70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar. sporumu yaptım. yemekye yaptım. eşime ayrı yemek kendime ayrı. zaten tencere yemeği yapıyorum sebze olarak 3 gün gidiyo bana. hergün yemekle uğraşmıyorum. şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim tavuk göğsünü teflonda kekik nane karabiber ve köri ile sote ettim. yanındada 1 dilim çavdar ekmeğim var onu yiycem

başlarda nefret edersin normal bende etmiştim ama 2 yıdır yapıyorum. hergün olmasada ara ara yaptım hep. ama 3 haftadır hergün yapıyorum ama hafta sonu kayınvalideme gidersek yapamıyorum. o da 2 gün.

spor yaparsan eğer kilo alman zor olur. istediğin şeyleri diyetten sonra yiyebilirsin. sporcular nasıl kuvvetli besleniyo. günde 1 saat yürüsen yeter sana. günde 1 saat yürüyerek ve diyetle ayda 10 kilo vermek mümkün

bak hayalciğim zayıflarken hem yağ hemde kas kaybediyoruz. kaslar yağdan daha çok kalori yakar. kaslar ne kadar fazlaysa o kadar çok kalori yakarız.üstelik kas kaybı hastalıklara davetiye çıkarır. zaten diyetten sonra vücut kaybettiği kasları geri alır dolayısıyla hiç zayıflamamış olursun. madem sen spor sevmiyosun o zaman internette hareketli müziklerle dans et. günde bir saat dans etsen senin için mükemmel olur. sen hareketsizsin dolayısıyla metabolizman oldukça yavaştır biraz uyandır metabolizmanı. o kadar boğazından kesiyosun bunuda yaparsın. inan spor yapmak boğazından kesmekten çok daha kolaydır canım

ya doğru söylüyon küçük çocuğum var eşim yürüyüşlere (tek olarak) izin vermez büyük kızımı okula götürürüm artık :))

haklısın canım ya oda bir artarnatif tabi pilates yapıcam başka çarem yok ne yapayım(

OzOkuN olur valla arada dürterim :roflol: sporcuydun günde 4 saat 16 yıl boyunca ohaoldumsmile ya niye bıraktın ki fisfisfis
canım öss derdine bırakmak zorunda kaldım sonrada okul, iş, kendi kafama uygun spor salonu bulamama vs derken 5 yıldır spor yapmıyorum :çok üzgünüm:

evet tekrar yapmak bana da sıkıcı geliyor ondan yürüyüş falan sevmiyoum yani biyere gideceksem severim de sırf spor olsun diye aynı yerde sütçü beygiri gibi dönmek sinir ediyor beni ama katlanıcaz heralde bi süre daha

sabah kahvaltısı öğle yemeği birleşti yağsız 1 yumurtayla menemen yaptım yanında bikaç tane zeytin bal beyaz peynir ve çay. şimdi de nescafe içiyorum akşama da sebze yemeği düşünebilirim eşim gelsin yürüyüş yapıcam hava güzel bugün yada yürüyüşe çıkamazsam evde bişeyler yaparım artık

slm kızlar.nasıl gidiyo diyet.:bbo:.ben baya bi hasta olmuşum.alev ateş.hiç bişey yiyemiyorum.hareket edemiyorum.senağlama

evet bende yürümeyi severim 1 saat yürüm biryere gideceksek yürüyerek giderim 2 yaşındaki kızmı bile çarşıya gittiğimiz de yürütürüm alışsın diye

haklısın canım ya oda bir artarnatif tabi pilates yapıcam başka çarem yok ne yapayım(

bak canım elbette pilateste iyidir ama unutma büyük kaslar yani yaslar yoğun olara bacaklarda toplanmıştır. senin onları hareket ettirerek çalıştırman gerek. pilates karın ağırlıklı bir egzersizdir ve oldukçada zor bir branştır. evet incelme olur ama asla kilo verdirmez. kardiyo değildir çünkü yağ yaktırmaz. sen kızını okula götür. küçük kızınla hergün dans edin. çocuklar eğlenceği sever. açın internette hareketli şarkıları beraber oynayın. vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. bunu yapamazsan en güzeli ip atlamak. ben hiç ip atlamadım ama uzmanlar iyi olduğunu söyliyo ilerde belki denerim. hiçbişey yapamazsan bakkala, markete yürüyerek git, çarşı pazar gez o bile iyidir

istenilen kiloya inildiğinde pilates yapmak vücudu mükemmel şekillendirir ancak asla pilates göbek eritmez. ben daha önce yaptım belim dahada kalınlaştı. hemde zordur. bana zor gelmişti açıkçası

canım maksat hareket geçen sene 3-4 ay yaptım sıkılaştım tabiki özellikle kalçalarım elimden geldiği kadar dediklerinede yapıcam a.s

slm kızlar.nasıl gidiyo diyet.:bbo:.ben baya bi hasta olmuşum.alev ateş.hiç bişey yiyemiyorum.hareket edemiyorum.senağlama

iyilik canım geçmiş olsun. vücut hasta olduğunda asla direnmez hastalığı yenebilmek için yağ fak-lan ne bulsa yakar. hastayken zayıflama daha kolaymış öyle duymuştum uzmanlardan. kendine dikkat et canım maden suyu iç bayağı iyi geliyo. bendede kırgınlık ve üşüme var bugün. kalın giyindim ayaklarım üşüyo çok kalın çorap giydim. vücut diyetten dolayı hastalıklara açık tabi ondan böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…