70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acil dolanıverdim sayfaları
daha dışarı çıkcam..
bildirimi kime yapıyoruz ki :26:
ben bi tartılıp geleyim
dün de regli oldum ama napam

bu arada grip olup ağır geçirenler

gripamol diye bi ilaç var 3x1 onu kullanın kutu bitene kadar
iyi bi ilaçtır etki edecektir

ballım migreni kabullenememiş olmanın verdiği stresle sık atak geçiriyor olabilirsin
biraz rahat ol herkeste olabilecek bi durum
canını sıkma. biliyorum seni anlayamam ama ne kadar sıkılırsan o kadar sık atak geçirirsin
ağrının başlayacağını anladığında hemen ilacını iç sessiz ve kararlık bi odada uyu
daha az hissedersin diye umuyorum
Allah şifa versin tatlım

kilo bildirimi

başlangıç:73
geçen hafta:67,1
bu hafta:65,9
giden:1,2
toplamda giden:7,1
hedef:58

karnım fena ağrıyor tartılırken kıyafetlerimi çıkarttım hemen üşüdüm :26:
ben kaçar çok işim var gece yolcuyum
öpüldünüz canlarım gün içinde tekrar gelmeye çalışacağım inşallah

notlarımı aldım yine

fadimecim canım seni cok iyi anlıyorum
evlat büyütmek zor
hele hele bu zamanda
ve en zor yaslardasiniz
benim kızım 15 yaşında
sana nacizane tavsiyem şu
ben hep kızıma şunu söyledim
ve söylüyorum
- SENİ SEVİYORUM ve ne olursa olsun ne yaparsan yap seni hep seveceğim, her ne yaşarsan yaşa ne olursa olsun yanındayım, sana güveniyorum, sana inanıyorum, sen çok başkasın, hiç diğer kızlara benzemiyorsun, bana yalan söylemiyorsun, sen söylüyorsan doğrudur.
. mesela bir sey oluyor diyelim biraz gecikti bana aciklama yapiyor ve ispata calışıyor ben hemen kesiyorum lafını
ve diyorumki senkn sözüne inanıyorum ispata gerek yok..
Ha bu arada elbette çaktırmadan kontrol ediyorum ama gerçekden çaktırmıyorm.
Ve eğer bir şey olursa hic çaktırmıyorum ta ki o gelip kendi sôyleyene kadar.
Yani onda vicdan oluştur canim.Annem bana güveniyor beni seviyor o bunu hakketmiyor düsüncesi olsun yani vicdanı sizlasin bilmem anlatabiliyormuyum.
Kızın ne yaptı bilmiyorum ama telefonu almak interneti ysaklamak bence çözüm değil yada yapilacak en son şey.
o nu yalan söylemeye mecbur etmemeye bakıyorum!
sonra jendi zamanımi düşünüyorum hemen o yaşdaki duygularımi hislerimi..
bu yaslarda aşık olmak, beğenilmek, güzel olmak, özel hissetmek, herşeyi ben bilirim, ailem hic bisey anlamiyor bilmiyor, aileyi üzgünüm ama beğenmemek sevmemek, arkadaşları daha üstün görmek normal şeyler.
sende ona destek ol eger gercekden seninde begendigin bir arkadasi varsa onu öv çok iyi nir kız seviyorum fln de.
sürekli süsleniyirsa ne bileyim mesela beraber sadece ikiniz gidin belki ona özel bir nemlendirici al yada ne bileyim bir dudak nemlendiricisi el kremi belki hafif bur parfüm alın
ve anlat ona daha fazlasi olamaz üzgünüm ama daha degil de.
sana seni sevmedigini soylese bile sen ona
olsun ben seni yada biz seni cook seviyiruz annecim de.

ay cokmu bilmis gibi konustum ki:26: sadece yardimci olmak istedim canim eger yazarsan elimden geleni yaparim.Ama hepsi gecicek unutma Rabbimm saglkk vedsrn ..

kader
suzimi yapti dersin :44: beklenir ondan

minder
canım regl mi yakın :44:

öyle tabi canım en iyusini yapiyirsun herseyin hayirlisi skna canini
sagol canimm sanada hayirli yolculuklar

günaydın hanımlar gerçi öğlen oldu ama
bugün daha iyiyim tüm ağrılarım regl oldum ondanmış birde üstüne grip olunca dün siz düşünün işte çok şükür bugün daha iyiyim
bildirim yapmaya geldim ama kime bildirim yapcaz belli mi biraz gemişe gittim ama göremedim neyse yazayım buraya yinede bu halimde bile azda olsa sevinçli haberle geldim

başlangıç 73.8
geçen hafta 71.1
bu hafta 70.9
giden 200 gr
toplam giden 2 kg 900 gr
hedef 55

hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve kaçıyorum

ödemdir o merak etme, ben de artıdayım, bildirim yapmayacağım ama +700 deyim yani, o derece.

hep fazlalıklar ödem olsun ve gitsin çabucakk
günaydın canımm bence mercimek yemeği yaptı böyle üzülme kız 500gr nedir ki
hain mercimek

tebrik ederimm
kilo bildirimi

başlangıç:73
geçen hafta:67,1
bu hafta:65,9
giden:1,2
toplamda giden:7,1
hedef:58
tebrik ederimm hakkında hayırlısı olsun tatlımmmm

Gunaydinlsr kizlar on gunu geride biraktim baya ditresli nir donemden gecsemde 1.5 kilo berdim simdi 76 oldum hedefimi tuturamadim ama olsun
Birde nen her xaman forma gitemiyom ama kilo vermeye devam

alacacığım seni tebrik ediyorum hedefini tutturamadığına üzülme 1.5 kg vermişsin 10 gün için çok iyi bir sonuç bence kutlarım ben maalesef kilo vermeyi başaramadım 10 günlük dönemimde iş yerinden yakın bir arkadaşım rahatsızlandı akciğerine pıhtı atmış her gün hastaneye taşındık,yoğun bakımda kaldı dört gün iki gün önce odaya alındı çok şükür ama nefes alamıyor yine oksijen maskesi takılı akciğerdeki su alınacak pazartesi ameliyat ile...neyse ben diyet moduna girmiş olsam böyle olmazdı ama daha yeni başlayacakken böyle olunca can sıkkınlığı ile..neyse ben de foruma sık giremiyorum canım seni merak ettiğim için baktım ben de dün yürüyüş yaptım 1 saat kadar dünden beri dikkat ediyorum inşallah 10 gün devam ettirirsem sonucumu gelip yazacağım size yine..öpüyorum kızlar hepinizi hoşçakalın

tebrik edeim canım

canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin ben senin başlangıç kilondayım şimdi maalesef veee 56 kilo idim 2 yıl içinde çabucak 79 oluverdim kilo almak kolay da şimdi zor olan bölüme geldim işte ve hala başlangıç aşamasındayım hala tam olarak dikkat etmiyorum artık yaşantımı bile zorlamay başladı daha çabuk yoruluyorum daha zor nefes alıyorum kıyafet sorunundan ve çevremden duyudğum sana ne oluyor böyle her gün biraz daha şişyorsun sözlerinden bıktım usandım ama aylardır başlayacağım dediğim halde beynim bir türlü başlayamadı delireceğim

ne güzel anlatmışsın öyle satır satır sıkılmadan okudum

suzi yaptı suzi kesin onun suçuu çocuğuna sahip çık Suziii

eveeet arkadaşlar 31/10/2013 tarihinden şu ana kadar 75 le başladığım bu yolda 73 kilo oldum sonunda...Devamı gelir inşşş

sağol canım
yanılmıyorsam sen bi ara buralardaydın ve ara verdin :44:

neye bak canım bikere şanslısın çünkü daha yeni kilo almişsın.Bu demek oluyorki vermeside kolay olur
ama bir yerden başlaman lazım
yoksa aldıkca alır ve işin içinden hiç çıkamazsın
yapamam deme inan yapılmasa ben yapamazdım
bende hiç irade yokdu..
buraya takıl mönülerini paylaş tecrübeli kızları dinle
sonra kilo vermeye başlayinca seninde hşuna gidecek
bu iş
kendine güven yapacağım değil yapıyorumm

Aa aa niye öyle oldu ki cok abartili birsey yoktu tam tersi birsey yoktu acaba yemedigin icin vucudun mu ters tepki verdi ..hani buna birsey diyorlar tam bilmiyorum

hani bi gün binicilik dersinden dolayı öğle yemeğini kacırmıstımda saat 5 de aksamla bırlestırıp yarım hamburger yarım çay bardagı da kola ıcmıstım yaaaa:26:

hani bi de sandviçimi aceleyle cıkarken evde unutmustum da ıs yerımde tost yemıstım ya

hani ekmek de fazlaydı yaaa

hep onlardan oldu heppp

ne güzel anlatmışsın öyle satır satır sıkılmadan okudum

suzi yaptı suzi kesin onun suçuu çocuğuna sahip çık Suziii

biraz duygular biraz yaşananlar birazda okunanlar işte sağol canım

o dimi bacim ordanda belli oluyo dimi
o nun umurundami hic
yok nişanmışta yok elbiseler ayakkabılar
sen önce çocuğuna sahip çık
gel öpeyim ballı seni seviyom derken iyiydi demii
ne oldu şimdi haaa
tabi bende hata kanmammalıydım
ama kandım işte nerden bilebilirdim
güvercin şey etti tepeme dedi
tv ye çıkıcam ünlü oluyom dedi
kandırdı beni

birdaha aynı şeyleri yaparsan bende seni yolarım yaaa

evet canım ben uzun süre forumda kaldım ve çok da başarı sağladım burada..vee senin dediğin aşamadayım zaten aldıkça alıyorum ve işin içinden bir türlü çıkamıyorum..verdiğin motive için teşekkürler inşallah kararlılıkla devam ettirebilirim bu başlangıç aşamasını

haydi bakalıım

Allah iyiliği versin yaa ünlü olup unutcak seni ah Suzi ahh yaktın ballı kaymağımı ne dicek kocasına

Sağolasın Ballım ama en son aşamaya mecbur bıraktı zaten bizi, yalan söyledi, her sabah okula diye çıktı evden, 8 gün boyunca gitmemiş, düşünebiliyor musun? Nerdeydin dediğimde eve geri döndüm, televizyon baktım oturdum diyor, ama insanın aklına neler gelmiyor. Biz hep diyoruz, babası da özellikle konuşuyor, sen bizim canımız, ciğerimizsin diye ama artık ne kadar etkiliyiz bilmiyorum, bir dediğini 2 etmemeye çalışıyoruz, hiç eksiği olmasın diyoruz, gezme mi dedi götürüyoruz ama ne oluyorsa işte arkadaştan oluyor, bir tane arkadaşı var bunun tam bildiğin serseri, başıboş, onunla irtibatı kes dedik artık yani, mecburen, kızın ablası da okuldan kaçarmış zaten, gittim annesine şikayet ettim, okuldan kaçıyolar diye, kadın da ablası da öyle bıraktı okulu zaten dedi, Allahım düşünebiliy musun, inşallah Allah tez zamanda benim kıza da akıl versin ne diyeyim. Süslenme falan da yok ayrıca, kendi isteğiyle saçını kapattı, hani şal takıyolarya o hoşuna gitmiş, anne ben kapanacağım şal al dedi, aldım ben de, öyle yani, okul haricinde kendi isteğiyle kapatıyor ama tam deli çağları dediğin gibi.
Ay kızlarrr özür dilerim başınızı şişirdim konu dışı oldu ama affedin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…