saçını çekecektim sonra aşağıda gördüm günün vardı, bugünlük affedelim bakalım, diğer akşamları güzel geçirirsin inşallah.
kız ne ettin akşam akşam 1 portakal neyine yetmedi
Ben finish kullanıyorum memnunum, tahta kaşıkları-teflon tavaları koymuyorum, plastikler de dediğin gibi olabilir, elde yıkasan onları:26::26:
ben gördümmm vardı nişan elbisesiyle fotosu 1 tane.
ay biliyom bu tarifi çok da güzel oluyor gerçekten teşekkürler tekrar hatırlatıığın için.
akşam nerde??aşure yemişin, aşure mahvetti bizi:18::18::18:
günaydın canımmm
aminnnn
Selibeli, alinti yapmistim ama cikmadi..aslinda menunde cok guzel sebze agirlikli... nye yasiyorsun ki,,geneldede yasarmiydin?
Ya arkadaslar bazen cok kötü yazyioruz menumuzü,,ögünü bile yazmadan ( sabah,aksam ) gibi altalta yaziliyo..anlasilmiyor ,,dolayisyla ben o menuleri alintilamiyorum sorry... Siz yazmaya usenirken biz nasil yorum yazalim ama ..haksizmiyim:26:
Bugün ki menüm
Sabah,
domates,salatalık,maydonoz,iki dilim tam bugday ekmek
2 zeytin
Şekersiz çay
Ara 2 ceviz
Öğlen
Mercimek çorba (süzme)
Tavuklu salata
Ara
Bir fincan türk kahvesi
Akşam (şuan yiyorum)
Yeşil elma,tarçın,bir iki ceviz yanında light süt
Tokdum aslında am geç saatte bırakmak istemedim.
Akşam yemek olayı bende bitti.Kocişin yanında bir lokma yesem vazgeçicekmişim gibi geliyor
O yüzden kociş yemek yerken ben oğluşumla oynuyorum.
Şu ana kadar 1,5 litre su
2 kupa bitki çayı
Su 2. 2,5 olur...
İşde böyle...
Sporumuda yapıcam akşama..
Haydi hayırlısı...
ben aşureyı hiçbirşeye değişmemm
çok seviyorum yaaa
fadime abla suzimmmm kaymakli balllimmmm digerleriiii kuzular nerdesinizzzz
Boynum kıldan ince, ,ehe ehe, kem kümabababba
fadimeeeeeeesen bu hafta bi artida ol varyaa
hadi pasta yicen bari ince bir dilim yeiki dilim ne yaa cuma görüsücez senle
gülanne sagol canim
maşallah sanada bakiyomda peynirli makarnalar çikolatali kurabiyeler
günaydıın güzel bir gün olsun inşallahh
suziimm nerdesiinn :84::84::84:
Tebrikler süper olmus..sporuda yaz bakalim neler yaptin
boynun değil kıızz belin incelcek beliiinBoynum kıldan ince, ,ehe ehe, kem kümValla kendime kızıyom başka da bişey gelmiyo elimden, bir irademe hakim olamıyom
ne kadar tepindiyse artık yazacak hali yok galibagünaydın kaymaklı
suzi nerde cidden
güne başlarken -- 1 bardak süt
sabah
2 dilim ekmek
yarım kk peynır
2 parmak buyuklugunde kasar
4 -5 zeytın
domates salatalık
ara- türk kahvesi (az sekerlı)
öğle
mercimeklı köfte (1 yumruk kadar )
salata
ayran
akşam
yarım kase aşure
5 çizi(midem çok bulanıyordu bastırsın dıye onu yedım ama hala bulanıyor )
günaydınlaarrr
dünkü menün
sabah uyanınca
1 büyük bardak su
45 dk yürüyüş
kahvaltı
1 büyük bardak kefi
2 küçük dilim börek
ara
açık limonlu çay
beyaz çay
1 kahve
öğle
1 kase karalahana çorbası
1 orta boy bütün fırında patates
ara
açık limonlu çay
beyaz çay
5 i biyerde çay
akşam
peynirli makarna
salata
ara
1 çikolatalı kurabiye:18:
bir kase nar
balkaymaklım çok geçmiş olsun canım
Teşekkürler tatlım...
Akşam sporum 30 dk yürüyüş
100 bacak hareketi
10 dk twist ile çalışdım.
Bu kadarcık :)
Yeni başlamış olsan emin ol derdin.
Ben sizin kadar kilo versem o zaman rahat takılabilirdim.
Ama şimdi herşeyin hesabını yapar oldum:)
Seneler önce babam böyle gaza getirmişdi,şimdide kociş.
Demek ki dönem dönem laf yemek gerekiyor:)
İnşallah yine çıtır olcaz canım...
Zaman,yavaş olsun kalıcı olsun
kızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Bakıyorum bazı arkadaşlar geliyorlarlar
merhaba... buda mönüm ...hadi kaçtım..
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!
Yani nezaketen bunu yapın lütfen.
Bu burdaki birlik beraberlik içinde önemli..
boynun değil kıızz belin incelcek beliiin
ne kadar tepindiyse artık yazacak hali yok galiba
kızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?