hello günaydin bademli sekerler
allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlarda
evet bi tarafdan cis yapmamis oldum dogru diyorsun betülüm
haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyorkader birde noldu biliyormusun dönerleri yedikden sonra bende yiyemedikden sonra asansöre bindik 300 kiloya kadar aliyor bi adamda binmeye kalkti asansör ötmeye basladi 300 kiloyu gectiniz diye dedim icimden sisko ben degilim döneri bile yiyemedim yani isarkadasi kilosunu demiyor ama kesin 100 e yakin :18:
benimde 3 günden beri basim catliyor ballim ya
herifinde yok ne cozutuyon
iyi halt ettingeri sisko topic olacan alamanyalara gelir döverim bak seni
güzel gitmis canim
banada dogumdan sonra kamyon carptiben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira hayirlisi olsun canim kilolarimizdan da kurtulcaz insallah
hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldin
eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzu
uyyy suzis adasimbizim pasa napiyor 3 ay oldumu tatlim gel sende yamacimiza
hadi hayirlisi canim
hosgeldin canim
bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsin
ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorum
unutmamis
yirimmmm
anatkh018 canım tebrik ederim 38 beden olmuşsunnnnnn
günaydin canimgünaydın kızlar
hepinize hayırlı haftalar diliyorum
ben niye listede yokummmmmm( oysaki bildirimimi yapmıştım
günaydin canimgunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorumne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım
havadandir belki ballim bizim basagrisi :26: sen betülün fadime kirmizi bölüme girmissiniz listede bu hafta kirmizidan cikacaksiniz ona göre gözüm üzerinizdeniye öyle oldu ki
beni düşününce aklına gül.m...felanmi geliyo
olmaz miderben evliyim
olur insallah canim
ahhh sorma suzum cumartesinden beri agriyor benimde basim
evet suzim herif yok ben az yicegime daha cok
yiyorm :26:
unutmadimmmo amcanin acisi kalbimde hala
günaydın kızlar
hepinize hayırlı haftalar diliyorum
ben niye listede yokummmmmm( oysaki bildirimimi yapmıştım
gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorumne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım
sagol kuzum benimbebişim günaydınncanımsın yaa tabiki senden ötürü değildir senin kilon belli söylemeyen kimse onun yüzündendir kötü hissetme kendini kuzumm olurmuu bu arada anamın dediği doğru çıktı resmen ya tık yok bende bende öyle yapcam fikir çok parlak geldi valla sağolsun tadiatı bitsin gelsin cuma bende olcak ctesi düğün inşallah bi aksilik olmaz ya en çok ondan korkuyorum bu hafta olduğunda dikkat etcem seni göremiyorum pek Suzim ya özlüyorum valla çok boşlama bizii :26:
teşekkür ederim tatlım ama 38 demim ben ona sonuçta kilom belli boyum belli kalıbı geniş olmasa mümkün mü 38 olması yine de insan seviniyor işte o bedeni giyince
ay suzim beynim cikicak yerinden yaagünaydin canim
günaydin canimballinin dedigi gibi elmali tarcin yogurt da karistirabilirsin
havadandir belki ballim bizim basagrisi :26: sen betülün fadime kirmizi bölüme girmissiniz listede bu hafta kirmizidan cikacaksiniz ona göre gözüm üzerinizde
delühandede gül kokulu suzi deyip duruyordun
dogru dürüst calisamiyorum kafami tutup duruyorum song song ediyor bende hic ii degilim simdide migdem bulaniyor migdeme vurdu kafa agrisi mexalen yuttum az önce banamisin demediay suzim beynim cikicak yerinden yaaay gecsin atlrtik:26:
veririz insaallaj suzimbu hafta toparlamam lazim.artik ayy be güzel sohbet ediyoduk ya handeyude ozledim gelsede sanat uzerine konuşsak tartışsak sanat alaninda duygu ve düşüncelerimizi paylaşsak
sagol kuzum benimbak kefir de iyi geliyor ben tadini fazla sevmiyorum ama fayda ediyor diyor annem ballida kefir uzmani oda iciyordun bi ara
canimsinhaftasonu yani cumartesi yemege davetliydik dünde sacimizi boyadik ailecek cok yogun geciyor tatlim birde 2 cocuk
biri büyük 31 yasindabiride 6 onlarla ugrasiyorum ev isi camasir vs alip basimi gidecem
dogru dürüst calisamiyorum kafami tutup duruyorum song song ediyor bende hic ii degilim simdide migdem bulaniyor migdeme vurdu kafa agrisi mexalen yuttum az önce banamisin demedi
hic sorma yahele o sanat eserini gördügümüzde hepimiz nasilda sok gecirmisdik cok güzel sohbetlerimiz vardin
Tünaydın canımmmmmm.günaydın gençlik
yeşilçaylarınızı alın ve gelin topiğeeeeee
güzel bir hafta olsun işallahhhhh
Noracım eline sağlık ve de tebriklerrr ve kilo veren tüm kızlar tebrikler, alanlara ve bana daGünaydın kızlar
Rica ediyorum cumaya kadar tartılmayın !!!
Kafanızı kırdırmayın uleeenn
Hafta sonu hiç zorlanmadım ama dün akşam annemin yaptığı pastadan yedim iki dilim ama pişman değilim keyfim yerinde cumaya kadar fazlasıyla eritirim ben o pastaları
Aminnnnnnnngünayydıııınn
hadi kızlaârr enerjik baslayalim haftaya
güzel bir hafta olsun insallahhh
kalorimiz az neşemiz boool olsun
totolar küçüküçülsün
beller incelsin
bacaklar incelsin
ikizlere zaval gelmesiin
cumayaa herkes en az -1 görsünn
insallaahhhh
Teşekkürler canım liste içinCanlarımm Merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Size diyetisyene giden arkdaşım ve onun nişanlısından arakladığım bilgileri paylaşmak istiyorum
Ben alanyada yaşıyorum ve gittikleri diyetisyen buranın en iyi zaten arkadaşım toplamda 12 kilo verdiBu diyetisyenin özelliği insanı aç bırakmadan zayıflatması .
Günlük 10 dilim ekmek hakkı vermiş. Size aşağıda bi liste paylaşıcam eğer o listedekileri yerseniz günlük ekmek hakkınızdan düşüyosunuzÖğlenleri genelde et akşamları ise sebze yemeği. Ben bilgileri arakladıkça sizinle paylaşmaya devam edicem
Eki Görüntüle 857104
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canımmmm, çok sevindim
günaydınn canım stresten çok gider daha sözümde 1 haftada 4 kilo vermiştim şimdi çok rahatım ki 400gr bile zor veriyorum
Evet bunu avantaja cevirebilirsinnn)
Günaydin. Oooo ayran detoksuylami?
aslinda surda topu topu 5 kilom kaldi
sende halledersin insallah canim
Betüşüm cuma günü bizimle tartılsan tartıyı cumaya kadar unutsan süper olur
Günaydın
anacok cabuk gidiyonuz bebegim :103: ay heycanlandim ne güzel tatlim ya dügünü nezaamana düsünüyorsunuz betülüm :123:
senin kalbin temiz betülüm kötü insanlar olsalardin bi sekil belli ederlerdin diye düsünüyorum hersey güzel olacak insallah tatli kiz
günaydin betülümbende 100 gramm arti ile basladim cok sükür korktugum olmadi
ayy be güzel sohbet ediyoduk yahandeyude ozledim gelsede sanat uzerine konuşsak tartışsak sanat alaninda duygu ve düşüncelerimizi paylaşsak
sende haklısın Suzimm ya kefir içim bari çaticam yoksam ya hiç içmedim inşallah iyidir tadıbende saçımı boyattımm cuma günü ama benimki bu sefer beğenmedim koyu oldu saçlarım :26:hayalimdeki karamel bi tutmadıı gitti
Siiz de haklısınız, baban da haklı, herkes haklı, allah bir yoluna koyar Betüşüm, sıkma canını, doktor olacaksın ha, bizleri unutma emi, mesleğe başladığında canım benim. Allah gönlünüze göre yerlerde çalışma nasip eylesin inşallahçok sağol abla
insanın önünde hedef olunca boğazını tutuyor resmen
stres filan bana bahanedün de bi sürü şey canım çekti ama yemedim
evet aynen öyle yaptım
yok kız ne ayran detoksu, nişan detoksu bu
senin hedefin zaten 65 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
gerçi böyle yemeğe devam edersen o da kalmıcak
napiyim kız insan bütün gün canınız istediği şeyleri yemeğince ister istemez fazla merak ediyor
emeğinin karşılığını görmek istiyor
babam düğün yaza olsun demiş
ama biz en azından nikah erken olsun diyoruz
bizim direk atamamız yapılıyor ya
eğer evli olmazsak eş durumu atamasına giremeyiz o zaman beni farklı bi yere atabilirler :26:
ama babam pek yanaşmıyo bu duruma
sağol tatlım benim
100 gram cumaya kadar kaç kere gider canını sıkma
daha dun onu dusundum bende ne zorluklarla verdim almamaliyimm
sende bu hafta 6 yi gorursunde gaza gelirsin insallahh canim
gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorumne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım
benmide öyle bi zonkluyoki suzim.ve midemde bulaniyo aynen
ay o sanati hic sorma
yat dinlen ballim benim imkanim yokkactım kızlar başım kötü
ahh suzimm kıyamam sana ya sn bide iştesin canimm:26:
insallah gecer ne zormus bu migmigren
siyah boyadim canim baska renk boyuyamiyorum kendime güvenip :18:birde kuaförde boyatsaydin kuzu :26:sende haklısın Suzimm ya kefir içim bari çaticam yoksam ya hiç içmedim inşallah iyidir tadıbende saçımı boyattımm cuma günü ama benimki bu sefer beğenmedim koyu oldu saçlarım :26:hayalimdeki karamel bi tutmadıı gitti
gizli gizli wc ye göz kapatmaya gidiyorummidene vurmuşsa o migrendir Suzim ışık ses herşey rahatsız eder seni dinlenmeden de geçmiyo lanet olası şey çok geçmiş olsun :26::26:
bencede yapin birseyler artikNe çok konuşmuşsunuz kızlarrr yaa, yetişemedim hepinize, Suziii şey kem kümmmm.
Geçmiş olsun bacılar, dikkat edin kendinize.
Balkaymak ne yapcaz biz bu artıları bilmem, beraber bi liste mi düzenlesek ikimiz de uygulasak???:26::26:
fadimenin dedigi gibi betülüm babanda hakli sizde haklisiniz nolcak simdi:26: hayirlisi olsun bekleyin bakalim biraz :26:çok sağol abla
insanın önünde hedef olunca boğazını tutuyor resmen
stres filan bana bahanedün de bi sürü şey canım çekti ama yemedim
evet aynen öyle yaptım
yok kız ne ayran detoksu, nişan detoksu bu
senin hedefin zaten 65 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
gerçi böyle yemeğe devam edersen o da kalmıcak
napiyim kız insan bütün gün canınız istediği şeyleri yemeğince ister istemez fazla merak ediyor
emeğinin karşılığını görmek istiyor
babam düğün yaza olsun demiş
ama biz en azından nikah erken olsun diyoruz
bizim direk atamamız yapılıyor ya
eğer evli olmazsak eş durumu atamasına giremeyiz o zaman beni farklı bi yere atabilirler :26:
ama babam pek yanaşmıyo bu duruma
sağol tatlım benim
100 gram cumaya kadar kaç kere gider canını sıkma
dogru dürüst calisamiyorum kafami tutup duruyorum song song ediyor bende hic ii degilim simdide migdem bulaniyor migdeme vurdu kafa agrisi mexalen yuttum az önce banamisin demedi
hic sorma yahele o sanat eserini gördügümüzde hepimiz nasilda sok gecirmisdik cok güzel sohbetlerimiz vardin
benmide öyle bi zonkluyoki suzim.ve midemde bulaniyo aynen
ay o sanati hic sorma
kactım kızlar başım kötü
ahh suzimm kıyamam sana ya sn bide iştesin canimm:26:
insallah gecer ne zormus bu migmigren
Insssss
Ama az kilo vermemissin hic anlamadan gram gram gelir amman dikkat
Balkaymak yazmis tarcinli seyler tercih et iyice cildirmadan ye..olmadan engellesin
Suzi ve balkaymak gecmis olsun uzun yillardir cok sükür basagrisi yasamazdim son aylar ilk geldigimde bahsetmistim esimin abisini kaybettigimizden beri basim yeniden agrimaya basladi..acik havaya cikinca bence en iI gelen sey o
Kefiri ne icin tavsiye ediyosunuz kacirdim..ben cok icerim ,,,icerdimmm simdi kizimdan bana kalmiyor..benim minigim kefir hastasi süt yerine biz kefir iciyoruz..zaten cerkezim ben kefirde cerkez icecegi aslen ...kan cekiyo heralde:)
Bu arada sporumu yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?