70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erkeklerle bende çalışamıyorum maalesef yazıldım parayı verdim 3 gün dayanabildim tek bayan olarak bıraktım bende bende gitsem daha kolay vercem de şimdiki işyerimle evim arası çok uzak eve varışım 20:30 falan salonda 21:00 de kapanıyo uyuşmuyoruz o yüzden kardeşim gidiyor çok memnun nerde hareket orda bereket dememişler boşuna ben şahsen annem ne yapsa onu yiyorum ama eskiden farkım yoğurt salata ağırlıklı oluyor diğerlerinden azar azar alıyorum yoksa o saatte yemek hazırlamaya kalksam 21:30u bulurr

evett o bendim :18: yine yapamadım :26: bişiler aklıma geldı geldı en sonundada uyuyamayan bı arkadasımı bulunca nette 3 bucuga kadar oturdum sonrada 5 bucukta alarm çaldı uf oldumm

benimde öyleydin tatlim kadin erkek ayri idin öyle daha rahat bencede hadi insallah faydasini görürsün
bilmiyorum ki tatlim esim 31 yasinda onunda saclarinda birsürü beyaz oldu sen ettin diyo bana kel birde oda benim yüzümden
yok kuzum ya gittip geliyor simdi yine migdem bulaniyor off ya
bioxini esime almisdik sac cikarsin diye ama cikmadi burda yok ama türkiyeye geldigimde bende alayim bari
güzel canim affiyet olsun kendi adima menü düsünecek halde degilim busecim

kizlar kacayim ben annemde aradi terzi gelin alin elbiseleriniz bitti demis gelirken birde onu alacam yarin görüsürüz insallah allahin izniyle:26: arada ölüm geliyor aklima :26:bu aralar cok düsünmeye basladim bi tarafdan diyorum allahim cocugum kendi ayakklarinin üzerine dursun öyle gideyim tövbe tövbe :26:neyse kacayim ben kafayi siyirmadan önce

Allah uzun ömurler versın canım bendede boyle dusunceler oluyor namaz kılınca rahatlıyorum ve namazı tekrardan duzensızlestırınce kılamadıgım zamanlar için uzuluyorum bende su an oyleyım anlıycagın Allah yardımcımız olsun...

cok sagol canim allah razi olsun aklima getirdigin icin hayatin telasina kapilip aklimiza cikiyor bazen öyle yapayim bugün dua ile gecsin bugünümde

Son düzenleme:
cok sagol canim allah razi olsun aklima getirdigin icin hayatin telasina kapilip aklimiza cikiyor bazen öyle yapayim bugün dua ile gecsin bugünümde

sendende Allah razı olsun canım hep kıl her gun kıl elınden geldııgınce belkı Allah aklına getırıyordur ruhunun ıhtıyacı oldugu için bu konuda gercekten bende uzuluyorum kendıme, namaz kılınca gece rahat uyuyorum ınan bana sende goreceksın hatta sımdı kalkıp bende namazımı kılıcagım hersey gecer ama yaptıgımız ıyılıkler ıbadetler bıze kalıyor cok konustum ama bırıyle paylaşmak ıstıyordum rahatladım valla

Son düzenleyen: Moderatör:

saç çıkarmıyo sanırım dökmeyi engelliyor yani bendeki etkisi oydu

töbeee sus ağzından yel alsın deli midir nedir akşam akşamm

keske herzaman kilabilsek dogru diyorsun tatlim ibatetlerimizi ihmal ediyoruz allah affetsin

saç çıkarmıyo sanırım dökmeyi engelliyor yani bendeki etkisi oydu

töbeee sus ağzından yel alsın deli midir nedir akşam akşamm

ay güldürdün beni

saatim geliyor simdi ciddi ciddi cikiyorum allahin izniyle gitmiyorum daha daha cok basinizin etini yiycem benden öyle kolay kolay kurtulamazsiniz

Son düzenleme:

hayirli ugurlu olsun betulcum ama sebeplerinizi acikladiktan sonra buyukler makul karsilar gibi geliyor bence..
tebrikler! spor salonuna gitmen seni tetikler..baska insanlari gordukce,para odedigini bildikce kolay spor yaparsinnbence sabah evde kahvalti yap, ogle yemegini evden getir derim

merhaba arkadaşlar
takıma girmek için ne yapmak gerekiyor :)
doğumdan kalan bi 10 kg fazlam var da beni gaza getirecek arkadaşlar arıyorum

noram az yemissin bence vucudunu ac birakma tatlimmm

minderbob bugunku menusunu sunarr

sabah

sabah filtre kahvesiz yapamiyorum..
kasar peynirini ve 3 tane zeytini yemedim. sosisin solundaki nesne domatesli mantarekmegi de esimle paylastik..

ara

yesilcay ve kuru kayisi

ogle yemegi

2 kepce patatesli yesil mercimek yemegi ve salata; sonrasinda bir mandalina..

ara

aksam

2 kepce mercimek yemegi, salata ve 1 kasik yogurt..

ara olarak 1 elma ve 1 bardak sut icmeyi planliyorum

Son düzenleme:
kizlar ne yemek yapayim..mercimek yemegini cok yapmisim ye ye bitmedi
ne yemek yapayim hic bisey aklima gelmiyo:26:

ben geldim menümü paylaşmaya
sabah: 1 omlet 1 dilim ekmek domates salatalık maydonoz yeşil biber
ara: 1 yeşil çay 2 ceviz
öğlen: 4 kaşık mantar sote 1 kase çorba yarım dilim ekmek
ara:1 küçük muz
akşam 1 kase çorba bir küçük biber dolması yoğurt

spor için jillian yaptım üstüne 30 mekik yatmadan 20 mekik daha çekcem 1 buçuk litre suyumuda içtim çok mutluyum

kizlar hala bas agrim tam gecmedi
agri kesici ictim ama
gecmisi okudum alinti yapmak telden zor oluyo
bende not aldim simdi gelelim cevaplara:13:

fadimecim

evet canim toparlayalim artik
listeye uyamam herhalde canim ben
ama suana kadar cozutmadim sukur
bak bu hafta gozum sende o ba goree

betüşüm

evet hedefim 65 di ama artik 60 a cektim
60 olursa super olucak insallahhh
sende yola cikiyomussun hayirli yolculuklar canimm
hakkinda hayirlisi olsun insallah

kadinin anatomisi kardeş

geçmiş olsundileğin için sağol canım
gecer inşallah :26:

suzan

senin o paşanı ısırırımm

suzimm

canimm ya kiyamam sana wc de dinlenmissin ayy kiyamammm:26: bende agri kesici ictim hafifletir gibi oldu ama simdi yine zonkluyo arada
birde ölümden bahsetmissin bendede oluyo arda :26:
arkadasda demis dua et namazini kik canimm
Rabbim hepimize saglikli uzuun omur versin

minderim

gecmis olsun dilegin icin sagol canim
gecer insallah:26: mgrenim var

slm kızlar menüm
sabah sınırsız kahvaltı tabi normal standatlarda
ara yok
öğle mecbur tost yedim
eve saat anca 5 te gelebildim
akşam saat 7 de balık buğlama

İnş cnm toparlarım. Yok sütüme dikkat ediyorum en önemlisi oğlumun anne sütü alması tabi artık 6 ay olunca yemeden kesmeden sporla vericem hedefim bu. Gerçekten çok acıkıyorum çünkü sürekli bişeyler yiyorum Allah'tan kilo almıyorum. Hatta 1-2 gidiyo ara ara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…