70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım
benim uzun sürdü çünkü ara verdim canım şu sıralarda toparlanmaya çalışıyorurum
ama kendimede haksızlık etmiyeyim baya bi verdimay öpücem kendimi
canım önceden çok ekmek yiyordum
hemde makarna ve pilavla bile
artik yemiyorum
ekmeği çıkardim
yoğurt yemeye başladım hemde bol boll
bitki caylari yesil cay rezene cayi icmeye basladim
eskiden yesilligi aksam bir ton yemegin yaninda
salatada yerdim ama artik sabahlari yemeye basladim
sonra salatalik kirmizi biber
ekmeği sabahlari evet öglenleri nadiren akşamalari hiç yemedim diyebilirim
şu şekilde yediğim zaman çok kilo veriyorum
sabah
2 dilim ekmek peynir domates salatalik maydanoz
roka marul yumurta zeytin bunlarin hepsi birden degil tabi
hemen hemen 2 saat sonra bir ara
elma mandalina kuru kayisi findik ceviz
yine bunlardan biri

öğlen
sebze yemeği bol yoğurt bazen bir dilim.ekmek

yine bir ara

aksam ennn güzeli kesinlikle salata çorba ve yoğurt

tekrar bir ara yapabilirsin

böyle işte canim tabii çikolatalar cipsler bisküviler..cıssss
umarım yardımcı olablmişimdir telden giriyorum bu arada biraz zor oluyo

günaydin kizlar

merhaba arkadaşlar
takıma girmek için ne yapmak gerekiyor :)
doğumdan kalan bi 10 kg fazlam var da beni gaza getirecek arkadaşlar arıyorum
hosgeldin canim
güzel tatlim affiyet olsun bu arada dügmeli bardaga bayildim :86:
affiyet olsun canim sporunuda yapmissin
dün bende baya cektim ballim ama sükür bugün gecti sen nasil oldun dün namaz kilamadim ama dua kitapini aldim ve birsürü dua okudum allah kabul eder insallah
slm kızlar menüm
sabah sınırsız kahvaltı tabi normal standatlarda
ara yok
öğle mecbur tost yedim
eve saat anca 5 te gelebildim
akşam saat 7 de balık buğlama
balik buglama cok mu kalorili :26:
Inş kurtuluruz biran önce ya benim çatlağım göbek deliğimin yanında sadece sol tarafında. Değişik bi çatlama oldu. Senin göbeğinin neresi çatladı bi de kaç ay oldu ne kadar silikleşti
göbegimin etrafi harita seklinde 1-2 sene sonra iyice hafifledi simdi oglum 6 yasinda ve baya degisti artik okadar rahatsiz etmiyor
69.5 ıle hamıs kalmıstım sımdılerde 74,5--75,5 cıkıyorum tartıd regl konsu tam o lmadı daha dogumdan sonra onun verdıgı sıkıntı var o kaaaa evet zaman hemenn gecıyoo tatlımmm
ne güzel suzisim ya zorlanmasin verecek kilon fazla degil
yani tek ben degilim demek spor salonuna yazilip gitmeyenhakklisin arkadasim dua etmek iyi geldi ama dal gibi olalim diye dua etmeyi unuttum
güzel menün affiyet olsun canim
olacak canim insallah yavas yavas üzerimize yapisan kilolardan kurtulacagiz
kurtulmak isteyen kimmm Suzimmm seviliyorsun kii
cansin
aksam aksam ne sarmasi gii
Kızlar Günaydınnn

Bugün çok mutluyummmm Dün akşam tartıldım 2 kilo vermişimm Durmak yok yola devam
devam tabii

Çok teşekkür ederim canım. Bende ekmeği şekeri ve unlu olan herşeyi hayatımdan çıkardım. Yoğurt yemiyordum ama hiç yoğurt yemeye başlıyım sebzelerle birlikte. Bende sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek tüketiyorum sadece.

Akşamları hiç ekmek yemiyorum . Sporada başlıyorum umarım bende senin gibi azimli olurum bu konuda bugüne kdr hiç başarılı olamadım çünkü

kızlar çıkıyorum haletmem gereken işler var yüreyek gideyim diyorum gerci cokta soğuk :18: totodaki yağları eriteyim derken dondurmayayim bide

günaydin ballim kaymagim

günaydın gençlik
yeşil çay zamanıııııı
günaydin genc icelim güzelleselim
Günaydın kızlar

keyifleriniz yerindedir umarım, hepinize hafif bir gün diliyorum

sabah kahvaltı

domates,salatalık,biber,peynir,zeytin

birazdan 1 fincan yeşil çay
günaydin tatlim
kızlar çıkıyorum haletmem gereken işler var yüreyek gideyim diyorum gerci cokta soğuk :18: totodaki yağları eriteyim derken dondurmayayim bide
benide götür gidigin yere benim totoda donsun

Günaydinnn

Dün yürüyüs yaparken bi markete girmistim evimin yakininda ama hic girmiyodum offfff cok guzel sebzeler vardi..tasimiyayim diye almadim birazdan gidicem doldurucam aksama kereviz yapicam bol eksili zeytinyagli

Spor yapmadim daha :97::97:

Bön bön uyusuk uyusuk oturuyorum:105::105::100::100:

kuzuum çorba da vardı sarma her zman olmuyo diye onu tercih ettim çok bişey yemedim ama ha iki kaşık pilav yemişim ha 5-6 sarma senin de annen yapsan yerdin amaaa

gençlik bence şekeri unu çat diye çıkarmayın hayatınızdan,bir süre sonra krizine girmeyin
azaltarak devam edin ne bileyim aksam 2 dilim yiyorsanız 1 dilim yiyin..2 kaşık şeker kullanıyorsanız çayınıza 1 kaşık koyun sonra da hiç koymayın..bence herşeyden tadın ama azar azarnacizane tavsiyem

hiç kereviz yemeği yapmam,tarifini ver de biz de yapalımm

selam kızlar
nasılsınız? ben çok yoğunum yine yaaa gelemiyorum ama aklım burada inanın :26:

bende yemedim hic kerevizi :26:

kuzuum çorba da vardı sarma her zman olmuyo diye onu tercih ettim çok bişey yemedim ama ha iki kaşık pilav yemişim ha 5-6 sarma senin de annen yapsan yerdin amaaa
aman yapmasin dolduruyor tencereyi ic pilavla belim kopuyor sarma sarmasi bitmiyor oda namaza veya telefona gittimi kasikliyorum pilavi bitsin diye
dün oglana makarna yaptim annemde firinda patates but yapmis 4 but kendime ayirdim yiycem diye 2 patetes 2 de but yedim tikandim migdem kücüldümü ne cok sevdigim halde makarna bile yiyesim gelmedi :86:
selam kızlar
nasılsınız? ben çok yoğunum yine yaaa gelemiyorum ama aklım burada inanın :26:
ben inceliyorum sanirim minem sen neler yapiyorsun ögretmenim bildirim de yapmadin herhalde :44:

Günaydın fıstıklar :80::80:
Nasılsınız ?
Cumaya son 4 gün kaldı dikkat lütfen

herkese merbalar,

hafta sonu giremedim hic nete dunde buranin bayramiydi evdeydim hic vakit bulup giremedim, isin kotu yani baya bi kacirdim hafta sonu rezil olucam cuma gunu :2:
neyse bende menumu yazayim sonrada biraz eskiye gideyim
Sabah : 1 cay bardagi sut + yarim tost
ara : kafeinsiz kahve + 8 tane findik ( yesil cayimi unutmusum )
oglen : 2 tane içli kofte + salata + yogurt
ara : yogurt + 2tane biscuit
aksam : brokoli salatasi + corba

Günaydın fıstıklar :80::80:
Nasılsınız ?
Cumaya son 4 gün kaldı dikkat lütfen
günaydin busecim

canımsın yaa çok sevindim senin adına
darısı başımıza artık
ben noraya mesaj atmıştım ama liste yayınlandımı?

az az gidiyor ama buna da sükür gidiyor ya minem yakinda insallah artik 6lilari görmek istiyorum
yayinlandi minem gözümden kacti ozaman herhalde :44:

ya ben cuma gunu nora ya mesaj atamadim bildirim yapmak icin mesaj sayiom yeterli degilmis fazla vaktim yoktu is yerinde aksam evden yaparim diye gittim evdede hic giremedim dolayisiylada bildiri yapamadim anlicaniz kizlar bu haftada giremedim listeye

buldum listeyi varmissin minem liste altinda gözümden kacmis
selibeli canim listedesin

tünaydın kızlarr,,
sabah alıntı yapmıştım internet gitti yapmamış sinir oldum, tekrar yapamıcam kusura kalmayın.
minderbob menün süperrr
1-2 daha güzel menülü arkadaş vardı ama hatırlayamıyom şimdi.
sonracıma balkaymakım listeye uymayınca kilo alınıyor şekerim, en iyisi menüleri yazalım buraya.
mine hoşgeldin canım, arada uğramaya çalış.
anathk-kaderdin sanırım sarma yemişin
hepicinize güzel bir gün diliyorum.
jillian bacıyı yapan kızçe vardı onu da çoook tebrik ediyom doğru yoldasın şekerim, spor yapmamız lazım arkadaşlar.

suzimmm bugün nasılsın, elbisen nasıl olmuş?

tünaydin fadimem bende ki sansa bak fadimem annemin elbisesi cumartesinden beri bitmis vaziyete imis benimkini daha yapamamis yarin insallah biter dedi bende dedim bende bu sans varken nisanda bile elbisesiz kaliyormusum bakalim bugün biter insallah ahada 3-4 gün kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…