yok suzim yokda işte migrenin alarmimi yoksa normal bir bas agrisimi bilemiyorum mide ukantim ondanmi oluyo......gibi birsuru seybasiniz sagolsun canim zor allah genc ölüm vermesin allah size sabir verin
bende arastirmaya calistim ama kökten caresi yok herhalde ballim bulamadim
o potansiyel bende de var minemherkesinkini sevmem ama hosuma gitsin yeter demesinide bilmem ama :18:
suzim onu ictim disari ciktim o mu temiz havami bilmiyorum biri iyi geldiinsallah sifa olsun tatlim
nerde takiliyorsun canim yardim edelim :26:
hadi profiterölü görmemis gibi yapayimgüzel canim kolay gelsin
canim once aile dr.hna gittim ona anlattim sijayetlerimi migrene benziyir ama noroloji ye görün dedi sevk ettiBelki bünye alışmıştır, değişiklik yap bakalım.
Ben Antalya dayım canım, karıştırdın galiba, denemek lazım güzelmiş.
iyi akşamlar canım anca gelebildim.
İdare eder canım ya, yiyip içip ağlıyom, kızla uğraşıyom yine ne yapayım.
Aman kaçırma, cıssss.
Evet hatırladım sanki, Allah kolaylık versin.
Hadi bakalım Suzim, çık da videonu koyarsın buraya izleriz.
Geçmişç olsun Allah şifa versin, o teşhisi doktor mu koydu, ne doktoruna gidiyosun onun için?
Allah rahmet eylesin, sizlere de boolç sabırlar versin.
kız adam giderken ben hastaydımbaşınız saolsun mekanı cennet olsun canım Allah sabır versin size de..
:26:
evet kuzu kandırmışş hainn tartııbende ayranı fazla kaçırdım şişlikten ölüyorum ya akşam elbisemi alcam giycem olmicak karnım kocaman oldu yaa
kız kocan gideli 1 hafta bile olmadı ya bebekte 3 günlük değil yaama yok 3 günlük diyorsan ben değilim o kadar gel börek çörek yaparım dedim kandıramadım seni
rica ederim canimm
canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmen mutlu etti beni
ama inan bana şartlamıyorum kendimi
sırf fazla yiyorum diye yapmamayı düşünüyordum hatta
aşure konusunda ayy fazla geldi şiştim falan yok bende
ama böyle diye fazla kaçırmayacağım tabi, tutacağım kendimi
bende canım öyle
komşular gönderdi sağolsunlar
şekersiz olmuş güzel değilmiş falan dedim ama yedim
şifa olsun canımmmmmm
inşallah işe yarar
kız annesi olmak zor, ergen annesi olmak dahada zor
allah sabır versin
sen yazinca actim canim:26:kızlar şuan çok şaşkınım
sabiha paktunayı biliyorsunuzdur
3,5 yaşında bi çocuğun ölümüne neden olduğu iddia ediliyor
atvde konuşuyor şuan kendisini savunuyor tabiii
ama şaşırdım çocukta pek güzelmiş allah rahmet eylesin
bende inanirim canim bakiyorum iste biseyletBende ise yaramisti ve 5. gunde fln net gorunuyordu alt karin toparlanmisti hemen ben gunluk sporumun arkasina koyuyordum..simdi ufakligim izin vermiyor jilian yapiyorum ona bile zor sabrediyor
Bende cok yaradi bilemiyorum ki hatta hala meyvesini yerim 3 yavrum var anormal bi göbegim yoktur
Masaallah bebis buyumus hazir gelicehi gunu bekliyor,,saglikla alirsin ins kucagina
Desene söhret olucan reportaj sonunda lütfen bize selam yolllaaaa :))
Nerde yasiyorsun canim?
Off cok zor ilerlemeden önlemini alamazmisin..mutlaka vardir birseyler,,bitkisel,,,rahatlatici hareketler fln ,,,ben cok inanirim da oyle seylere inandigim icin mi bilmiyorum cokta ise yarar...
Menü guzel:128:
Tabiiiii albeni disindaa
Ya ben cok seviyorum yumurta salatasiniii
Merak ettim ya reportaji ne zaman?
Basiniz sagolsun,,allah sabir versin
Ayni ben ayni bennnn
Afiyet olsun..yarin sonucunu merak ediyorum
1.menüde pilav yerine salata olsaymis ,,makarna kasen kücük + yogurt olsaymis :129::129: zerolar sifir seker diymi..sürekli icmiyorsan sorun yok ,,insanin cani bazen istiyor asitli icecekler amahep iciyorsan kilo vermene engel olmasada cok zararli..emin ol vaz gecilebiliyo...ben 1 kasa kutu colayi bi kavgunde bitirirdim simdi nerdeyse hic icmiyorum
2. menüde gayet güzel. Sultani nedir? Cubuk kraker fln sik sik yemiyorsan sorun olmaz ama hergun az birsey karisinca tum hafta ,,diyet menuleri cöpe gidiyor..ben gecen hafta cok dikkat etmeme ragmen hafife aldigimiz o ufak tefek atistirmaliklar yuzunden az verdim mesela ://
gecmis olsun canim,hava gecislerinden dolayi hastaliklar yaygin bu aralar3 4 gündür giremiyorum buralar baya hareketlenmiş geçmişe dönmeyede mecalim yok kusura bakmayıno kadar hastayım ki anlatamam grip oldum ama öyle böyle değil vucudumda ne kadar kemik kas varsa hepsinin ağrıdığını hissediyorum birde acayip baş ağrısı yerimden bili kıpırdayamıyorum pek diyete falan da dikkat ettiğim söylenemez annem sürekli çorba içiriyo zaten birde ballı süt utanmasa yemeklerimi yedirecek doydum diyorum ye hastasın diyo spor zaten yapamam yarın için kendimden pek ümitli olmasamda umarım herkescikler - lerde olur kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz bakalım neler olacak bu arada listeyi kim hazırlıycak acaba öyle bir konu geçtimi :26:
yok suzim yokda işte migrenin alarmimi yoksa normal bir bas agrisimi bilemiyorum mide ukantim ondanmi oluyo......gibi birsuru sey
suzim onu ictim disari ciktim o mu temiz havami bilmiyorum biri iyi geldi
canim once aile dr.hna gittim ona anlattim sijayetlerimi migrene benziyir ama noroloji ye görün dedi sevk etti
o da migrene benziyir ama mr cektirelim dedi o da radioloji ye sevk etti mr temiz dedi dr.
sonra tekrar norolojiye gittim sinir ölçümü diyorlar yanılmıyorsam o yapıldi ve bütün sonuçlar ve benim şikayetlerime tekrar baktı dr ve iki çeşit baş ağrım olsuğunu birinin migren birinj. strese bağlı baş ağrısı olduğunu söylediay çokmu uzun anlattım ne :26:
canım sen neden ağlıyorsun :26:
kaç yaşında kızın :26:
kız adam giderken ben hastaydım
o halde bide adama karanfil takviyesi yapip yolladim ya
daha anca bitti o yüzden kesin burdan biri yaptiii
rica ederim canimm
kahveyi içtikden sonra dışarıya çıktım ya temiz hava yada kahve biraz iyi geldi canim
sen yazinca actim canim:26:
bende inanirim canim bakiyorum iste biseylet
gecmis olsun canim feci grip olmussun3 4 gündür giremiyorum buralar baya hareketlenmiş geçmişe dönmeyede mecalim yok kusura bakmayıno kadar hastayım ki anlatamam grip oldum ama öyle böyle değil vucudumda ne kadar kemik kas varsa hepsinin ağrıdığını hissediyorum birde acayip baş ağrısı yerimden bili kıpırdayamıyorum pek diyete falan da dikkat ettiğim söylenemez annem sürekli çorba içiriyo zaten birde ballı süt utanmasa yemeklerimi yedirecek doydum diyorum ye hastasın diyo spor zaten yapamam yarın için kendimden pek ümitli olmasamda umarım herkescikler - lerde olur kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz bakalım neler olacak bu arada listeyi kim hazırlıycak acaba öyle bir konu geçtimi :26:
çok geçmiş olsun3 4 gündür giremiyorum buralar baya hareketlenmiş geçmişe dönmeyede mecalim yok kusura bakmayıno kadar hastayım ki anlatamam grip oldum ama öyle böyle değil vucudumda ne kadar kemik kas varsa hepsinin ağrıdığını hissediyorum birde acayip baş ağrısı yerimden bili kıpırdayamıyorum pek diyete falan da dikkat ettiğim söylenemez annem sürekli çorba içiriyo zaten birde ballı süt utanmasa yemeklerimi yedirecek doydum diyorum ye hastasın diyo spor zaten yapamam yarın için kendimden pek ümitli olmasamda umarım herkescikler - lerde olur kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz bakalım neler olacak bu arada listeyi kim hazırlıycak acaba öyle bir konu geçtimi :26:
evet canim stres insani mahvediyor bende eskisi jadar değilim aslinda daha relax im ama arada oluyir isteBende bir kulak kabartayim arkadaslarima ..benim 3. yavrum olmadan once coky ogun cok streslibi hayatim vardi..yetisemiyordum ise cocuklara ..tabi islerde stres fln nerdeyse hergun basagrisi ama sac yolduracak cinsinden ..migren diye korkuyordum..sonra kizim olunca sanki sihirli bi degnek degdi acaip relax ,sakin birazda gamsiz bi tip oldum ve inan 3 yildir basim agrimiyor..gecen esimin abisi oldugunde o zamanlar agridi simdi yine iyiyim..coook sükür..ins seninde migrene donmeden gecer
Evet fadimecim ya bu kadar takma inan ergenlik doneminde oluyor bunlar..inanki yasadim..gurur duydugum kizim hayal kirikliklari yasatti,,asla dinlemiyordu...simdi dusunuyorumda bende haksizlik yapmisim...simdi biraz astik o dönemleri biz ve cok iyiyiz kendiside cok iyi ,,keyifler yerinde yani..emin ol gecicek biraz sabir ve zaman lazim
gecmis olsun canim feci grip olmussun
maşallah ne güzelBende cok yaradi bilemiyorum ki hatta hala meyvesini yerim 3 yavrum var anormal bi göbegim yoktur
Ayni ben ayni bennnn
hiperaktif ve konuşma problemi olan bir çocuk varmışNetten baktimda ,,tanimiyorum ama pedagog heralde nasil olmus ki bizde atv avrupa varda orada göstermiyor..
neyse daha iyi olmana sevindim canımrica ederim canimm
kahveyi içtikden sonra dışarıya çıktım ya temiz hava yada kahve biraz iyi geldi canim
liste konusu geçmedi sanırım3 4 gündür giremiyorum buralar baya hareketlenmiş geçmişe dönmeyede mecalim yok kusura bakmayıno kadar hastayım ki anlatamam grip oldum ama öyle böyle değil vucudumda ne kadar kemik kas varsa hepsinin ağrıdığını hissediyorum birde acayip baş ağrısı yerimden bili kıpırdayamıyorum pek diyete falan da dikkat ettiğim söylenemez annem sürekli çorba içiriyo zaten birde ballı süt utanmasa yemeklerimi yedirecek doydum diyorum ye hastasın diyo spor zaten yapamam yarın için kendimden pek ümitli olmasamda umarım herkescikler - lerde olur kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz bakalım neler olacak bu arada listeyi kim hazırlıycak acaba öyle bir konu geçtimi :26:
Yum yum guzel gorunuyolar canim firinda sebze istediiii yarin patlicanli bir tarif yapicaktim ama galiba evde yokum evde olursam..antakya yöresine ait közlenmis patlicanla birsey yapicam ..adini unuttum:)selam millet
bugunki menumde
Ins canim belki benim o eskiden bahsettigimde bas agrilarimda öyleymistir gelip gitmistir,,seninkide tez zamanda gider insçok geçmiş olsun
evet canim stres insani mahvediyor bende eskisi jadar değilim aslinda daha relax im ama arada oluyir iste
migren aniden gelip anidende geçe biliyor diye birsey duymustum umarım benimki ani geldigi gibi anidende guder
güne başlarken :çeyrek elma
sabah(09.00)
4-5 zeytın
1kk peynır
domates-salatalık
3 dilim ekmek
öğlen(14.00)
1 dilim ekmek
1 üçgen peynir
salata
akşam(17.00)
1 küçük kase aşure- 2 cevz
kaçamak:sadece 1 kare portakallı hoşbeş
bu hafta cok kotu gectı yaaa her sabah kosa kosa gttım hep zor uyandım. normalde gune baslarken evden cıkmadan 1 haslanmıs yumurta yıyınce gıc acıkmıyordum bu haft hıc yıyemedım hep acıktımsevmedım ben bu haftayı ve cok agır hıssedıyorum kendımı.. insallah tekrrar almamısımdır verdıklrimden
maşallah ne güzel
hiperaktif ve konuşma problemi olan bir çocuk varmış
EEGsi çekilecekmiş ilaç verilmesi gerekiyor sanırım aile aşırı doz ilaç verildiğini söylüyor doktorda ilacı 3 aşamada verdiklerini söylüyor ilaçla alakalı bir durum değil diyor kendini savunuyor ama kim haklı bilmiyorum
düşünsene evladın rahatsız türkiyedeki en tanınmış doktora götürüyorsun ve çocuğu kaybediyorsun
çok üzüldüm, çok :26:
neyse daha iyi olmana sevindim canım
liste konusu geçmedi sanırım
geçen hafta nora yapmıştı bu hafta pek göremedim onu
ZAHİDE YETİŞ'İN BERRİN YİĞİT TARAFINDAN HAZIRLANAN BESLENME LİSTESİ
2 litre suya devam (ogun aralarindaki sular mumkunse limon dilimli ve ilik olmali)
Uyaninca
1 bardak sicak limon dilimli 1 cubuk tarcinli ve 5 yaprak taze naneli su
Kahvalti:
1 dilim esmer ekmek
2 dilim az yagli peynir
Sogus bolca
Haftada 4 kez: 1 yumurta
Ogle:
Haftada 4 kez: Etsiz patlican veya bamya yemegi +200 gram Light yogurt
Haftada 3 kez; Balikli veya bolca light peynirli salata
Yemek ustune; Yesil cay ( 2 dilim limonla)
İkindi:
1 elma veya armut +1 kase light yogurt veya sutlu kahve
2.ara; yarim paket sade diyet biskuvi ve 1 sb light ayran
Aksam:
Haftada 2 kez Balik izgara +Salata
Haftada 2 kez 1 kase corba veya cacik ve Salata
Haftada 2 kez. 6-8 yk barbunya pilaki + salata 1 sb light ayran
Haftada 1 kez: 2 yumurtali mememen 1 dilim esmer ekmek
Yesil cay ( 2 dilim limonla cubuk tarcinli )
Gece:
2 kuru kayisi
1 bardak sabahki suyun aynisi
çok iyi oldu bana o kadar ekmek
az yesemde yasaklardan yedim
çok mutsuzum çook ne hallerde verdıgım kılolarrr
Başlangıç:79
Geçen hafta : 76.5
Bu hafta : 77.5
gelen : 1.00
toplamda giden : 1.5
mutsuzluktan ölebilirimmmmm
acaba şişkinlik mi var yaaa çünkü inceldimm gözle görülüyor BİDE HAFTANIN YARISINDA GİZLİCE TARTILMISTIM 76 idim cumaya kadar 75.5 olurum demiştimm neler oldu....
Kayseride oturan Zerraydı canım.Benim ayarlar yandi herhaldeonceden giriyordum topige dilek,tugba varken.kayseride oturan kimdi acaba? Neyse artik
Neden olmuş ki?Aşağıda gördüm Allah ailesine sabır versin.kızlar şuan çok şaşkınım
sabiha paktunayı biliyorsunuzdur
3,5 yaşında bi çocuğun ölümüne neden olduğu iddia ediliyor
atvde konuşuyor şuan kendisini savunuyor tabiii
ama şaşırdım çocukta pek güzelmiş allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun canım yaa, bugünlerde bende de var da, işte stresten de oluyor sanırım. Yiyip içip kilo alıyorum diye ağlıyorumya ondan demiştim canım ağlıyom diyeyok suzim yokda işte migrenin alarmimi yoksa normal bir bas agrisimi bilemiyorum mide ukantim ondanmi oluyo......gibi birsuru sey
suzim onu ictim disari ciktim o mu temiz havami bilmiyorum biri iyi geldi
canim once aile dr.hna gittim ona anlattim sijayetlerimi migrene benziyir ama noroloji ye görün dedi sevk etti
o da migrene benziyir ama mr cektirelim dedi o da radioloji ye sevk etti mr temiz dedi dr.
sonra tekrar norolojiye gittim sinir ölçümü diyorlar yanılmıyorsam o yapıldi ve bütün sonuçlar ve benim şikayetlerime tekrar baktı dr ve iki çeşit baş ağrım olsuğunu birinin migren birinj. strese bağlı baş ağrısı olduğunu söylediay çokmu uzun anlattım ne :26:
canım sen neden ağlıyorsun :26:
kaç yaşında kızın :26:
kız adam giderken ben hastaydım
o halde bide adama karanfil takviyesi yapip yolladim ya
daha anca bitti o yüzden kesin burdan biri yaptiii
rica ederim canimm
Sen kaç yaşındasın canım, kızın kaç yaşında? Geçecek diye düşünmekten ziyade, Allah korusun yanlış bişey yapacak diye korkuyoruz canım ya, ortalık kötü biliyosun ki, ben de evde değilim sürekli takip edeyim, umarım en kısa zamanda aklını başına alır, telefonuna girip bakıyorum internetten bir sürü numara, mesajlaşma, kimdir bunlar nedir, yok yani, oyyy oy, yetişemiyom artık zamane çocukları:26::26:Bende bir kulak kabartayim arkadaslarima ..benim 3. yavrum olmadan once coky ogun cok streslibi hayatim vardi..yetisemiyordum ise cocuklara ..tabi islerde stres fln nerdeyse hergun basagrisi ama sac yolduracak cinsinden ..migren diye korkuyordum..sonra kizim olunca sanki sihirli bi degnek degdi acaip relax ,sakin birazda gamsiz bi tip oldum ve inan 3 yildir basim agrimiyor..gecen esimin abisi oldugunde o zamanlar agridi simdi yine iyiyim..coook sükür..ins seninde migrene donmeden gecer
Evet fadimecim ya bu kadar takma inan ergenlik doneminde oluyor bunlar..inanki yasadim..gurur duydugum kizim hayal kirikliklari yasatti,,asla dinlemiyordu...simdi dusunuyorumda bende haksizlik yapmisim...simdi biraz astik o dönemleri biz ve cok iyiyiz kendiside cok iyi ,,keyifler yerinde yani..emin ol gecicek biraz sabir ve zaman lazim
gecmis olsun canim feci grip olmussun
Afiyet olsun canımselam millet
bugunki menumde
sabah
Eki Görüntüle 861277 Eki Görüntüle 861278
ara
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 861279 Eki Görüntüle 861280
firinda sebze
yogurt
ekmek
elma
ara
1 fincan salep
aksam
Eki Görüntüle 861282 Eki Görüntüle 861283
kereviz corbasi
mor lahana salatasi
3 kasik firinda sebze ve 1 kasik yogurt
ve yarim saat yuruyus yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?