istenilen kiloya inildiğinde pilates yapmak vücudu mükemmel şekillendirir ancak asla pilates göbek eritmez. ben daha önce yaptım belim dahada kalınlaştı. hemde zordur. bana zor gelmişti açıkçası
iyilik canım geçmiş olsun. vücut hasta olduğunda asla direnmez hastalığı yenebilmek için yağ fak-lan ne bulsa yakar. hastayken zayıflama daha kolaymış öyle duymuştum uzmanlardan. kendine dikkat et canım maden suyu iç bayağı iyi geliyo. bendede kırgınlık ve üşüme var bugün. kalın giyindim ayaklarım üşüyo çok kalın çorap giydim. vücut diyetten dolayı hastalıklara açık tabi ondan böyle oluyo
çok geçmiş olsun
sabah kahvaltısı öğle yemeği birleşti yağsız 1 yumurtayla menemen yaptım yanında bikaç tane zeytin bal beyaz peynir ve çay. şimdi de nescafe içiyorum akşama da sebze yemeği düşünebilirim eşim gelsin yürüyüş yapıcam hava güzel bugün yada yürüyüşe çıkamazsam evde bişeyler yaparım artık
yok canım ya bana hiç te zor gemedi çok keyif aldım ben sabah ve gece yaptım beni çok mutlu ediyo ama dediğin gibi göbekte pek fark olmadı oda belki yapamadığım için olabilir göbiş yağlı baya
ya tabiki kilo vericez kocalara inat olsun diye değil kendimiz için bizimde hakkımız istediğimizzi giymek bu hakkı geri oluyoruz şimdi abatıya gerek yok çok basit sanki diyet yapan biz değilmişiz gibi güzlliğimizi korumak için yaptığımız sıradan bir olay olduğunu düşünüp öyle hareket edlim ve hergün daha da güzelleştiğimizi düşünelim ve görelim :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:kızlar bendede bi boğaz vardır yani maşallah. menüyü komple getir hesabı. sonra anladımki açlıktan değil duygusal olarak yiyomuşum. eşim bana laf söyledikçe bende kendimi yemeğe vurmuşum. yedikçe yiyodum. zavallı, pasif kendine güvenini kaybetmiş biri olmuştum. pusuyodum resmen. zayıflayamayağımdanda korkuyodum ama spor ve beslenme konusunda yeteri bilgiyede sahiptim çok araştırıyodum çünkü. 2 hafta diyet ve spor yapıp 1 hafta hayata küsüp yiyodum. sonra yine bi azimle yeniden başlayıp sonra yeniden pes ediyodum ama sonra bişey oldu. artık yemiyorum. sporuda tam gaz devam. moralim düzeldi. vücudum değiştikçe hayata bağlanıyorum. şunu asla unutmuyorum. zayıflayamam diye bişey yok. spor yapıyosan ve diyet mutlaka zayıflarsın ama 1 ayda ama 5 ayda. ama mutlaka zayıflarsın. öemli olan pes etmemek ve geri alışkanlıklara dönmemek
canım ben taekwondo yaptım bir ara da yüzmeyle uğraştım ama evde en iyisi ve eğlencelisi dans gibi geliyor. şimdi zumba dansı diye bişey çıkmış zayıflamak için. onunla ilgili cd indiriyorum bakalım nasıl bişeymiş olumunekankayizsmilesen bir sporcu olarak neyi önerirsin
evet 3 ay kadar her gün aksatmadan egzersiz yaptım çok fark etti. siz arada bana sopanızı gösterin de yine yapmaya başlayayım ya itilip kakılmadan yapmıcam heralde ben eyvahedigeldismile sırnaşık şeysen her ne kadar uzun ara versende spora 1 ayda toparlanmaya başlarsın. bendede öyle oluyo. 3 ay spor yapamamıştım. üstelik yedimde yedim. çörek, börek tost yağlı yağlı kızartma, kocaman tostlar, gün içinde kaç dilim yediğimi hatırlamadığım koca koca dilim pastalar. anlayacağın yedimde yedim. tartı hiç kilo almamış gösteriyodu ama kıyafetlerimde olmuyodu. bayağı iri olmuştum. ama 3 hafta spor ve diyetle hemen toparlandım. tartı az zayıflamış gösteriyo. 3 haftada 2 kilo falan ama bedenimde büyük değişme var. sende spora yediden başlasan toparlanman çok daha kolay olur. ama fazlada yapma. günde 2 saat ideal bence. kardiyo çalış yağın varsa.
hayalciğim az anlatayımda gül bana. hiç untmam gaza geldim böyle 1 hafta tam gaz spor yani. koşuyorum falan. sanırsın maraton koşucusu. acayip havalardayım yani. sanki koşu bandında değilde olimpiyatlarda türkiyeyi temsil ediyorum. diyet falan süper yani. sonra gittim kayınvalideye. baktım kek börek herkes yiyo. aldım tabağı yedimde yedim. ertesi gün pizzacıda pizza yedim. eve geldim karışık pide yedim. pastaneden gidip pasta aldım onu yedim. 1 hafta sonra yine diyet. ya böyle olurmu hiç. gitti bizim olimpiyat hayalleri:kedi:[/QUOT
ya onlar geride kaldı canım yemek istediğinde ye ama ölçüyü kaçırma canın çekebilir normal birşey bu yeterki kendine hakim ol abartma cokacimcoook herkesin başından geçmiştir böyle şeyler a.s
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :lepi:kızlar bendede bi boğaz vardır yani maşallah. menüyü komple getir hesabı. sonra anladımki açlıktan değil duygusal olarak yiyomuşum. eşim bana laf söyledikçe bende kendimi yemeğe vurmuşum. yedikçe yiyodum. zavallı, pasif kendine güvenini kaybetmiş biri olmuştum. pusuyodum resmen. zayıflayamayağımdanda korkuyodum ama spor ve beslenme konusunda yeteri bilgiyede sahiptim çok araştırıyodum çünkü. 2 hafta diyet ve spor yapıp 1 hafta hayata küsüp yiyodum. sonra yine bi azimle yeniden başlayıp sonra yeniden pes ediyodum ama sonra bişey oldu. artık yemiyorum. sporuda tam gaz devam. moralim düzeldi. vücudum değiştikçe hayata bağlanıyorum. şunu asla unutmuyorum. zayıflayamam diye bişey yok. spor yapıyosan ve diyet mutlaka zayıflarsın ama 1 ayda ama 5 ayda. ama mutlaka zayıflarsın. öemli olan pes etmemek ve geri alışkanlıklara dönmemek
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :lepi:ya tabiki kilo vericez kocalara inat olsun diye değil kendimiz için bizimde hakkımız istediğimizzi giymek bu hakkı geri oluyoruz şimdi abatıya gerek yok çok basit sanki diyet yapan biz değilmişiz gibi güzlliğimizi korumak için yaptığımız sıradan bir olay olduğunu düşünüp öyle hareket edlim ve hergün daha da güzelleştiğimizi düşünelim ve görelim :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?