70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın gençlik
yeşilçaylarınızı alın ve gelin topiğeeeeee
güzel bir hafta olsun işallahhhhh

Günaydin

Ya yazin 66,8 fln olmustum hangi ara yine 70 oldum (( evet bende jilianda hemn fark ediyorum bir kac günde bile birde kisaya o yuzden hadi kalk yap rahat,a diyorum hep bu hafta atlamadan yaparsam bitiricem 1. leveli.. Bakalim 30 günü tamamlayabilicekmiyiz ve ölcülerde degisim nasil olucak

Günaydin nora

2 saat uykunun artdından 1 yumurta ile güne başlanır uykum vaar

Neden öyle oldu kız :26::26:

günaydııınnn :119::119:
900 gram gitti bile

Betüşüm cuma günü bizimle tartılsan tartıyı cumaya kadar unutsan süper olur
Günaydın

Günaydın Kızlarrr

Günaydın

Günaydın kızlarrr,
Suziii bu hafta da ümidim yok canım yaaa, çok kaçamak yaptım, döv beni:18::18::18:

Abla niye böyle yapıyon sen yaa

38 beden mi
Affferin kız
Teşekkür ederim bu arada

Aslinda bende oyle dusunmustum.ama
surekli yiyorum iste ama bugun

aslinda surda topu topu 5 kilom kaldi
sende halledersin insallah canim

Daha önce kilolarini verirken yasadigin zahmeti düsün
Ben verdiklerimi geri alinca o kadar kiziyorum ki kendime
Okadar cabaliyosun sonra kücück bir iradesizlik butun cabalari puuuuhhhh yok ediyor
Asagi yukari 1 senedirde diyet modundayim bir ileri iki geri, iki ileri bir geri ayni yerde sayiyorum artik cok sikildimmmm:84::84:

günayydıııınn
hadi kızlaârr enerjik baslayalim haftaya
güzel bir hafta olsun insallahhh
kalorimiz az neşemiz boool olsun
totolar küçüküçülsün
beller incelsin
bacaklar incelsin
ikizlere zaval gelmesiin
cumayaa herkes en az -1 görsünn
insallaahhhh

Canlarımm Merhaba

Umarım hepiniz iyisinizdir. Size diyetisyene giden arkdaşım ve onun nişanlısından arakladığım bilgileri paylaşmak istiyorum

Ben alanyada yaşıyorum ve gittikleri diyetisyen buranın en iyi zaten arkadaşım toplamda 12 kilo verdi Bu diyetisyenin özelliği insanı aç bırakmadan zayıflatması .
Günlük 10 dilim ekmek hakkı vermiş. Size aşağıda bi liste paylaşıcam eğer o listedekileri yerseniz günlük ekmek hakkınızdan düşüyosunuz Öğlenleri genelde et akşamları ise sebze yemeği. Ben bilgileri arakladıkça sizinle paylaşmaya devam edicem

Yani 10 dilimi tamamlayinca yemiyorsun?? Evet kilo verirsinde sonra sadece bu listedeki kacamaklarla 10 dilimi tamamlayip faydali, vucudun ihtiyaci olan seyleri yemessek :26::26:

daha dun onu dusundum bende ne zorluklarla verdim almamaliyimm
sende bu hafta 6 yi gorursunde gaza gelirsin insallahh canim

hep 38 kalmak umuduyla inşallahhh

<span style="color:#800080;"><span style="font-family:century gothic;"><strong>[video=youtube;y3J6nbpMhJs]http://www.youtube.com/watch?v=y3J6nbpMhJs[/video]

iletini okurken aklıma direk bu şarkı geldi

ama bu yiyeceklerdeki yağ değerlerini de düşünmek lazım

aboooooo insallah 36 ol kiizzz

göbek bıraksa olcam da o bırakmıyo ne kalem gibi kızlar gördümmm dün 36-34tüler ama göbekleri vardı hepsinin ben enli oduğum için onlar kadar sırıtmadım ondan seviniyorum bu hafta bol bol mekik çekmeliyimm elbise olmazsa yanarımmm biterim valla

Yani 10 dilimi tamamlayinca yemiyorsun?? Evet kilo verirsinde sonra sadece bu listedeki kacamaklarla 10 dilimi tamamlayip faydali, vucudun ihtiyaci olan seyleri yemessek :26::26:

evet canım 10 dilimden fazlası zarara giriyo .

Sınırlı Tüketilenler: İçerisinde nişasta bulunan yiyecekler ve protein grubu, karbonhidratları sınırlı tüketmekte fayda vardır. Içerisinde nişasta bulunan yiyecekler: mısır, patates, havuc, ekmek, pirinc gibi yiyecekler gün içerisinde sınırlı tüketilmelidir. Süt ve süt ürünleri sınırlı tüketilmesi gereken besinlerdir Bunların yanı sıra kuru kabuklu yemişler de sınırlı tüketilmelidirler. Kurtulmus meyveler yine bu guruptadırlar hatta günde 1 avuc kadar yenildigi taktirde kilo vermenize yardımcı olurlar, ara ögunlerde tuketilmelidirler.

Yasak Yiyecekler : hamburger, cips, kızartmalar, aşırılı yaglı yiyecekler, şerbetli tatlılar, cikolata, kremalı yiyecekler, icecek olarak da meşrubatlar, alkol, katkılı meyve suyu vs.. bu tür besinler kilo alımına sebep oldugu gibi kilo verme döneminizde az tüketilse bile kilo vermenize engel olabilirler. sebzeyi bol tüketin, yagdan uzak durun, meyveyi bol olmasa da bir miktar tüketin yasaklara sınırlı yiyeceklere, sınırsız yiyeceklere dikkat ettiginiz taktirde bu kiloları vermeniz oldukca kolay olacaktır.

hello günaydin bademli sekerler

allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlarda
evet bi tarafdan cis yapmamis oldum dogru diyorsun betülüm
uyku hapı giibi çorbamız var bizim akşam deliksiz uyurum herhaldee hem arkadaşın kim kıızz aboovvv

canım benim bu çorba cırcır değil kabız yapıyormuş biraz önce annem dedi telefonda
haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyor kader birde noldu biliyormusun dönerleri yedikden sonra bende yiyemedikden sonra asansöre bindik 300 kiloya kadar aliyor bi adamda binmeye kalkti asansör ötmeye basladi 300 kiloyu gectiniz diye dedim icimden sisko ben degilim döneri bile yiyemedim yani isarkadasi kilosunu demiyor ama kesin 100 e yakin :18:
auzim normal agri kesici verdi

anlamadim ki he kiz gel sende beraber halledek suziyi
evwt canim ya bende onu dusundum her hafta artidasin aman dikkat et:26:

sence o kusu kim yollamis olabülü
aynen aynen
benimde 3 günden beri basim catliyor ballim ya
herifinde yok ne cozutuyon

he yanlızlığımı elmalı keklerle paylaştim baktim kesmedi soluğu çikolatanın yanında aldım sanki o beni biraz teselli ettib
iyi halt ettin geri sisko topic olacan alamanyalara gelir döverim bak seni

güzel gitmis canim
banada dogumdan sonra kamyon carpti ben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira hayirlisi olsun canim kilolarimizdan da kurtulcaz insallah

hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldin

eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzu

uyyy suzis adasim bizim pasa napiyor 3 ay oldumu tatlim gel sende yamacimiza

gunaydin kizlar nasilsiniz su an kahvalti yapiyorum insallah bu hafta 76 tartida gorucem ama spor yapamiyorum yaa cunku gebelik suphem var korkuyorum..
hadi hayirlisi canim

hosgeldin canim
bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsin
yağlarına yağlarına vuralım

siz yoksunuz yinee haftasonunu sevmemeye başlıcam bakın heaaa
ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorum
unutmamis

hosgeldin canim
elline saglik busecim

he bi de :26:
dün akşam alınan karara göre :26:
aralık sonunda nişanım varmış :26:
ve ben şişkoyum :26:
ana cok cabuk gidiyonuz bebegim :103: ay heycanlandim ne güzel tatlim ya dügünü nezaamana düsünüyorsunuz betülüm :123:

senin kalbin temiz betülüm kötü insanlar olsalardin bi sekil belli ederlerdin diye düsünüyorum hersey güzel olacak insallah tatli kiz

aksam yemegini 6 dan önce kapatsan diye düsünyüorum bende canim :26:

merhaba kızlar sonunda 69 oldum çok mutluyum çok
tebrikler canim darisi bana

gecmis olsun canim doktora git aci cekme canim :26:

2 saat uykunun artdından 1 yumurta ile güne başlanır uykum vaar
günaydin
günaydııınnn :119::119:
900 gram gitti bile
günaydin betülüm bende 100 gramm arti ile basladim cok sükür korktugum olmadi
Günaydın Kızlarrr
günaydin canim
Günaydın kızlarrr,
Suziii bu hafta da ümidim yok canım yaaa, çok kaçamak yaptım, döv beni:18:
yok fadimem böyle olmuyor sen iyice saldin kendini sonrada pisman olacan bu hafta hergün menü paylasmani istesem buna dur demeliyiz simdilik daha yumusak davraniyorum dayak sonra gelecek
cok merak ettim bekliyorum resimlerini günaydin kuzum
günaydin tatlim
günaydin zehracim zehra dimi unutmadim :44:
günaydın gençlik
yeşilçaylarınızı alın ve gelin topiğeeeeee
güzel bir hafta olsun işallahhhhh
günaydin minderim
günaydin busecim
insallah günaydin ballim kaymagim

tesekkürler canim paylasimin icin günaydin bu arada

gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorum ne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım

Son düzenleyen: Moderatör:
niye öyle oldu ki
beni düşününce aklına gül.m...felanmi geliyo
olmaz mider ben evliyim
olur insallah canim
ahhh sorma suzum cumartesinden beri agriyor benimde basim

evet suzim herif yok ben az yicegime daha cok
yiyorm :26:

unutmadimmm o amcanin acisi kalbimde hala

adetinmi yakin canim ondan olabilir
tarcinli sut, tsrcinli elma guzel olour

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…