Günaydın kızlaaarr
o kadar çok kilo verim ki anlatamam sana dudağın uçuklamasın diye saklıyorum o yüzden
demezsin demezsin canım benim dene yakışan hangisiyse hangisi siniyorsa onu al modellerin gayet güzel
ay insallah bunlari diyebilecegimiz gunlerde gelicekmi acaba :44::44: ne guzel olur
bugunki menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta, maydonoz, 1 dilim cavdar ekmegi, biraz peynir
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : bruxcelle lahanasi ( etli, patates , havuc ta vardi ) 1 dilim cavdar ekmegi ve yogurt yedim
ara : 1 kafeinsiz kahve + 2 tane diyet biscuit
aksam : brokoli salatasi + corba
bu arada ben cok kabizlik problemi cekiyorum kizlar ya, halbuki gunde 2 litre su iciyorum ama
Az ama özel durum..idare edicez:) buaradada bende gold detayli krem elbiseyi begendim..ama sarisinmisin esmer mi ne renk yakisir sana bilmiyoruz ki:) ama krem gold gözüme carpti degerlerini net göremedim zaten,,modellerini
buralardayız canım, dün erken çıktım, kızımın toplantısı vardı da.
Günaydın kızlarrr
Dün ben yine kaçamak yaptım, mecburen yani, kızımın doğumgünüydü ve pasta aldık veeee2 dilim yedim. Neyse saçımdan çekebilirsiniz hazırım:18::18: Yani anlayacağınız bu hafta da fosum ben, ümit yok
abababba
canim bencede beyaz giyinme nisaninda allah izin verirse zaten düğünde giyicen insallah
immm gosterdigin kiyafetlerde ne bileyim biseyler eksik ama bilemedim :26: o bej olan sanki güzeldi ama rengi..
yesil ve kirmizi güzel gibi ama onlaruda eldivenle fln cok boğmuşlar sanki yani kisacasi biyzimla değılsın
ya betüş ben seni daha farklı düşünüyorum nişanda daha canli ..... sen eklesene şöyle beğendiğin başka modeller
kader ahh canım sorma ben öyle 36 38 beden ne kiyafetlereneyse bacıımmm yenilerine artiik
kadınlığın anatomisi rheinland pfalz dayim canim daha fazla detay yoksonra kapida hayranlarim fln birikiyo sevgi gosterileri fln zor oluyo bacim yaa
theolog asil sen nerdesinnay gecen sen yanlis yere yorum yapmissin
ersnil. hosgeldin canim
poliana sagol canim
canim benim buraya katilmam iki yil olucak amaiki yilda verdim sayilir tabiki aralarda bool bool çozutarak zaten o yüzden böyle uzun sürdü .ama belki cabuk verseydim yine alirdim .ben kalori hesabi yapmadim hic canim . verebilirsin canim yeterki pes etme
selibeli. canim kabızlık için sabah ac karnina kahveyi denedinmi?
fadimeeeeeeesen bu hafta bi artida ol varyaa
hadi pasta yicen bari ince bir dilim yeiki dilim ne yaa cuma görüsücez senle
gülanne sagol canim
maşallah sanada bakiyomda peynirli makarnalar çikolatali kurabiyeler
günaydıın güzel bir gün olsun inşallahh
suziimm nerdesiinn :84::84::84:
sen neredeydin canım unuttum ben :26:Aksam gecistirilmis yine onun disi da guzel
Bana cok geldi..ogunlerin Hepsi ayni börek patates ve makarna :26:
Gayet iyi
Ballikaymak canim cokta yokmus 2-3 saat yol..ama hic yolumuz düsmez oralara pek bilmiyorum ..guzel olmali ama ,,yesillik
canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:Günaydın kızlaaarr
o kadar çok kilo verim ki anlatamam sana dudağın uçuklamasın diye saklıyorum o yüzden
günaydın balkaymağımm hayırdır nolduu seni cvpsız bırakan mı var yolayım mıı hemen
aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!yorum konusunda tamamen haklısın ama herkese yorum yapan 2-3 kişi var o kadar.
bu arada geçen sene belim 72 cm. kadar düşmüştü, şimdi 88 cm. olmuş tekrar
canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmakbenim işyerimde sorun oluyo o yüzden fazla yazamıyorum ama genelde hep burda ve takipteyim,okuduklarıma hep beğen butonuna basıyorum,bana cevap yazana muhakkak veriyorum.ama fazla yazamıyorum daha öncede belirttiğim gibi,evde pc yok,buraya gelmesem durumum ortada
farkettim canim cookda haklisin.Aynen öyle..Farkettin mi bi,miyorum dün bende belirttim ve bazi menüleri alintilamadim sunum seklinden dolayi..kizabilirsiniz ama kisi kendi menusunu yazmaktan acizken,ben niye ona uzun uzun yorum yada fikir yazayim ki .
Tabi burasi serbest bir mecra ..listeye girmek istediginizde kurallar var sadece ..herkes istedigi gibi yazabilir takilabilir oda ayri... Ama ona görede muhatap bulur
aslında diyorum ya zor oluyor ama yapmam gerekeni yapiyorum.est. canim..Telden gerçekden alıntı çok zor oluyor canım...
Tebrik ediyorum seni güzel davranışın için...
Bende mümkün olduğunca yazılaları yakalamaya çalışıyorum.
İş yerindeyim,siteden çıkıp tekrar girince sohbet yürümüş gitmiş oluyor..
Arada kaçırdıklarım olursa şimdiden özür dilerim canlar
aaa yapma yaa cok üzüldüm kiyaamm:26:insallah bir an once iyilesir :26:cocugun ateslenmesi beni mahvediyo yaabeyaz olan 1200 tl.mişdiğer krem olan da 650
ne var bu beyazda bildiğin etek bluz yaa
kaç gündür sabah kalkınca sıcağa yakın bir bardak suya çeyrek limon sıkıyorum, posasını da yiyorum
bi de 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum. son günlerde az yememe rağmen kabızlık sorunu yaşamadım.
sıcak bal şerbeti kabızlığa iyi gelir zaten denemelisin benceama su çok sıcak olmasın elini yakmayacak kadar olsun
beyaz tenliyim canım zaten bi yüzüm ve ellerim görüncekişte ben de ikisi arasında kaldım da bilemedim :26:
bir dilim bari yiyeydin be ablam
çok kalabalık olmayan normal oyunsuz bi nişan olcak ya öyle sade bişey giyeyim dediydim :26:
aklım o beyazda çok içime sindi nedense :26:
bilemedim ben onu kafam çok karıştı
suzinin oğlu hastalanmış nişan zamanı filan hastaymış ateşi varmış
evde onun başında duruyormuş ondan gelemiyor
aaa yapma yaa cok üzüldüm kiyaamm:26:insallah bir an once iyilesir :26:cocugun ateslenmesi beni mahvediyo yaa
canım eger beyazi begendiysen onu alırsin ama hani düğündede giyicen ya beyaz ondan dedimRabbim icine sindirsin insallahh
Kızlar daha çok yeniyim biliyorsunuz...
O nedenle aslında sizin menüleri okuyup takip ediyorum,beğeniyorum..
yorum getirirken çekiniyorum açıkcası abartılı bir şey yoksa..
Öğreneyim biraz daha o zaman daha detaylı yorumlarımda olacakdır
sen neredeydin canım unuttum ben :26:
canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:
aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!
hadi artik canim ya toparlan sende bak sobra hic onune gecemezsin
canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmak
farkettim canim cookda haklisin.Aynen öyle..
aslında diyorum ya zor oluyor ama yapmam gerekeni yapiyorum.est. canim..
Ababa,, olsun canim yinede fark ediyor sarisin esmer,,esarptan uyum fln
Son koyduklarin bahsettigin tarz bi nisan icin fazla bence diger modeller daha güzeldi...ya bende cok klassikciyim sade seyleri seviyorum ,,renk bile sevmem neredeyse..benimde krem hosuma gitmisti
Sectigin modeli diktiricekmisin satin mi alicaksin
baştaki güzel canim skndan ikincide güzel
Canim bende yeni sayilirim 3. haftam..hicbirimiz uzman degiliz ki yasadigimiz tecrubeler edindigim bilgiler,e yorum yapabiliyoruz..kimi zaman dogru kimi zaman yanlis,,,yanlis yaparsak uyariliz , dogrusunu ögreniriz..zaten bazen menulerimizdeki hatalarimizi bizde biliyoruz da iste yaziyoruz utanalim yemiyelim fln diye ... Hic kasma bence))
Evet canim genel bi durum..onun nisan telasi varya farkinda degil:))
Bende denedimde cepten cok kötü normal web bile cikmiyor cep formatinda birsey galiba..berbat,sinir bozucu kk yetkilileri aslinda bi cözüm bulabilir buna,,appi var mi ki KK nin
Rheinlandda nrw de heralde..ben bochum taraflarindayim canim..biz kölne 1 saatiz,,sizde bonndan sonra galiba oraya 1 1 bucuk saatsiniz ..yani 2 bucuk saatsiniz bize
Ama bizim basketbol verein in sponsoru rheinland vesicherung
Bi arkadas yazmisti komsu cikiyomussunuz diye,,,dedim buralarda yokki böyle böyle neseli hatunlar..puuuffff uyuz uyuz tipler dolu etrafimda yaaaa
Ababa,, olsun canim yinede fark ediyor sarisin esmer,,esarptan uyum fln
Son koyduklarin bahsettigin tarz bi nisan icin fazla bence diger modeller daha güzeldi...ya bende cok klassikciyim sade seyleri seviyorum ,,renk bile sevmem neredeyse..benimde krem hosuma gitmisti
Sectigin modeli diktiricekmisin satin mi alicaksin
baştaki güzel canim skndan ikincide güzel
en sonuncuyu da begendim ay negüzel yardimci oldum
ya betüs bak ne dicem ben bu tip kiyafetlerde tepeden tirnaga ayni renk olmayi sevmiyorum :26:
en sondaki yanilmiyorsam soyah desenli onu siyahla kombin yapsan
yada mesela asagidaki fuşyanın belkndeki kemeri hos bir dedaty altina siyah ayakkabi fln super ama yakasini begenmedim :26: bence o tarz birsey yakasi daha sade mesela etrgindede ufak bir yerinde siyah dantel detay
ayy ne karıştimal sana topik kayinvalidesi
Günaydın şekerim.
Haydi söyle söyle valla merak ettim :26:
beyaz olan 1200 tl.mişdiğer krem olan da 650
ne var bu beyazda bildiğin etek bluz yaa
kaç gündür sabah kalkınca sıcağa yakın bir bardak suya çeyrek limon sıkıyorum, posasını da yiyorum
bi de 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum. son günlerde az yememe rağmen kabızlık sorunu yaşamadım.
sıcak bal şerbeti kabızlığa iyi gelir zaten denemelisin benceama su çok sıcak olmasın elini yakmayacak kadar olsun
beyaz tenliyim canım zaten bi yüzüm ve ellerim görüncekişte ben de ikisi arasında kaldım da bilemedim :26:
bir dilim bari yiyeydin be ablam
çok kalabalık olmayan normal oyunsuz bi nişan olcak ya öyle sade bişey giyeyim dediydim :26:
aklım o beyazda çok içime sindi nedense :26:
bilemedim ben onu kafam çok karıştı
suzinin oğlu hastalanmış nişan zamanı filan hastaymış ateşi varmış
evde onun başında duruyormuş ondan gelemiyor
doğru diyorsun selam verip kaçıyorlar çoğu zaman tamamen terkedenlerimiz bile oldu böyle böylesen neredeydin canım unuttum ben :26:
canim bir tek bana degilki bursa bir cogumuza yapiliyor bu yoksa banami oyle geliyor :44:
aslında yapikacak tek şey var fadime kadinligin ana...de dedigi gibi oba gore muamele!
hadi artik canim ya toparlan sende bak sobra hic onune gecemezsin
canım zate.n benim bahsettigim surekli burada olmak degil ama gelince yazanlara yazmak
farkettim canim cookda haklisin.Aynen öyle..
aslında diyorum ya zor oluyor ama yapmam gerekeni yapiyorum.est. canim..
çokmuş be kuzum ben 900 e diktirmiştim bide acele etmelisin diktirceksen canım ya benim 1 ay vardı nişana kadın bana nerdeydin şimdiye kadar demişti
2cisi güzlmiş canım sana da yakışır bence
4.resimdeki güzel gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?