banada dogumdan sonra kamyon carptiben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira hayirlisi olsun canim kilolarimizdan da kurtulcaz insallah
69.5 ıle hamıs kalmıstım sımdılerde 74,5--75,5 cıkıyorum tartıd regl konsu tam o lmadı daha dogumdan sonra onun verdıgı sıkıntı var o kaaaa evet zaman hemenn gecıyoo tatlımmmmolaya ciktim geldim kizlar biraz iyi geldi temiz soguk hava uyusturdu beynimi hafifledi agrim migdemin bulanmasida gecti gibi öglen migdemi bastirsin diye 2 dilim kara ekmek yedim sürme peynir ile birde cola aldim onu iciyorum off allah kimseye dert verip derman aratirmasin
tamam fadimem annemde olacak ihlamur icerim cok sagol tatlim
öylede kötüymüs canim baban bence bu sorunlarin olacagini düsünemedigi icin öyle dedi ama söylersen oda anlar tatlim konus bakalim
ay kuzum ya genetikdir belki tatlim bizim ailede mesela gec beyaz sac olur sinirden diye bende duymusdum ama benim tek tük beyazim var onlarida kopariyorumstress sIkIntI sinir hat safada kuzu bende ona bakarsan simdi bembeyaz olmaliydim benimde sacim cok dökülüyor benimkide böyle belirtiyor
uyy yirim onuay nekadar cabuk geciyor zaman ya masallah 5,5 kg kaldi derken kac kilosun ki simdi suzisim
Bu ay maaşımı alınca ilk işim spor salonuna giidp yazılmak kızlar.Çünkü masabaşı bi işim var fazlasıyla hareketsizim. Hayatımda ilk defa kilo vermekte bu kadar kararlı hissediyorum kendimi.
Umarım devamı gelir hep böyle devam eder yaşam alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım şekeri hayatımdan çıkardım. Ekmek te yemiyorum hiç. Hayatım boyunca ekmekle aram pek iyi olmadı zaten. Her sabah kalktığımda 1 büyük bardak suyumu içiyorum .Hedefim 10 kilo vermek. az önce diyet başarı öykülerini okudum daha da bi gaza geldimBribirimize destek olalım bu sefer başaralım inşallah
Artık iş yerinede kahvaltı için domates salatalık zeytin peynir getiricem.Öğlenleri dışardan söylediğimiz için biraz sıkıntı oluyo ama bugün salata ve cacık yedim
sporunuda yapabilirsen cok güzel olur tabii canimbende gecen sene yazildim ilk ay iyi gidi burdada 1 sene mecburi oluyor sonra vakit bulamadim dogru dürüst ve param bosuna gitti
masabasi calisdigimiz icin bizim daha cok dikkat etmemiz lazim aslinda ve spor olsa cok daha güzel olur tabii
Bende az önce biyerle görüştüm aklıma yattı baya sadece bayanlara özel erkeklerin oldugu spor salonunda hiç rahat edemiyorum o kaslı erkekleri görünce terlerini flan gidesim geliyoÇarşamba randevum var bakalım neler dicekler.
masabaşı oldugu için iki merdiven çıksam tıkanıyorum ya.bu arada kilo veren arkdaşlar akşam yemeklerinde neler yediniz evinizde günlük pişen yemeğimi yoksa kendinize özel sebze flanmı haşladınız ?
Kızlar yine güzel muhabbetler olmuş ama kimse menü yazmamış
Sabah:
Omlet
1 dlm ekmek
şekersiz çay
Ara:
Kahve
Öğlen:
3 adet köfte ( ızgara)
mercimek çorbası (1 kase)
Brokoli - biber - domates ( 1-2 adet)
Ara:
yok
Akşam:
Salata
evett o bendim :18: yine yapamadım :26: bişiler aklıma geldı geldı en sonundada uyuyamayan bı arkadasımı bulunca nette 3 bucuga kadar oturdumsonrada 5 bucukta alarm çaldı uf oldumm
kizlar kacayim ben annemde aradi terzi gelin alin elbiseleriniz bitti demis gelirken birde onu alacamyarin görüsürüz insallah allahin izniyle:26: arada ölüm geliyor aklima :26:bu aralar cok düsünmeye basladim bi tarafdan diyorum allahim cocugum kendi ayakklarinin üzerine dursun öyle gideyim tövbe tövbe :26:neyse kacayim ben kafayi siyirmadan önce
cok sagol canim allah razi olsun aklima getirdigin icinhayatin telasina kapilip aklimiza cikiyor bazen öyle yapayim bugün dua ile gecsin bugünümde
hayirli ugurlu olsun betulcumama sebeplerinizi acikladiktan sonra buyukler makul karsilar gibi geliyor bence..
tebrikler! spor salonuna gitmen seni tetikler..baska insanlari gordukce,para odedigini bildikce kolay spor yaparsinnbence sabah evde kahvalti yap, ogle yemegini evden getir derim
minderbob bugunku menusunu sunarr
sabah
Eki Görüntüle 857772 Eki Görüntüle 857771
sabah filtre kahvesiz yapamiyorum..
kasar peynirini ve 3 tane zeytini yemedim. sosisin solundaki nesne domatesli mantarekmegi de esimle paylastik..
ara
Eki Görüntüle 857773 Eki Görüntüle 857774
yesilcay ve kuru kayisi
ogle yemegi
Eki Görüntüle 857776 Eki Görüntüle 857775
2 kepce patatesli yesil mercimek yemegi ve salata; sonrasinda bir mandalina..
ara
Eki Görüntüle 857777
aksam
Eki Görüntüle 857778 Eki Görüntüle 857779
2 kepce mercimek yemegi, salata ve 1 kasik yogurt..
ara olarak 1 elma ve 1 bardak sut icmeyi planliyorum
kizlar ne yemek yapayim..mercimek yemegini cok yapmisim ye ye bitmedi
ne yemek yapayim hic bisey aklima gelmiyo:26:
Hosgeldinno zmn yavaş yavaş katılayım ben
şu an adet dönemindeyim
bitsin tam kilomu da söylerim başlarız artık
ben geldim menümü paylaşmaya
sabah: 1 omlet 1 dilim ekmek domates salatalık maydonoz yeşil biber
ara: 1 yeşil çay 2 ceviz
öğlen: 4 kaşık mantar sote 1 kase çorba yarım dilim ekmek
ara:1 küçük muz
akşam 1 kase çorba bir küçük biber dolması yoğurt
spor için jillian yaptım üstüne 30 mekik yatmadan 20 mekik daha çekcem1 buçuk litre suyumuda içtim çok mutluyum
slm kızlar menüm
sabah sınırsız kahvaltı tabi normal standatlarda
ara yok
öğle mecbur tost yedim
eve saat anca 5 te gelebildim
akşam saat 7 de balık buğlama
Neden öyle oldu kız :26::26:
Betüşüm cuma günü bizimle tartılsan tartıyı cumaya kadar unutsan süper olur
Günaydın
Günaydın
Abla niye böyle yapıyon sen yaa
38 beden mi
Affferin kız
Teşekkür ederim bu arada
keske herzaman kilabilsek dogru diyorsun tatlimibatetlerimizi ihmal ediyoruz allah affetsin
ay güldürdün beni
saatim geliyor simdi ciddi ciddi cikiyorum allahin izniyle gitmiyorum dahadaha cok basinizin etini yiycem benden öyle kolay kolay kurtulamazsiniz
canım yediklerinin fotoğrafını çekince daha dikkatli oluyosunHadi bakalim süper bir giris yapmissin:128:
Ay herkes ayni spor salonuna yazilip gideni duymadim henüz:))
Ben evde pisirdigim yemekler bana uyuyorsa ondan yiyorum uymuyorsa ayrida yapiyorum..cunku cocuklar var gelisim caginda guzel yemeleri lazim bazen baan uymuyor ayri yapiyorum ..ama zararsizsa azar azar yiyorum..kasmiyorum kisaca:))
Guzel ama az ileride zorlanmayasin..kilocuklar gidince menunden cikaricak sey bulamiycaksinsormasi ayip salata ne salatasi:)
Aferim!! Biraz kendini dusunmelisin bence..kati ol bu konularda..sonra ögrencilerine agresiv olursan(( uykuda cok önemli canim bence duzene sok bu durumunuuu
Allah gecinden versin..arkadaslarima katiliyorum..duani ihmal etme huzur buldugun seylerle mesgul ol...niye gerginsin ki
Hayat cok kisa..tadini cikar,,sahip olduklarini düsün:))
Bizede dua etttttt dal gibi olalimmmm
Evet iyi fikir bencede
Süper olmus menude paylasim seklinizde..afiyet olsun ..bende yaptigim yemekleri cekerim hep..halbuki ne blogum nede paylastigim yer var ama iste :)
Geciktim ama benim canim uzun zamandir zeytinyagli pirasa, zeytinyagli kereviz fln cekiyor
Hosgeldinn
Tebrikler süper olmus bugün:128:
Aksam ki balikla bence kurtarmissin günü..gayette guzel olmus:112:
canım menün güzel ama önerim aralarda 100 caloriyi geçmemenGünün sonunda benim menüm
Sabah
1 dilim kepekli ekmek, 1 kk peynir, 2 zeytin, ceyrek kirmizi paprika
Ara yarim ananas
Ögle
4 köfte ve salata
Ara
2 ceviz, 2 incir, bir avuc kabak cekirdegi
Aksam
1 kase sütlü corba
Spor
Jilian 1. level 6. gün
30 dk yürüyüs
(Aksam yine spor yapmayi planliyordum ama gec geldim gecmise bakiyimd erken gec oldu((((
Dove men care diye bir app var süper tavsiye ederim kizlar
Herkese iyi geceler
Kızlar dün sinirmden girip de buraya da yazmadım menümüçünkü ta akşamdan hazırladıgım ekmek arasını evde unutup cıkmısım okul kantınınden de tost aldım mecburen sonra tostu dıger ogunlerden kısarak telafı etmeye calıstım.
ara
birazcık ceviz ve kuru üzüm
öğlen (15.30 gibi yedim)
yarım dilim ekmek
1.5 yemek kaşığı kavrulmus yağsız kıyma
sabah hemen gözümü tartıya diktim bişi olucak mı diye şimdilik bir şey yok
hatta ciddi ciddi kilo verdiimmm beeennn
artık belli oluyor ben farkediyorum
bu hızla devam edrse 70 kilo ile yılbaşına girerimhatta keske 69 olsada nasıl gırersen oyle gıder derler yaaa 6 lı gitse
günaydın kızlarr
dünkü menümü paylaşayım;
sabah: 1 yumurta,3 çatal peynir,3-4 zeytin, 3 çatal helva,şekersiz çay (ekmeğim yok diye helva yedim tok tutsun diye)
öğle: 1 kase çorba, 3-4 çatal patlican kebabı, yoğurt ve salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: küçük kase ayran çorbası
akşam: 5-6 adet sarma, 3 adet çiğ köfte
suyumu da ihmal etmedim tabi içiyorum 2 litre
Kızlar Günaydınnn
Bugün çok mutluyummmmDün akşam tartıldım 2 kilo vermişimm Durmak yok yola devam
Kızlar Günaydınnn
Bugün çok mutluyummmmDün akşam tartıldım 2 kilo vermişimm Durmak yok yola devam
çok güzel menünben geldim menümü paylaşmaya
sabah: 1 omlet 1 dilim ekmek domates salatalık maydonoz yeşil biber
ara: 1 yeşil çay 2 ceviz
öğlen: 4 kaşık mantar sote 1 kase çorba yarım dilim ekmek
ara:1 küçük muz
akşam 1 kase çorba bir küçük biber dolması yoğurt
spor için jillian yaptım üstüne 30 mekik yatmadan 20 mekik daha çekcem1 buçuk litre suyumuda içtim çok mutluyum
çizelge yapsana kendine canım
kızlaaaryspıştırırmısınız linki
sağol canımm
bak canim yukardaki linkdwnnERDEN YAPIYORUM CANIM
sağol canımm
bak canim yukardaki linkdwn
Günaydın kızlar
keyifleriniz yerindedir umarım, hepinize hafif bir gün diliyorum
sabah kahvaltı
domates,salatalık,biber,peynir,zeytin
birazdan 1 fincan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?