70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

istenilen kiloya inildiğinde pilates yapmak vücudu mükemmel şekillendirir ancak asla pilates göbek eritmez. ben daha önce yaptım belim dahada kalınlaştı. hemde zordur. bana zor gelmişti açıkçası

yok canım ya bana hiç te zor gemedi çok keyif aldım ben sabah ve gece yaptım beni çok mutlu ediyo ama dediğin gibi göbekte pek fark olmadı oda belki yapamadığım için olabilir göbiş yağlı baya

sagol canım.var maden suyu onu bi deniyim.benim kulgım agrıyodu.galiba iltihaplandı birden hatalandım.kulagım pek agımıyo ama tıkalı.bütün gece baş agrısından ateşten uyuyamadım.bide sabah üstüne habersiz misafir tam oldu yani.akannehir.

sen her ne kadar uzun ara versende spora 1 ayda toparlanmaya başlarsın. bendede öyle oluyo. 3 ay spor yapamamıştım. üstelik yedimde yedim. çörek, börek tost yağlı yağlı kızartma, kocaman tostlar, gün içinde kaç dilim yediğimi hatırlamadığım koca koca dilim pastalar. anlayacağın yedimde yedim. tartı hiç kilo almamış gösteriyodu ama kıyafetlerimde olmuyodu. bayağı iri olmuştum. ama 3 hafta spor ve diyetle hemen toparlandım. tartı az zayıflamış gösteriyo. 3 haftada 2 kilo falan ama bedenimde büyük değişme var. sende spora yediden başlasan toparlanman çok daha kolay olur. ama fazlada yapma. günde 2 saat ideal bence. kardiyo çalış yağın varsa.

yok canım ya bana hiç te zor gemedi çok keyif aldım ben sabah ve gece yaptım beni çok mutlu ediyo ama dediğin gibi göbekte pek fark olmadı oda belki yapamadığım için olabilir göbiş yağlı baya

madem keyif aldın devam et. diyette yapıyosunya zaten vereceksin kilo. ama göbeğinin erimemesi hareketleri yapamamandan değil pilatesin sadece göbek ve beldeki kasları çalıştırmasındandır. yağ yakmana yarar sağlamaz. kaloride çok yakılmıyomuş diye duymuştum. ama sen genede en sevdiğin şeyi yap.

bütün kızlar toplanmışız.aceba pazartesi diyemi.:) 2 gündür bende kayınvalidemdeydim.diyet hak getire...ama bugün frene tekrar bastım ve karar aldım 1 nisana kadar tartılmayı düşünmüyorum.her şey yiycem ama az ve yağsız..tatlı hariç ayrıca bol suya devam

ozokun aslında sen sporcuymuşsun. ben daha 2 yıldır yapıyorum üstelikle devamlı olmadı bıraktığımda çok oldu. sen benden beslenme ve özellikle spor konusunda çok daha tecrübelisindir. sporcuların en kötü yanı bırakınca acayip kilo alıyolar. ben kardiyo ağırlıklı spor yaptığımdan ne kadar ara versem ne kadar fazla yesemde çk kilo almıyorum ama malesef sporu bırakınca vücut acayip oluyo. şişiyo ya resmen. her yanım ağrıyo. uyuşuk oluyorum. 10 saat uyuyorum. resmen ağır vasıtaya dönüyorum. o yüzden sporu hayatım boyunca bırakmamaya karar verdim. belki hergün 2 saat değil ama hergün 1 saat koşarım, yürürüm falan. sen birazda bizi aydınlatsana.

ben sporcu vücutlarına bayılıyorum. kaslı kaslı bacaklar falan süper yani. benim derdim zayıflamak değil yağları atmak. yani 38 beden olayım ama bacaklarımda kaslı olsun. benim sadece sırt ve göbek bölgemde yağ kaldı. bacaklarım aynı sporcular gibi kaslarım belli oluyo artık. çok seviniyorum. kol falanda iyi. ama arka kol çok iyi değil. ağırlıklı biceps ve triceps kaslarına yoğunlaşmıştım onlar gözüküyo diye ama onlar şekillenince arka kollar kaldı. arka kollarda sarkma var ama çok değil. bceps triceps, omuzlar taş gibide arka kol hafif sarkıyo. onada bu aralar ağırlık verdim. göğüste çalışıyorum. karın kaslarımda artık belirginleşiyo ama daha orada yağ var tam olarak yağlar gitmedi. ama yağa rağmen yinede kaslar belli. o zamanda komik oluyo ya. hem yağ hem kas

kızlar bendede bi boğaz vardır yani maşallah. menüyü komple getir hesabı. sonra anladımki açlıktan değil duygusal olarak yiyomuşum. eşim bana laf söyledikçe bende kendimi yemeğe vurmuşum. yedikçe yiyodum. zavallı, pasif kendine güvenini kaybetmiş biri olmuştum. pusuyodum resmen. zayıflayamayağımdanda korkuyodum ama spor ve beslenme konusunda yeteri bilgiyede sahiptim çok araştırıyodum çünkü. 2 hafta diyet ve spor yapıp 1 hafta hayata küsüp yiyodum. sonra yine bi azimle yeniden başlayıp sonra yeniden pes ediyodum ama sonra bişey oldu. artık yemiyorum. sporuda tam gaz devam. moralim düzeldi. vücudum değiştikçe hayata bağlanıyorum. şunu asla unutmuyorum. zayıflayamam diye bişey yok. spor yapıyosan ve diyet mutlaka zayıflarsın ama 1 ayda ama 5 ayda. ama mutlaka zayıflarsın. öemli olan pes etmemek ve geri alışkanlıklara dönmemek

hayalciğim az anlatayımda gül bana. hiç untmam gaza geldim böyle 1 hafta tam gaz spor yani. koşuyorum falan. sanırsın maraton koşucusu. acayip havalardayım yani. sanki koşu bandında değilde olimpiyatlarda türkiyeyi temsil ediyorum. diyet falan süper yani. sonra gittim kayınvalideye. baktım kek börek herkes yiyo. aldım tabağı yedimde yedim. ertesi gün pizzacıda pizza yedim. eve geldim karışık pide yedim. pastaneden gidip pasta aldım onu yedim. 1 hafta sonra yine diyet. ya böyle olurmu hiç. gitti bizim olimpiyat hayalleri:kedi:

ya tabiki kilo vericez kocalara inat olsun diye değil kendimiz için bizimde hakkımız istediğimizzi giymek bu hakkı geri oluyoruz şimdi abatıya gerek yok çok basit sanki diyet yapan biz değilmişiz gibi güzlliğimizi korumak için yaptığımız sıradan bir olay olduğunu düşünüp öyle hareket edlim ve hergün daha da güzelleştiğimizi düşünelim ve görelim :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

sen bir sporcu olarak neyi önerirsin
canım ben taekwondo yaptım bir ara da yüzmeyle uğraştım ama evde en iyisi ve eğlencelisi dans gibi geliyor. şimdi zumba dansı diye bişey çıkmış zayıflamak için. onunla ilgili cd indiriyorum bakalım nasıl bişeymiş olumunekankayizsmile

evet 3 ay kadar her gün aksatmadan egzersiz yaptım çok fark etti. siz arada bana sopanızı gösterin de yine yapmaya başlayayım ya itilip kakılmadan yapmıcam heralde ben eyvahedigeldismile sırnaşık şey

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :lepi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :lepi:

katılıyorum kesinlikle bizim de her istediğimizi giymek istediğimiz gibi gezip dolaşmak sağımızı solumuzu kapatmaya çalışmadan özürce hareket etmek hakkımız :enbuyukkk:

kızlar ne güzel sohbetler etmişiniz dün evde değildim giremedim özledim valla muhabbetlerinizi...

betülcüm geçmiş olsun canım ....

geriye bakmak yok kızlar bu sene bizim senemiz artık istediğimizi giyineceğiz yaşasın zemuszemussositososito:dance: hihoyyytopuyorumnanaktan

hayell ve hugocuk maşallah doldurmuşlar sayfaları...

ya benide dövün hiç spor yapmıyorum ya (( yaapsam daha çok faydası olacak kesin ama canım hiç istemiyor eee tabi doğal olarak kilolarda gitmedi bu hafta sabit kaldık işte(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…