70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banada dogumdan sonra kamyon carpti ben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira hayirlisi olsun canim kilolarimizdan da kurtulcaz insallah

Inş kurtuluruz biran önce ya benim çatlağım göbek deliğimin yanında sadece sol tarafında. Değişik bi çatlama oldu. Senin göbeğinin neresi çatladı bi de kaç ay oldu ne kadar silikleşti

69.5 ıle hamıs kalmıstım sımdılerde 74,5--75,5 cıkıyorum tartıd regl konsu tam o lmadı daha dogumdan sonra onun verdıgı sıkıntı var o kaaaa evet zaman hemenn gecıyoo tatlımmm

Hadi bakalim süper bir giris yapmissin:128:

Ay herkes ayni spor salonuna yazilip gideni duymadim henüz:))

Ben evde pisirdigim yemekler bana uyuyorsa ondan yiyorum uymuyorsa ayrida yapiyorum..cunku cocuklar var gelisim caginda guzel yemeleri lazim bazen baan uymuyor ayri yapiyorum ..ama zararsizsa azar azar yiyorum..kasmiyorum kisaca:))

Guzel ama az ileride zorlanmayasin..kilocuklar gidince menunden cikaricak sey bulamiycaksin sormasi ayip salata ne salatasi:)

evett o bendim :18: yine yapamadım :26: bişiler aklıma geldı geldı en sonundada uyuyamayan bı arkadasımı bulunca nette 3 bucuga kadar oturdum sonrada 5 bucukta alarm çaldı uf oldumm

Aferim!! Biraz kendini dusunmelisin bence..kati ol bu konularda..sonra ögrencilerine agresiv olursan (( uykuda cok önemli canim bence duzene sok bu durumunuuu

Allah gecinden versin..arkadaslarima katiliyorum..duani ihmal etme huzur buldugun seylerle mesgul ol...niye gerginsin ki
Hayat cok kisa..tadini cikar,,sahip olduklarini düsün:))

cok sagol canim allah razi olsun aklima getirdigin icin hayatin telasina kapilip aklimiza cikiyor bazen öyle yapayim bugün dua ile gecsin bugünümde

Bizede dua etttttt dal gibi olalimmmm

Evet iyi fikir bencede

Süper olmus menude paylasim seklinizde..afiyet olsun ..bende yaptigim yemekleri cekerim hep..halbuki ne blogum nede paylastigim yer var ama iste :)

kizlar ne yemek yapayim..mercimek yemegini cok yapmisim ye ye bitmedi
ne yemek yapayim hic bisey aklima gelmiyo:26:

Geciktim ama benim canim uzun zamandir zeytinyagli pirasa, zeytinyagli kereviz fln cekiyor

o zmn yavaş yavaş katılayım ben
şu an adet dönemindeyim
bitsin tam kilomu da söylerim başlarız artık
Hosgeldinn

Tebrikler süper olmus bugün:128:

slm kızlar menüm
sabah sınırsız kahvaltı tabi normal standatlarda
ara yok
öğle mecbur tost yedim
eve saat anca 5 te gelebildim
akşam saat 7 de balık buğlama

Aksam ki balikla bence kurtarmissin günü..gayette guzel olmus:112:

Günün sonunda benim menüm

Sabah
1 dilim kepekli ekmek, 1 kk peynir, 2 zeytin, ceyrek kirmizi paprika

Ara yarim ananas

Ögle
4 köfte ve salata

Ara
2 ceviz, 2 incir, bir avuc kabak cekirdegi

Aksam
1 kase sütlü corba

Spor
Jilian 1. level 6. gün
30 dk yürüyüs
(Aksam yine spor yapmayi planliyordum ama gec geldim gecmise bakiyimd erken gec oldu((((
Dove men care diye bir app var süper tavsiye ederim kizlar

Herkese iyi geceler

Kızlar dün sinirmden girip de buraya da yazmadım menümü çünkü ta akşamdan hazırladıgım ekmek arasını evde unutup cıkmısım okul kantınınden de tost aldım mecburen sonra tostu dıger ogunlerden kısarak telafı etmeye calıstım.

ara
birazcık ceviz ve kuru üzüm

öğlen (15.30 gibi yedim)
yarım dilim ekmek
1.5 yemek kaşığı kavrulmus yağsız kıyma

sabah hemen gözümü tartıya diktim bişi olucak mı diye şimdilik bir şey yok
hatta ciddi ciddi kilo verdiimmm beeennn
artık belli oluyor ben farkediyorum
bu hızla devam edrse 70 kilo ile yılbaşına girerim hatta keske 69 olsada nasıl gırersen oyle gıder derler yaaa 6 lı gitse

neden böyle oluyor bilmiyorum ama erken yatım dıye erkenden butun ısımı halledıp oturuyorum sonra oyle eften puften oyalanıp zaman gecırıyorumm sonra uyku gıdıyo hiiiç gelmiiyooo geldiğinde herşey için çok gec oluyor uyuyorum uyumasına da sabah alarmın sesını duydugumda tüylerim ürperiyorr

kurtulmak isteyen kimmm Suzimmm seviliyorsun kii

günaydın kızlarr

dünkü menümü paylaşayım;
sabah: 1 yumurta,3 çatal peynir,3-4 zeytin, 3 çatal helva,şekersiz çay (ekmeğim yok diye helva yedim tok tutsun diye)
öğle: 1 kase çorba, 3-4 çatal patlican kebabı, yoğurt ve salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: küçük kase ayran çorbası
akşam: 5-6 adet sarma, 3 adet çiğ köfte

suyumu da ihmal etmedim tabi içiyorum 2 litre

Kızlar Günaydınnn

Bugün çok mutluyummmm Dün akşam tartıldım 2 kilo vermişimm Durmak yok yola devam

günaydıııınn
güzel bir gün olsun inşallahh
kızlar mönüleri alıntılamıyotum beğendiklerkmi
beğen butonu ile belli ediyorum
söylemek istediğim şey olursada ya alintilayip yada nicki
amaaaaannn ne diyom yaaa ay anlatamadım
simdi mönü güzelse begeniyorum
eger yorjm yapacaksam o zaman şey yapıyom hah bu daha anlaşılır oldu
mesela bi örnek vereyim aşağıda gördüğünüz gibi

rapunzell rapunzelll
oraya gelirsem senin o saçlarını yolarım
o nasıl mönü kıızz
ne bi sebze ne bi yoğurt
neyle çalışıcak o bağırsaklar

gibi

canım yediklerinin fotoğrafını çekince daha dikkatli oluyosunya da ben öyleyim

canım menün güzel ama önerim aralarda 100 caloriyi geçmemen
2 adet ceviz 55 calori
2 adet kuru incir 78 calori
30 gr kabak çekirdeği 182 caloriii

canım tüm öğünlerini paylaşırsan daha kolay yorum yapabiliriz.öğlen hiç olmamış bence salata ya da yoğurtla bir sebze yemeği ya da ızgara tavuk ya da ton balığı yiyebilirdin

Kızlar Günaydınnn

Bugün çok mutluyummmm Dün akşam tartıldım 2 kilo vermişimm Durmak yok yola devam

çok güzel menün

sağol canımm

bak canim yukardaki linkdwn

canım şimdi çizelgene dikkat ettimde tebrik ediyorum seni. Ben bu konuda biraz yeni oldugum için tecrubeye ihtiyacım var şu an hedefim olan kilodasın

Neler yaptıgından nelerden uzak durdugundan ne kdr zamanda verdiğinden biraz bahsedermsn bana

Günaydın kızlar

keyifleriniz yerindedir umarım, hepinize hafif bir gün diliyorum

sabah kahvaltı

domates,salatalık,biber,peynir,zeytin

birazdan 1 fincan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…