canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için
B]
Yazin tatil dönüsü deniycem diye dusunuyordum..yani onuda kendimide uzmeden ,,iyikide denemistim hic uzulmeden hallettik..bence yapamaz ögrenemezderken zaman geciyor ve zamanini gecirincede alismasi daha zor oluyor
Buyuk kizimda daha kucuk derken 3 yasinda söylemisti..dile kolay 1 yil fark var:))
Ben bi doğum yaptım kamyon çarpmış gibi oldum ya. Hep 55 kilo kaslı biriydim süper karnım vardı. Hergün spor yapardım 2 saat. Lisanslı sporcuydum. Tehlikeli bi hamilelikle yerimden kalkamadım yedim yattım bi de çatlaklar geldi. Daha da 9 kilom var karnım fena moralimde bozuk emzirdikçe canım tatlı istiyor. Of aman doğum sonrası depresyona girdim iyice bi anım diğerini tutmuyo. Şimdi birde sıfırdan hayata başlıyıcam başka ilde. İş hayatım ne olcak belli değil.
Hadi yaa bu karin catlagida gercekten sans,,,yag kullanmisssindir?? Benim 3 cocugum var hic catlagim olmadi..simdi kiloya bagli kalca kisminda var galiba:/// kiyamadim karnina yaa..kadinda karin kasi süper bence ..ne sporu yapiyordun?
kızlar çok canım sıkkın
sürekli yiyorum süreklii
offf toparlayayım dedikce yiyorum
deliricem
ne yapıcağımı şaşırdımm
Yaaa niye öyle yapiyosunnn
Esin evde yokken spor diyet yemekleri özgurce takilsanaaa
Yalniz kalip atistirmalik yiyorsun dimiiiii
Yapmaaaaa
Yapmmaaaa
kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bana ya benim diyet listemde bi yanlışlık varsa söyler misiniz hemen değişim zira kilo vermemdeki engeller kalksın
şimdi diyetisyenim bana tee ay öncesinden 1600 kalorilik liste hazırladı işte liste şu:
sabah 09:00
1 fincan çay 1 ince dilim peynir 5 adet zeytin 2 ince dilim ekmek yağsız salatalık domates
ara 11:00 1 çay bardağı yourt 1 porsiyon meyve
öğle 13:00 8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 2 yemek kaşığı yourt 2 ince dilim kepek ekmeği
ara 15:00 1 fincan çay şekersiz 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı leblebi
akşam 19:00 1 kase çorba 2köfte kadar et 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yourt yağsız salata,
ara yatmadan 2 saat önce 1 çay bardağı süt 1porsiyon meyve
bu listeyi uygulayamamıştım çalıştığım için kızlar
bu arada şu
1600 kalorilik diyet
Hedef: 10 günde 5 kilo.
Günlük kalori: 1600 Kcal
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet.
%55 Karbonhidrat, %16 Protein, %29 Yağ.
Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.diye yazıyordu nette
şimdiki listeme gelince lütfen acaba öğün saatlerim yanlışsa uyarın beni şimdi yazıcam menüdeki
yani bugünkü ama değişiyor bazen saatleri bende birer saatlik arayla yada ikişer saatlik arayla ayarlıyorum neyse uzatmımm :)
sabah 11:00
gayet besleyici bi kahvaltı kahvaltıya pek sınır koymuyorum neyse
ara 13:00
yeşil çay 1 adet mandalina
öğlen 15:00
sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 çay bardağı ayran
ara 17:00
yeşil çay
akşam 19:00
sebze yemeği
salata
1 dilim börek çok canım çektide :) :)
kızlar bugünkü listemde yanlış varsa söyleyin özellikşe saat hususunda :132:
Basta börek:))) siradisi bi durum heralde. O yuzden ona bakmiyorum...uzman degilim ama sordugun icin söyliyeyim
Vericegin kilo fazlaysa öglenki 2 dilim normal..ama azsa 1 dilim olabilir,,yada biraz verdikten sonra 1 e düsürebilirsin
Ve aksam saatinide 1 saat daha erkene alabilirsin bence ..eminim onunda etkisi olur
Birde spor eklersen daha ne olsun
he bi de :26:
dün akşam alınan karara göre :26:
aralık sonunda nişanım varmış :26:
ve ben şişkoyum :26:
Nerdeyse 2 ay varrr
Bu hedef gibi olur sana ne guzel
Zaman belli olunca sanki daha iradeli oluyor insan
Hadi bu iki ayda bir hedef koy ve aralik sonunda ulas