ben aşureyı hiçbirşeye değişmemm
çok seviyorum yaaa
Canim ben hep oldum olasi yasadim kabizlik sorununu, mesela arkadas yazmis Sabah kalkip wc ye gittikten sonra tartilican diye ben wc ye gitmemi beklersem ohohoh hafta sonu bile gecer aradano yuzden ben Sabah kalkar kalmaz tartiliyorum
heh kafam az karışıktı iyi oldu
bebişim o eklediklerimin hepsini beğendin o zaman 1-2-4 bunları beğenmişsin
zaten 3 ile 1 aynı
ooyyttt bak mideme kıramplar girecek gari 1 ay kadar bişey kaldı hala kıyafetime karar veremiyoruuumm :84::84::84:
kızz ne ağlıyoon buldum yaa2 haftada hazır oluyor dediler ama bana :26:
ay ben ağlayacağım böyle olmucak karar veremiyoruumm :84:
onu da beğendim, hepsini beğendim
oldu diyom ya gözler
sen benim hakkımı nasıl ödücen bak nasil yardimci oluyom sanatam cikicaktim cikamadim senin yüzünden sanada kiyafet beğendiremiyoz
deminden beri ariyom bak buldum bitane bunuda begenme kafani kirarim
Eki Görüntüle 866994üstüne kazak ama bak altına muhakkak platform yoksa olmaz kıyafet tamamlanmazHTML:
bak sen böyle git nişana baban ertesi günü kıyar nikahı bir an önce verelimde kurtulalım diye
kızz ne ağlıyoon buldum yaa
ne kaaa şık cemil ipekci imzalı gibi duruyo
ay sen ne anlarsın
kaciyorum kizlaar
hertaraf hertarafda isede gidicem bugün
haa unutmadan
ağzınıza ve elinize hakim klun neenn
cok yemeyinve cok yazmayın
okhmasi zor oluyo diyoom
kocis gelince beni böylegörücek:26:
ekrana bakmakdan sonra beni karanfilde kurtaramaz
2 haftada hazır oluyor dediler ama bana :26:
ay ben ağlayacağım böyle olmucak karar veremiyoruumm :84:
onu da beğendim, hepsini beğendim
oldu diyom ya gözler
sen benim hakkımı nasıl ödücen bak nasil yardimci oluyom sanatam cikicaktim cikamadim senin yüzünden sanada kiyafet beğendiremiyoz
Eki Görüntüle 866994
üstüne kazak ama bak altına muhakkak platform yoksa olmaz kıyafet tamamlanmaz
bak sen böyle git nişana baban ertesi günü kıyar nikahı bir an önce verelimde kurtulalım diye
çabuk gelll
e inşallah canımm ya böyle beğenirsin ama giyip beğenmen dha iyi bence kuzuum :26:
babaannem bile giymiyo bunu demode oldu bunlar kuzum
giyip denediklerimin bi özelliği yok bebeğim ya artık bunlar daha güzel oluyor da..
bi riske gircez artık.. akşam bi erkek arkadaşıma da göstereyim bi karar veririz herhal..
eski moda şeyler yeniden moda oluyor ya ondan herhalde bana bunu giydirmeye çalışıyor ballım
sen neredeydin canım unuttum ben :26:
canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:
aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!
hadi artik canim ya toparlan sende bak sobra hic onune gecemezsin
canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmak
farkettim canim cookda haklisin.Aynen öyle..
aslında diyorum ya zor oluyor ama yapmam gerekeni yapiyorum.est. canim..
bi de bunu buldum
Eki Görüntüle 866932
Canim bende yeni sayilirim 3. haftam..hicbirimiz uzman degiliz ki yasadigimiz tecrubeler edindigim bilgiler,e yorum yapabiliyoruz..kimi zaman dogru kimi zaman yanlis,,,yanlis yaparsak uyariliz , dogrusunu ögreniriz..zaten bazen menulerimizdeki hatalarimizi bizde biliyoruz da iste yaziyoruz utanalim yemiyelim fln diye ... Hic kasma bence))
Evet canim genel bi durum..onun nisan telasi varya farkinda degil:))
Bende denedimde cepten cok kötü normal web bile cikmiyor cep formatinda birsey galiba..berbat,sinir bozucu kk yetkilileri aslinda bi cözüm bulabilir buna,,appi var mi ki KK nin
Rheinlandda nrw de heralde..ben bochum taraflarindayim canim..biz kölne 1 saatiz,,sizde bonndan sonra galiba oraya 1 1 bucuk saatsiniz ..yani 2 bucuk saatsiniz bize
Ama bizim basketbol verein in sponsoru rheinland vesicherung
Bi arkadas yazmisti komsu cikiyomussunuz diye,,,dedim buralarda yokki böyle böyle neseli hatunlar..puuuffff uyuz uyuz tipler dolu etrafimda yaaaa
Ababa,, olsun canim yinede fark ediyor sarisin esmer,,esarptan uyum fln
Son koyduklarin bahsettigin tarz bi nisan icin fazla bence diger modeller daha güzeldi...ya bende cok klassikciyim sade seyleri seviyorum ,,renk bile sevmem neredeyse..benimde krem hosuma gitmisti
Sectigin modeli diktiricekmisin satin mi alicaksin
heh kafam az karışıktı iyi oldu
zaten 3 ile 1 aynı
ooyyttt bak mideme kıramplar girecek gari 1 ay kadar bişey kaldı hala kıyafetime karar veremiyoruuumm :84::84::84:
2 kg canım 2 ayda verdiğim budur yani
kaciyorum kizlaar
haa unutmadan
okhmasi zor oluyo diyoom
bende oyle onceleri annem yapinca hergun yiyordum ama bu sene sadece 2 kaseyle kaldim, benim binada fazla turk komsu yok zaten 2 3 tane, onlarda getirmedi bence bu cok iyi oldu
Himm cok zor..benim anneminde öyle sorunu var,,eminim bir cok yöntem denemissindir..ama birkac önerim olabilir..bir diyet receli yedin mi hic bazi diyet recelleri cok rahatlatiyor diyet kayisi receli mesela hem ilac degil ..bir tane daha var ..pisikolojik durumlarda
Onuda merake dersen özel yazarim
evet bicok sey denemdim ise yarayanlar da var aslinda ama ben hergun biseyler yapmaktan biktim :44: ozelden yazarsan sevinirim canim tesekkur ederim.
aç karnina kahve hic denemedim yarin deyebilirim
bugunki menum :
Sabah :
2dilim cavdar ekmegi, 1 dilim peynir, tomates , maydonoz
ara : yesil cay + 8 tane findik
oglen : melemen + 2dilim cavdar ekmegi + yogurt
ara : yogurt + 1tane mandalina
aksam : brokoli salatasi + corba
bu arada ben dun aksam eve gec gittim canim yemek istemedi bende 1 kupa sut ictim yanindada 3 tane yulafli biscuit.
oldu diyom ya gözler
Eki Görüntüle 866994
asıl sen nerdesin canım ya 2 haftadır yoksun :26:
buralardayız canım, dün erken çıktım, kızımın toplantısı vardı da.
Günaydın kızlarrr
Dün ben yine kaçamak yaptım, mecburen yani, kızımın doğumgünüydü ve pasta aldık veeee2 dilim yedim. Neyse saçımdan çekebilirsiniz hazırım:18::18: Yani anlayacağınız bu hafta da fosum ben, ümit yok
kızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Bakıyorum bazı arkadaşlar geliyorlarlar
merhaba... buda mönüm ...hadi kaçtım..
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!
Yani nezaketen bunu yapın lütfen.
Bu burdaki birlik beraberlik içinde önemli..
oldu diyom ya gözler
Eki Görüntüle 866994
göremiyorum resmii canım yaaeski modelleri bende beğeniyorum tatlım yaa nikahıma saklıyorum onu da 70lerden giyincem
Ay ben bunu hepsinden daha çok beğendim.Çok zarifff:)
Hiç kasma kendini,eminim herşey güzel olacak.
Süreklide bakma ki kafan iyice karışmasın.
Sen sadece kilonu vermeye odaklan.
İşde bak o zaman ne giyersen giy,çok yakışıcak ve mutlu hissediceksin.
Ben bunu yapamadım bari sen yap.
Destekçinim
betuusummmm ilk elbise cok guzelllllllllllllll, digerini nisanlin begenmemis bunu begensin bari hakkaten benim icim gittidibim dustu valla
ne durumdasın tartıldınmı hiçgörürşürüz cuma günü minecimm
hamile kaldığın kiloya gelirsen sonrasını vermek daha zor oluyorBuraya gelmeden hergün tartılıyordum da o yüzden bu sabahda dayanamadım.
Ama bundan sonra dayanıcam.
Durum böyle olunca tabi bende acaba dedim çok erken yemek olayını bırakarak hata mı yapıyorum kızlara bir danışayım.
Tabi ilk zamanlar giden suda olabilir.Doğumdan önceki kiloma 1,5 kilo kaldı.
Bundan sonrası daha zor da gidebilir...
ahhhhh ahhhhhhgünaydııınnn
güzel bir gün olsun insallahhh
yağlarımız tavadaki tereyağı gibi erisin
bellerimiz şööyyle iki karış olsun
totolarımız minnak minnak amaa seksüü olsuun
aman ikizler hiç başını eymesiinn
baldırlar incelsin
42- 40 beden donlar totomuzdan düşü düşü versiin
bizi görenlerolsuun
hanım efendi bakarmısınız bu bana büyük geldi:80:
36 bedenini getirirmisiniz lütfen diyeliim :124:
İNŞALLAHHHH:118::119::119:
aynen canım bende közlenmiş patlıcan ve bibere karıştırıyorum kıymayıO tarzda yapiyorum hatta kiymayi en cok pTlicana yakistiriyorum
Bundaki özellik iste közlenmis olmasi salata kivaminda oluyor
benimde düzgün olan menüleri yorumlayasım gelmiyorYa arkadaslar bazen cok kötü yazyioruz menumuzü,,ögünü bile yazmadan ( sabah,aksam ) gibi altalta yaziliyo..anlasilmiyor ,,dolayisyla ben o menuleri alintilamiyorum sorry... Siz yazmaya usenirken biz nasil yorum yazalim ama ..haksizmiyim:26:
bi pastayla hemen noluyooooooburalardayız canım, dün erken çıktım, kızımın toplantısı vardı da.
Günaydın kızlarrr
Dün ben yine kaçamak yaptım, mecburen yani, kızımın doğumgünüydü ve pasta aldık veeee2 dilim yedim. Neyse saçımdan çekebilirsiniz hazırım:18::18: Yani anlayacağınız bu hafta da fosum ben, ümit yok
sana tamamen katılıyorum canım bunu çok dedik ama değişmiyorkızlar abartısız 1 saatten fazla telefonun başındayım .Daha kahvaltımı bile yapamadım.
Geçmişi okumay çalışıyorum.Cep tel. alıntı yapıp yazmak çok zor .Alıyorum elime kağıt kalem tek tek not alıyorum .
Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum .Oysaki 4 5 sayfa var belki pc den yazsam 10 dakikamı alırdı.Ve inanın bana daha detaylı yazar tek tek alıntı yapardım mönüleri fln de....
Benim bu yaptığım gayt normal olması gereken birşey.Arkadaşlarım bana birşeyler yazmış sorumu yanıtlamış bana birşey sormuş.... Benim onlara cevap vermemem bence ayıp!
Bakıyorum bazı arkadaşlar geliyorlarlar
merhaba... buda mönüm ...hadi kaçtım..
Herkesin işi var gücü var.Arkadaşlar bildirimlerimiz geliyor lütfen en azından onlara bakıp sizi kim alıntılamışsa ona bakıp en azından onlara cevap verin bi zahmet!
Yani nezaketen bunu yapın lütfen.
Bu burdaki birlik beraberlik içinde önemli..
bel derken göğüs altındanmı ölçüyorsun göbek deliğindenmiyorum konusunda tamamen haklısın ama herkese yorum yapan 2-3 kişi var o kadar.
bu arada geçen sene belim 72 cm. kadar düşmüştü, şimdi 88 cm. olmuş tekrar
ben özene bezene yazıyordum menülerimiFarkettin mi bi,miyorum dün bende belirttim ve bazi menüleri alintilamadim sunum seklinden dolayi..kizabilirsiniz ama kisi kendi menusunu yazmaktan acizken,ben niye ona uzun uzun yorum yada fikir yazayim ki .
Tabi burasi serbest bir mecra ..listeye girmek istediginizde kurallar var sadece ..herkes istedigi gibi yazabilir takilabilir oda ayri... Ama ona görede muhatap bulur
hoşgeldinarkadaşlar şimdi 80 kılo aralıgındakı arkadaşla beraber zayıflıyorum şuan kılom 82400 ınşallah en kısa zamanda aranıza gelecem
1i ebğenmiştim bendeheh kafam az karışıktı iyi oldu
zaten 3 ile 1 aynı
hem yazın diyor hem yazmayınkaciyorum kizlaar
haa unutmadan
okhmasi zor oluyo diyoom
dona kuyruğu hayal ettimdeahaha çatlak
paçalı don mu giydircen kız bana böyle kaynana mı olur
böyle kuyruklu, şık, zarif bişey istiyorum..
bu dona kuyruk takılır mı acep
aman bakmıcam gari canım sıkıldı iyice karar veremedikçe
hoşgeldin tekrar tatlım kopma bi daha bizdenevet kuzum ya gelemedim yoksa birakir miyim sizi hic, hem cok yogundum hem de biraz hayattan kpomustum simdi baglantidayim yine
nice yaslar olsun evladina, rabbim guzel gunler gostersin gecen benim oglusunda dogum gunuydu bende bir dilim goturdum
kuzummmmmm cok haklisin sekercim,,, ama iste ben gelemedim simdi firsat buldukca takilcam insallah ozluyommmm sizi
betuusummmm ilk elbise cok guzelllllllllllllll, digerini nisanlin begenmemis bunu begensin bari hakkaten benim icim gittidibim dustu valla
bak bu supermislady gaga sytle olmuss
simdilik hepiciginizi optummsuzimin oglunada gecmis olsun rabbim sifa versin butun hastalara opuldunuzz
BU ARADA BU CUMA BUTUN BILDIRIMLER YINE BANAAAAAAAAAAAAAAAA TAMAM MI SEKERCIMLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ahahahha yok yok giymemm ben adam bırakır gider oracıkta benikız paçalı dona dedim ben eski moda diye
sakın düğünde onlardan giymeye kalkma
çok sağol
kilo veririz inşallah da bakam kıyafette de karar vercez inşallah yakında
ama hepiniz farklı bişi diyonuz napcam ben şimdi
Süpersin ne diyeyim
Ay ben bunu hepsinden daha çok beğendim.Çok zarifff:)
Tamam canım bende yorum getiririm elimden geldiğince
Döktürürüm valla klavyemle
Hiç kasma kendini,eminim herşey güzel olacak.
Süreklide bakma ki kafan iyice karışmasın.
Sen sadece kilonu vermeye odaklan.
İşde bak o zaman ne giyersen giy,çok yakışıcak ve mutlu hissediceksin.
Ben bunu yapamadım bari sen yap.
Destekçinim
Hiç yoktan iyidir canım...
Geç olsunda güç olmasın
Gülümsettin beni
Menün çok güzel canım...
Hergün 4 dilim ekmek mi tüketiyorsun melemene özel mi? :)
Hahahahahah koptumm resmen burdaa
Bilmiyom canım yaa ümidim yok işte. Bu arada belimi en ince olan yerden ölçüyorum işte, orası 88 cm. geliyor, sen düşün artık halimi
ne durumdasın tartıldınmı hiç
hamile kaldığın kiloya gelirsen sonrasını vermek daha zor oluyor
ahhhhh ahhhhhh
inşallahhhhhhhhh
aynen canım bende közlenmiş patlıcan ve bibere karıştırıyorum kıymayı
közledikten sonra soğan kıyma ve bu sebzeleri soteliyorum
üzerine yoğurt
gelde yeme
benimde düzgün olan menüleri yorumlayasım gelmiyor
bi pastayla hemen noluyoooooo
ben bugün 3 tane baklava 1 tane şekerpare yedim
ama ümitliyim
:18::18::18:
sana tamamen katılıyorum canım bunu çok dedik ama değişmiyor
ben geçmişi okuyayımda yazayım diye sabahtan beri selam veremedim
bel derken göğüs altındanmı ölçüyorsun göbek deliğindenmi
ben özene bezene yazıyordum menülerimi
bir menüm bile yooooooook
hoşgeldin
80 olmana gerek yok şimdi bile gelebilirsin
1i ebğenmiştim bende
3 cansız manken üzerinde güzel durmuyor ama 1 çok hoş bence
uçuş uçuş ne güzel
hem yazın diyor hem yazmayın
kocasızlık başına vurdu herhal
dona kuyruğu hayal ettimde
sana daselam kızlar
nabersiniz
ben hemen kaçıyorum mesaim doldu
evde koşturmaca başlar
bugün çok yedim tatlı falan feciii
akşamı hafif kapatmalıyım
selam kızlar
nabersiniz
evde koşturmaca başlar
selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaamenümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok
sana da Minenin cezaları geçerli, akşam sporunu yapıorsun, yoksayersin, bilmem garii
şeyy biz aramızda konuşuyorduk öyle yoksa cıslar yokkii:18::18: ben akşamları mekik çekiyoum ablacım gücümün yettiği kadar sabahları da zıplamaya başladım biri demişti ya hani unuttum kim olduğunu
yetmezzzz, sen sporu dediğim gibi 30 dakika yapmaya çalış, faydasını göreceksin,emin ol
almim de 2 ye de razıyım artık
çok sağol
kilo veririz inşallah da bakam kıyafette de karar vercez inşallah yakında
hamile kaldığın kiloya gelirsen sonrasını vermek daha zor oluyor
selam kızlar
nabersiniz
evde koşturmaca başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?