kızlar bügün kaçamak yapan varmılmaz:
ben spordan guclubacismile nefret ederim hem hergün tekrar aynı şeyleri yapmaktan çok sıkılırım o yüzden ilaç kulanamam genelde yarıda bırakırım ama yemek yemek başka tabiki delikafadulden:dance::sm_cool:cokacimcoook
kaçamak yok tabi aynen devam sana afiyet olsun canım cokacimcoookbende yok kaçamak aynen devam canım. sende varmı kaçamak
bak hayalciğim zayıflarken hem yağ hemde kas kaybediyoruz. kaslar yağdan daha çok kalori yakar. kaslar ne kadar fazlaysa o kadar çok kalori yakarız.üstelik kas kaybı hastalıklara davetiye çıkarır. zaten diyetten sonra vücut kaybettiği kasları geri alır dolayısıyla hiç zayıflamamış olursun. madem sen spor sevmiyosun o zaman internette hareketli müziklerle dans et. günde bir saat dans etsen senin için mükemmel olur. sen hareketsizsin dolayısıyla metabolizman oldukça yavaştır biraz uyandır metabolizmanı. o kadar boğazından kesiyosun bunuda yaparsın. inan spor yapmak boğazından kesmekten çok daha kolaydır canım
canım öss derdine bırakmak zorunda kaldım sonrada okul, iş, kendi kafama uygun spor salonu bulamama vs derken 5 yıldır spor yapmıyorum :çok üzgünüm:OzOkuN olur valla arada dürterim :roflol: sporcuydun günde 4 saat 16 yıl boyunca ohaoldumsmile ya niye bıraktın ki fisfisfis
evet tekrar yapmak bana da sıkıcı geliyor ondan yürüyüş falan sevmiyoum yani biyere gideceksem severim de sırf spor olsun diye aynı yerde sütçü beygiri gibi dönmek sinir ediyor beni ama katlanıcaz heralde bi süre dahaben spordan guclubacismile nefret ederim hem hergün tekrar aynı şeyleri yapmaktan çok sıkılırım o yüzden ilaç kulanamam genelde yarıda bırakırım ama yemek yemek başka tabiki delikafadulden:dance::sm_cool:cokacimcoook
canım öss derdine bırakmak zorunda kaldım sonrada okul, iş, kendi kafama uygun spor salonu bulamama vs derken 5 yıldır spor yapmıyorum :çok üzgünüm:
evet tekrar yapmak bana da sıkıcı geliyor ondan yürüyüş falan sevmiyoum yani biyere gideceksem severim de sırf spor olsun diye aynı yerde sütçü beygiri gibi dönmek sinir ediyor beni ama katlanıcaz heralde bi süre daha
haklısın canım ya oda bir artarnatif tabi pilates yapıcam başka çarem yok ne yapayım(
slm kızlar.nasıl gidiyo diyet.:bbo:.ben baya bi hasta olmuşum.alev ateş.hiç bişey yiyemiyorum.hareket edemiyorum.senağlama
canım maksat hareket geçen sene 3-4 ay yaptım sıkılaştım tabiki özellikle kalçalarım elimden geldiği kadar dediklerinede yapıcam a.sbak canım elbette pilateste iyidir ama unutma büyük kaslar yani yaslar yoğun olara bacaklarda toplanmıştır. senin onları hareket ettirerek çalıştırman gerek. pilates karın ağırlıklı bir egzersizdir ve oldukçada zor bir branştır. evet incelme olur ama asla kilo verdirmez. kardiyo değildir çünkü yağ yaktırmaz. sen kızını okula götür. küçük kızınla hergün dans edin. çocuklar eğlenceği sever. açın internette hareketli şarkıları beraber oynayın. vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. bunu yapamazsan en güzeli ip atlamak. ben hiç ip atlamadım ama uzmanlar iyi olduğunu söyliyo ilerde belki denerim. hiçbişey yapamazsan bakkala, markete yürüyerek git, çarşı pazar gez o bile iyidir
slm kızlar.nasıl gidiyo diyet.:bbo:.ben baya bi hasta olmuşum.alev ateş.hiç bişey yiyemiyorum.hareket edemiyorum.senağlama
geçmiş olsun canım ya inşallah bir an önce iyleşirsin a.s.
çok geçmiş olsunslm kızlar.nasıl gidiyo diyet.:bbo:.ben baya bi hasta olmuşum.alev ateş.hiç bişey yiyemiyorum.hareket edemiyorum.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?