle gelcem karşınıza
valla oturdu kalkmıyo benim öküz napsam bilemedim
regli gelecek ondan herhalde bu tatlı istekleri
akşam da bi yere oturmaya gitcez artık yarına ne kadar artı gelirim bilinmez :26:
Allah yardımcın olsun ablacım.. büyüme çağında olur böyle şeyler inşallah atlatırsınız
biz elma oluyoruz suzim üstte var altta yok
evet hareketsiz olunca daha az yemek lazım ama işte bende de tam tersi boş olunca yemeğe sarıyorum
şişko gelin olcam çok korkuyorum
çatlak yaa
noldu kuzum hayırdır nörolojide ne işin var??
sen iste ben senin ayağına geleyim
hem kociş de gidiyomuş
topluca cevap versem ayip olmaz umarimAlemsin balkaymak :)) :))
topluca cevap versem ayip olmaz umarim
kizlar dun kocisi ardim enerjisi ne alemde sorayim dedimaradim enerji durumun.nasil dedim
iyiyim duvara tirmanma gibi bi durumum yok
yanimda iki tane is arkadasi var
60 li yaslarda erkwk onlarada bisey yapmadim dedi
yani karanfili rahatlikla icirebilirsiniz kocalariniza
tes edildi onaylandi
ababababammm canim bas agrim vardi onun icin gidiyordum mr felan istesonuc migren + sitrese bagli bas agriaiymis
suzim aakimmm migren ve strese bagli bagriymis
bide dr dediki suziye soylw seni uzmesin
zayiflasin gariii dedi
hoşgeldin arkidişimmKızlar merhaba hepinizde bende aranıza katılmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ..
neler yapıyorsunuz zayıflamak için
tuvalete gideyim diye bekledim de nerdeee...
yine artıdan kurtulamadım
aaa oha ben geçen hafta çizelgemi değiştirmemişim
Niye uyarmıyonuz kızlar
Neyse
Başlangıç :83 kg
Geçen Hafta : 71.1
Bu Hafta : 68.8
Giden: 2.300 kg
Toplamda giden: 14.200
Hedef: 55
:87::87::87::87:
Tartının fotosunu çekmiştim atamadım bir türlü
gunaydiiiin
hayirli cumalar
kocisimi ugurladim kizlar
Rabbim kavuatursun inasallah
gecmise cok fazla bakamadim telden zor oluyor
herkes eksidedir jmarim
ama yok ya oylede olursa bir tek ben artida olyorum
o zaman da tek ben artiday diye uzulucem
hepimiz artida olakmiiiyok o da olmaz :26:
ay neyse artik ben artidayim orasi kesinbir iki kiside beni yanliz birakmaz artik
bildiriiiiim
baslangic 79
gecen hafta 65,2
bu hafta 65,8
gelwn 0,6
toplamda giden 13,2
hedef 60
ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin
başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68
regle rağmen
Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62
Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )
günaydınn hatunlar
ayran detoksumun ikinci günündeyim dünü çok rahat atlattım inşallah sonucu da beni rahatlatır
dün dediğim gibi evde olmadığım için bildirimimi yarın yapcam inşallah liste hazırlanmamış olur yarın sabaha kadar :26:
bu arada gözünden kaçan olmuştur bildirimleri NorA_ arkadaşımıza yolluyorsunuz msj olarak bu hafta gönüllümüz sağolsun
Afferin kıızz gel öpcem
Bu hafta beklediğinden az sa haftaya daha fazla olacaktır tatlım, ayrıca gayet iyi bravo
Yarın öğlen 12 e kadar bildir bebeğim seni bekleriz ayıpsın lan aaa lafımı olur
günaydın kızlarrr,,,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,1 kg
bu hafta kilo :65,5 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :2700
hedef kilo : 55 kg
:18::18::18:
Günaydinnnn önce kilomu bildirmek istiyorum..tahminimden cok cok az( ama olsun.. Wc ye cikmadim hemen kalkdigim gibi tartildim ..disari cikicam eve geldigimde gec olabilir diye dusundum..haftaya regl haftam olucak..o yuzden zorlanicam zaten
Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,5
Buhafta kilo:70,2
Giden kilo:300gr
Toplam giden kilo:3,8
Haftaya ins özel msj yazabilirim ://
gunaydin kizlar bugun bilgisayarim yok esime lazim oldugu icin goturdu bende telden giriyorum kilo bildirimim:
baslangic: 79.2
bu hafta 77.0
gelecek hafta hedef kilom 76.0 :))
suzi benim omrumu yedi bacimben de diyorum balkaymağın ne stresi olcak diye..:44:
suziyi unutmuşum
zayıflar o üzmez seni kardeşi stres yapma sen
geçmiş olsun canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?