70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum umaycım hakikaten dur deme zamanı benim için 80 i bile gördüm tok halde daha bekarım kaldı ki çoooktan zamanı geldi de geçiyor bile bunun farkındayım ama uygulamada zayıfım işte halbuki daha önce 22 kilo verip 1.5 yıl da koruyabilen biri olarak çevremdeki kilolu bir çok insana önce örnek,sonra da onlara yardımcı olmuştum bu konuda ve başta annem dahil en yakın iki arkadaşım da 20 şer kilonun üzerinde verdiler..hep birbirimize destek olduk kilo almaya başlayınca da annem ile birlikte aldım şimdi tekrar dikkat etmeye karar verdik ama ayrı illerde yaşıyoruz annem arada bir yanıma gelip kalıyor biraz..annem de hipotiroid, bende de insülün direnci mevcut maalesef

canım neden özür diliyorsunki?
elbette sürekli zayıflamayı konuşmamız mümkün değil.
sorunlarımızı sevinçlerimizi...paylaşmakdan daha doğal ne var kiben yaa bir baskasi sorununu anlatinca senin basin sismeyecegine göre kinseninkide sismez canim

offf canım ya kıyamam ne üzülüp korkmuşsundur
rabbim yardımcın olsun evlatlarımızda akıl iman versin.

ayy yavrum ne güzel başınida kapatmıs.Süslenme zamanlarıda gelir canım yakında aman aman o da ayrı bir olay
canim yokmu senin sevdigin bir arkdasi onunla daha fazla vakig gecirmesini saglasan:26:
sen yinede onun bir hata yaptığini ama senin hala ona güvendiğini onu cok sevdigini sôylemeye devam et.
birde anlamadiğim 8 gündür nasıl aramazlar okuldan
anlamıyorum
bence onlarada çıkışsaydın biraz
peki gercekden eve geldigine inandinmi canim :26:
seni böyle bir soruyla üzmek istemem:26: ama çaktırmadan bir araştır canım..
ahhh çok zor bu zamanda çocuk büyütmek çok:26:
Allah yardımcımız olsun...
birde ben her istediklerinide yapama konusnda şöyle düşünüyorum
biz onlarım her istekkerini yerine getiremeyiz
hatta getirmemeliyiz yani hayat böyle değil çünkü
her istediğimiz olmuyor.Ben bazen alabilecwğim şeyleride almam mesela kizima ...

regl felan da yok bişiler oldu da noldugunu çözemedım umarım gecıc bır haldir bbu da dıger dıyetlere benzemesın en uzun surenı buydu zıraa 3 haftadır dıkkat edıyorum :44:

suziimm kazasız belasız atlatin insallahh
çabuk gell
est. canım elbette bizdede sorunlar oluyor
ama rabbim betrtinden korusun
cok zor minecim cook yani nasıl bir zaman bu anlamıyorum neler oluyor neler..

kizlar kusura bakmayin giremedim birturlu kkye
oncelikle trde herkes sok gecirdi tebrik ettiler azmimden oturu
gelememe nedenime gelince trye gittik cocuklar aninda hava degisimi oldugu icin hasta oldular gittigimden pek bisey anlamadim yani kac kere hastaneye gittik hatirlamiyorum bile ogluma antibiyotik kizima Serum verdiler malesef ikiside iylesemedi gelene Kadar bide butun aksilikler ust uste geldi 8 37de havaalanindaydimama 10 25deki ucaga yetisemedim ilk defa Sabiha gokceni okadar kalabalik gordum duyuyorum anonsu son cikisa gelin diyolar ama yok yetisemedik ucagi goruyorum orda ama kapilari kapali diye almadilar sonra kabus basladi tabi okadar cok ugrastirdilarki Ucak buraya geldi ben hala havaalaninda islemleri halletmeye calisiyodum en sonunda ertesi gune tekrar bilet aldik hayirlisiyla geldik ama cocuklar hastaydilarya burdada gecnedi burdada doktora tekrar gittik ve oglum bogaz iltihabi kizim Kulak iltihabi olmus oksurukleride cok uzun sure devam etti ama allaha sukure iylestiler sonunda
sizde neler var herkes iyidir umarim

Slm kizlar
Tel esimdeydi yazamadim gecmiside okuyamadim umarim bildirim icin gec kalmamisimdir sabah tartilmistim

İlk bildirimim
Baslangic:77.1
Buhafta:70.7
Hedef:simdilik 60

hos geldin canım
off baya bir stresli geçmiş izin :26:
neyse simdi iyiymiş çocuklar
bizlerde iyiyiz canım şükür

2 kzım var canım, diğeri ufak 8 yaşında 2.sınıfa gidiyor, ablası ile biz varken sürekli didişirler, biz yokken çok iyiy anlaşırlar.

Hehe cocuklar hep ayni:))

Ya simdi senin mpralini bozmiyayimdaaa bende sinir oldum :)) ya süper menulerin ve sporun vardi..ilk geldigim haftalar sinirleniyordun ..simdi anliyorum bukadar duzeneli beslenme spor,, daha iyi sonuc alman lazim ama demek yavas veriyorsun :26:

Malesef bunlari duyunca gelecek kaygisi yasiyorum bende cok..bende egitimciyim 4 yildir calismiyorum,,buradada yani alamanyadada durumlar ayni,,cok iyi okullarda biraz disiplin var digerler

Hehe ama asurede yilda bir yaaaa
Ben yemeyincede sonra pisman oluyorum..canim istiyor cok

Sende mi lise ögretmenisin,,offf sabirlisindir o zaman öyle olmak zorundasin hele bide normal lisedeysen ..allah kolaylik versin

selam kızlar
ancak gelebildim
mesaj atıyormuyuz bildirimleri

başlangıç : 68,2
geçen hafta: 67,8
bu hafta: 67,4
giden :400
toplamda giden: 800
hedef 60

saol canımm benimm resimlerimi paylaşcam sizlee yarın bi giyeyimm

Bekliyoruz

Ben yine katiliyorum bu hatuna:)) fadimecim bencede sadece diyet konussak burda cekilmez sanirim burasi..ben her msjimda yaziyorum ya cocuklardan bisiler

Bende öyle yapmistims ozaman kizimin artilarini dusundum..ona soyledim sen böylesin soylesin sana haksizlik yapamam ama burda bi hata yaptin ve duzeltebilirsin kimi zaman ise yaradi kimi zaman es gecti..bende ustelemedim..bazende görmezden gelmek bile gerekiyor o dönemler..tabi ciddi bi suc degilse..ki bende buda cok ise yaradi..cunku taniyorum kizimi..aslan burcu dönüp dolasip fark edicek hatasini....ayy kizlari bosverindeeeee benim oglanda bi kimil bi kimillllll allahimmmm hayatimda bukadar cok agiiirrr sakin bi cocuk görmedim yaaaaaaa delie diyor beniiiiiii
Simdi tel acar 10 saniye gecer
Anne
Ben o esnada 30 kere efendim diyorum
O annneee
Evvvveeeeeeeeettttttttt
Anne seyyyy
Ooffhhh
Sporda en hizli o..gecen yil nrwde strreetball sampiyonu oldu,,bu yil okulda sporda almanya olimpiyatlarinin okullar icin bi madalya sistemi bisey var turkcesini bilmiyorum ondan gold aldi..yani sinifinda pralelsiniftakilerde tek alan o...zor bisey yani
Ama evde özel hayatinda cok agir..hic hizli hareket etmez hic acele etmez
Hic kosmazzzz bende tam tersi sürekli kosu modundayim..azarlanmayada aliskin degil buara full onunla ugrasiyorummm kiziyorumsürekli

Slm hosgeldin gurbetcisin galiba benim gibia gecmis olsun
Bu yil her yil oldugu gibi benimde yolculugum tam bir kabustu
Trde hersy superde yollarda biz hep sorun yasiyoruz..emin ol anlatsam abarttigimi zannedersiniz yadaaa aaaa bu kadin ugursuzzzzz kaciiinnnn... Dersiniz o derece yani... Filmlerde yasanmaz bukadar aksilik,,ama oluyor iste,,ben hep yasarim ucaktatada arabaylada..niye böyle ki yaa:26::26:

Kizlar meydani bos bulmusken az anlatayim
Ay bir patlican yemegi yaptim muhtesem o,mus..hanidir yapmak istiyordum bugun yapabildim.. Aslinda galiba tarifi turturamadim ama yinede cok guzel oldu..közleyip yaptim kirmizi biberle fln
Guzeldi yani

Menüm
Sabah
1 dilim ekmek, sahanda yumurta, 1 kk peynir,1 zeytin, birkac dilim salata, maydanoz

Ara 1 kahve , 1 dilim elmali kek

Aksam 2 dilim ekmek, zeytinyagli patlican

Spor
Jilian1. Level 10. gün
5 kalca basen hareketi 2 ser set 20 defa
100 mekik

kusura bakmayın canlarım böyle pek vakit ayıramıyorum size..
buraya takılınca her şeyi takip etmem gerektiğini düşünüyorum ama olmuyor
hepiniz çok sağolun yazdığınız cevaplar için
iyi ki varsınız

suzim nişan 22 aralıkta inşallah
düğün belirsiz...

kadınlığın anatomisi kız adın neydi bilemedim de
5 haftada hedefim haftalık 1.5 kiloydu ya ondan hedefimi yapamadım diye öle dedim
yoksa vereceğimi biliyordum şükür

mine canım yani öyle evlenme teklifine takılı kalmasam da istiyorum
çok heyecanlı olmaz mı ama

öpüldünüüüzzz

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR
Bu gün anatlya yine harika bir sonbahar sabahı yaşıyoruz. Memleketen babam geldi. Bu hafta sonu birlikteyiz. biraz sonra birlikte dışarı çıkacağız. Bu hafta sonu spor falan yok. Biraz dinlenmek vücüdümü şaşırtmak istiyorum. Dün bir arkadaşla karşılaştık 2 ayda 10 kilo vermiş. Diyetisyene gittmiş. Ama o yeni doğum yaptı. kiloları yerleşik kilo değil o yüzden cabuk verdi.Ben yıllardır 70 li kilolarda dolaşıyorum sanırım o yüzden zor veriyorum. can sıkıcı bir durum
Kahvaltı menüm: tereyağında yumurta,domates,salatalık,ceviz(2)1 dilim ekmek çekersiz çay
Ara: elma
Öğle: Et sote,salata,ayran
ARA:FINDIK
AKŞAM:?

canım evet yıllardır 70 kilolardayım bu kilolar bana yapştı gitmek istemiyor. Ama bu kez kararlıyım. 65 görmeden bu diyeti bırakmıyacğım. Evlendiğim zamanlar 66 kilo gördüm diye soluğu diyetisyende almıştım. Sonraki yıllarda tatsız şeyler yaşadım ve kendim saldım. en az 7,8 yıldır 70 rakamlardayım. Yağlar resmen bana yapıştı gitmiyor

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.
Allah hepimizin çocuklarına akıl fikir versin.
Kadınlığın Anatomisi ismin neydi canım, bir de hangi şehirdesin. Oğluna da maşallah canım özel hayatta yavaş ama sporda hızlı ise, demek ki işine geldiği gibi, yani canı isterse diğer zamanlarda da hızlı olabilir.
Kilo veren tüm kızlara tebrikler
Alanlara ve de bana daitinayla saç baş yolunur, haftada en az 3 gün 30 dakika spor cezası veriyorum alanlara ve kendime buraya da not düşülecek, hadi bakalım, en az 3 gün de menü yazma cezası olsun.

Canım hoşgeldin. Bu arada kuzucuklarınada geçmiş olsun. Bu arada burda çocuklar arasında çok virüs salgını var. Benim öğrencilerimde küçük bu hafta 10 çocuğum yoktu. Bu arada suriyeli çocuklardan çocuk felci bulaşıyormuş oyüzden sağlık bakanlığı 0-59 aylık çocukları tekrar aşılayackmış.ALLAH çocuklarımızı korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…