70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn Kızlarrrr , Hayırlı Cumalar Hepimize

Dünkü Menüm

2 dilim çavdar ekmeği , 1 kk peynir 3 zeytinden yaptıgım yagsız tost
salatalık- domates
şekersiz çay

Öğlen
4 Adet ızgara köfte
salata

Ara
yeşil çay
3 tane kuru kayısı

Akşam

3 kaşık zentinyağlı barbunya yemeği ( canım pek bişey istemedi )

günaydın kızlarr hayırlı cumalar

geçmiş olsun canım ben buldum kim olduğunu kesin Suzidir o Suzi çaktırmadan bak neler yapıo

inşallah işe yarar canım zorlanıyorum yapmakta akşam yapamadım ya göbek almış başını gidiyor denedim ama 10 dakka kesintisiz yapamadım boyun fıtığım var 3 tane çok kastı beni canım sultaniyi sormuşsun birine cevap verim dedim o kepekli diyet bisküvisi üzümlü hatta resmini koyayım dur

günaydın kızlaar
hayırlı cumalar
bende bir değişiklik yok
ama inş. pazartesiden itibaren menü yazıcam ve yürüyüşlerime başlıycam, bu işi ciddiye almanın zamanı geldi artık

kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.5
bu hafta:78.5
gelen-giden:yok
hedef:65

Son düzenleme:

canım bu üzümlü kepekli büskiviler digerlerine göre daha besleyicidr ama bu sultanin diyet le pek barışık olcagını sanmıyorum diğerleriyle aynı yag ve kaloride üretiliyo benm bildiğim Form bisküvileri sultaniden daha az kalorilidir sanırım

herkese selam hayirli cumalar kizlar
cok mutluyum
dun sabah tartilmistim hic vermemistim sabah tartildim tartim bana bi guzellik yapti
kilo bildirimi yapayim
baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.6
bu hafta : 75.1
giden : -500gr
toplamgiden : 3.7 kg

bu arada cizelgemi degistirdim bu siteye uye oldugum gunku kilomo baslangic yaptim boyle daha iyi oldu sanirim hem tam olarak kac kilo kaybettigimi biliyorum.

bu arada yumurtam haslaniyo bugun evdeyim calismicam ama cok isim var evde. kahvaltimi yapayim cikicam. aksam annem aradi bugun asure yapicakmis oglen hic bisey yemicem sadece asure yemeyi dunuyorum menumu aksam yazarim ins. gorusuruz

ben yemiyorum zaten canım bisküvilerle aram yoktur yersemde altınbaşak yada form yerim çok nadir o da kadınlığın anatomisi nickli arkadaşımız sormuş nedir diye paylaştım canım

günaydın kızlar

tartı beni üzdü beni

kilo bildirimi:
başlangıç:63
geçen hafta:63
bu hafta:63.5
gelen-giden: + 500 gr
hedef:58

niye böyle oldu kızlar
yediklerimi de gördünüz? nerde yanlış yaptım ben

Ben 35 yasindayim kizimda 16
Hmm seninki bi level atlamis..endiselenmekte cok haklisin ,,anliyorum seni...ama ona bunu göster sadece onu dusundugunu onun icin endiselendigini, uzuldugunu kizmak hic ise yaramiyo..benim kizimin kilerde farkliydi..bak hatirlamiyorum bile simdi..benim kiziminda tanimadigim arkadaslari vardi ,,facebook degilde twitter kullaniyordu 10 binden fazla takipcisi vardi ..yabanci ulkelerden kimselerle konustugu oluyodu ama onu cok takmiyordum,,sonucta birseyler paylasabilir,,konusabilir..hani yakinlarda böyle tanismak amacli konusmalar yakalamadim hic..bizim daha farkli sorunlarimiz vardi ama simdi su bu diye anlatamiyorum ama o dönem cok hayal kirikligi yasadigimi hatta agladigim zamanlari hatirliyorum ama simdi bak hatirlamiyorum bile..bazen evhamda yapiyoruz sanirim..ama sen tam zamanindasin 14 yas en tehlikeli en zor zaman allah kolaylik versin yardimcin olsun canim

Süper !! Süper ötesi olmasi icin birde spor olsaydi

Hmm o zaman biraz yanlis yapiyorsunda hareketleri..boynuna yuklanmemelisin..daha cok karindan al gücü onu kas,,,ben bazen hissediyorum mekik cekerken ,,dikat etmedigimde kalkarken boynumu kasiyorum sonra hemen toparliyorum..ona dikkat et belki yapabilirsin ozaman
Güzel görünüyoorrrr sultaniii ama bu kepekli bisküvilergercekten arkadasimin dedigi gibi cok yagli ben yerken hissediyorum böyle margarinli kurabiye pogacalar gibi:))

Tebriklerrr
Haha seni asureci seniiii

ödemdir o merak etme, ben de artıdayım, bildirim yapmayacağım ama +700 deyim yani, o derece.

Canım teşekkür ederim . Spor salonuna gidiyorum zaten artık haftanın 6 günü dün ilk günümdü

ben yemiyorum zaten canım bisküvilerle aram yoktur yersemde altınbaşak yada form yerim çok nadir o da kadınlığın anatomisi nickli arkadaşımız sormuş nedir diye paylaştım canım

Tesekkürler

Evet aslinda cok iyiydin bencede ama olabilir sislik ödem
Birde kilon az vericegin kilo az o yuzdende olabilir...menülerinde bi degisiklik yap ,,tekrar kontrol edip fazla olabilecekleri gözeden gecir..bu hafta ona dikkat et bakalim haftaya ne olacak

Canım benim ben de 37 yaşındayım. Anlatıyoruz valla bakalım, herşeyi söylüyoruz ya, Allah doğru yoldan ayırmasın çocuklarımızı. Biz de interneti yasakladık işte, sadece haftada 1 gün pazar günü biz evdeyken giriyor. Cep telefonunu aldık elinden.:26::26:Bilmiyorum artıkın.

günaydın canımm bence mercimek yemeği yaptı böyle üzülme kız 500gr nedir ki

kızlar bugün pazara gidicem.ne alıyım pazardan:26:yediklerim çok mu ağır sizce

Ben simdi sporaaaa acele etmeliyim kizimla oyun saatimiz gelicek sporu sabah yapmadim mi kaliyor

Bugün jilian 1. level bitiyorrrrr
Görüsürüzzzz

kızlar bugün pazara gidicem.ne alıyım pazardan:26:yediklerim çok mu ağır sizce

Brokoli-karnabahar-kabak-kereviz işte sebzelerden ne bulursan 1 haftaya ayarla kenidini. Yediklerin de çok ağır değildi ya, haftaya aynı şekilde devam edersen gider üzülme.

aynen öyle canımm kurabiye tadı var bunlarda yedikçe yediriyor insana kardeşim çok sever bi paket yer kepekli diye kandırır kendini canım benim ya

günaydıın
hayırlı cumalar
Rabbim hakkımizda herşeyin hayırlısını versin
günahlarımızı affetsin
dualarımızı kabul etsin
bekarlara hayırlı eşler
evlilere hayırlı evlatlar versin
evlatlarımızı korusun
veee tez zamanda sağlıklı bir şekilde
incecik olalım inşallahhhh

kilo verenler
alanlar

bende bildirim yapayim ama umduğum olmadi
gerçi gırtlağımı tutaydım olurdu :26:

başlangıç: 79
geçen hafta: 65,8
bu hafta: 65,3
giden: 0,5
toplamda giden: 13,7
hedef: 60

Günaydın arkadaşlar hepinize mutlu bir gün hatta ömür diliyorum. Bi konuda fikrinizi öğrenebilirmiyim. hani bir çok şeyi ızgara olarak tüketmemiz gerekiyor ya bana ızgara önerisinde bulunabilirmisiniz acba çok koku ve duman yapmayan

canim skma canini vardir bundada bir hayır :26:
şeyy belki çok özele karışmak olucak ama :26:
nikahı yapsanızda düğünden sonra aynı evi paylaşsaniz olmazmi :26:

ya baskasi ne der diye niye sizi uzuyo ki nikah olacak yani..o kadar once nikah yapip,sonra dugun yapan insan var ki..sartlar seni buna zorluyo elinde olan bisey degil..ne olcak simdi:26:

Hmmmmbirlikte yasamak zorundamisniz dugune kadar..ortayi bulursunuz ins

Canım Balkaymağın dediği gibi aynı evde sorun olabilir, baban da haklı, sadece nikahı kıyın ayrı evlerde oturun düğüne kadar:26::26:

bende balkaymak ve fadime gibi düsünüyorum betül sade formelite olsun evlilik dügünden sonra evleri birlestirseniz :26:

betülüm sIkma canini hersey olacagina varir
hay allah hayirdir gözüm seyriyor

hepinize bir cevap vereyim canlarım
babam haklı zaten ona da dedim benim kızım böyle bir şey istese ben de garipserim normaldir
bi de biliyonuz ben her şeyimi anlatırım babama aramız çok iyidir evin küçük kızı işte
bu kadar iyi tutmamak lazım herhalde sonra kıyıp da veremiyr
o konuşmadan sonra ben de ısrar etmedim zaten
ama elalem ne der diye zor durumda kalmak da kötü oluyor açıkcası..
aynı evde kalmamak benim için sorun değil
ama bu durumu babam bilmez ki
kuzenlerim o şekilde erken evlendi
ama biri yurtdışındaydı biri türkiyede
yani onların birlikte yaşama ihtimalleri bile yoktu
biz aynı şehirdeyiz o yüzden babam olmaz diyor
yoksa benim için sorun değil nolcak 3-5 ay sonra sanat yapsak
şimdilik pek canımı sıkmamaya çalışıyorum bu duruma
nişana odaklanacağım artık yoksa en mutlu olmam gereken günler üzüntüyle geçecek
erkek arkadaşımın hala ümidi olsa da ben nasip diyorum
öyle işte

benimki de tektaşı unutmuş hatırlattım yine yarın istanbulda olcaz bakcaz inşallah
o da evlenme teklifini nişandan sonra yapmayı düşündü de aman çok zorlamadım ya nasılsa cevap belli belki de çok takılmaya gerek yok böyle şeylere
yine de insan hevesleniyor tabii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…