Bu arada kızlar yarım kilo verdim diyordum ya dün sabah tartıldım ve bri kilo daha vermişim toplam 4 kilo oldu kızlar hedefime yaklaşıyorum mutluyum asla diyetimden taviz vermiyorum diyetimi bozmuyorum çünkü biliyorum ki küçük bir kaçamak 3 haftalık emeklerimi nmahvedebilir ve ben buna izin veremem
aslında fazla ama ben uzun zamandır diyet ve spor yaptığım halde veremiyordum..şimdi aniden hızlı bir şekilde vermeye başladım.. elma diyeti yaptım 2 hafta boyunca ve toplamda 6.5 kilo verdim. .. bu hafta ara vericem.. benim yaklaşık 1 ay sonra düğünüm var ve biraz daha vemeliyim canım..1 haftada 3 kilo fazka değilmi. nasıl verdin neler yedin
tebrikler alkisalkisalkis ne mutlu sana inşallah dahada verirsin
katılıyorum sana ben diyet yaptıgımı söylemiyim.ben tv de bir diyetisyenden duymuştum.diyet:yadiklerini yarıya indirmek hareketlerinide iki katına çıkarmaktır demişti.bana çok doğru geldi bide hayat tarzı edineceksek az yemegi bid eçok iştahlıysak eger önce yemegi yarıya indirip 1 ay yapmalı.sonra onuda yarıya indirdinmi zorlanmayız.yanlişmıyım.bide sakıncası yoksa burcunu merak ettim.ben oğlak burcuyum
Bu arada kızlar yarım kilo verdim diyordum ya dün sabah tartıldım ve bri kilo daha vermişim toplam 4 kilo oldu kızlar hedefime yaklaşıyorum mutluyum asla diyetimden taviz vermiyorum diyetimi bozmuyorum çünkü biliyorum ki küçük bir kaçamak 3 haftalık emeklerimi nmahvedebilir ve ben buna izin veremem
sağol canım iyiyim. sen nasılsın. bugün zayıflama adına bişeyler yapabildinmi
Hanımlar bugün alışverişe çıktım 1 ay sonra bir tören için elbise bakmaya gittim.. Fakat tamamen moral bozukluğuyla geri döndüm :gitme: Beğendiğim hiç bir şeyin içerisine giremedim tezgahtar kızlar pes doğrusu bunun mutlaka olması gerekti hayret öyle görünmüyosunuz gibi sözlerle telkin etmeye çalışsalarda bende duruma anlam veremez hale geldim.. 42 beden elbiselerin fermuarları neredeyse 1 karış açık kalıyo.. kapanması mümkün değil daha büyük çalışmıyoruz lafını nerdeyse ehr mağazadan duyuyorum.. Etrafıma bakıyorum benden çok daha tombik göründüğünü düşündüğüm insanlar en az 2 beden küçük kıyafetleri satın alabiliyolar..bilmiyorumkismile sizlerde böyle şeyler yaşayıp üzüldüğünüz anlar oluyor mu? Yoksa bu avmler bizlere göre değil mi :bbo:
canım ben kilobekçiliği desteği aldım o sırada verdim baya kilo son 2 aydır pek bişeyle ilgilenemiyorum kızım hasta oldu sonra da ben toparlayamadım kendimi. motivasyon eksikliği var ya hala bendene zamandır diyet yapıyosun baya kilo vermişsin kaydirigubbakcemile2
tebrikler ve de teşekkürler alkisalkisalkisgünaydın kızlar:))
çok geç kaldım ama ancak bildirebiliyorum kilomu... geçen hafta 76,2 idim. dün baktığımda 73,5 olmuşum.. sağlıklı kilo vermeler hepinize....
canım zaten sonraki mesajlarında kendin de demişsin kas yağdan ağır diye. kendie sıkıntı yapma sakın sen günde 2 saat egzersiz yapıyorsun tabiiki hepimizden fazla kas yapıyorsun ama kilo vermekteki amacımız ne? yağlardan kurtulmak. sen zaten yağları eritiyorsun. tartı ne derse desin. düzenli olarak ölçülerini yaz. kendin de daha iyi görürsün incelmeyi. önemli olan incelmek tartıda eksik gelmek değil. yağlardan kurtul gerisi yalan opuyorumnanaktanarkadaşlar ben tartıda kilo veremiyo gözüküyorum ama kaslarım bayağı arttı. özellikle bacak kaslarım belirginleşti. sırt yağlarımda eridi 3 haftada. göbeğimde düzleşiyo ama daha göbeğimde var. heralde en son orası eriyecek ama artık en azından kot pantolondan fırlamıyo. iri birisi oldum. ama daha yağ var. heralde 2 aya kadar kilo veririm dimi. günde en az bir saat en fazla iki saat koşuyorum. bu tempoda kilo verememem olabilirmi. diyette yapıyorum. vücutum 3 hafta öncesine göre bayağı değişti ama tartı aynı gösteriyo. acaba yağlar gidiyoda ondanmı kilo verememiş gösteriyorum. boyumda 168 cm. veririm değilmi.
bilmiyorumkismile amanın bu kadar sporu bırakma sakın çok fena olur vücudunkızlar ben bugün 1 saatte 5 km. hızlı yürüdüm. aslında 6 km. yürürdüm ama malum bacak kaslarım çok ağrı yapıyo hergün koştuğumdan o yüzden 20 dakika daha düşük derecede koşuyorum. kaslarım ancak ısınıp ağrı kesiliyo. diyetime aynen devam ettim. dün yediklerimi yedim. akşamda 20 dakika dans eder ısınr ardından dumbelle kol göğüs çalışırım. bugünüde böyle tamamlarım. yarın 2 saat koşacağım nasipse.
bana saçma geldi ben 40 kg yi spor yaparak verdim şuan spor yapamıyorum ve kilo da veremiyorum hem spor yapmadan metabolizma hızlanmaz daha zor kilo verilir.ben bişey sorcam.10 kilodan fazla kilo vermek isteyenler spor yapmamalıymış.sadece yürüyüş yapmalıymış.benim kuzenim baya kilolu diyetisyene gitmiş o öle söylemiş.bide hugocuk ordaysan sana guatr ve troit bezlerine baktırmanı tavsiye ederim.bide hormon bozuklugu falan oplabilir.tavsiye sadece vucut dreniyıoda olabilir
olumunekankayizsmile
çok tatlılar ya bizim de vardı muhabbet kuşlarımız kızıma hamile kalınca gönderdikkızlar bu arada avatarımdaki resim benim muhabbet kuşlarım. onlarla vakit geçirmeyi seviyorum ama çok yaramazlar
yemekten en az 2 saat sonra yapmalısın tok karna yaparsan yediklerin ağzına gelir zaten. ama çok bişey yemezsen sorun da olmazselam kızlar bende geldim. hugocuk tanışamamıştık merhaba.
bugün ilkokul arkadaşlarımla buluştum. çok keyifli bir gündü. 18 yıl sonra ilk kez görüştük. biraz kaçırdım ama bu hafta dikkat edicemmm.
sporu sizce aç karnına mı yapmak iyi olur tok karnına mı?
tatlım hazır çorba kullanma bence çünkü her ne kadar doğal falan deseler de içlerinde krema var ve bu da sağlık ve kilo verme açısında hiç iyi değil. bu arada o brüksel lahanasını sevemedim gitti. bi acılık var yahu :sinifsinif:arkadaşlar akşam yemeğimde 1 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak express çorba ve 5 kaşık 1 yumurtalı ıspanak yemeği yedim. ıspanak yemeğine çok az yağ gezdirdim. yarın kıymalı brüksel lahanası yapacağım.
tebrikler sana da alkisalkisalkisBu arada kızlar yarım kilo verdim diyordum ya dün sabah tartıldım ve bri kilo daha vermişim toplam 4 kilo oldu kızlar hedefime yaklaşıyorum mutluyum asla diyetimden taviz vermiyorum diyetimi bozmuyorum çünkü biliyorum ki küçük bir kaçamak 3 haftalık emeklerimi nmahvedebilir ve ben buna izin veremem
Hanımlar bugün alışverişe çıktım 1 ay sonra bir tören için elbise bakmaya gittim.. Fakat tamamen moral bozukluğuyla geri döndüm :gitme: Beğendiğim hiç bir şeyin içerisine giremedim tezgahtar kızlar pes doğrusu bunun mutlaka olması gerekti hayret öyle görünmüyosunuz gibi sözlerle telkin etmeye çalışsalarda bende duruma anlam veremez hale geldim.. 42 beden elbiselerin fermuarları neredeyse 1 karış açık kalıyo.. kapanması mümkün değil daha büyük çalışmıyoruz lafını nerdeyse ehr mağazadan duyuyorum.. Etrafıma bakıyorum benden çok daha tombik göründüğünü düşündüğüm insanlar en az 2 beden küçük kıyafetleri satın alabiliyolar..bilmiyorumkismile sizlerde böyle şeyler yaşayıp üzüldüğünüz anlar oluyor mu? Yoksa bu avmler bizlere göre değil mi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?