Bende az önce biyerle görüştüm aklıma yattı baya sadece bayanlara özel erkeklerin oldugu spor salonunda hiç rahat edemiyorum o kaslı erkekleri görünce terlerini flan gidesim geliyoÇarşamba randevum var bakalım neler dicekler.
masabaşı oldugu için iki merdiven çıksam tıkanıyorum ya.bu arada kilo veren arkdaşlar akşam yemeklerinde neler yediniz evinizde günlük pişen yemeğimi yoksa kendinize özel sebze flanmı haşladınız ?
Evet bunu avantaja cevirebilirsinnn)
Ooo bokscok enteresan:) hemen ilk aylarda baslamak gerekiyor süremeye karnin sismeye baslamadan
Sen toparlarsin yine,,alt yapi iyiaman acele edip sütünü ihmal etme..emin ol herseyin zamani geliyor ama emzirme süresi hic geri gelmiyor ve özel bi duygu yaaa..cok istememe ragmen 6 ayi zor tamamladim ben
Naptin gece gece
Aaaaa sendin diymi gece gec yatip sonra cok yorulan spora vakit bulamayan hmmmmm
Günaydin. Oooo ayran detoksuylami?
Günaydin
benimde öyleydin tatlim kadin erkek ayri idin öyle daha rahat bencede hadi insallah faydasini görürsünBende az önce biyerle görüştüm aklıma yattı baya sadece bayanlara özel erkeklerin oldugu spor salonunda hiç rahat edemiyorum o kaslı erkekleri görünce terlerini flan gidesim geliyoÇarşamba randevum var bakalım neler dicekler.
masabaşı oldugu için iki merdiven çıksam tıkanıyorum ya.bu arada kilo veren arkdaşlar akşam yemeklerinde neler yediniz evinizde günlük pişen yemeğimi yoksa kendinize özel sebze flanmı haşladınız ?
bilmiyorum ki tatlim esim 31 yasinda onunda saclarinda birsürü beyaz oldu sen ettin diyo bana kel birde oda benim yüzümdenbilemem ki Suzim öyle demişti bende na yoruyorum işte abim benden 4 yaş büyük onda yok maşallahbu arada iyi olmana sevindim kuzuu saç dökülmesi için bi ara bioxcin kullandım bana iyi geldi kesildi dökülmesi yine ona başlicam sanırım onun da kokusu yok bişey yok saçlarım sampuan koksun istiyorum ben oysakii :2:
güzel canim affiyet olsunKızlar yine güzel muhabbetler olmuş ama kimse menü yazmamış
Sabah:
Omlet
1 dlm ekmek
şekersiz çay
Ara:
Kahve
Öğlen:
3 adet köfte ( ızgara)
mercimek çorbası (1 kase)
Brokoli - biber - domates ( 1-2 adet)
Ara:
yok
Akşam:
Salata
kizlar kacayim ben annemde aradi terzi gelin alin elbiseleriniz bitti demis gelirken birde onu alacamyarin görüsürüz insallah allahin izniyle:26: arada ölüm geliyor aklima :26:bu aralar cok düsünmeye basladim bi tarafdan diyorum allahim cocugum kendi ayakklarinin üzerine dursun öyle gideyim tövbe tövbe :26:neyse kacayim ben kafayi siyirmadan önce
cok sagol canim allah razi olsun aklima getirdigin icinAllah uzun ömurler versın canım bendede boyle dusunceler oluyor namaz kılınca rahatlıyorum ve namazı tekrardan duzensızlestırınce kılamadıgım zamanlar için uzuluyorum bende su an oyleyım anlıycagın Allah yardımcımız olsun...
cok sagol canim allah razi olsun aklima getirdigin icinhayatin telasina kapilip aklimiza cikiyor bazen öyle yapayim bugün dua ile gecsin bugünümde
benimde öyleydin tatlim kadin erkek ayri idin öyle daha rahat bencede hadi insallah faydasini görürsün
bilmiyorum ki tatlim esim 31 yasinda onunda saclarinda birsürü beyaz oldu sen ettin diyo bana kel birde oda benim yüzümden
yok kuzum ya gittip geliyor simdi yine migdem bulaniyor off ya
bioxini esime almisdik sac cikarsin diye ama cikmadiburda yok ama türkiyeye geldigimde bende alayim bari
güzel canim affiyet olsunkendi adima menü düsünecek halde degilim busecim
kizlar kacayim ben annemde aradi terzi gelin alin elbiseleriniz bitti demis gelirken birde onu alacamyarin görüsürüz insallah allahin izniyle:26: arada ölüm geliyor aklima :26:bu aralar cok düsünmeye basladim bi tarafdan diyorum allahim cocugum kendi ayakklarinin üzerine dursun öyle gideyim tövbe tövbe :26:neyse kacayim ben kafayi siyirmadan önce
keske herzaman kilabilsek dogru diyorsun tatlimsendende Allah razı olsun canım hep kıl her gun kıl elınden geldııgınce belkı Allah aklına getırıyordur ruhunun ıhtıyacı oldugu için bu konuda gercekten bende uzuluyorum kendıme, namaz kılınca gece rahat uyuyorum ınan bana sende goreceksın hatta sımdı kalkıp bende namazımı kılıcagımhersey gecer ama yaptıgımız ıyılıkler ıbadetler bıze kalıyor cok konustum ama bırıyle paylaşmak ıstıyordum rahatladım valla
saç çıkarmıyo sanırım dökmeyi engelliyor yani bendeki etkisi oydu
töbeee sus ağzından yel alsın deli midir nedir akşam akşamm
unutmam inşallah ablacım. yoğun olursam buraya gelemem belki ama yine de feysten görüşürüz inşallah..
evet babam da haklı da napalım ben garip bi yere atanırsam o zaman da zorunlu hizmetten gelmem çok zor olacak bunu da düşünmesi lazım
bu akşam yola çıkıyorum inşallah suzim. eve gitcem bi nişan yerimi filan seçeceğim. o sırada bunları da düzgünce konuşmayı düşünüyorum babamla. kararlıysa bişey diyemem artık onun dediği olur biz de çekeriz napalım
farklı yere atanırsam eşimden ayrılmamam için istifa etmem gerekiyor. zaten 3 defa istifa hakkımız var onlardan birini kullanmış oluyorum. bi dahaki kuraya girene kadar 6 ay filan kaybediyoruz. yani bu durum hem bize 6 ay maaş kaybı, hem de istifa hakkımın kaybı olarak dönecek. babamlar çok kesin konuşunca sevdicek de bunları açıklayamamış. saygısızlık olmasın, sırf biz istiyoruz diye istemedikleri bir şeyi kabul etmesinler diye. ama ben gidip konuşcam ya olmaz böyle
tebrikler! spor salonuna gitmen seni tetikler..baska insanlari gordukce,para odedigini bildikce kolay spor yaparsinnBu ay maaşımı alınca ilk işim spor salonuna giidp yazılmak kızlar.Çünkü masabaşı bi işim var fazlasıyla hareketsizim. Hayatımda ilk defa kilo vermekte bu kadar kararlı hissediyorum kendimi.
Umarım devamı gelir hep böyle devam eder yaşam alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım şekeri hayatımdan çıkardım. Ekmek te yemiyorum hiç. Hayatım boyunca ekmekle aram pek iyi olmadı zaten. Her sabah kalktığımda 1 büyük bardak suyumu içiyorum .Hedefim 10 kilo vermek. az önce diyet başarı öykülerini okudum daha da bi gaza geldimBribirimize destek olalım bu sefer başaralım inşallah
Artık iş yerinede kahvaltı için domates salatalık zeytin peynir getiricem.Öğlenleri dışardan söylediğimiz için biraz sıkıntı oluyo ama bugün salata ve cacık yedim
Kızlar yine güzel muhabbetler olmuş ama kimse menü yazmamış
Sabah:
Omlet
1 dlm ekmek
şekersiz çay
Ara:
Kahve
Öğlen:
3 adet köfte ( ızgara)
mercimek çorbası (1 kase)
Brokoli - biber - domates ( 1-2 adet)
Ara:
yok
Akşam:
Salata
merhaba arkadaşlar
takıma girmek için ne yapmak gerekiyor :)
doğumdan kalan bi 10 kg fazlam var da beni gaza getirecek arkadaşlar arıyorum
menulerini paylasman ve diger arkadaslarin menulerine yorum yapman ve muhabbete katilman yeterli
Ooo bokscok enteresan:) hemen ilk aylarda baslamak gerekiyor süremeye karnin sismeye baslamadan
Sen toparlarsin yine,,alt yapi iyiaman acele edip sütünü ihmal etme..emin ol herseyin zamani geliyor ama emzirme süresi hic geri gelmiyor ve özel bi duygu yaaa..cok istememe ragmen 6 ayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?