70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

korseyle de ölçsem fark etmezki gerçeği biliyorum çünkü

ben de korsenin pek etkisini görmüyorm ya sadece topluyor öyle bi daraltma etkisi yok sanki
yoksa bana mı öyle geliyor

çok şıkmış canım ya eminim sana da çok yakışcak bu kız kaç kilo acep merak ettim

valla kız kaç kilo bilmiyorum da çok yakışmış
ben de zayıflıcam

iki karış olceeek

yok bacim karanfili koklamiyom bile neme lazim kocisim yok
aaa onu söylemedim beniiimm
38 bedrn köyneğim ve donum vaaar

koklama zaten sonra tutamıoz seni zaten asabisin şu günlerde ada çayı iç sen kuzum ada çayı
ne güzel benim de s beden nelerim vardı nelerimm ama hepsi dağıtıldı
kacıyorum kızlar
yine gell

koca bir çay bardağı şekersiz türk kahvemi yaptım geldim
biraz ders çalışayım sonra annem kızıyor
öpüldünüz canlarım

Allah zihin açıklığı verin kuzucum

ben de korsenin pek etkisini görmüyorm ya sadece topluyor öyle bi daraltma etkisi yok sanki
yoksa bana mı öyle geliyor

valla kız kaç kilo bilmiyorum da çok yakışmış
ben de zayıflıcam

yok yok doğru düşünüyorsun ben korse giyip bel çevremi ölçtüğümde 0.5 cm oynuyordu sadece toparlıyo başka bi etkisi yok maalesf o kadar da bel ağrısını çekiyorsun sende olur mu bilmem ama bana bel ağrısı yapıo düğün olayları dışında giymiyorum bağırsak düğümü yapıyormuş yani canım

yok bende günlük kullanmıyorum zaten gerek olmuyo ki daralttığı filan yok işte katlantıları filan düzeltiyor düz gösteriyr o kadar..

Canim yani normal ne bekliyorsun ki..yazdigin grafikte cok saglikli gorunmuyor ..ay,arca aldigimiz kilolari böyle güngün hemen vermek ne kadar saglikli olabilir
Bence kahvalti ve ögleni siki guzel yaptiktan sonra aksami hafif ve erken yapmak en ideal diyet yontemlerinden biri,,sadece yasini ve kilonu tam bilmiyorum ama verecegin kilo fazlaysa hemen kisma menulerinde sonra kilo vermen durunca zorlanirsin

O tarzda yapiyorum hatta kiymayi en cok pTlicana yakistiriyorum
Bundaki özellik iste közlenmis olmasi salata kivaminda oluyor

Evet aksam bozuldu.. Ama börek öyle guzeldikiiiiii zor tuttum bir dilim daha almamak icin
Reglim ins kazasiz geviricem bu donemi cunku hep geri adim oluyor reglimde

Haha deliiii
Almanyada nerdesiiiiinnnnnn

he bi de
kesin olmamakla beraber bu da nişanımda giymeyi düşündüğüm kıyafet
Eki Görüntüle 865550

Cok sade ve sik,,bayildim ben:128:

size son 2 gündür yaptığım diyeti anlatayım
haftasonu istanbulda biraz fazla kaçırdım da onu kurtarmaya çalışıyorum
bi de evde olduğum için pek enerji de harcamıyorum bu yüzden az yemeye çalışıyorum

dün

kalkınca bi tane bayram şekeri gibi bişey yedm minicikti

sonra koca bi bardak ılık ballı limonlu su

2-3 saat sonra domates-peynir-yumurtadan yaptığm omlet yağsız bol naneli pul biberli

akşam 2 kaşık yoğurt, 1 yeşil elma, tarçın ve biraz mısır gevreği olan bi karışım yedim

3 litre kadar su ve türk kahvesi bitki çayları içtim

bugün kalkınca ılık ballı limonlu su

şimdi de o domatesli şeyden yiyorum

akşama da dışarda ızgara et ve salata yemeyi düşünüyorum.

bi kaç gün biraz böyle devam ederim yoksa hedefime ulaşamıyorum.

spor da yapaydım iyiydi...

herkese selam kimsecikler yok mu yogunlugum dagiliyor yavas yavas arada ugrayabiliyorummmm optummmm hepnizi iki haftadir tartilmadim allah bilir ne haldeyimmm

betuss ben krrem olani cok begendim sana da yakisir hem de her kiloyla cok guzel olur beyeaz alma zaten gelinlik de beyaz keyfini doyasiya yasiyacaksin bir de krem olan kiyafeti cok rahat baskalarinin kinasinda falanda giyersin

nerelerdesin seenn

ben onu da beğenmiştim ama erkek arkadaşım pek beğenmedi ondan vazgeçmek zorunda kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…