70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yok yine yoksunn

aminn canım inşallah
evet saklıyor bi göremedim ya

ben kendimi sana göstermedim mi, görmüşündür mutlaka, facete de paylaştım ayrıca, tekrar bakabilirsin, aradaki ufacık-tefecik olan benim işte
Allah o çocuklara da akıl fikir versin, doğru yola ulaştırsın inşallah ne diyelim.

yok yok yine yoksunn

aminn canım inşallah
evet saklıyor bi göremedim ya
ama niyeeee, dur artıkın buraya koyayım da profile bak bari, ay sıkıldım niye çıkmıyor ki?Profilden bak bakalım, buraya koydum, sen görünce sileceğim bekliyorum seni?sildim giitti.

Son düzenleme:
Bende menümü paylaşayım kızlar geç olmadan...

Sabah aç karnına karışık bitki çayımı içtim..(şekersiz)

Kahvatı 10:00

Bir rendelenmiş yeşil elma,bir,iki kırılmış ceviz,ve üzerine bir çay kaşığı tarçın..
Yanında bir çay bardağı light süt..

Ara: yok (geç yaptığım için kahvaltıyı)

Öğlen 12:30

Yarım kase mercimek çorba
4 adet ızgara köfte
Yoğurtlu semizotu salatası
Bir dilim kepek ekmek

Ara 15:30 Bir rendelenmiş yeşil elma,bir,iki kırılmış ceviz,ve üzerine bir çay kaşığı tarçın..
Yanında bir çay bardağı light süt..

Akşam 17:30

Zeytinyağlı taze fasulye
Yanında yoğurt.

Kapanışı iş yerinde yapıcam arkadaşlar.Akşam eve geç gittiğim için yemek yemicem.

Şu ana kadar 1,5 litre su

Ben normalde kahvaltı yapıyorum ama,bu sabah hazırlıksız yakalandım kızlar.
O yüzden bu şekilde geçiştirdim kahvaltımı..

Akşamda mutlaka sporumu yapcam...

ama niyeeee, dur artıkın buraya koyayım da profile bak bari, ay sıkıldım niye çıkmıyor ki?Profilden bak bakalım, buraya koydum, sen görünce sileceğim bekliyorum seni?sildim giitti.

ne acelesin be ablacım ya şimdi gördüm yazdığını

Selam herkese kizlar ugun yazmakta epey bi gec kaldim hafta sonuda hic giremedim evdeki internet calismadi ceptende giremedim anlamadim neden, bugunde isler baya bi yogundu giremedim bide hastayim grip olmusum basim acaip agriyo
bende bugunki munumu yazayim ama hafta sonu annem asure yapinca dayanamadim 2 kase yedim
Sabah :
1dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir
ara : kahve + 10 tane findik
oglen
etli bruxcelle lahanasi yemegi ( havuc ve patatesli )
yogurt
2dilim cavdar ekmegi
ara : 1 armut + ayran
aksam : brokoli var dolabimda onu haslayip yogurtlu sos yapip yemeyi dusunuyorum. ins baska bisey kacirmam

İşde bu ben...

Benden vazgeçmeyen sezeryanlı göbişim vede basenim...

İkisinede elveda diyeceğim

Eki Görüntüle 864761 Eki Görüntüle 864762
göbek ve bel bölgende birikmiş fazlalıklar, aşağısı yok gibi.

Hepimiz aşure mağduruyoruz bu hafta, akşamları hafif geçircez o yüzden.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

kız hem dopiç hem dişsizmi olacan daha fena

beyendümmm seni facete gördüm fıstık gibin olmuşun

göbek ve bel bölgende birikmiş fazlalıklar, aşağısı yok gibi.

Hepimiz aşure mağduruyoruz bu hafta, akşamları hafif geçircez o yüzden.

Spor her sekilde sart canim.

Suyum 2 litre oldu.
Lazere randevum var oraya gidiyorum.
Yolda daha icmiyim :) evde evde.devam ederim.

Menuler icinde tesekkurler cok faydali olacak.
Yarin.cizelge yapmayi denicem mutlaka.

asure herkesin kacamagi minecimmmm

mine canım bende
evliyim 3 yaşında kızım var öğretmenim 30 yaşındayım bide yaşlandığımı hissediyorum buaralar
öyle işte

guzel canimm

canim bence 6dan sonrasina birakma derim..ama mumkun degilse aksam yemegine kadar kucuk kucuk aralar yapabilirsinaksam yemegini de cok hafif gecistirebilirsin
off minem Allah yardimcin olsunn
tatlim bence en onemlisi sabah kahvaltisi gecistirmemeye calissonrasi guzel
canim diyetisyen vermis ama pilav cok geldi bana:26:

kahvaltida yedigini yesem acliktan olurdumBir rendelenmiş yeşil elma,bir,iki kırılmış ceviz,ve üzerine bir çay kaşığı tarçın..
Yanında bir çay bardağı light süt.. merak ettim tadi guzel sanirimmm

eline saglik fadimecimm dilek napiyo yaa direk aklima geldi yaziyi goruncee

minderbob menusunu sunarrrrr

sabah

dereotu,maydonoz,yumurta,peynir,zeytin,salatalik ve ekmek
kahvaltidan sonra
1 kupa sutlu filtre kahve

ara
yesilcay
1 elma

ogle

brokolili sebze yemegi
1 roll ekmek
yogurdun yarisini yedim

asurenin yarisini yedim

asure yiyince ara yapmadim

aksam

tembel corbasi yaptimm
kemikli et,havuc,biber,sogan koydum tencereye hepsini hasladim.sogani attim sonra..
3 kasik yogurdun icine dereotu,maydonoz ve nane dogradim.
veeeeee tursuuuuuu

35 dk yurudum isten eve donerken

simdi deee

dereotu,maydonoz ve nane ayaklamistim. artan kalanlari da cay yaptim balla karistirip iciyorummm

Son düzenleme:
Hepinize iyi akşamlar.Szleri bir süredir takip ediyorum.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Eğer kabul ederseniz çok sevinirim.Ben 164 boyunda 73kg ağırlığındayım.Henüz diyete başlamadım;ama yarın başlamak istiyorum.Eğer aranıza beni kabul ederseniz sizlerle yol arkadaşlığı yapıp zayıflamak istiyorum.

her zaman olduğu gibi güzel canım. Dilek de artık gelmiyor, ama facete görüyorum iyi en son 66-67 kg.dı sanırım.

tabiiki kabul ederiz, hoş geldin canım.
32 dakika leslie 2 mil sporumu yaptım raporumu verdim, ben kaçar. Herkese iyi akşamlar.

Sizinle birlikde başarıcam inanıyorum :)

Sizde yine fit günlerinize geri döniceksiniz,bir kere yaptınız ikincisi neden olmasın
ayy inşallah canım yaaa
bu arada liste yapımamış bu hafta :26:
evet liste yok bu hafta
diyet listelerini bizimlede paylaşırmısın canım
önceden gördüm canım ama bahsettiğin foto yok
belkide sadece ben olarak işaretlemişsindir
İşde bu ben...

Benden vazgeçmeyen sezeryanlı göbişim vede basenim...

İkisinede elveda diyeceğim
inşallah canım yakında elvada dersin hırslısın maşallah
asure herkesin kacamagi minecimmmm

off minem Allah yardimcin olsunn
sağol canım benim
beğendim canım güzel menün
hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…