70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suziimmm bildirim yapsanaaa noldu işe yaradımı detokss çok merak içindeyimm yaa

Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar...
regl oldum +dayım

baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 68
gelen 100
toplam giden 11.000
hedef 63

Bende geçen hafta reglden dolayı artıdaydım bu hafta 2 küsür gitti , haftaya güzel rakam görceksin

Beybisiii süper bir karar almışsın
Sen yine de bildirim yaz bana haftaya listede ol

Kızlar merhaba hepinizde bende aranıza katılmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ..

neler yapıyorsunuz zayıflamak için

Canım düzenli menü paylaşıyoruz, bol su içiyoruz, spora vakit ayırmaya çalışıyoruz, buraya da öyle...
Tam gününde geldin bana özel mesajla şu an ki kilonu ve hedef kilonu yaz, bi de hepimizde çizelge var bak onu da yap...
Şimdilik bu kadar yeterli zaten yazılanları okuduğun zaman kavrayacaksın herşeyi
Buse ben bu arada

başlangıç:73
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200 gram
toplamda giden:5,9
hedef:58

Betüş
Düğünün yok mu len senin niye kilo vermiyon?

evet bende uykumu alamadıgımdan uzun suredır depresıf takılıyorum sımdı at cıftlıgıne gıdıcem bu bana ıyı gelecekkk dıye tahmın edıyoum ılk olcak bınıcılık derslerıne baslayacagım :)

birazda erken yatarsam mutluluk dunyaaa kadar olacak :))) bugun cocuklarım sınıfta bagırıyor öutluluk dunya kadar sakalancak cok yer var ! (çizgi filmde duymuslar )

daha erken yatıcam artık

canim ogretmenmiydin sen yoksa seninmi cocuklar var di :26: bende alzaymr varda bscim idare et artik

amiiin sagol caniim
oylemi dwrsin
bende karanfilli sulari icip icip adami bekliyim
diyom
ne dersin

hahhahah çatlak senii yaaa hee iç bekle bakalım nolcak

ben 30 Kilo verdim gecen sene ve bu ay bende araniza katilip bir 10 Kilo daha vermek istiyorummm

abooovv maşallahh kaçtan kaça düştün boyun yaşın kaçç bacıımm anlat bakim hele

Canım merhaba özel mesajı attım sana. Umarım başarılı olurum bnde bu konuda :)

İKİ KİLO VERMİŞİM YA ÇOK MUTLUYUM
bugün aldığım yeni tartım bana uğur getirdi sanırım :)

malzemeden çalmamış annen karnın doysun diye
ben kendim yaptım kendi çorbamı kuzu veremezsen suçlu annendir

BULDUMMMM Weight Loss - Diet Ticker BU ADRESTEN DEGISTIRILEBILIYOR.. SIK KULLANILANLARA EKLEYIN HER FHAFTA YENIDEN YAPMAYINNN :))

Kız NORAAAA oldu valla oldu :))) Allah da seni dileklerine kavustursun benım tum hayalım gercek olduu

oldu kızlar olllduu başardık

kızlar selam bisürü alıntım vardı ama uzun süre cevaplada bekleyince hata veriyor
neyse
nasılsınız bakalım
yarın yine aynı kiloyu görecem diye korkuyorum
sabah ola hayr ola
bakalım

kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah

ay inşallah tatlım
zayıflayınca aldığım kıyafetlerin fermuarını zor kapatmaya başladım da olsun veririm inşallah

Tamam tatlım.

Kızlar bana yapın bildirimleri
Listeyi ben hazırlarım görüşürüz

ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin

başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68

regle rağmen

Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64
Fark : -400gr
Yüzde : %0,62

Spor : 60 dk dans. ( haftaya spor salonuna yazıldım başlıyorum eminimki haftaya çok kilo vereceğim )

günaydıınnn
ay daha yataktan kalkamadım
sanki kalksam güzel bi sonuç görcem
neyse elbet bu gerçekle yüzleşeceğim
bildirimle görüşmek üzere
öpüldünüz fıstıklar

günaydın kızlarrr,,,

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,1 kg
bu hafta kilo :65,5 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :2700
hedef kilo : 55 kg
:18:

günaydın canımcımlar

kilo bildirimleri yapıldı, şimdi sıra güzel bir kahvaltı etmekte

hepinize hafif bir gün diliyorum,en hareketlisinden

amiiinnnn
bu arada eger 50 den sonra özel mesaj atılabılıyorsaaaaaaaaaa ben 142 olmusum ÖZEL MESAJ BİLE ATABILIRIMMM sarı kafalarım da oldu :) kilo da verityorumm oleeeyy oleeyy oleeey

gunaydin kizlar bugun bilgisayarim yok esime lazim oldugu icin goturdu bende telden giriyorum kilo bildirimim:
baslangic: 79.2
bu hafta 77.0
gelecek hafta hedef kilom 76.0 :))

Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar...
regl oldum +dayım

baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 68
gelen 100
toplam giden 11.000
hedef 63

Kızlar merhaba hepinizde bende aranıza katılmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ..

neler yapıyorsunuz zayıflamak için

tuvalete gideyim diye bekledim de nerdeee...
yine artıdan kurtulamadım

başlangıç:73
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200 gram
toplamda giden:5,9
hedef:58

başlangıç :79
şuan ki:76.2
hedef :65

sabah
mandalina peynir zeytin
ara
yeşil çay
öğle
çorba salata
ara
meyve
akşam
pilav nohut

ben de diyorum balkaymağın ne stresi olcak diye..:44:
suziyi unutmuşum
zayıflar o üzmez seni kardeşi stres yapma sen
geçmiş olsun canım :26:

günaydin kizlar bugün isler yogun alintilarimi aldim ama tek tek cevaplarsam isin iicinden hic cikamiycam :111:
kizaca kilo veren kizceleri cok tebrik ediyorum veremeyen ve alanlara ne diycem :44: haftaya verin yoksa külahlari degisiriz diyorum
betüle birsey diyecekdim unuttum :44: balli seker doktor ilacmi verdi simdi migrän icin :26:
kader bildirimini yapmamis onda nekadar gitti merak ettim bende bildircem birazdan ama bekledigim gibi sonuc alamadim :26:
fadimecim artisin dikkat et tatlim ya sanki bu aralar hep arti bildirim yapiyorsun gibime geldi :26:
nora yapacakmis listemisi sagolsun
kadinlarin anatomisi kuzum senin adin ne kizin belki 1 kere ligine masus yapmisdir cisini bakarsin bi benim oglanda yapmadi yapmadi sonra 2.5 yasinda bi kere yapmisdin sonra bidaha yapmadi altina sükür korkutmuslarda olabilir rüyasinda bakarsin tatlim duruma göre biraz daha bekle derim ben bez baglayipda tekrardan bez e alismasin :26:
daha yazacaklarim vardin ama cogunu unuttum kizlar kusura bakmayin lütfen

hadi ya geçekten mi tek umudum bu detokstu 2 olmasa bile 1 versek olmuyo muu yap bildirimini de göreyim Suzimm meraktan eriyecek senin yüzünden yağlarım

benim bildirimde bu

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine

hadi ya geçekten mi tek umudum bu detokstu 2 olmasa bile 1 versek olmuyo muu yap bildirimini de göreyim Suzimm meraktan eriyecek senin yüzünden yağlarım

ayy hic gülecegim yoktun cok yasa yaptim kuzum herhalde anamin yüzünden cok kati yapmis yogurt corbasini ama güzeldin ac kalmadim yemek yer gibiydin yani

benim bildirimde bu

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine

buna da şükür Suzimm buna da şükür eksidesinn ne güzel ya ben artıdaysam :26:

ayy hic gülecegim yoktun cok yasa yaptim kuzum herhalde anamin yüzünden cok kati yapmis yogurt corbasini ama güzeldin ac kalmadim yemek yer gibiydin yani

seviyorum seni Suzimm ya aynen acıkmıyorum acaba ondan mı veremioz bi yerde var bi yanlışlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…