70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler arkadaşlar bugün sabah k fleks öğle çavdar ekmeği beyaz peynir bal zeytin akşam 5-6 kaşık bakla 2 kaşık pirinç pilavı yoğurt salata yedim. lahana kürüne devam ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum kürün etkisi heralde. of o kadar kilo verdim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama takıldım ya hiç spor yapmak gelmiyor içimden aslında ben de kendimi daha iyi hissediyorum spor yapınca herkes gibi.. ama yapasım gelmiyor yahu (

sana hayran kaldım ne kadar azimlisin maşallah istikbalin parlak

hayell cim bi de tekrar gaza gelsem de sporuma devam etsem yaza kada rverelim artık kalan kiloları dimi

hayell cim bi de tekrar gaza gelsem de sporuma devam etsem yaza kada rverelim artık kalan kiloları dimi
ya okadar vermisin geriye birşey kalmamış kesin verirsin spor şart ama ben hiç sevemedim en iyisi yürüyüş ama ortam müsait değil

sakın pes etme lmaz: o kadar emeğine yazık olur bu yaz süper geçecek biz 1 kilo nasıl veririz diye düşünüyoz sen 40 kilo vermissin ne mutlu sana bana göre imkansızı başarmıssın ben 10 yıldır 66 kilo nun altına inemedim çok isterdim 52 kilo olmayı ancak rüyamda görürüm mafoldumbenmafoldumben

günaydın kızlar bu sabah kavaltımı yaptım
3 zeytin
k.k beyaz peynir
birazda acılı ezme
2 bardak çay içtim
1 dilim ekmek
ara öğün:
portakal
öğlen :
1kase çorba yada menemen
salata
2dilim ekmek
ara öğün:
meyveli yoğurt
akşam ???

Son düzenleme:
günydın hayalcim. daha yeni kalktım. birz kırgınlık var bugün bende. ben kahvaltıda 1 dilim çavar ekmeği, 1 çay kaşığı fındık ezmesi, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir yicem şimdi. eşim işte o yüzden çay demlemedim. öğlen tavuk sote yerim yağsız. akşamda brokoli salatası, 1 dilim çavdar ekmeği ve kıymalı bürüksel lahanası yerim

geçmiş olsun canım dikat et kendine ıhlamur içseydin iyi gelir

canım kilo çizelgeni niye yapmıyon insan gördükçe sinir oluyo iştah kesiyo resmen

sağol canım. bugün gayet güzel şeyler yemişsin. ben akşama kıymalı bürüksel lahana yapacağım. ben seviyorum. hem lezzetli hemde diyet. yanınada brükdel lahanası yaparım yada yoğurt yerim

sağol canım. bugün gayet güzel şeyler yemişsin. ben akşama kıymalı bürüksel lahana yapacağım. ben seviyorum. hem lezzetli hemde diyet. yanınada brükdel lahanası yaparım yada yoğurt yerim

teşekkürler artık düzenli beslenmeye başladım inşallah devam eder yarın lahana kürüne başlıycam bakalım yararı olacakmı bitki çayları onlarıda ihmal etmem artık ama spor konusu canımı sıkıyor hiç sevmem hareketli değilim ama bugun temizlik yapıcam balkon cam vs işte bugun spor yapmış kadar olurum heralde :jeyyar:

merhaba dostalar. ben hala aynıyım kilolar açısından. 74 kiloyum yine. hatta 73,60 ı gördüm. aama dikkat ediyorum ve sıkılaştım sanki.
haydi kilolar gitsinn.

ya okadar vermisin geriye birşey kalmamış kesin verirsin spor şart ama ben hiç sevemedim en iyisi yürüyüş ama ortam müsait değil
ya aslında ben eskiden sporcuydum 16 yıl spor yaptım 58 kg ydim. zaten sporu bırakınca bu kadar kilo aldım çünkü günde 4 saat kadar spor yapıyordum hemde baya ağırdı. ama şimdi yürümeye üşeniyorum. gerçi ortam müsait değil onun da katkısı var tabi

ya sen arada dürt beni kendime geleyim valla kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım

tünaydın arkadaşlar

daha kahvaltı yapamadım lahana maydonoz haşladım şimdi onu içicem sonrada ne yerim daha karar vermedim. eşim evde bugün bakim onun canı ne istiyor bende ona göre bişeyler ayarlarım kendime

OzOkuN olur valla arada dürterim :roflol: sporcuydun günde 4 saat 16 yıl boyunca ohaoldumsmile ya niye bıraktın ki fisfisfis

Son düzenleme:
ben spordan guclubacismile nefret ederim hem hergün tekrar aynı şeyleri yapmaktan çok sıkılırım o yüzden ilaç kulanamam genelde yarıda bırakırım ama yemek yemek başka tabiki delikafadulden:dance::sm_cool:cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…