70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demezsin demezsin canım benim dene yakışan hangisiyse hangisi siniyorsa onu al modellerin gayet güzel

beyaz olan 1200 tl.miş diğer krem olan da 650
ne var bu beyazda bildiğin etek bluz yaa

kaç gündür sabah kalkınca sıcağa yakın bir bardak suya çeyrek limon sıkıyorum, posasını da yiyorum
bi de 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum. son günlerde az yememe rağmen kabızlık sorunu yaşamadım.
sıcak bal şerbeti kabızlığa iyi gelir zaten denemelisin bence ama su çok sıcak olmasın elini yakmayacak kadar olsun

Az ama özel durum..idare edicez:) buaradada bende gold detayli krem elbiseyi begendim..ama sarisinmisin esmer mi ne renk yakisir sana bilmiyoruz ki:) ama krem gold gözüme carpti degerlerini net göremedim zaten,,modellerini

beyaz tenliyim canım zaten bi yüzüm ve ellerim görüncek işte ben de ikisi arasında kaldım da bilemedim :26:

bir dilim bari yiyeydin be ablam

çok kalabalık olmayan normal oyunsuz bi nişan olcak ya öyle sade bişey giyeyim dediydim :26:
aklım o beyazda çok içime sindi nedense :26:
bilemedim ben onu kafam çok karıştı

günaydıın güzel bir gün olsun inşallahh

suziimm nerdesiinn :84::84::84:

suzinin oğlu hastalanmış nişan zamanı filan hastaymış ateşi varmış
evde onun başında duruyormuş ondan gelemiyor

Son düzenleme:
Kızlar daha çok yeniyim biliyorsunuz...

O nedenle aslında sizin menüleri okuyup takip ediyorum,beğeniyorum..

yorum getirirken çekiniyorum açıkcası abartılı bir şey yoksa..

Öğreneyim biraz daha o zaman daha detaylı yorumlarımda olacakdır

sen neredeydin canım unuttum ben :26:
canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:

yorum konusunda tamamen haklısın ama herkese yorum yapan 2-3 kişi var o kadar.
bu arada geçen sene belim 72 cm. kadar düşmüştü, şimdi 88 cm. olmuş tekrar
aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!
hadi artik canim ya toparlan sende bak sobra hic onune gecemezsin

canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmak

farkettim canim cookda haklisin.Aynen öyle..
aslında diyorum ya zor oluyor ama yapmam gerekeni yapiyorum.est. canim..

Ben şimdi kaçıyorum kızlar,artık işlerimi yapayım zaten öğle arası geldi sayılır:)

Yine geleceğim,görüşürüz...

aaa yapma yaa cok üzüldüm kiyaamm:26:insallah bir an once iyilesir :26:cocugun ateslenmesi beni mahvediyo yaa
canım eger beyazi begendiysen onu alırsin ama hani düğündede giyicen ya beyaz ondan dedim Rabbim icine sindirsin insallahh

o modeln farklı rengi olsa :26:
bak bi kaç şey daha ekledim

arkadaşlar şimdi 80 kılo aralıgındakı arkadaşla beraber zayıflıyorum şuan kılom 82400 ınşallah en kısa zamanda aranıza gelecem

Canim bende yeni sayilirim 3. haftam..hicbirimiz uzman degiliz ki yasadigimiz tecrubeler edindigim bilgiler,e yorum yapabiliyoruz..kimi zaman dogru kimi zaman yanlis,,,yanlis yaparsak uyariliz , dogrusunu ögreniriz..zaten bazen menulerimizdeki hatalarimizi bizde biliyoruz da iste yaziyoruz utanalim yemiyelim fln diye ... Hic kasma bence ))

Evet canim genel bi durum..onun nisan telasi varya farkinda degil:))
Bende denedimde cepten cok kötü normal web bile cikmiyor cep formatinda birsey galiba..berbat,sinir bozucu kk yetkilileri aslinda bi cözüm bulabilir buna,,appi var mi ki KK nin

Rheinlandda nrw de heralde..ben bochum taraflarindayim canim..biz kölne 1 saatiz,,sizde bonndan sonra galiba oraya 1 1 bucuk saatsiniz ..yani 2 bucuk saatsiniz bize

Ama bizim basketbol verein in sponsoru rheinland vesicherung

Bi arkadas yazmisti komsu cikiyomussunuz diye,,,dedim buralarda yokki böyle böyle neseli hatunlar..puuuffff uyuz uyuz tipler dolu etrafimda yaaaa

Ababa,, olsun canim yinede fark ediyor sarisin esmer,,esarptan uyum fln
Son koyduklarin bahsettigin tarz bi nisan icin fazla bence diger modeller daha güzeldi...ya bende cok klassikciyim sade seyleri seviyorum ,,renk bile sevmem neredeyse..benimde krem hosuma gitmisti

Sectigin modeli diktiricekmisin satin mi alicaksin

diktircem canım bu yolladıklarım tasarım elbiseler kişiye özel dikiliyormuş

baştaki güzel canim skndan ikincide güzel
en sonuncuyu da begendim ay negüzel yardimci oldum
ya betüs bak ne dicem ben bu tip kiyafetlerde tepeden tirnaga ayni renk olmayi sevmiyorum :26:
en sondaki yanilmiyorsam soyah desenli onu siyahla kombin yapsan
yada mesela asagidaki fuşyanın belkndeki kemeri hos bir dedaty altina siyah ayakkabi fln super ama yakasini begenmedim :26: bence o tarz birsey yakasi daha sade mesela etrgindede ufak bir yerinde siyah dantel detay
ayy ne karıştim al sana topik kayinvalidesi

hmm anladim canim belki karsilasiriz biryerlerde
sagol canim

heh kafam az karışıktı iyi oldu
bebişim o eklediklerimin hepsini beğendin o zaman 1-2-4 bunları beğenmişsin
zaten 3 ile 1 aynı
ooyyttt bak mideme kıramplar girecek gari 1 ay kadar bişey kaldı hala kıyafetime karar veremiyoruuumm :84::84::84:

Son düzenleme:
Günaydın şekerim.

Haydi söyle söyle valla merak ettim :26:

2 kg canım 2 ayda verdiğim budur yani

çokmuş be kuzum ben 900 e diktirmiştim bide acele etmelisin diktirceksen canım ya benim 1 ay vardı nişana kadın bana nerdeydin şimdiye kadar demişti

doğru diyorsun selam verip kaçıyorlar çoğu zaman tamamen terkedenlerimiz bile oldu böyle böyle

2cisi güzlmiş canım sana da yakışır bence

kaciyorum kizlaar
hertaraf hertarafda isede gidicem bugün

haa unutmadan
ağzınıza ve elinize hakim klun neenn
cok yemeyin ve cok yazmayın
okhmasi zor oluyo diyoom
kocis gelince beni böyle görücek:26:
ekrana bakmakdan sonra beni karanfilde kurtaramaz

Son düzenleme:
çokmuş be kuzum ben 900 e diktirmiştim bide acele etmelisin diktirceksen canım ya benim 1 ay vardı nişana kadın bana nerdeydin şimdiye kadar demişti

2cisi güzlmiş canım sana da yakışır bence

2 haftada hazır oluyor dediler ama bana :26:
ay ben ağlayacağım böyle olmucak karar veremiyoruumm :84:

4.resimdeki güzel gözüküyor.

onu da beğendim, hepsini beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…