70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar akşam yemeğimde 1 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak express çorba ve 5 kaşık 1 yumurtalı ıspanak yemeği yedim. ıspanak yemeğine çok az yağ gezdirdim. yarın kıymalı brüksel lahanası yapacağım.

canım ben altı senedir yapıyorum zaten yürüme bandında yürüyüşü sorun diz kapaklarımda fazla yürüme bandında yürüyenlerde olabiliyormuş doktorum dedi. Çünkü toprak insanın adım attığındaki basıncı alıyormuş ama yürüme bandında basınç aynen bacağa veriliyormuş ondan dizlerdeki iki eklem birbirine sürtmeye başlıyormuş. başka spor aleti alıcam yada dışarıda yapıcam sporu. İnternette de araştırdım yürüme bandında yarım saatten fazla yürünmemesi gerektiğinden bahsediliyodu. Bende biraz fazla yapsam ağrım artıyo

Bu arada kızlar yarım kilo verdim diyordum ya dün sabah tartıldım ve bri kilo daha vermişim toplam 4 kilo oldu kızlar hedefime yaklaşıyorum mutluyum asla diyetimden taviz vermiyorum diyetimi bozmuyorum çünkü biliyorum ki küçük bir kaçamak 3 haftalık emeklerimi nmahvedebilir ve ben buna izin veremem

tebrikler alkisalkisalkis inşallah hedefine ulaşırsın allah senin azminden bizlerede versin :Saruboceq:

terşekkürler canım bende azim var varda sonradan devam etse yaza doğru ver,yorum yazın bikinileri giyiyorum sonbaharda hiç yaz gelmeyecekmiş gibi tekrar alıyorum allahım birde sonradan düzene sokabilsem

1 haftada 3 kilo fazka değilmi. nasıl verdin neler yedin
aslında fazla ama ben uzun zamandır diyet ve spor yaptığım halde veremiyordum..şimdi aniden hızlı bir şekilde vermeye başladım.. elma diyeti yaptım 2 hafta boyunca ve toplamda 6.5 kilo verdim. .. bu hafta ara vericem.. benim yaklaşık 1 ay sonra düğünüm var ve biraz daha vemeliyim canım..

tebrikler alkisalkisalkis ne mutlu sana inşallah dahada verirsin

teş.ederim canım.. .. inş.sende istediğin kiloya ulaşabilirsin..

iştah konusunda belki sizede yardımcı olabilir. Midenizde problem yoksa sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1 çorba kaşığı elma sirkesini 1 bardak suya karıştırıp içmeyi deneyebilirsiniz.. Psikolojik mi bilmiyorum ama ben bu yöntemle iştahımı kestim gibi geliyor diyetimi daha rahat uyguluyorum.

Çok güzel zemuszemus darısı başıma.. ardelya hedef kilona ne kadar sürede ulaşmayı planlıyorsun? Bir de diyetini kendin mi planladın yoksa doktor tavsiyesi mi?

Hanımlar bugün alışverişe çıktım 1 ay sonra bir tören için elbise bakmaya gittim.. Fakat tamamen moral bozukluğuyla geri döndüm :gitme: Beğendiğim hiç bir şeyin içerisine giremedim tezgahtar kızlar pes doğrusu bunun mutlaka olması gerekti hayret öyle görünmüyosunuz gibi sözlerle telkin etmeye çalışsalarda bende duruma anlam veremez hale geldim.. 42 beden elbiselerin fermuarları neredeyse 1 karış açık kalıyo.. kapanması mümkün değil daha büyük çalışmıyoruz lafını nerdeyse ehr mağazadan duyuyorum.. Etrafıma bakıyorum benden çok daha tombik göründüğünü düşündüğüm insanlar en az 2 beden küçük kıyafetleri satın alabiliyolar..bilmiyorumkismile sizlerde böyle şeyler yaşayıp üzüldüğünüz anlar oluyor mu? Yoksa bu avmler bizlere göre değil mi :bbo:

uzulme canım sen yakında bizde onlardan giyicez
ben en çok kotlarda yaşıyorum çok canım sıkılıyo
gerçi şu an hiçbirini giyemiyorum ya neysesenağlamasenağlama

thispe cnm hedefim 56 olmak olursa ama oncelikli hedefim 65 diyetimi kendim hazılradım daha önce diyetisyene çok gittim verdimde ama sonra aldım
canım hep kalori hesabı yapıyorum sabah nestle nesfit yiyorum light sütle öğlen yumurta tavada yağsız salata ve peynir yiyorumakşamları da SEBZE YEMEĞı ÇORBA FALAN YıYORUM BEN ET YEMEDıĞıM ıçin protein miktarını arttırmak için süt peynir ve yoğurt bolca yiyorum şimdiye kadar dört kilo oldu geçen senede 12 kilo vermiştim .birde akşamları yarım saat yürüyorum

bu arada doktor özün siz diyettesiniz kitabındaki spor tavsiyelerine uymaya çalışıyorum çünkü sporun fazlasıda zarar bırakınca inanılmaz alınıyo ben geçen sene 4 saat günde spor yapıyordum düğünüm var diye spor salonundan çıkmamaıştım ama günde dört saatte her zmana yapılmıyo bırakınca aldım kiloları

doktor öz söyle diy:
1. gün yarım saat tempolu yürüyüş+5 dakika strecing
2. gün birinci günün aynı
3. gün birinci günün aynı
4. gün birinci günün aynısı
5. gün yarım saat yürüyüş+ 5 dakika streching+20 dakika bölgesel zayıflama hareketleri mekik v.b
6. ve 7. gün 5. günün aynısı

ya ben çok sıkıldım bu kilo alıp vermelerden insan kedine hakim olamaz mı bu nasıl iş ya şimdiye kadar verdiğim kiloları geri almasaydım şimdi kilo vermeye çalışmazdım fena halde kafam bozuk çok kızıyorum kendime mafoldumben

insanda yaşama isteğini alıp götürüyor çok sıkıldım bazen boş ver gitsin diyorum ama olmuyor işte

ne zamandır diyet yapıyosun baya kilo vermişsin kaydirigubbakcemile2
canım ben kilobekçiliği desteği aldım o sırada verdim baya kilo son 2 aydır pek bişeyle ilgilenemiyorum kızım hasta oldu sonra da ben toparlayamadım kendimi. motivasyon eksikliği var ya hala bende (

günaydın kızlar:))

çok geç kaldım ama ancak bildirebiliyorum kilomu... geçen hafta 76,2 idim. dün baktığımda 73,5 olmuşum.. sağlıklı kilo vermeler hepinize....
tebrikler ve de teşekkürler alkisalkisalkis

canım zaten sonraki mesajlarında kendin de demişsin kas yağdan ağır diye. kendie sıkıntı yapma sakın sen günde 2 saat egzersiz yapıyorsun tabiiki hepimizden fazla kas yapıyorsun ama kilo vermekteki amacımız ne? yağlardan kurtulmak. sen zaten yağları eritiyorsun. tartı ne derse desin. düzenli olarak ölçülerini yaz. kendin de daha iyi görürsün incelmeyi. önemli olan incelmek tartıda eksik gelmek değil. yağlardan kurtul gerisi yalan opuyorumnanaktan

bilmiyorumkismile amanın bu kadar sporu bırakma sakın çok fena olur vücudun

bana saçma geldi ben 40 kg yi spor yaparak verdim şuan spor yapamıyorum ve kilo da veremiyorum hem spor yapmadan metabolizma hızlanmaz daha zor kilo verilir.

kızlar bu arada avatarımdaki resim benim muhabbet kuşlarım. onlarla vakit geçirmeyi seviyorum ama çok yaramazlar
çok tatlılar ya bizim de vardı muhabbet kuşlarımız kızıma hamile kalınca gönderdik biraz büyüsün miniğim, tekrar almayı düşünüyoruz

yemekten en az 2 saat sonra yapmalısın tok karna yaparsan yediklerin ağzına gelir zaten. ama çok bişey yemezsen sorun da olmaz ben sabah yürüyüşlerine aç karna çıkıyordum ve kendimi daha iyi hissediyordum

tatlım hazır çorba kullanma bence çünkü her ne kadar doğal falan deseler de içlerinde krema var ve bu da sağlık ve kilo verme açısında hiç iyi değil. bu arada o brüksel lahanasını sevemedim gitti. bi acılık var yahu :sinifsinif:

tebrikler sana da alkisalkisalkis

kesinlikle hepimiz hissediyoruz aynı şeyleri. hele 100 lü kilolardayken ölmek istiyordum resmen. ama az kaldı bi kurtulalım şu kilolardan göstercem o tezgahtarlara delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…