70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iwit kilo bildirimim
başlangıç: 79
geçen hafta: 76
bu hafta: 75
giden: 1 kilo
hedef: 65

menümüde paylaşım
kahvaltı sınırsız
ara mandalin
öğle
sadece çorba
ara yeşil çay
akşam
mısır unu ekmeğiyle yoğurt

olmamis menün canim önceki gün öglen makarna yemissin ozam,an aksam pilav yemeseydin keske :26:
diger menüdede öglenden sonra yarim paket cubuk kracker senin kilo vermeni engeller diye düsünüyorum :26:
isin sakasindayim fadimem yani gercekden teklif geldi reportage olursa gider konusurum sorulari cevaplarim ama bakalim iste videoyu koyarim tabii
hic sorma bi kac gündür tik yok bendede wc sorunum var kiloda fazla gösterdi yine
çok teşekkürler yaptım sonundaaaa
birsey degil canim

dün bende makarnaya göz tikdim yiyeyim dedim ekmek canim istedi aksam yiyeyim dedim ikisinide yemedim yinede artidayim aslinda asure cok faydali güzel bir tatli ama acaba cok kacamaga kaciyormu :44:
cocuk durup dururken niye ölsünki allah ailesine sabir versin dün aklimdan cikmadi cok etkileniyorum o yüzden habere bakasimda gelmiyor üstümden atamiyorum
slm kızlar menücüm :)
kahvaltı standart
ara mandalina
öğle
sandiviç
ara mandalina
akşam
çorba salata
güzel canim affiyet olsun
avusturya viyanadayim canim size komsu ülke el sallarim tamam dün adam 13 de bulusalim dedi calisiyorum dedim saat 16 de kadar ben bu konuya cok ilgi duyuyorum avusturyada yasayan gurbetcilerin görüslerini bilmek istiyorum dedi cekip yapmiycaz daha ilk basda konusalim dedi bende dünden icin olmaz baska zamana tamam dedim ararim sizi dedi öyle kaldi canim

a iyi bidahakine yine dene ballim tadi nasil limonlu kahvenin :26:
gecmis olsun canim insallah cabuk atlatiriz bende grip olmussum kendime okadar üzülmüyorumda oglumda hastalandi sesi falan gitti öksürük var atesi cikacak diye korktum
bencede ne kadar stress okadar basagrisi malesef
güzel menün minderim sirine bardaginada bayildim
sabah yenen yumurtanin cok faydasi var cidden

uygulaya bilsek iste
Ah asureeeee ahhh asureeee:84::95::95:
Yaktin beni asureeee:84:
Eller verdiii ben aldim daaaaa
Yaktin beni asureeeeee

haftaya insallah eksi olursun canim belki siskinlikdir reglin yaklasiyormu :26:
Kilom sabit 64. Bu hafta o kadar yedim iyi kilo almamışım
gözün aydin canim ama keske birazcik eksi olalim
tebrikler canim bazen kilodan gitmez ama ölcdügün zaman incelmis olabiliyorsun bugün isarkadasi ölctü beni karnin kücülmüs senin diye ve gercekden 3 cm göbek gitmis
***KiLO BiLDiRiMiM***

Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,2
Buhafta kilo:70,4
Gelen kilo 200 gr
Hedef kilo 60
Toplam giden kilo:3,6
bende arti 300
affiyet olsun canim güzel
naptim ben
sabit kalmak da iyi canim
tebrikler canim
niye böyle oldu gercekden asure ve adana bukadar etki etmezki oda sadece haftanin 1 gününde olmazki :26: wc ye gidebildinmi reglin yaklasiyormu minderim :26:
ödemdir o merak etme, ben de artıdayım, bildirim yapmayacağım ama +700 deyim yani, o derece.
sana kizamiyorum da fadimem can sIkIntIsIndan oluyor canimizi sIkIyoruz yemege vuruyoruz kendimizi
ama öyle de inat ederse ters teperse fadimem :26: kendimden biliyorum annem yazakladikca gizlide olsa yinede yapiyordum ama bu sefer gizli yapiyordum okuldan sonra okulcantasiyla kizlarlan bulusup geziyordum okuldan gec cikiyorum diyordum yani demek istedigim herseyi gizli yapmaya baslar sonra :26:

amin tebrikler ballim
hayirlisi betülüm bi bekle bakalim nisan gecince nisanin tarihi nezamandin dügünü nezamana düsünüyordunuz bidaha söylesen tatlim :26:

kilo bildirimi

başlangıç:73
geçen hafta:67,1
bu hafta:65,9
giden:1,2
toplamda giden:7,1
hedef:58
oo tebrikler seker kiz
hayirli yolculuklar tatlim
banada söyleyin beynim durdu ne yaptim giii
tebrikler canim
allah sifa versin insallah canim

kizlar birazdan isden cikacam cok yogunum eve varincada kosusturma olacak yarin kardesimin büyük günü bizi telas sardi birde bunun dügünü var
hemen bildirimimi yapip cikayim kilo veren kizlari tebrik ediyorum veremeyen haftaya insallah berabaer verecegiz insallah diyorum

baslangic:77.1
gecen hafta:72.7
bu hafta:73,0
gelen:300 gram
toplam giden: 4,1
hedef:55

öptüm cok gelmeye calisirim tabii firsAT bulursam ama suan cok stressdeyim öpüyorum cok

yaa bende zayıflamak ıstıyorum 83 ıle basladım eylul ayında suan 79 a ındım eylulden berı pılav makarna yemıyorum normal ekmek yemıyorum fakat halen kızımı emzırıyorum ocakta dogum yaptım suan 11. ayına gırdı sut olsun dıye bol bol yedım hıc kısmadan sımdıde zayıflama zamanı geldı ama motıvasyonum dustu bı de hacdan gelen hurmalarla dolu ofıs cay almaya gıttıkce alıyorum bı tane masa bası calısıyorum ya bı de emzırme olayı var nasıl zayıflıcam ben....cıkolata abur cubur yok pılav makarna ekmek yok ama kendıme haftada bı kez sımıt kahvaltısı verdım bı de bulgur pılavı o da oglenlerı aksam o da yok ama ıstedıgım kadar zayıflayamıyorum ya hele bu bır ay bosa gectı sankıııı bu haftada yedım asurelerı oh mıs silkınıp kendıme gelmem lazımmmmm lütfeeeennn

Balli kaymak heseyi yazmis,,harfiyyen katiliyorum,,sende yazmissin son care diye..benimde telefonunu aldigim olmustu..ins düzelir cnm kac cocugun var abisi ablasi? Onlarla iletisim ,,aile ici programlar da cocugu rahatlatiyor.

kızlar bugün pazara gidicem.ne alıyım pazardan:26:yediklerim çok mu ağır sizce

Offf ne varsa toplaaaa :)) pazarlari cok seviyorummmm
Az önce görüncem aradi onlarin orada pazar kuruluyor benim oturdugum yerde yok..atla gel cok guzel seyler var dedi..ama yeni alisveris yapmistim gitmedim,,ama tr deki pzara keyfi cok baska,,bol bol kis sebzesi al bence canim1 haftalik

aynen öyle canımm kurabiye tadı var bunlarda yedikçe yediriyor insana kardeşim çok sever bi paket yer kepekli diye kandırır kendini canım benim ya

:)))

Amin amin amin
E yine vermisssin buna sükür

Bicok sebze olur nerdeyse hepsi ... sebzeler duman koku yapmaz bildigim etlerde yagliysa yapar heralde duman..izgara derken nasil yapicaksin gercek atestemi firin yada elektirikli izgarada mi?

Bingoooo cok guzel dusunmussun olucak olan olucak,,o yuzden ona takilip uzme kendini

kilo bildirimi

Vay vay vay reglim ümidim yok fln ama giden 1 kilo

Hadi gecmis olsun regl olmana ragmen arti cikmamisssin buda birsey

Hahaha kiyamammm peki o zaman bir daha yapmasssin bu saydiklarini oldumuuuu tamam miii

Ay bende severim öyle seyleri suzi bana sorsunlar ben anlatayim da anlatayim:))

Wcye cikamadiysan bi kac gundur ondandir canim artinin sebebi..asure evet becede saglikli iyide ,,anacim bize bi kepce yetmiyor ki tadinda biraksak bir kere yemeyle birsey olmazda

Incelmekte önemli ama demeee..bizde veremediysekte inceldik demee:13:

Suziim nolcak böyle senle ben almaya devam ediyoruz maşallah

hani yarına kadar 69 olacaktın haniii gerçi benim daha vahim 60 olacaktım
bizim bu alşam kına yarın düğün var ikimiz içinde eğlenceli bi haftasonu olur inşallah bakarsın aldıklarımızı bi günde vermişiz bu arada ben napmışım napmışım diyorsun bilmiyor musun ballı kaymağın hamile olduğunu çocuğunda senden olduğunuballı kaymak duymasın çok üzülürr yazık daha yeni anne o

Slm bukadar dikkatle vermen lazim yaaa birde emziriyorsun..ben bu kadar kessem kesin veririm..niye gitmiyorki:44:

Hadi bakalim size iyi eglenceler ins guzel gecer

valla bılmıyorum nıye gıtmıyo bende anlamadım ılk ay cok guzel verım 4 kılosunu sonrası yok 79 da 79 e tabı bız de ınsanız duramıyoruz kacırdıklarım oluyo arada tabı ama ben aksamları hıc ekmek yemıyorum bı tabak yemek salata varsa corba yıyorum ama bol meyve yıyorum cayı bıle sekersız ıcıyorum yaaa emzırmek bana kılo verdırmyıo zaten gunde ıkı kez bı sabah bı aksam emzırıorum suan....ben ılk hafta baya baya yıyorum yanı sabah ıkı dılım kepek ekmegı arası peynır 10 gıbı uc tane grısını oglen yemek corba salata bı dılım ekmek 3 te bı ayran ve 3 tane gırısını aksam 6 da meyve 7 gıbı aksam yemegı ama ekmeksız pılavsız yatmadan yıne meyve bu sekılde dort kılo verdm sonra ogunlerı azalttım oglenden once yedıgım grısınıyı kestım bı kac hafta kahvaltıda sadece bı elma yedım onunla durdum oglene kadar ama veremedım yerken daha cok verıyordum bende anlamadım emzırdıgım ıcın ysıl cay kıraz sapı bılmem ne ıcmıyorum ama bu hafta baya baya bosladım sımıt hafta ıkı kez yedım asure yedım 3 tabak of offff hadı bıraz destek vercem dı mı vermem lazım yaaa masa bası sureklı oturdugum ıcın mı veremıyom acaba oyleyse ılk hafta nasıl verdım

Balli kaymak heseyi yazmis,,harfiyyen katiliyorum,,sende yazmissin son care diye..benimde telefonunu aldigim olmustu..ins düzelir cnm kac cocugun var abisi ablasi? Onlarla iletisim ,,aile ici programlar da cocugu rahatlatiyor.
2 kzım var canım, diğeri ufak 8 yaşında 2.sınıfa gidiyor, ablası ile biz varken sürekli didişirler, biz yokken çok iyiy anlaşırlar.

ah suzim vah suzim biz ne olacağız böyle?
Bu arada yarın için şimdiden iyi eğlenceler

selam kızlar
Ben geldim.çok yoruldum. bu gün benim stajerler beni deli etti. Az daha sınıfdan atacaktım. Biri saat 8 gelmesi gereken staja 9 geldi. Ağzı leş gibi alkol kokuyor. daha öncede uyarmıştım .yine uyardım bir daha olursa seni sınıfa almam dedim.
Biri Etkinlik yaptıracak elinde fotokopsi yok neden dedim. Okulda fotokobi çrkecekmiş. Olmaz öyle dedim. Derse hazır geleceksin. Sonra baktım öğrencim ağlıyor .Neden ağlıyorun dedim. Öğretmen abla sen etkinlik yapma dedi bana diyor.
Stajere sordum niye öyle dedin diye.Zaten yapamıyor yapmasada olur diye düşündüm
Resmen deriltiler beni.Çocuk zaten herşeyi yapabilse anaokulunde ne işi var değilmi. Birde öğrenciye öyle denir mi ya bunlar 1 yıl sonra öğretmen olacak. Acırım onlara gelecek öğrencilere
Menüm.
Sabah: Haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara. 1 avuc fındık
Öğle: et sote,ayran,2 dilim cavdar ekmeği
ARA:MUZ
Akşam: salata

kilo ildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta 72.5
bu hafta:72.3
giden:200
toplam giden:7.7
hedef 65
kızlar bu hafta çok az vermişim. Aslında iyi spor yapmıştım.Birde aldığım kalori miktarı az dı neden veremedim bilmiyorum.

Fadime canım üzme kendini tam ergenlik dönemi. Yaşanıyor malesf böyle sorunlar. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız. Bence de ballının anlattığı gibi davranmalısın. Sakın kızınla zıtlaşma. Aranızda acılması derin uçurumlar açma. Unutma bu gelip gecici bir drum. Sen daha sakin davranırsan Allahın izni ile hemen atlatırsınız.
-Benzer bir hikayede bizim okulda var. Kız hergün staja gidiyom diye evden çıkıyor okulun yanına geliyormuş ama sınıfa girmiyor okuldan başka biryerlere gidiyormuş.Arkadaş danışman öğretmenini aramış. Danışman öğretmeni kızı aramış artık okula geliyor.
arkadaş neden gelmediğini sormuş cv vermiyormuş

aynen canım
doktor gidip konuşmuş bide
şikayet etmeyin diye yalvarmış diyorlar
allah rahmet eylesin olan çocuğa oldu
Ah asureeeee ahhh asureeee:84::95::95:
Yaktin beni asureeee:84::84::84:
Eller verdiii ben aldim daaaaa
Yaktin beni asureeeeee
benideeee benideeee
eller vermediiiii benim ellerim yaptııııııı
yaktı beni aşureeeee
bende şaşırdım canım
ama şişnkilik olabilir
dün az su içmiş olabilirsin
wcye çıkamamış olabilirsin ödem olabilir belkiii
canım akıl verir gibi olmasın ama bilgisayarı ve telefonu yasaklamak hiç doğru değil
ben son çare olarak bile bakmıyorum olaya
tam ters etki yapar
okulda görüyorum kendi telleri elinden alınıyor arkadaşlarının ceb teliyle görüşüyorlar
okula tel getirmek yasak değil artık
kızlar bugün pazara gidicem.ne alıyım pazardan:26:yediklerim çok mu ağır sizce
ıspanak al bence
temizlesin
bence güzel olmuş balım
tebrikler
dualarınada amiiiin diyorum yüekten
sana link vereyim hemen
Tost Makinasında Çöp Şiş - Nefis Yemek Tarifleri çok az zeytinyağıyla bir gece önceden soslayarak deneybilirsiniz koku falanda olmuyor
hakkınızda hayırlısı canım
bende evlenme teklifi almadım
çokta takılmıyorum öyle şeylere
zaten evleneceğimiz belli ne gerek var öyle seremonilere değilmi ama
kilo bildirimi

süpersin canım tebrikler
yazdıklarına harfi harfine katılıyorum canım
keşke her anne senin gibi olsa
ben lisede çalıştığım için biliyorum aileler bilinçli olsa çocuklarda problem bir yere kadar
esrar kullanan öğrencim var annesine diyorumki oğlunuzun otla falan işi olurmu diyorum yokyaa bira içiyor o ondan baygın bakıyor diyor
bira , alkol iyi bişey sanki mantığa bak böyle kaldım bende bu lafa
ne güzel anlatmışsın öyle satır satır sıkılmadan okudum

suzi yaptı suzi kesin onun suçuu çocuğuna sahip çık Suziii

ayyy anlayamamıştım suzi naptı diye
neyse çocuk olayı hatırladım

ayy kandırdılarmı seniiiiiii
hem kocişi özle hemde aldat seni seniiiiii
hatırladım seni, hoşgeldin
biyerde dur demek lazım artık
hakkınızda hayırlısı canım
arkadaşla irtibatı kes dersen ona daha çok yakınlaşır
onun hatalarını kızının görmesi lazım o şekilde uzaklaştıramazsınız
birde hayır demeyi öğrenmesi lazım canım
tamam problemli bir çocuk olabilir o arkadaşı
ama dersten kaçalımmı deyince hayr demesi lazım belki oda yola gelir hem
gençlik çok kötü durumda
beterin beteri var ablacım biz neler görüyoruz varya
çok problemli bir okuldayım aklına gelecek herşey var
onun için panik yapma kızını takip et ama sakın hissettirme
bana güvenmiyorlar benden beklentiler bu diye bakarsa olaya çabalamaz kesinlikle
banada söyleyin beynim durdu ne yaptim giii
çocuk sahibi oluyorsun ahberin yok
haftaya inşallah suzim
incelmek önemli ama bırakma sakın

selam kızlar
ancak gelebildim
mesaj atıyormuyuz bildirimleri

başlangıç : 68,2
geçen hafta: 67,8
bu hafta: 67,4
giden :400
toplamda giden: 800
hedef 60

canım Suzim ya o da anlamamış kii naptım ben diyordu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…