günaydın gençlik
yeşilçaylarınızı alın ve gelin topiğeeeeee
güzel bir hafta olsun işallahhhhh
bende artık 6 haneleri görmek istiyorum neysebende aynı durumdayım ya regl oldum olcam bi olamadım çok şiş hissediyorum karnım falan ağrıyo sonuç yok ama olsa da bir kurtulam hafta sonu bende yapmadım ama jillian gerçekten hissettiriyo en azından sıkılaşmış hissediyorum ben daha 4 gün yapmıştım ama o bile etkiledi arkadaşımla görüştük sen kilomu veriyosun ya dedi geçen haftaya göre daha zayıf duruyosun falan ddi bende bir gaz motivasyon jillian yapmaya karar verdim bu hafta bakalım cuma nolcak
2 saat uykunun artdından 1 yumurta ile güne başlanıruykum vaar
günaydııınnn :119::119:
900 gram gitti bile
Günaydın Kızlarrr
Günaydın kızlarrr,
Suziii bu hafta da ümidim yok canım yaaa, çok kaçamak yaptım, döv beni:18::18::18:
Günaydınn cankızlaarr
Bu hafta düğünümüz var kızlarr abiyemi aldım ve 38 bedenhafta snuna kadar bişey çıkmaaz inşallah ay çok beğendim şuan tadilatta gelince resmini çekcem sizle paylaşcemm
canım benim hazırladığın listende birinci olduğun için önce seni tebrik ederim devamı gelir inşallah ellerine sağlık çok güzel liste olmuş inşallah her hafta kapışırız senle böyle :13:
Aslinda bende oyle dusunmustum.ama
surekli yiyorum iste ama bugun
aslinda surda topu topu 5 kilom kaldi
sende halledersin insallah canim
Yani 10 dilimi tamamlayinca yemiyorsun?? Evet kilo verirsinde sonra sadece bu listedeki kacamaklarla 10 dilimi tamamlayip faydali, vucudun ihtiyaci olan seyleri yemessek :26::26:Canlarımm Merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Size diyetisyene giden arkdaşım ve onun nişanlısından arakladığım bilgileri paylaşmak istiyorum
Ben alanyada yaşıyorum ve gittikleri diyetisyen buranın en iyi zaten arkadaşım toplamda 12 kilo verdiBu diyetisyenin özelliği insanı aç bırakmadan zayıflatması .
Günlük 10 dilim ekmek hakkı vermiş. Size aşağıda bi liste paylaşıcam eğer o listedekileri yerseniz günlük ekmek hakkınızdan düşüyosunuzÖğlenleri genelde et akşamları ise sebze yemeği. Ben bilgileri arakladıkça sizinle paylaşmaya devam edicem
Eki Görüntüle 857104
daha dun onu dusundum bende ne zorluklarla verdim almamaliyimmDaha önce kilolarini verirken yasadigin zahmeti düsün
Ben verdiklerimi geri alinca o kadar kiziyorum ki kendime
Okadar cabaliyosun sonra kücück bir iradesizlik butun cabalari puuuuhhhh yok ediyor
Asagi yukari 1 senedirde diyet modundayim bir ileri iki geri, iki ileri bir geri ayni yerde sayiyorum artik cok sikildimmmm:84::84:
Neden öyle oldu kız :26::26:
Betüşüm cuma günü bizimle tartılsan tartıyı cumaya kadar unutsan süper olur
Günaydın
Günaydın
Abla niye böyle yapıyon sen yaa
38 beden mi
Affferin kız
Teşekkür ederim bu arada
aboooooohep 38 kalmak umuduyla inşallahhh
günayydıııınn
hadi kızlaârr enerjik baslayalim haftaya
güzel bir hafta olsun insallahhh
kalorimiz az neşemiz boool olsun
totolar küçüküçülsün
beller incelsin
bacaklar incelsin
ikizlere zaval gelmesiin
cumayaa herkes en az -1 görsünn
insallaahhhh
Canlarımm Merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Size diyetisyene giden arkdaşım ve onun nişanlısından arakladığım bilgileri paylaşmak istiyorum
Ben alanyada yaşıyorum ve gittikleri diyetisyen buranın en iyi zaten arkadaşım toplamda 12 kilo verdiBu diyetisyenin özelliği insanı aç bırakmadan zayıflatması .
Günlük 10 dilim ekmek hakkı vermiş. Size aşağıda bi liste paylaşıcam eğer o listedekileri yerseniz günlük ekmek hakkınızdan düşüyosunuzÖğlenleri genelde et akşamları ise sebze yemeği. Ben bilgileri arakladıkça sizinle paylaşmaya devam edicem
Eki Görüntüle 857104
abooooooinsallah 36 ol kiizzz
Yani 10 dilimi tamamlayinca yemiyorsun?? Evet kilo verirsinde sonra sadece bu listedeki kacamaklarla 10 dilimi tamamlayip faydali, vucudun ihtiyaci olan seyleri yemessek :26::26:
allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlardaoyy canım
benim de başıma böyle bişey geldi geçen gün. markette bi teyze seslendi elinde 3 ekmek kızım bana bunları alır mısın filan dedi
tamam dedim alayım. kasaya gittik ekmekler geçince kadına gidebileceğini söyler şekilde başımla hareket yaptım. sonra kasiyer sordu beraber miydiniz diye. olayı anlattım o da keşke yapmasaydınız filan dedi.. :26: insanlar da bi garip filan dedi de ne bileyim para istemeyince ben de cidden ihtiyacı var sandıydım. belki de vardır tabii :26:
dönere kuşun pislemesi de iyi olmuş cıss yapmamış oldun
haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyoruyku hapı giibi çorbamız var bizim akşam deliksiz uyurum herhaldeehem arkadaşın kim kıızz aboovvv
canım benim bu çorba cırcır değil kabız yapıyormuş biraz önce annem dedi telefonda
benimde 3 günden beri basim catliyor ballim yaauzim normal agri kesici verdi
anlamadim kihe kiz gel sende beraber halledek suziyi
evwt canim ya bende onu dusundum her hafta artidasin aman dikkat et:26:
sence o kusu kim yollamis olabülü
aynen aynen
herifinde yok ne cozutuyonyine çozuttum
iyi halt ettinhe yanlızlığımı elmalı keklerle paylaştimbaktim kesmedi soluğu çikolatanın yanında aldım sanki o beni biraz teselli ettib
güzel gitmis canimBen geldim. okul çıkışı bir arkadaşa gittik.orda sohet muhabbet anca işim bitti. tabi mamaları götrdüm. önümde çok dolu bir hafta sonu var. Yine çozutacam diye korkuyom.Bu arada detoks bitti benden giden bu hafta 700 gr. Bu hafta çok sıkı tutum. birde 5 gün 1 saat spor yaptım kızlar. ondan mı gitti detoksun katkısı oldu mu bilmem ama çok şükür 700 gr gitti
Kilo bildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta.73.2
bu hafta 72.5
giden 700 gr
hedef :65
banada dogumdan sonra kamyon carptiBen bi doğum yaptım kamyon çarpmış gibi oldum ya. Hep 55 kilo kaslı biriydim süper karnım vardı. Hergün spor yapardım 2 saat. Lisanslı sporcuydum. Tehlikeli bi hamilelikle yerimden kalkamadım yedim yattım bi de çatlaklar geldi. Daha da 9 kilom var karnım fena moralimde bozuk emzirdikçe canım tatlı istiyor. Of aman doğum sonrası depresyona girdim iyice bi anım diğerini tutmuyo. Şimdi birde sıfırdan hayata başlıyıcam başka ilde. İş hayatım ne olcak belli değil.
hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldinben bir doğum yaptım.75 kiloyla hamile kaldım,18 kilo aldım,akupunkturla başaldığım yolculuğumda 78 kiloya indim.Biraz motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar,hedefim 60.Çevremdekiler de çeldirmeye çalışıyo;''böyle iyisin,yeter hasta olacaksın'' gibi...yorumlarınızı bekliyorum
:26::26:
eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzugünaydın kızlaarr
kilo bildirimimi yapmaya geldim ama benim tartılar bana oyun oynuyor sanırım 2 tartım var birini 3 ay önce diğerini 3 gün falan oldu alalı ilk aldığımda ikisiyle tartıldım aynı kiloyu gösterdi 100-200gr fark dışında ama bu sabah tartıldığımda ikisi çok farklıydı o yüzden detoks yaradı mı yaramadı mı anlamadım ben yine yüksek çıkanı kabul görüyorum tabi ama ikisini de paylaşıyorum görün diye
yeni tartım;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.3kg
bu hafta: 66.7 kg
gelen:400gr
toplam gelen:1700gr
hedef:56
eski tartım;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.3kg
bu hafta: 65.2 kg
giden:1100gr
toplam giden:4500gr
hedef:56
sevineyim mi üzeleyim mi anlamadım valla
uyyy suzis adasimsüpersiniz hanımlar
ben oglusdan pek vakı t bulamıyorum bakmaya sıze
ama yedıklerıme dıkkat edıyorummm dıet yapmasamda abur cuburu abartmıyorum ınsallah sızlerı cok opuyorummm ıyıkı varsını zgelıcem kurkcu dukkanıma aklımdasınız hepppppp
hadi hayirlisi canimgunaydin kizlar nasilsiniz su an kahvalti yapiyoruminsallah bu hafta 76 tartida gorucem ama spor yapamiyorum yaa cunku gebelik suphem var korkuyorum..
hosgeldin canimgünaydın hanımlar
kızlar lütfen benide alın aranıza ne güzel bi topik burası okurken motive oldum valla o kadar çok diyet uyguladım ki hepğsinde
sonuç sil baştan oldu lütfen yardımcı olun banada 79 kiloyla başlıyorum hergünme menümü yazıcam 6 oğün yiyorsunuz ornek listeyi okudum ilk hedefim 72 hergün düzenli yürüyüş yapıyorum zaten lkisteye de uyduğum zaman gider kilolar
bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsinyürü yürü bi hal oldum yaaa çok handalaşmışım ben
vaziyet baya kötü sporda
oy oy umarım bu haftada az buz verebilirim
bu arada kızlar hani belli bi süre sonra kilo vermemiz yavaşlıyor ya o arada diyet şeklimizi değiştirsek bişey fark eder mi ya tekrar kilo verme hızımız artarmı ki ?
Eki Görüntüle 854809
yağlarına yağlarına vuralım
ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorumsiz yoksunuz yinee haftasonunu sevmemeye başlıcam bakın heaaa
hosgeldiin
ah bende yürüsem
yuvarlıyalım yerlerde
ay hemde bi amca vardı yya zavallı adam
bizimki adama dogru seyetmisti o amcanin öcünüde alalimsloganımızda şöyle olsun
amcaya tırtlayan totolara hayııırr
amcaya tırtlayan totolara hayııırrr
diye diyee vayanada arayıp bulalım onu
ay ben o zavalli amcayi unutamiyorum betusum ya
o adamcagazin ogun cektugi aciyi dusunebiliyomusin
hosgeldin canimArkadaşlar merhaba ben de 72 kilo falanım sanırım hep kiloluydum bi ara zayıfladım şimdi tekrar kilo aldım. Yarından itibaren zayıflamak istiyorum. Hiç bir şey üzerime güzel olmuyor. Yardımcı olalım birbirimize
elline saglik busecim[TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BASLANGIC KILO[/TD]
[TD]GECEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GIDEN GELEN[/TD]
[TD]TOPLAMDA GIDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]NorA[/TD]
[TD]83 kg[/TD]
[TD]71,1[/TD]
[TD]68,8[/TD]
[TD]2,300 kg[/TD]
[TD]14,200 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: center"]anatkh018[/TD]
[TD]69,7[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]65,2[/TD]
[TD]1,100 kg[/TD]
[TD]4,500 kg[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ra_punze[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]1000 kg[/TD]
[TD]2,500 kg [/TD]
[TD]68[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ZAYIFLA [/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]73,2[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD]700 gram[/TD]
[TD]7,500 kg [/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]selibeli[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]76,1[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]500 gram[/TD]
[TD] ???????????[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,1[/TD]
[TD]72,7[/TD]
[TD]400 gram[/TD]
[TD]4,400 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Kadınlığın
Anatomisi[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]70,2[/TD]
[TD]300 gram[/TD]
[TD]3,800 kg[/TD]
[TD]?????[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]deadline[/TD]
[TD]73,8[/TD]
[TD]71,4[/TD]
[TD]71,1[/TD]
[TD]300 gram[/TD]
[TD]2,700 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]gulcedizayn[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]75,1[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]200 gram[/TD]
[TD]8,100 kg[/TD]
[TD]?????[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]67,9[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]+100 gram[/TD]
[TD]11,000 kg[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]abababa[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]67,1[/TD]
[TD]+200 gram[/TD]
[TD]5,900 kg[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62,8[/TD]
[TD]65,1[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]2,700 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]balkaymakim[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]65,2[/TD]
[TD]65,8[/TD]
[TD]+600 gram[/TD]
[TD]13,200 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]gulanne[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]+900 gram [/TD]
[TD]6000 kg[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu Hafta ilk bildirimini yaparak listeye girmeye hak kazanan arkadaşlar Efuli, umay0110, ayeyldz, phalanx, minderbob ve yklm...
Hoşgeldiniz hatunlar :13:
Lütfen bu hafta daha çok dikkat edin,
Bildirimleri mesaj olarak atmanız ve tam olarak atmanız çok önemli , buna dikkat edin lütfen bir daha ki haftaya...
Hepinizi seviyoreee öpüldünüz
anahe bi de :26:
dün akşam alınan karara göre :26:
aralık sonunda nişanım varmış :26:
ve ben şişkoyum :26:
senin kalbin temiz betülüm kötü insanlar olsalardin bi sekil belli ederlerdin diye düsünüyorum hersey güzel olacak insallah tatli kizsağol tatlım
gerginim ne yapcam ne etcem sürekli düşünüyorum
memlekete gidip nişan yerime karar vercem daha
ordan istanbula gidip kıyafet bakmayı düşünüyorum
sonra da sevdicek gelir yüzük filan bakarız orda..
ona kalsa hemen evlenelim benden hevesli kendisi
bakalım heyecanla o günü bekliyoruz işte
sevdiceği de nasıl anlatayım bilemedim
iyi biri işte.. fazla düşünceli maaşallah
her dediğimi yapmaya çalışıyor
çok değer veriyor çok şükür..
ailesi de iyi insanlar, kötü niyetli olmadıkları çok belli
inşallah yanlış bi düşünceye kapılmamışımdır..
öyle işte
aksam yemegini 6 dan önce kapatsan diye düsünyüorum bende canim :26:kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bana ya benim diyet listemde bi yanlışlık varsa söyler misiniz hemen değişim zira kilo vermemdeki engeller kalksın
şimdi diyetisyenim bana tee ay öncesinden 1600 kalorilik liste hazırladı işte liste şu:
sabah 09:00
1 fincan çay 1 ince dilim peynir 5 adet zeytin 2 ince dilim ekmek yağsız salatalık domates
ara 11:00 1 çay bardağı yourt 1 porsiyon meyve
öğle 13:00 8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 2 yemek kaşığı yourt 2 ince dilim kepek ekmeği
ara 15:00 1 fincan çay şekersiz 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı leblebi
akşam 19:00 1 kase çorba 2köfte kadar et 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yourt yağsız salata,
ara yatmadan 2 saat önce 1 çay bardağı süt 1porsiyon meyve
bu listeyi uygulayamamıştım çalıştığım için kızlar
bu arada şu
1600 kalorilik diyet
Hedef: 10 günde 5 kilo.
Günlük kalori: 1600 Kcal
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet.
%55 Karbonhidrat, %16 Protein, %29 Yağ.
Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.diye yazıyordu nette
şimdiki listeme gelince lütfen acaba öğün saatlerim yanlışsa uyarın beni şimdi yazıcam menüdeki
yani bugünkü ama değişiyor bazen saatleri bende birer saatlik arayla yada ikişer saatlik arayla ayarlıyorum neyse uzatmımm :)
sabah 11:00
gayet besleyici bi kahvaltı kahvaltıya pek sınır koymuyorum neyse
ara 13:00
yeşil çay 1 adet mandalina
öğlen 15:00
sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 çay bardağı ayran
ara 17:00
yeşil çay
akşam 19:00
sebze yemeği
salata
1 dilim börek çok canım çektide :) :)
kızlar bugünkü listemde yanlış varsa söyleyin özellikşe saat hususunda :132:
tebrikler canimmerhaba kızlar sonunda 69 oldum çok mutluyum çok
gecmis olsun canim doktora git aci cekme canim :26:Cnm hamileyken çatlak önleyici mustelanın sonra zeytinyağı kakao badem yağı karışımı da sürdüm yok banamısın demedi yine de çatladım. Benim sadece karnımda var.
Boks yaptım şimdi sezaryenin üstünden 6 ay geçsin ve şu taşınma işleri bitsin yine yapıcam. Ben çok severim koşmayı bol bol koşardım şimdi göğüslerim acıyo süt yüzünden koşamıyorum sıkı südyen de takamıyorum. Ancak yürüyüş. Dünden beri de sağ göğsüm tıkalı ölüyorum sancıdanateş ve halsizlik yapıyo sabah doktora gidicez
günaydin2 saat uykunun artdından 1 yumurta ile güne başlanıruykum vaar
günaydin betülümgünaydııınnn :119::119:
900 gram gitti bile
günaydin canimGünaydın Kızlarrr
yok fadimem böyle olmuyorGünaydın kızlarrr,
Suziii bu hafta da ümidim yok canım yaaa, çok kaçamak yaptım, döv beni:18:
cok merak ettim bekliyorum resimlerini günaydin kuzumGünaydınn cankızlaarr
Bu hafta düğünümüz var kızlarr abiyemi aldım ve 38 bedenhafta snuna kadar bişey çıkmaaz inşallah ay çok beğendim şuan tadilatta gelince resmini çekcem sizle paylaşcemm
günaydin tatlimgünaydın hepinize çıtır hatunlaryine bir haftaya daha başlıyoruz umarım bu hafta bol kilo vermeli bir hafta olur geçmişe dönemedim ders çalışmam lazım bir gelip bakayım dedim sadece:26: bu arada nora arkadaşımızı tebrik ediyorum birinciliği için ve anatkh018 ide verdiği 1 kilodan ötürü kocaman yebrik ediyorum ve bende istiyorum bu ne ya
neysem efendim çok bişey okumadığımdan neler dönüyor bilemiyorum artık akşama menümle geldiğimde dönebildiğim kadar döniceğimhaydi bakalım hepimize hareketli az yemeli ama sağlıklı günler diliyorum ve kaçıyorum
günaydin zehracimEvet bunu avantaja cevirebilirsinnn)
Ooo bokscok enteresan:) hemen ilk aylarda baslamak gerekiyor süremeye karnin sismeye baslamadan
Sen toparlarsin yine,,alt yapi iyiaman acele edip sütünü ihmal etme..emin ol herseyin zamani geliyor ama emzirme süresi hic geri gelmiyor ve özel bi duygu yaaa..cok istememe ragmen 6 ayi zor tamamladim ben
Naptin gece gece
Aaaaa sendin diymi gece gec yatip sonra cok yorulan spora vakit bulamayan hmmmmm
Günaydin. Oooo ayran detoksuylami?
Günaydin
günaydin minderimgünaydın gençlik
yeşilçaylarınızı alın ve gelin topiğeeeeee
güzel bir hafta olsun işallahhhhh
günaydin busecimGünaydın kızlar
Rica ediyorum cumaya kadar tartılmayın !!!
Kafanızı kırdırmayın uleeenn
Hafta sonu hiç zorlanmadım ama dün akşam annemin yaptığı pastadan yedim iki dilim ama pişman değilim keyfim yerinde cumaya kadar fazlasıyla eritirim ben o pastaları
insallahgünayydıııınn
hadi kızlaârr enerjik baslayalim haftaya
güzel bir hafta olsun insallahhh
kalorimiz az neşemiz boool olsun
totolar küçüküçülsün
beller incelsin
bacaklar incelsin
ikizlere zaval gelmesiin
cumayaa herkes en az -1 görsünn
insallaahhhh
Canlarımm Merhaba
Eki Görüntüle 857104
Ya işte ben bu hatunu seviyorum ya
Valla sen söyleyince hem aklıma geldi hemde canım istedi iyi ki varsın minderim
niye öyle oldu ki<span style="color:#800080;"><span style="font-family:century gothic;"><strong>[video=youtube;y3J6nbpMhJs]http://www.youtube.com/watch?v=y3J6nbpMhJs[/video]
iletini okurken aklıma direk bu şarkı geldi
ama bu yiyeceklerdeki yağ değerlerini de düşünmek lazım
olur insallah canimgöbek bıraksa olcam da o bırakmıyo ne kalem gibi kızlar gördümmm dün 36-34tüler ama göbekleri vardı hepsininben enli oduğum için onlar kadar sırıtmadım ondan seviniyorum bu hafta bol bol mekik çekmeliyimm elbise olmazsa yanarımmm biterim valla
ahhh sorma suzum cumartesinden beri agriyor benimde basimhello günaydin bademli sekerler
allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlarda
evet bi tarafdan cis yapmamis oldum dogru diyorsun betülüm
haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyorkader birde noldu biliyormusun dönerleri yedikden sonra bende yiyemedikden sonra asansöre bindik 300 kiloya kadar aliyor bi adamda binmeye kalkti asansör ötmeye basladi 300 kiloyu gectiniz diye dedim icimden sisko ben degilim döneri bile yiyemedim yani isarkadasi kilosunu demiyor ama kesin 100 e yakin :18:
benimde 3 günden beri basim catliyor ballim ya
herifinde yok ne cozutuyon
iyi halt ettingeri sisko topic olacan alamanyalara gelir döverim bak seni
güzel gitmis canim
banada dogumdan sonra kamyon carptiben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira hayirlisi olsun canim kilolarimizdan da kurtulcaz insallah
hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldin
eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzu
uyyy suzis adasimbizim pasa napiyor 3 ay oldumu tatlim gel sende yamacimiza
hadi hayirlisi canim
hosgeldin canim
bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsin
ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorum
unutmamis
gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorumne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?